Könyvbemutató: Mondókás mókával és bábelőadással

2016. november 6. 11:00 - 12:00: MÜPA I. EMELETI KÉK TEREMBEN 11:00 Bábos-hangszeres MONDÓKÁS MÓKA 0-3 éveseknek, 11:30 BÁBELŐADÁS ÓVODÁSOKNAK- Manócska Társulat: "Kerekítő manó és az erdő csendje" Meghívóhoz kattints a "továbbra" vagy www.kerekito.hu! Várunk! J. Kovács Judit és a Többiek

MEGHÍVÓ! ÜNNEPELJÜK EGYÜTT AZ ÚJ KEREKÍTŐ KÖTETEKET! 


A hatalmas fehér ívekre már peregnek a színes festékcseppek. Tolulnak az ABC piciny, fekete dolmányos és pörgőszoknyás katonái és táncosnői. Forgószél gyorsasággal fedik be a még tükörsima lapokat. Egy kerek mozaikká állnak össze negyvennyolc üde, színpompás oldalon. 


Rajtuk izgalmas történetek, kedves figurák, egy varázssipka, egy kacska fülecske, állatok és hókatonák, a természet rendje, a balszerencsekuszasága, s végül mindig a megoldás, megnyugvás, a béke. 
Elrejtve benne három gyermekem kiskori emlékei az évszakok körforgásában. Talán öröktől fogva nemcsak a miénk, hanem a ti gyermekeiteké is, s ti magatok is benne vagytok, egy fa mögül kukucsválva, vagy egy felhőről csüngeszkedve.
A színes festéknyomda kitörölhetetlenné válik, ahogy a bennünk élő gyermekkori emlékeink is. 
Az alábbi meghívó legyen a szövetségi pecsétünk, hogy ti is ott lesztek. Ha esetleg nem tudtok eljönni, akkor mit szóltok ahhoz, hogy már most előrendelheted a könyvet, és az új lapozókat is!? Sőt az ovitokba is elhívhatod Kerekítő manót (Ovimóka vagy Manócska Társulat Bábelőadás) és még otthoni szülinapi zsúrokra is ellátogat 1-7 éves ünnepeletekhez.
Bemutatjuk tehát: "Kerekítő manó és az évszakok-mesék óvodásoknak" című könyvet. 
Írták: J. Kovács Judit drámapedagógus és Acsai Roland, Zelk Zoltán,- és Radnóti díjas író.
Rajzolta: könyvsorozatunk kedvelt Kállai Nagy Krisztina
A piciknek pedig "Kerekítő manó altatói" és az "A part alatt" énekelhető lapozók érkeznek.
Várunk szeretettel és megköszönjük, ha a meghívót megosztod másokkal is!
A kötetek már előrendelhetőek a Móránál: http://www.mora.hu/kereses?search=Kerekítő

2016. október 28.
 
 
 
Címkék:  

programajánló

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?