Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Első babánkat várjuk, rögtön kettőt :) ha minden jól megy február vége-márciusra. Tavaly már volt sajnos egy sikertelen terhességem, illetve a családban sajnos vannak beteg iker gyerekek így különösen örülnék ha sorstársakra találnék és tudnánk tapasztalatot cserélni, egymást bátorítani:)
 
 


Szia!
Nekem is az első terhességem és mint kiderült, hát ikrekkel.
Most nagy a boldogság (meg a félelem). Tegnap derült ki és hát most hajnal 5 van és ébren vagyok. 
Úgy kezdődött, hogy kisebb volt a magzat a 10 hetes ultrahangon, mint kellett volna. Eltelt 2 hét, és tegnap voltam ismételni, hogy fejlődő terhességről van-e szó. Na és akkor derült ki, hogy ketten vannak, az egyik bujdosik a másik mögött, ezért nem látták ketteskét eddig.
Sokat kínlódtunk a gyerekért, 2 év próbálkozás és egy laparoszkópiás műtét van mögöttünk, nálunk már egy gyerek is nagy csoda volt, teljesen értetlenül állunk a kettő előtt. Természetes úton sikerültek, egyikünk családjában sem voltak sosem ikrek. 
A férjem tegnap este 50X elmondta, hogy "Ez nagyon durva, ez nagyon durva!" , de azért boldog volt tőle.
Én meg be vagyok szarva. Nyilván. Se túl nagydarab nem vagyok, se olyan szuperanyu-típus, aki azt gondolta, hogy neki a fél focicsapat az életcélja. Egy magzatot is fárasztó volt ennyire félteni és most meg hirtelen kettő miatt aggódom...
Veletek mi a helyzet? Hogy vagytok?
zsuliet
Budapest XVI. kerület
 
 


Sziasztok!

Van egy két éves gyerkőcöm és utána 2babát is elvesztettünk (külön).
Most pedig 8hetesek az ikrek a pocakban.
Izgalom, kis félelem, de határtalan boldogság.

Lilypie First Birthday tickers
ninanyu
Pécs
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: