Új privát üzeneted érkezett!

halihó!

péntek 10 óra punkció!!! :lol: :lol: :lol:

Lili!
Én nem bírtan volna ilyen sokáig várni a teszttel! Holnap lesz a 14. napod? Te egy hős vagy, hogy kibírtad!
Ne izgulj, olyan + leszel, mint az atom! :lol:
Tüneteket én már nem keresek, mert amikor semmi sem volt, ugyanazt éreztem, mint amikor terhes voltam.

Dezsina!
Erre vagy még?
Az a k..va utro egy rémálom! Tiszta ragacsos gány tőle az ember! :roll: És nem csak kifolyik, aztán kész, hanem szép lassan egész nap jön. Egy karton tisztaságit kell venni mellé!
Jól vagy? És a babók? Ma nem kellett érdeklődni? (nekem kellett, hogy osztódnak-e)
Holnap lesz beülti? Mennyit kértek vissza?

Hajnóca!
Köszi a pü-t, megkaptam! Te is voltál kicsit terhes?

Julika!
Ne izgass! Én is a Bogához járok! És én is nagyon kedvelem, maximálisan megbízom benne. Most jöttem meg tőle és pénteken megyek. Ezek szerint épp elkerüljük egymást, ha te meg holnap. Bár nekem reményeim szerint hétfőn beültetés, és lehet, hogy pont aznapra hív Téged is! (jó eséllyel!) Győri vagy? Én kb 30 km-re lakom.

Wandrea!
Írj valami jót! Légyszilégyszi! Teszteltél???
 
 


Szia Backa!
Csakhogy!
Pénteken nagyon drukkolok és magától érthetően hétfőn is az ET-nél. Nekem holnap de. 9-10 óra magasságában lesz a beülti. Hármat mondtak, hogy annyit szoktak, és én annyit is fogok kérni! Telcsizni nem kellett, úgy látszik, tényleg jól fejlődtek tegnap. A maradékot lefagyasztják! De úgy is sikerül!!! :lol:
 
 


Dezsina!
Persze, hogy sikerül! :)
Ma még dolgozol?
Holnap meg gondolom nem jössz. Feküdni fogsz első két nap?
Drukkolok neked, ha tudsz, azért jelentkezz!!! De most fontosabb a pihi, hogy jól megragadjanak!
 
 

 
 

Backa,
először is drukklok péntekre és hétfőre.
Az a legjobb neked, hogy ha akarod ha nem 3 napos babókat fogsz visszakapni.!!!!! :D :D :D

Igen. Voltam kicsit terhes. Sajnos csak 4 - 5 hetes lehettem. Ugye ez úgy jön ki, hogy a beülti elötti két hét és az utána való két hét. Vérvétel után egy héttel jött meg mint a Niagara.
Nekem is voltak tünetek, de már a beülti után egy héttel. Mondjuk a nővérem is 3 hetesen már tudta teszt és minden nélkül, hogy várandós. :D
Volt émelygés, hányinger és hányás, szagokra undor. STB. Főleg a parfümökre. A férjem meg a sprayt is kilószámra szokta magára fújni. Ami ilyenkor külön jó volt. Én meg mentem beszélgetni a WCvel. :? :wink: Szóval már fogom sejteni, ha az leszek megint. Egyszer..... töbsbzör. :lol: Majd!
Volt mellfeszülés, hasszurkálás, görcsölgetések, 'mintha" érzések.

Sajnos most mennem kell, mert lejárt a munkaidőm. :( :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Köszi hajnóca!
Holnap gyere! :)
 
 


BACKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem találkozunk pénteken a pihizőben!!!!!!!nekem akkor lesz a beültetésem!ugye győrbe jársz?ma voltam a te dokidnál, a boga volt csak.ma kiveszik a maradék négy fagyibabát, holnap kell telózni 10-kor mi a helyzet, akkor kapunk időpontot is!feltétlenül írj!neked hánykor lesz a punkció!ja!82500 ft lesz.kicsit húzos.a 3500 ft/vérvétel/HORMON!!!!!!!3 hormon 3*3500 ft!!!
lassan az adósok börtönébe kerülünk!!!!
 
 


Backa!
Ma még dolgozom 1/2 5ig. aztán fodrászat! utána injekció!
Mindenképpen jelentkezem! Csak ritkábban, aztán 25én teljes erőbedobással! Azt gondoltam csak első nap fekszem, másnap már fent leszek, kell a vérkeringés meg ilyesmi. De pihentető életmodot folytatok!


Lányok!
Ne felejtsetek el :!: :!: :!:
Mindenkinek drukkolok :!: (magamnak is) :lol:
Sok babát! :D
 
 


Sziasztok csajok!

Lili,
jó hír, hogy még nem jött meg. Szorítok, hogy legyen egy jó nagy zebrád. Vagy egy kicsi :D Tudod, a halvány csík is csík!
Csak ne aggódj, ezt a rövid időszakot már féllábon is kibírod...
Mikor kell visszamenned dokihoz? Otthon tesztelsz?

