Baba Net

Egyedi visszérkrém kismamáknak és nagymamáknak is
2006. 05. 31.


Zavarják a visszerei?
Fáj a lába?
Már lépni sem bír!?
Visszérgyulladással küzd?

Már 15 éve van egy olyan igazolt gyógyhatású visszérkrém, amelynek összetétele és hatása egyedülálló. Képes felvenni a küzdelmet a visszérproblémák mindenféle súlyosságú eseteivel. Ez a PLERUDIN FORTE visszérkrém.

MINEK KÖSZÖNHETŐ EZ AZ EGYEDI HATÁS?

  1. A visszérkrémek kavalkádjában a PLERUDIN FORTE az egyetlen visszérkrém, ami valódi, természetes eredetű, olyan egyedi hatóanyagot tartalmaz, amely egyetlen más hazánkban kapható visszérkrémben sincs.
  2. A hatóanyag orvosilag igazoltan, és bizonyítottan véralvadásgátló, gyulladás-csökkentő, fájdalomcsillapító hatású. Ráadásul ezek a tényezők egymás hatását erősítik.
  3. A termék különleges összetételével kiérdemelte a gyógytermék besorolást az Országos Gyógyszerészeti Intézettől is.

EZ A MINŐSÉGI MEGOLDÁS VISSZÉRRE !

MIK A GYAKORLATI TAPASZTALATOK?

A termék már több tízezer megelégedett, visszatérő felhasználóval büszkélkedhet Magyarországon! A tapasztalok szerint a rendkívüli hatásossága mellett kiemelendő, hogy a krém nagyon jól felszívódik és akár már 1-2 heti használat után is látható és érezhető javulást tudtak vele elérni. Kedvező az ára.

MIKOR AJÁNLOTT A PLERUDIN FORTE VISSZÉRKRÉM HASZNÁLATA?

A visszér kinek kisebb, kinek nagyobb probléma. Először inkább csak esztétikailag zavartó, később viszont már komoly gondokat és fájdalmat okozhat. Ma már egyre többen tudják, hogy évek óta van egy tuti bevált gyógyhatású krém erre a problémára, ami abszolút egyedülálló összetételű és hatékony. A régebb óta meglevő, erősen gyulladt, súlyosabb állapotú visszerek kezelésére a PLERUDIN FORTE krém adhat egy igazi megoldást. Ott, ahol az ágyból való felkelés, vagy a séta is nagy gond, szükség van egy igazán megbízható visszérkrémre. Ne feledje, a visszér probléma először csak esztétikailag zavaró, de később már súlyos egészségi probléma is lehet belőle. Mindenkinek ajánlott ez a hatékony, természetes eredetű krém, mert nincs bennük sem szteroid, sem szalicil. És ezekkel a krémekkel egyszerre tehetünk a szépségért és az egészségért is. Ez tényleg szuper.

Alkalmazása javasolt az egyszerűbb, - eleinte inkább csak esztétikailag zavaró, - hajszáleres visszerességtől kezdve, a seprű-eres, nagyobb kiterjedésű visszér foltok és véraláfutások kezelésén át, egészen a komoly, gyulladt, súlyos visszerekig, gyulladásos visszértágulatokig, amikor már a lábra állás is komoly gondot és fájdalmat okoz. Még olyan súlyos állapotokban is eredményesen használható, amikor már felmerül az érműtét lehetősége.

FELHASZNÁLÁSI JAVALLAT:

1.       Alap esetben a krémet szükség szerint naponta 2-3 alkalommal a kezelendő testrészre (gyulladt visszérre, duzzanatra, vérömlenyre stb.) kenjük kb. 1 mm vastagságban, és óvatosan a bőrbe simítjuk.

2.       Visszeres bántalmak kezelése esetén a beteg területet naponta legalább egy-két alkalommal (reggel és este) késpenge vastagságban kenjük be, és finoman dörzsöljük a bőrbe.

3.       Súlyosabb esetben a krémet pakolásként alkalmazzuk a következő módon. A PLERUDIN krémet vastagabban (kb. 2 mm) kenjük a kezelendő területre, fedjük le vékony, tiszta vászonkendővel, majd műanyag fóliával és a fóliát mintegy dunsztkötésként fedjük le fáslival, gézzel vagy újabb vászonkendővel. A pakolást legalább 30 percig hagyjuk a kezelendő testrészen.

4.       Lábunkat, ha az lehetséges, minden kezelés után, de legalább az esti kezeléskor 15-20 percre polcoljuk fel.

A kezelést a vérömlenyek és a duzzanatok esetén azok felszívódásáig, visszérbetegségek esetén a panaszok megszűnéséig folyamatosan végezhetjük. Már 1-2 heti kezelés után jelentkeznek a pozitív hatások. A kezelés várható időtartama visszérbetegség esetén, a betegség súlyosságától függően a panaszok megszűnéséig 4-12 hét.

A panaszok kiújulásának megelőzésére preventív céllal is alkalmazható.

A krém nem vihető fel nyílt, vérző sebre, hámsérült (pl. égett) bőrfelületre.

EZ A MINŐSÉGI MEGOLDÁS VISSZÉRRE !

A PLERUDIN FORTE krém

 Kapható, illetve megrendelhető:

az összes patikában, bioboltban, herbáriában.

Információs tel.: 06 / 20 45-45-142. 

További információ: www.invitro.hu

E-mail:info@invitro.hu

Ajánlott fogy. ára:1390 Ft

A BEMUTATOTT TERMÉK GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY. (OGYI-305/1992)  FORGALMAZZA: IN VITRO KUTATÓ-FEJLESZTŐ KFT. KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG ORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT.

A gyártó további gyógyhatású termékeiről (vashiány, reuma, hegesedés, izületi- és izomfájdalom, pszoriázis, ekcéma, viszketés) részletes információt talál a www.invitro.hu honlapon.


 


 
 

 


Vissza
Babanet | Netkönyvtár | Rendelő | Publikációk | A Te történeted
Nem vagy egyedül | Társalgó | Chat | Hét meséje | Hétről-hétre | Baba-mama Centrum
Impresszum | E-mail