Egyedi visszérkrém kismamáknak és nagymamáknak is

2006 05 31


Zavarják a visszerei?
Fáj a lába?
Már lépni sem bír!?
Visszérgyulladással küzd?

Már 15 éve van egy olyan igazolt gyógyhatású visszérkrém, amelynek összetétele és hatása egyedülálló. Képes felvenni a küzdelmet a visszérproblémák mindenféle súlyosságú eseteivel. Ez a PLERUDIN FORTE visszérkrém.

MINEK KÖSZÖNHETÕ EZ AZ EGYEDI HATÁS?

  1. A visszérkrémek kavalkádjában a PLERUDIN FORTE az egyetlen visszérkrém, ami valódi, természetes eredetû, olyan egyedi hatóanyagot tartalmaz, amely egyetlen más hazánkban kapható visszérkrémben sincs.
  2. A hatóanyag orvosilag igazoltan, és bizonyítottan véralvadásgátló, gyulladás-csökkentõ, fájdalomcsillapító hatású. Ráadásul ezek a tényezõk egymás hatását erõsítik.
  3. A termék különleges összetételével kiérdemelte a gyógytermék besorolást az Országos Gyógyszerészeti Intézettõl is.

EZ A MINÕSÉGI MEGOLDÁS VISSZÉRRE !

MIK A GYAKORLATI TAPASZTALATOK?

A termék már több tízezer megelégedett, visszatérõ felhasználóval büszkélkedhet Magyarországon! A tapasztalok szerint a rendkívüli hatásossága mellett kiemelendõ, hogy a krém nagyon jól felszívódik és akár már 1-2 heti használat után is látható és érezhetõ javulást tudtak vele elérni. Kedvezõ az ára.

MIKOR AJÁNLOTT A PLERUDIN FORTE VISSZÉRKRÉM HASZNÁLATA?

A visszér kinek kisebb, kinek nagyobb probléma. Elõször inkább csak esztétikailag zavartó, késõbb viszont már komoly gondokat és fájdalmat okozhat. Ma már egyre többen tudják, hogy évek óta van egy tuti bevált gyógyhatású krém erre a problémára, ami abszolút egyedülálló összetételû és hatékony. A régebb óta meglevõ, erõsen gyulladt, súlyosabb állapotú visszerek kezelésére a PLERUDIN FORTE krém adhat egy igazi megoldást. Ott, ahol az ágyból való felkelés, vagy a séta is nagy gond, szükség van egy igazán megbízható visszérkrémre. Ne feledje, a visszér probléma elõször csak esztétikailag zavaró, de késõbb már súlyos egészségi probléma is lehet belõle. Mindenkinek ajánlott ez a hatékony, természetes eredetû krém, mert nincs bennük sem szteroid, sem szalicil. És ezekkel a krémekkel egyszerre tehetünk a szépségért és az egészségért is. Ez tényleg szuper.

Alkalmazása javasolt az egyszerûbb, - eleinte inkább csak esztétikailag zavaró, - hajszáleres visszerességtõl kezdve, a seprû-eres, nagyobb kiterjedésû visszér foltok és véraláfutások kezelésén át, egészen a komoly, gyulladt, súlyos visszerekig, gyulladásos visszértágulatokig, amikor már a lábra állás is komoly gondot és fájdalmat okoz. Még olyan súlyos állapotokban is eredményesen használható, amikor már felmerül az érmûtét lehetõsége.

FELHASZNÁLÁSI JAVALLAT:

1.       Alap esetben a krémet szükség szerint naponta 2-3 alkalommal a kezelendõ testrészre (gyulladt visszérre, duzzanatra, vérömlenyre stb.) kenjük kb. 1 mm vastagságban, és óvatosan a bõrbe simítjuk.

2.       Visszeres bántalmak kezelése esetén a beteg területet naponta legalább egy-két alkalommal (reggel és este) késpenge vastagságban kenjük be, és finoman dörzsöljük a bõrbe.

3.       Súlyosabb esetben a krémet pakolásként alkalmazzuk a következõ módon. A PLERUDIN krémet vastagabban (kb. 2 mm) kenjük a kezelendõ területre, fedjük le vékony, tiszta vászonkendõvel, majd mûanyag fóliával és a fóliát mintegy dunsztkötésként fedjük le fáslival, gézzel vagy újabb vászonkendõvel. A pakolást legalább 30 percig hagyjuk a kezelendõ testrészen.

4.       Lábunkat, ha az lehetséges, minden kezelés után, de legalább az esti kezeléskor 15-20 percre polcoljuk fel.

A kezelést a vérömlenyek és a duzzanatok esetén azok felszívódásáig, visszérbetegségek esetén a panaszok megszûnéséig folyamatosan végezhetjük. Már 1-2 heti kezelés után jelentkeznek a pozitív hatások. A kezelés várható idõtartama visszérbetegség esetén, a betegség súlyosságától függõen a panaszok megszûnéséig 4-12 hét.

A panaszok kiújulásának megelõzésére preventív céllal is alkalmazható.

A krém nem vihetõ fel nyílt, vérzõ sebre, hámsérült (pl. égett) bõrfelületre.

EZ A MINÕSÉGI MEGOLDÁS VISSZÉRRE !

A PLERUDIN FORTE krém

 Kapható, illetve megrendelhetõ:

az összes patikában, bioboltban, herbáriában.

Információs tel.: 06 / 20 45-45-142. 

További információ: www.invitro.hu

E-mail:info@invitro.hu

Ajánlott fogy. ára:1390 Ft

A BEMUTATOTT TERMÉK GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY. (OGYI-305/1992)  FORGALMAZZA: IN VITRO KUTATÓ-FEJLESZTÕ KFT. KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG ORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT.

A gyártó további gyógyhatású termékeirõl (vashiány, reuma, hegesedés, izületi- és izomfájdalom, pszoriázis, ekcéma, viszketés) részletes információt talál a www.invitro.hu honlapon.


 


 

 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?