Backa,
nincs újabb hírem. Még mindig semmi vérzés, tesztet meg nem csinálok többet. Holnap elmegyek a régi nőgyogyimhoz, úgyis el kell hoznom a táppénzes papíromat. Gondolom, ha már ott vagyok, megvizsgál. Feltéve, hogy holnapig sem jön meg.
Csak nem értem, miért nem jön meg, ha múlt hónapban az utro mellett még egy napot sem késett?! Ez a bosszantó, hogy még reménykedem, a teszt meg jó nagy negatív...
Egyébként először a 13. napon teszteltem (beülti után 10. nap), aztán a 15.-en, vagyis tegnap. Már biztos látni kellett volna legalább egy hangyányi csíkot :( Azért még rakosgatom szorgalmasan ezt a sz** utrot. Holnap a doki úgyis mond valamit.

Ma telcsizett az a csajszi, akinek velem volt beültije. Ő az, akiről írtam, hogy éjjel-nappal csak hány és már 5 kilót fogyott. Már van a babónál szívhang is, olyan jó volt hallani (mármint azt, hogy mondta, nem a szívhangot :wink: ) Kell egy kis pozitív példa!

Neked meg megy a nagy drukk péntekre. Ügyes legyél, apától meg el a kezekkel :lol: Tudod pontosan, hogy hány tüsződ érik?
Te is ovitrell-t kapsz tüszőrepinek? Mikor kell beadnod, ma?!

Dezsina,
akkor nagyon drukkolok neked-nektek :D Jó, hogy ilyen pozitív vagy. Biztos sikerül! Jelentkezz, ha netközelben leszel.
 
 


backa!szerintem ma találkoztunk!én is mentem fél nyolcra vérvételre!miben voltál?én fekete nadrág,fekete fehér pöttyös felső fehér zakó!vmi rémlik?
 
 


Lola!
Ez szuper! Fél 10-re megyek! Mivel hosszan fogok ott időzni, tuti, hogy találkozunk!!! :lol:
Nekem a fagyi 57 ezer volt+vagy 50-60ezer a gyógyszer (nekem akkor is volt egy csomó)
Reggel : én mindig úgy esek be, ma csodával határos módon 3/4 8-ra odaértem. Lilás hosszú szoknyában fehér ujjatlan blúzban voltam. A hajam fekete, bordó csíkos. Jó dagi vagyok. Sajna nem emlékszem rád, de ez nem mérvadó, olyankor se látok, se hallok. Ha megírod, ott voltál-e még akkor, és hogy merre, próbálok gondolkodni!

Dezsina!
Szorítok ezerrel!!! Vigyázz magatokra, minden rendben lesz!!!

Wandrea!
Meg vagy keveredve???
A napokat a beültitől kell számolni, nem a punkciótól!!!! Hogy akartál a 10. napon + tesztet???? Rámhozod a frászt! A nődoki hogyan vizsgál meg? Még hüvelyi uh-n se látszik ilyenkor a baba! Csak a vérvétel mutatja ki (béta hcg). Egyébként nekem a 12. napon (beültitől számolva!!!) mutatta ki halványan először, de mikor telóztam a Kaáliba, azt mondták, hogy ez még korai, teszteljek újra a 14. napon.
Szóval : rohanj tesztet venni holnap reggelre!!!(ne is, inkább küldd apát!)

Ma este 10-kor Ovitrelle. Még délben nyomtam egy fél Deca-t és 2 Menopur-t. Legutóbb 9-et vagy 10-et számoltam, ahogy a doki mondta, de ma nem figyeltem, hogy mennyi, csak, hogy mekkorák. Van köztük 15-től 19-ig mindenféle.
 
 


Backa, Dezsina
én is nagyon drukkolok nektek! Kellett azét ez a kis fórumozás így a két hétben, különben belepistultam volna a "magányba".

Én olyan rendes kislány vagyok, hogy a 14. nap előtt nem és nem teszetelek, ezt elhatároztam, és nem idegesítem magam feleslegesen. Mindig is stréber voltam, úgyhogy ez nem fura nálam. Csak semmi renitenskedés. Erről jut eszembe, hogy ha én pedagógus lennék, nem tudom, hogy bírnám ki, hogy ne bőgjem el magam a gyerekek előtt lépten nyomon ebben az időszakban, főleg ha neadjisten nem sikerül... csodálom Wandreát. Én a munkahelyemen egyszerűen elvonulok, ha bőghetnékem van, de egy iskolában?

Más: megint rosszalkodtam, és mindenfélét olvasgattam a neten. Találtam egy olyan oldalt, ahol ezt a két hét várakozást csak úgy emlegetik, hogy a 2WW, vagyis 2 weeks wait (2 hét várakozás). Na ott olyan topikok vannak, hogy győzzön az ember mazsolázni a különböző terhességi jelek ecsetelései között!

Puszi mindenkinek, ha holnap nem jelentkezem....

.....az még nem jelent semmit :lol:
 
 


backa!szerintem elkerültük egymást.én-mivel fél ötkor indultam, már fél nyolc előtt ott voltam.kevés vért tudtak levenni,várni kellett elég lesz-e.ingáztam a kocsink, a mosdó, és váró közt!nem emlékszem rád!ha te gyorsan végeztél,lehet addig a fürdődszobában voltam!10-ig ott is voltam,mert negyedre volt uh időpont!!!!
 
 


Lola!
Nekem fél 12-kor volt uh. Majdnem megkukultam, annyit vártam. (hétfőn dettó) Vásároltam, aztán kerestem egy árnyas helyet a kocsival és olvastam.
Kellett, hogy találkozzunk, de tényleg nem figyeltem.
Majd pénteken! Ki se tudjuk egymást kerülni.
Mindig a férjeddel jössz?
Én jobbára csak a jeles alkalmakkor. Általában dolgozik, meg amúgy se akarom kínozni, eléggé unja az ilyesmit.
 
 


backa!idáig gondolkodtam ki vagy,de fürdés közben rájöttem!!!!!!!!!
én egy fehér fordban ültem ,és akkor jöttél.nagyon siettél.pár perc múlva jöttél is ki.mondom a férjemnek,ennek jó,ez már mehet is.nekem meg itt kell várni hátha újra vesznek vért!
általában a férjem visz.néha apósom.azért nem vagyok egy szenna,vihetnének az elfekvőbe, ha lenyomnék 400 km-ert!így is dögrovás egy ilyen nap!az a szerencse, hogy most az új munkahelyén is nagyon +-an állnak a dolgokhoz!!!!ő is unja, kinnt szokott aludni a kocsiban!!
én csak a napi 50km.erhez vagyok szokva.
 
 


Backa,
én nem úgy tudom! A teszt a megtermékenyülést követő 12-14 naptól mutathat ki valamit, az pedig a punkció időpontja. A babók, amiket beültetnek, már három naposak. Ezt mondta a nőgyogyi is. A múltkor is voltam uh-n, persze, hogy lehet valamit látni. A doki mindig úgy uh-zik, hogy mindent lássak és végig magyaráz. Láttam a kis 2 mm-es pöttyöt a 14. napon, ami aztán másnap a mensimmel el is ment.
De mint mondtam, nem tesztelek. Holnap uh, aztán pénteken vérvétel, ha a doki javasolja.
De biztos vagy benne, hogy neked a beülti után mondtak 14 napot?? Ez olyan fura :? De már nem tudok számóni, meg vagyok zakkanva :D
Bent vagyok néha egy német fórumon is, ott két csajszinak is nega lett a tesztje a 16. illetve 18. napon. Mind a kettő terhes, ICSI-sek. Azért biztos, hogy nem bízom el magam, csak halkan reménykedem :roll:
Ha pedig nem sikerál, összehozzuk spontán!!!!!!!!!! Ez TUTI!
Apa megígérte :wink: Én meg nem veszekszek vele. Szófogadó feleség vagyok 8) Jó lesz nekem a spontán baba is. Meg az ICSI-s is. Mind a kettő is. Meg ikrek is! Meg, meg, meg... :lol:

Lili,
a gyerekeknek semmi közük ahhoz, mi zajlik le bennem. Ilyen téren nagyon erős vagyok (azt hiszem), még sosem bőgtem a gyerkőcök előtt. Van a magánéletem, és van a munkám. Sokszor hozom őket haza hozzám, nézünk itt filmeket vagy sütünk-főzünk, de az, hogy "ilyen közel engedem őket magamhoz", nem azt jelenti, hogy meg kellene beszélnem velük a gondjaimat vagy csak látni engedjem, hogy nem megy minden úgy, ahogy szeretném. Persze volt, hogy a hátam közepére kívántam a tanórákat, mert olyan sz** kedvem volt, de - és kövezzetek meg vagy mondjátok, hogy egy ökör vagyok - én imádok tanítani és sosem akarnék más melót. Úgy érzem, ezt tudom a legjobban csinálni, és ez nagyon nagy löketet ad. Még ha tanév vége felé már elegem is van az egészből, szeptembertől megint rájövök, hogy itt a helyem.
Na, ezzel csak azt akartam mondani, hogy inkább erőt ad és nem plusz stressz, ami ellen küzdeni próbálok. Csak puffogok, hogy utálom :lol: mert olyan puffogós vagyok :D Erről apa tudna mesélni! :wink:
A kollégáimmal pedig nagyon jól kijövök. Ha el is bőgném magam, nem hiszem, hogy nem értenének meg. A nyelvszakosok közül hárman is lombikozunk, úgyhogy megy a "szülés" minden szünetben :lol: A fiúk néha már menekülnek!

Most jut eszembe, a korai teszteken is az van, hogy a mensi előtt egy-két nappal már elvégezhetők. Nekem meg már meg kellett volna jönnie. Hülye vagyok? Backa, lőjjé le! :?
 
 


Lola!
Engem nem lehet eltéveszteni, mert piros Daciával (!) járok. Ez a különös ismertetőjegyem! :lol:
Pénteken látni fogod! Én imádok vezetni, a férjem meg inkább bámészkodni meg dumálni, úgyhogy általában akkor is én vezetek, ha együtt megyünk. Ritka eset, hogy van kedve, én meg csak örülök, legalább nincs belőle vita, mint sok helyen.
Hát, elhiszem, hogy kinyúlsz egy ilyen nap után. Dolgozol még? Mennyit leszel szabin/táppénzen?

Wandrea!
Én csak abban vagyok má biztos, amit tapasztaltam : a 10. napon (beültihez számolva)má kezdtem a tesztelést (mert olyan türelmes vagyok!), semmi, 11. nap semmi, 12. nap halvány, 14. nap normális csík. De ha a Kaáliba telózok, akkor is kérdezik, hogy beültitől hányadik nap.

Uh : a beülti után adnak képet nálunk (mind a kettő megvan :( ), és azon totál látszanak az embriók. De állítólag később is csak kb annyi látszik, hogy van ott valami, de hogy élő-e ill. hogy beágyazódott-e, azt nem. Nem lombikos nőnél ugye nemigen van ilyen, mert ha nem termékenyül meg, így nincs embrió sem, ami látszana.

Én soha nem sírok mások előtt (amúgy sem jellemző), gyerekek előtt meg pláne nem. Közvetlen vagyok a gyerekekkel, de a magánéletemről sosem beszélnék. Csúnyán vissza is élnének vele az első adandó alkalommal! Amúgy is elég zárkózott vagyok. Nagyon nem úgy nézek ki, pedig tényleg.

Szóval figyi! Lényeg ami a lényeg : még nem dőlt el semmi!!! Szerintem simán lehetsz terhes! :)
 
 


Na jó, hiszek neked :lol:
De ha átvágtál, akkó megverlek :wink:
Dolgozgatok még egy kicsit, meg dumcsizunk apával. Jó éjt!
 
 


Wandrea!
Jelentkezz ám, ha megtudsz valamit!!! Izgulok!!!
 
 


Sziasztok!
éjjel arról áűlmodtam, hogy pozitív, aztán meg arról, hogy a kaális tesztet próbálom összerakni, mert valami bonyolult szerkezet, amit össze kell rakni, mielőtt használni lehet. Aztán hajnal fél 5-kor felkeltem, mert pisilni kellett, és egy füst alatt teszteltem. Semmi! Egy csík. Reggel már nem dugtam fel az utrot, de a biztonság kedvéért kiszaladok 10-kor, veszek egy tesztet, és megcsinálom még egyszer. Csak mert reggel megint megnéztem a tesztet, nem dobtam ki, és egy nagyon-nagyon ici-pici halovány kis csíkot véltem felfedezni (de az már pár órával később volt, és biztosan nem attól lett halvány, a férjem egyáltalán nem látta). Nem hiszem ugyan, hogy ez jelent valami, dehogy az legyen, hogy nem voltam elég körültekintő.
Szerintem a beülti utáni 14. napon kell, hiszen az embrió megtapadásától kell kezdeni a számolást, akkor kezd csak hcg-t termelni a szervezetünk, ha megtapadt. Nem?
 
 


Lili!
Én 100ezer tesztet csináltam máréletembe, de soha-soha nem lett még 5 óra múlva se halvány 2. !
Holnap csinálj újat szerintem, addigra emelkedhet a hcg. (másfél naponta duplázódik, ezért mondják mindig , hogy két nap múlva)
Milyen tesztet csináltál? Annyira különbözőek! Nézd meg, milyen érzékenységű! (elvileg rá van írva)
 
 


backa,
azt mondod? Nem tudom, velem sose történnek csodák. Most mit tegyek, az utrot azért hagyjam el teljesen, hátha megjön, és akkor már biztos a dolog? Ha meg nem jön meg, akkor meg gyanús a dolog? ma ne is csináljak tesztet? Egyébként a Kaális tesztet használtam, amit adnak a beülti után (budapesti). csak egy papírcsík, semmi flanc.
 
 


Lili!
Szerintem ne hagyd abba az utrot! Ha meg akar jönni, megjön amellett is, ne aggódj!
Én vennék egy tesztet a helyedben holnap reggelre! De max 25-ös érzékenységűt, az már talán kimutatja. Bízom benne! Valami tüneted van egyébként?
Nálunk az van írva a papírra, hogy beülti utáni 14. napon teszt, ha nega, de nincs vérzés : terápia folytatása és két nap múlva újra teszt. tehát lehetséges!
 
 


Backa,
hát nem tudom. Nekem a doki azt mondta a beülti napján, hogy két hét múlva teszt, ha nega, gyógyszereket abbahgyani, menstinek meg kell jönnie, ha poz. gyógyszereket folytatni, bemenni.
Az egyedüli tünet a fájó megduzzadt mellek, de az tipikus Utro hatás. Én nem kaptam semmi papírt, de az előző lombikoknál kaptam, és arra nem volt ez írva.
 
 


Lili!
Egy próbát még megér! Utro-t meg azért mondtam, hogy nehogy aztán progihiány miatt legyen végül gond!

Asszem nem értem tisztán, mi is volt az a halvány csík???
 
 


Backa,

közben utánaolvastam, persze megint csak angol nyelvű oldalon találtam ilyet, hogy van olyan, hogy "evaporation line". Vagyis miután kiszáradt a teszt, elpárolgott a víz, ottmaradtak a vizelet alakos elemei, azok tudnak egy halvány csíkot produkálni a teszten azon a helyen, ahol a második csíknak kellene lennie.
Asszem legjobb lesz, ha felhívom a dokit, de majd csak délután fogom, mert egyelőre rosszul vagyok a gondolattól, hogy kimondjam.
De a tesztet egyébként megvettem, holnap reggel megcsinálom, ha addig meg nem jön. Ha egy napig nem kapok utrot, abból gond nem lehet, még ha terhes is vagyok. Holnap reggel folyt.köv.
 
 


Lili!
Mindenesetre izgulok! :)

Wandrea!
Van valami???

Julika!
Itthon vagyok, figyelek, hogy jössz-e! Talán tudunk kicsit "dumcsizni"!
 
 


Képzeld, Backa,
hallgattam rád, és feldugtam két utrot még biztos ami biztos. Nem mintha a csodák éppen velem történnének meg, de a melleim olyan nagyon, és olyan eresek, és úgy fájnak, hogy adok még egy esélyt (hátha selejtes volt a kaális teszt). Már csak azért is, mert az előző kettőnél még azelőtt megjött, hogy tesztelnem kellett. Most meg se híre se hamva a vérzésnek.
 
 


Mondom én, Lili!
Nekem az utro-tól nem nőtt a mellem (szerencsére, mert akkor már nem is tudnék hason feküdni :lol: ) meg fájni se fájt. Pedig tavaly is sokat dugdostam, minden hónapban, még lombikok előtt. És simán meg is jött mellette. Hú, nagyon izgi!!!
 
 


Backa, köszi a bíztatást,
hátha mégis egyszer velem történik meg a csoda! Nekem meg elég kicsik amúgy, most meg nagyon megvagyunk vele elégedve apával, jó lenne, ha végleg így maradna :) de ha nem, akkor repesve várom a következő lombikot, hogy megint gyönyörködhessünk bennük.
 
 


helló!
backa!
délben lesz a beültim, addigra szerintem te végzel.még a váróban ha sokan lesznek összefuthatunk.
ja!sajna 2 embrió maradt a 4-ből.ez van.de így is sikerülhet!
azt nem tudom miért csak 7-et szívtak le a múltkor!nőtt vagy 30,ugye túlstimulálódtam,mert most már nem maradt fagyibaba.mert ha 15-öt szívott volna le,akkor több maradt volna!még mondta is, hogy leszívhatott volna többet is.akkor miért nem?
most ha ez nem sikerül, 0-ról indulok.
ezért is nagyon szeretném!
 
 


backa!
nagyon fáradt vagyok.most elkértőztem 2kor.holnap szabi.jövő hét táppénz,ha bírom végig,ha nem akkor hétvége fele megyek melózni.majd meglátom!
 
 


Lili,
a dokim azt mondta, megtermékenyítés után 9-10 nappal már kimutatható a vérből a hcg, a vizeletből a megtermékenyítést (és nem beágyazódást) követő 14. napon.
Várj holnapig a következővel, vagy csinálj tesztet hétvégén. Néhány plusz utro meg már nem oszt, nem szoroz. Szerintem ne hagyd abba. Ha sikerül, jó, hogy folytattad. Ha esetleg nem (de erre ne is gondoljunk :D ), akkor semmit nem ártottál magadnak.
Szorítok, hogy zebrásodj! Be kell, hogy induljunk! :lol:

Backa,
holnap már le is csapolnak, aztán tiszta cingárbelű leszel :lol:
Majd jelentkezz, ha már hazajöttél.
Elmegyek most ötre a dokimhoz, már úgy be vagyok tojva, hogy csak na :shock:
Nekiültem tanmeneteket írni, ne tudd meg! Vagy egy fél órán át írtam az első oldalt. Naaaaaaagyon tudok koncentrálni :twisted:
Tényleg nem értem, ha nem sikerült, miért nem jön meg. A múltkor meg percre pontosan, pedig még 3-mal több utrot is kaptam naponta. Ez aztán a szemétség, hogy az ember lánya végig csinálja a lombikot, aztán nem volt elég a stresszből. Neeem! Még ott a bónusz: kap két hetet, amit megint csak végigizgul és még utána sem tud biztosat :twisted: Mingyá' megverek valakit :lol:
Na, szorícsssssá nekem!
 
 


Lili!
Tényleg bízom!!! 8)

Lola!
ÁÁÁ, nem végzek én délig! 10-kor lesz punkció, utána asszem 2 óra döglés, és még csak utána a dokinál megbeszélés. Eltart az egy darabig! :shock:
2-ből simán lehetsz terhes, ne aggódj! :)
Én ezt nem értem! Nekem múltkor 6-ot mondott, végül 8-at szívott le, egy éretlen volt. 7-ből 6 megtermékenyült és osztódott. 2 bement, 4 a fagyiba. Abból éledt fel 3.
Ha most is így lenne!!! :roll: Imádnám!
A hiperstimu bonyolult. Asszem nem érnek be olyan jól, valszeg azért nem szívta le őket, mert kicsik voltak. Nem emlékszel a mereteikre? Úgy tudom, 15-ösnek legalább kell lenniük, különben nem találnak benne rendes érett petesejtet. Velem volt egy csaj a fetrengőben, akinél 20-at szívtak le. Tehát ha van értelme, biztos nem hagyják ott.
Pihenj, most nem jó a kimerültség! Le van ejtve a meló, koncentrálj a babára!
Hosszú lesz a hazaút is beülti után! Állítólag oldalt fekve biztonságosabb, próbáld ki! Persze csak ha nem te vezetsz! :lol:
 
 


Wandrea!
Ezer példát hallani a híres tesztekről! A vérvételben bízom jobban. Nem lehet csináltatni???
Azonnal írj, ha megjöttél a dokitól!!! Megesz a kíváncsiság! Úgy izgulok érted is!
Lányok!
Csak semmi stressz, mi??? :shock: Az ember lánya megkukul! :roll:
 
 


Lola,
most biztos összejön! Kettő az pont elég, meglátod :D
Én is azt gondolom, mint Backa. Ha érettek lettek volna, biztos leszívták volna őket. Nálam is több volt, de bent maradtak a kicsik.
Volt is hasfájás, amikor tovább növögettek még a stimus a hormonoktól :? :shock:
Ne gondolj arra, hogy mi van, ha nem sikerül. Ez most biztosan sikerülni fog!!! :lol:
Maradj csak otthon a fenekeden egy teljes hétig. Nem azért, hogy végig az ágyat nyomjad, de a hivatalban emberek ki, emberek be - jól átadnak neked valami klassz kis bacit vagy vírust, az pedig nem hiányzik. Dolgozzon más helyetted :lol: te csak foglalkozz a babókkal!

Backa,
majd kérek beutalót vérvételre. Mikorra van eredmény? Ha csak jövő hétre, megzakkanok :shock:
 
 


backa!
köszi a válaszodat,megnyugodtam.
nézd a balázs show-t.a mi témánk lesz.fél ötkor.
 
 


Wandrea!
Nem tudom, a Kaáliban 8-kor vérvétel, 9-kor eredmény. Nekem megér 3500-at! Azt is alig bírom kivárni! :roll: Tudod, a türelmem! :?

Lola!
Nézem majd, de általában csak röhögni lehet ezeken a show-kon. A sok gyökér marakodik...Remélem ez most normális lesz!
Tényleg nyugodj meg. Az egyik ismimnek 4 lombikja volt, egy fagyibaba maradt, gondolkodott, nekiálljon-e egyáltalán. Mivel a stimu mindig nagyon megviselte, gondolta, megpróbálja ezt az egyet. Tipp??? Hát persze, hogy abból lett terhesség...
Fogsz te még panaszkodni itt, hogy milyen k..a rosszak a gyerekek!!! :lol:
 
 


Wandrea!
Ha hazaértél a dokitól, feltétlenül jelentkezz! Izgulok!

Ma már nem ehetek :( , holnap is csak sokára, de nem is ez izgat, hanem az ivás!!! Éjfélig szabad csak, de én kinyúlok 11-ig! Szomjan fogok dögleni! Bár megvallom őszintén, hogy a pesti hiszteroszkópiánál is ittam már egy ici-picit, mert egyszerűen nem bírtam. Már 2 óra is elmúlt, mire sorra kerültem! :shock: Pedig az nagyobb akció volt, de hálistennek még hányingerem se volt utána..
Ti nagyon komolyan vettétek?
 
 


backa!remélem bejönnek a rossz gyerekek.én megálltam a nem evést ivást,de nehéz volt.férjem pizzát rendelt,mondom ne izgass.egy jó volt benne.nem kellett az úton megállni pisilni!!!nekem ez a mumus.kőrösinek ez kell hogy félig telt hólyag,utána meg feküdjek egy órát!nekem ez nem megy.a múltkor is szóltam,elmegyek, mert nem bírom ki,annyit kellett várni.utána meg feküdjek 1 órát úgy!!!amúgy fél óránként járok,nekem ez a mumusom.
 
 


amúgy meg szerintem az se jó ha egy óráig azon idegeskedem pisilni kell.én nem röhögtem a balázs show-n,hanem sírtam.
a legszarabb az volt, hogy azt mondták,csak minden 3. pár jön haza az intézetből babával.ez azé durva.ott is volt 4 pár,egynek lett gyerek.látta vki a műsort.az volt a szír,hogy gondoltam, na én is ezek a szerencsétlenek közé tartozom!!!!!!!így múlik el az életem.meg hogy kifordulunk önmagunkból, sírunk,és nem vagyunk boldogok, ez az igazság. a végén az a telefon, hát az volt a legdurvább.nem volt vmi életerőt sugárzó műsor!!!!!
 
 


Lola!

Evéssel nincs bajom, ivással meg csalok egy picikét. Múltkor kibírtam, de tél volt és reggel 8-kor volt a punkció. Most meg 10-kor már 50 fok lesz. Bár ígértek lehűlést, hát, nem bánnám!

A Balázs show kataszrofális volt. Én egyáltalán nem vagyok ilyen, erre majd mindenki általánosít, hogy ebből csak hülyén meg idegbetegen lehet kijönni! K..ára utálom, ha sajnálkoznak, mintha valami végzetes fogyatékosságom lenne!

Egyszer a szomszéd csaj is olyat szólt! én akkor még nem lombikoztam, de tudtam, hogy fogok. Az egyik isminknek 4 éves a kisfia (Kőrösi "csinálta" neki), erre a hülye p. azt mondja : "Ez is milyen nagyképű, pedig többet érek, mint ő, nekem nem kellett a kaáliba menni gyerekért!" Akkor leesett neki, hogy én is oda járok, erre : "te más vagy, nem lombikozol!" Na, gondolhatod, hogy azóta se mondtam meg neki, pedig folyton kíváncsiskodik.

A statisztika, amit a csaj mondott, komplett baromság! Legfeljebb úgy igaz, hogy elsőre! Nézd meg holnap az emeleten a statisztikákat!
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, de sajna nem tudok többet mint előtte. Azt mondta 50% és ettől egyáltalán ne legyek letörve. Megvastagodott nyálkahártya, de azt is mondta, hogy szívesebben mondaná, hogy még vastagabb mint most :? Jövő héten menjek vissza hozzá, de jövő héten elvileg már Pécsre is mehetek. Addigra letelik a három hét, feltéve, hogy nem jön meg. És remélem, hogy nem fog :D
Azt mondta, és ez tök furi, látja, hogy hova lettek beültetve a babók, ott vastagabb a mnyh :shock: , de ő most nem terhességet keres az uh-n, csak arról akar megbizonyosodni, hogy nem vált le sehol a nyh, tehát nem jön-e meg. Na, tessék. Az ember lánya most még egy hétig csak csücsül és várakozik :?
Má nem bíííírom! Mondtam is neki, hogy jövő hétig még ötször begolyózok :lol:
És rákérdeztem a tesztekre. Azt mondta, spontánnál kell a megtermékenyülést nézni, ezt írják a tesztek is - teljesen helyénvalóan. A lombik speciális eset, itt hiába 72 órás vagy idősebb az embrió, csak a beültitől kell számolni. Pontosabban a megtapadástól. A múltkor, amikor erről beszéltünk, én csak általánosságban kérdeztem, nem csak a lombikot :roll: Most már legalább tudom. Azért remélem, erős leszek és nem rohanok el még a hétvégén egy tesztért. Ma csinálhattam volna először egyet :oops:

Backa,
szorítok neked! Ügyi legyél és bírd ki ivás nélkül. Utána megint vedelhetsz :wink: Csak pihengess, aztán jelentkezz, ha jól vagy.
Jó éjt!
 
 


Wandrea4
Benéztem, hátha jelentkeztél!
Akkor ezek jó hírek, nem???
Én tuti nem bírnám ki, vennék tesztet! Tudod, van, hogy lassabban indul be a hcg-termelés! Mindenesetre nagyon gyanús vagy! Nagyon drukkolok!

Szomjas vagyok, mint a ló!!! Ilyenkor bezzeg nem telik az idő! 8 után elindulunk, akkor már jobb lesz.

Ha hazaérek, jelentkezem! (lesz vagy du 2 óra!)
 
 


Sziasztok! Hétfőn lesz a punkció reggel 8 órakor! Nagyon izgulok - addig még kapnom kell egy halom szurit, de most talán azt sem bánom annyira. Tegnap dr. bácsim is, és az ápolónők is mintha mosolygósabbak lettek volna, nagyon röpködtem tőle egész nap.
Olyan jó olvasni, hogy más tanárok-tanítók is jól érzik magukat a suliban ezekben a napokban - én mindig azt szoktam mondani, hogy szinte plusz jó ez így nekünk, hiszen gyerekek között lehetünk - azt hiszem erre vágyunk mindannyian, igaz? Ráadásul én a legkisebbeket tanítom, ma - merthogy pénteken a 4-5. órában bizony már nagyon fáradtak vagyunk - kimentünk játszani, csöppet el is érzékenyültem, mennyire fel tudnak szabadítani engem is, és bizony hiányozni fognak a következő napokban, ha nem tudok velük lenni. :oops: Rengeteg óravázlattal traktálom a kollégákat, hogy minden úgy történjen, mintha itt lennék, és persze közben is aggódom értük, hogy jól érezzék magukat. Olyan ez egy kicsit, mintha a saját gyerekek lennének - jó, mert a szülők is benne vannak ebben a játékban - és ez nagyon fel tudja tölteni az embert. Most hétvégén mi szüreti felvonulásra megyünk együtt, este pedig nálam alszanak - kellenek ezek az apró örömök most nagyon. Szóval jó nekünk tanároknak-tanítóknak a gyerekek között higgyétek el!!!!
Nagyon kell izgulni az altatás miatt? Utána mennyi ideig leszek még álmatag?
 


Julika!:)

osztom véleményedett a tanítás örömeiről, én is tanár vagyok, igaz most szüneteltettem, mert az én főnököm nem tolerálta a dokihozjárást.... a lényeg a pedagógus pálya csodálatos.

az altatásról: valóban nem altatás hanem vénás kábítás.Nálunk legalábbis az van... én általában a leszívás után mikor felébresztenek, magamhoz is térek ,más meg alszik, kb 1 órát.Mindenki másképpen reagál. A punkció max 10-15 perc.
Szorítok nagyon!

Wandrea!:)
kezem, lábam x-ben

Lili!:)
ez valódi tünetnek hangzik!!!!!

sok sok sikert mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Julika,
nagyon jó volt olvasni, amit írtál. Mindig azt mondom, hogy csak az tanítson, aki szereti csinálni. Én két suliban (meg egy kollégiumban) is tanítok, a kicsik egész mások, az biztos. Általában reggel náluk kezdek, ki se látszanank a padból, aztán a nagyok meg még nagyobbak. De mindegyiket szeretem :D

Ne izgulj az altatás miatt! Ahogy Vikimi is írta, olyan rövid ideig tart, hogy gyorsan helyrejössz. Nekem a punkciókor volt először olyan altatásom, hogy utána nem hánytam össze mindent - egyébként minden műtét után kivagyok, mint a malac :? Én délig aludtam, a másik két csajszi kb. 11-ig. Mindenki jól bírta utána, kettő körül mehettünk haza. De hallottam már, hogy valahol előbb kidobják az embert, én csak Pécsről tudok nyilatkozni.
Azért ne tervezz sokat arra a napra, nekem nem volt valami kellemes érzés estig. Ez gondolom, attól is függ, mennyit szívnak le és hogy marad-e még a petefészkedben tüsző.

Vikimi,
szóval te is tanítasz. Lassan egyre biztosabb vagyok abban, és Backával is megállapítottuk, hogy ez a lombikosdi pedagógus nyavalya :wink:
Hol tartasz most pontosan?

Lili,
mi van veled? Jelentkezz! Kíváncsiak vagyunk és izgulunk érted :D
Csináltál újabb tesztet? Én szeretném kibírni, de nem tudom. Mindig olyan jól elhatározom, hogy most nem, aztán :oops: nem bííííírom :?

Backa,
remélem, hogy ezek tényleg jó hírek :D
Mára kicsit kitisztult a fejem, a doki végül is tényleg nem mondott semmi negatívat... És nagyon gyanús, hogy azt mondta "na, látom, ide lettek beültetve az embriók, jó, itt a legvastagabb a mnyh, kész is vagyunk". Tudni kell, hogy nagyon jó fej a doki, állandóan poénkodik. Amikor Benivel voltam terhes, azt mondta a nőgyogyi vizsgálat után, hogy hát, ez ciszta, meg kell nézni uh-n. Addigra persze már nem is álmodtam arról, hogy terhes vagyok. Elkezdte az uh-t: „szép kis ciszta, jó nagyra nőtt, mikor volt az utolsó vérzése?“. Bemondtam, erre így szól: "nézzen csak a monitorra, ez az utolsó menzesz dátuma, ez meg az az időpont, amikor szülni fog. Ha nem feküdtem volna, biztos leestem volna a földre :wink: Utána még vigyorogva hozzátette: "csak nem gondolta, hogy egy ilyen szép kis terhességet nem tudok megkülönböztetni egy cisztától". Én meg már majd' frászt kaptam...
Ezért nem tudom, hogy csak nem akart mondani semmit, vagy tényleg nem is látott semmit.
Arra gondoltam, talán jobb lenne hétvégén mégis tesztelni. Ha negatív, legalább nem élem bele magam egyre jobban és esek jól pofára, ha pedig pozitív (és persze, hogy az :lol: ), akkor legalább megnyugszom egy kicsit.
Legújabb és pontos számításaim szerint ma vagyok a 15. napon beülti után, vasárnap a 17. - akkor már nem lehet az, hogy nem mutat ki semmit, ugye? Akkorra már kell lennie hcg-nek. (Hmm, végül is te vagy a tesztszakértő :lol: )

Remélem, jól vagy és pihengetsz. Majd írd meg, hányat tudtak leszívni. Nagyon kíváncsi vagyok. Mikor kell telefonálnod?
 
 


sziasztok!túl vagyok a beültetésen!iszonyú dugó volt pesten,csak most értünk haza,nagyon kimerültünk!!!!
BACKA!
hányat szívtak le?mikor telózol?tudom KI VAGY!tök ari csaj vagy!láttam a párodat is!ott ültél vagy 3/4 kettőig!mikor végeztünk, jöttél vissza 3 előtt kanyarodtál be a kocsival!mi meg jöttünk ki az utcából fehér ford mondeo-régi.mondtam gergőnek is ez a backa.melletted parkoltunk.
én voltam az, hogy egy csomót kellett várni, és szemüveges a férjem,ott röhögtünk kínunkban!
feltétlen írj!
 
 


Negatív a mai teszt is. Már a tegnap délutánt végigbőgtem, meg a mait is.

Julka,

egy cseppet se félj az altatástól! Utána is csak pár percig, max negyed óráig leszel kótyagos. Hazafelemenet meg már semmit nem fogsz érezni abból, hogy altattak. De azért vezetni nem szabad!
 
 


A tanárnéniknek még annyit, én nem tudom visszatartani az érzelmeimet, ezért nem is lennék jó tanárnak. Pl. ha a tegnapi délutánt itthon végigbőgtem, hogy tudnám azt visszatartani? Sehogy.
 
 


Wandrea

beülti után 15. napon már tuti fix, hogy mutatnia kell a tesztnek!
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: