Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én a Margitban fogok szülni áprilisban.
Van valaki, aki ott szült és esetleg Raft Miklósnál, Érdekelnének a tapasztalatok.
 
 


Szia Tutika!

Újra van a Margitban a Raft? (Én csak 8-10 éve hozzá jártam sztk-ba rendszeresen!)
 
 


Sziasztok!

Csak a vizitek során találkoztam Raft dokival. Egy jópofa, kellemes férfi. Mást nem tudok sajnos róla. Ki tudja milyen élesben?

R
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is jártam a Raft dokihoz korábban, kb.2004-ig.
Igaz nem volt különösebben semmi problémám, csak a rákszűrések ill. a gyógyszerfelírások miatt mentem. Teljesen korrekt, jó humorú, szimaptikus ember volt. Azt én sem tudom, hogy milyen szülés közben, de gondolom hasonló mentalitású lehet.
Úgyhogy az én hozzászólásommal sem vagy nagyon kisegítve Tutika, de minden jót kívánok! :roll:

-Ktina-
 
 


Szia Tutika!

Én is áprilisban szülök a margitban,ha lesz még szülészet :cry:
De én nem a Raftnál.
Nővérem hozzá járt mindhárom terhessége alatt,igaz neki császár volt.Az elsőnél és másodiknál minden rendben volt ,a harmadiknál meg szülés elött egy héttel eltünt,mondván ő többet nem teszi be a lábát a Margitba.
Aztán mégis....
Lényeg a lényeg,hogy mint minden orvosról róla is lehetne jót és rosszat mondani egyaránt.Attól is függ,hogy milyen hangulata van.
Attól függetlenül,hogy nővéremet az utolsó pillanatban "otthagyta"én jó véleménnyel vagyok róla.Szimpi.Amikor a nővéremet kisértem a magánjába,volt nekem is egy problémám amire csak rákérdeztem,de azt mondta vetközzek le és csinál egy uh-t.
Pedig nem is volt időpontom,és nem is fogadott el tőlem pénzt.
Azt hiszem ez emberségre utal
:D
Nyugodtan merem ajánlani,bizz meg benne,és csak azon imádkozz,hogy legyen még szülészet.De talán mi még beleesünk.
Remélem segitettem.
Szió.

Kép
 
 


Sziasztok,

A budapesti Szent Margit Kórház szülészet-nőgyógyászati és sebészeti osztályainak megszüntetése ellen, tiltakozó aláírás gyűjtési akció indult.

A Margit Kórház a főváros egyik legnagyobb kerületének és annak vonzáskörzetének kórháza. Megszüntetésével egy igen színvonalas és rendkívül jól felszerelt nívós kórház tünhet el. Az itt dolgozók szakmai felkészültsége és emberi odaadása példaértékű a mai magyar egészségügyben.
A statisztikai adatok is azt támasztják alá, hogy a döntéshozó/döntéshozók nem rendelkeztek kellő ismeretekkel és szakértelemmel a kórház tekintetében és megalapozatlan, elhamarkodott döntést hoztak akkor, amikor ezen kórházi osztályok megszüntetéséről döntött/döntöttek.

Kérlek Benneteket, hogy aláírásaitokkal támogassátok a kezdeményezést.

Erre a linkre kattintva megtaláljátok az aláírás gyűjtő ívet az első oldalon, melyet 2007. március 20.napjáig kell visszajuttatni a kórházba.


http://www2.freeweb.hu/margitkorhaz/news.php


Nagyon lényeges, hogy az aláírás gyűjtő íven a név olvasható legyen és minden oldalon szerepeljen, hogy miért történik az aláírás!!!
 
 


Ma reggel láttam Raft. dr úrat! :lol:
 
 


Azóta bezárták a Margitban a szülészetet és Dr. Raft átigazolt a Szt Imrébe, a Tétényi útra.

Aminek mi nagyon örülünk, mert már lassan tíz éve, hogy Lágymányosra költöztünk, de a korábbi jó kapcsolat miatt végig Óbudára jártam, ha nőgyógyászati vizsgálatra mentem. Most, hogy augusztus elején jön a várva várt bébi, öröm és megkönnyebbülés, hogy a körzeti kórházunkba jött át, és minden külön hercehurca nélkül nála születik majd.

Velem mindig nagyon emberi és korrekt volt orvosként, segített átlendülni nehéz helyzeteken. Korábban másokat felületesnek éreztem, nála mindig középpontban voltam a vizsgálaton.
 
 


Sziasztok!

Közben megtörtént a nagy esemény. Raft doki fantasztikus volt. Már a Sz. Imrében történt a dolog.
Mindenkinek ajánlom a dokit. Rendes, becsületes és felelősségteljes. Örültem, hogy Nála szülhettem.
 
 


Gratulálok a kisbabához! Kisfiú vagy kislány?

Várjuk a részleteket a szülésről. Hogy ment, mennyi ideig tartott, Raft doki végig ott volt vagy csak a kitolásra jött be? Kedves volt vagy hivatalos? Milyenek a csecsemősök? Stb.?
 
 


Szia Tutika!

Gratulálok, és én kíváncsian várnám az élménybeszámolót! Főleg a kórház érdekelne, meg az ottani minden. :shock:
Bár azért még bízok abban, hogy lesz a Margitban újra szülészet, főleg, ha aktuális lesz egyszer (újra).
 
 


Sziasztok!

Én is a Raft doktornál fogok szülni, hozzá járok gondozásra is. Hamarosan elérkezik az én időm is, és hálás lennék, ha valaki megírná a tapasztalatait, hogy milyen nála szülni. 8)
És ha esetleg valaki írna pár szót arról is, h mennyit fizetett neki, azt is nagyon megköszönném :roll:
Vendég
 


Kedves mokuska99!

Én jelenleg a második babával járok hozzá, de az elsőt is nála szültem!
Én teljes mértékig meg voltam és vagyok vele elégedve!
Annak ellenére, hogy kicsit szétesettnek látszik a gondozásokon a szülésnél nagyon toppon van, kedves, aranyos!
Én kb. 3 éve adtam neki 40.000-et. Az egyik barátnőm nemrég szült nála, ő 60.000-at adott neki.[/quote][/url]
 
 


Sziasztok!

Nekem negatív tapasztalatom volt a Raft doktorral. Az, hogy "kicsit szétesettnek látszik" az nem kifejezés. Olyannyira szétesett, hogy engem kétszer egymás után elfelejtett előjegyeztetni a genetikai uh-ra. És amikor kérdőre vontam, még neki állt feljebb, hogy elintézhetem magamnak... persze azt hozzátette, hogy úgysem tudom elintézni.

Már eleve az furcsa volt nekem, hogy nem mondott konkrét időpontot, hogy mikor menjek AFP-re, és amikor megkértem, hogy számolja ki, az volt a reakciója, hogy: ééééééééééééééén?????? és még majdnem hülyének nézett, hogy nem tudok számolni???!!!! Szerintem ez az ő dolga lenne, ő az orvos.

Szóval nekem nem volt szerencsém vele, de amint az az előttem olvasható pozitív tapasztalatokból is látszik, nem mindenkivel ilyen.

Gabi
 
 


Szia Gabcika !

Én 2x szültem a Raft -nál, Picurt fél éve,szerintem birka türelme van, én még nem hallottam, hogy ilyen bunkó lett volna bárkivel is nem is értem mitörtént, mindegy is , de ha belekotyoghatok keress másik dokit, ha eddig nem tetted volna. :idea:
 
 


Szia Sengen!

Hát gondolhatod, hogy ezek után azonnal új orvost kerestem. Nem tudnék már megbízni benne!
Én is azért mentem hozzá, mert ajánlották, és csak jókat hallottam róla. De ahogy látom, minden orvosról megoszlanak a vélemények...
 
 


Sziasztok!
Én 18 éve szültem a fiamat Raft doktornál császármetszéssel, azóta is hozzá járok vissza rákszűrésre és egyéb kezelésekre.
Mindig kedves, türelmes a doktor és a legjobb tudása szerint igyekszik segiteni. Én csakis ajánlani tudom mindenkinek!
 


Szia!

2001-ben a Raftnál szültem a Margitban. A második gyermekemet már másnál szültem, mivel a Raft 2004-ben már nem volt ott, a Nyírőbe ment, én pedig nem akartam ott szülni. Most ismét babát várok és tanácstalan vagyok. Visszatérnék hozzá, de nem tudom hol rendel. A magánrendelőjét interneten megtaláltam. Nem tudod rendel-e másutt is vagy csak ott? Ha csak ott, mik az árak? Visszatér-e a Margitba márciustól? Ha bármit tudsz ezzel kapcsolatban kérlek írj.

Köszi.
lné
 
 


sziasztok!

lehet, hogy már nem nézegeti senki sem a topic-ot, de azért én leírom...

13 hetes kismama vagyok! szerdán találkoztam vele először a XI. kerületi SZTK-ban, mivel kedd este volt egy kis vérzésem és nagyon megijedtem, hogy mitől lehet.
egyrész első bébi, másrészt tényleg nem vagyok orvos, így inkább elrohantunk, gondolván, hogy a saját orvosom rendel azon a reggelen...
de nem! és egyáltalán nem bántam meg, hogy pont ő volt bent akkor!
már olyan 1/2 8 körül jött a folyosón a rendelő felé, én pedig letámadtam. elmondtam a gondomat, bajomat, ő meghallgatott és mondta, hogy meg fog nézni. kis idő múlva kijött, megkérdezte, hogy van-e 12 hetes uh leletem, amit meg is nézett. ezután azt mondta, hogy előkészülnek és megnéz! így is lett, kb. 3/4 8-kor már bent feküdtem az uh-ban! pedig a rendelés csak 8-kor kezdődött volna, az időpontom, amit pedig reggel kértem, 10-re szólt...
szóval megnézett minket uh-n, ahol mindent rendben talált, aztán meg is vizsgált és mondta, hogy nem lát semmi rosszat, de maradjak itthon betegállományban, mert ilyenkor a legjobb a pihenés!
szóval teljesen pozitív volt a doki, illetve iszonyat kedves dolgai voltak az egész bent töltött 10-15 perc alatt, amit a párom kint aggódva töltött addig! minket nagyon meggyőzőtt! és hozzáteszem mégegyszer! ez egy SZTK volt, nem a magán...

 


Kedves Zsóf-i ?
De, sokan olvassák, én is így gondoltam- már amit írtál a Raft dr-ról-
akkor mégsem voltam túlságosan elfogult.
Sok sikert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem most már jól vagytok mindketten!
Szia
Sengi mama
 
 


Sziasztok,

Iné:

Raft Dr a magánrendelőben és a ST Istvánban rendel, nem megy vissza a Margitba. Az terhesgondozás ára 7000,- Ft viszont 1 órát vagy bennt és mident alaposan átbeszél és megvizsgál - aki ismeri tudja. A kórházba is lehet menni, megbeszélés tárgya. Tel számai: 240-4413, 06/20 355-8430, mail címe: szulesz@gmail.com

Én csak jót mondhatok, a terhességem legelejétől kezdve nem tömött tele gyógyszerrel feleslegesen és nem kellett minden hónapban mennem - igaz, nem is volt probléma - csak hogy több pénzt fizessek neki a magánrendelőbe - ismerek orvosokat,akik akkor is behívják a kismamákat,ha nem kellenne..miért ha nem a pénz miatt!?!? - 2 havonta találkozunk, most 33 hetes múltam és érzem és tudom, hogy jó kezekben vagyunk! :lol:

Azt gondolom, hogy mindenkinek meg kell találni azt a stílusú embert-orvost, aki illik hozzá, mert rajtam kívül még 100-an azt mondják, hogy szupi, de 20 másik,hogy na neem...de egy próbát megért.. :D
 


Sziasztok !

Raft nem a Szent Istvánban, hanem a Szent Imrében dolgozik ! A többi stimmel. :D
Sengen mami
 
 


Sziasztok,

valóban..bocsi.. :lol:
 


Sziasztok!
Én idén augusztusban fogok szülni. Azért választottam Raft doktort, mert régen a Margit kórházban dolgozott az én régi nőgyógyászom alatt, illetve sokan mondtak jókat róla itt is a fórumon.
Ő amúgy most már a Fehérvári úti SZTK-ban rendel, illetve van magánrendelője is a Flórián térnél, sa züléseket pedig valóban a Szent Imre kórházban folytatje le. Ez is márvadó volt, hiszen én a kórház mellett lakom.

Nagyon kedves, humoros, közvetlen ember. Nekem elsőre szimpatikus volt. Hogy szakmailag milyen, arról majd a szülés után tudok nyilatkozni. Eddig a terhesgondozáson végig kedves és figyelmes volt. Valóban nem rendelget csak úgy be a magánrendelésére, eddig egyszer voltam csak a magánban nála, többit az SZTK-ban.
Remélem a szülés alatt is meg leszek vele elégedve! :lol:
lei
 
 


sziasztok,

rég nem jártam erre, azóta megszületett kisfiam Patrik 3600gr 58cm..Raft Dr-nak köszönhetően csodálatos szülésem volt, végtelen köszönet és hála Neki..

röviden a történetem:
hajnalban bementünk a kórházba -rendszertelen fájásokkal és "nyákdugószerű" elvesztésével - pont Raft Dr volt az ügyeletes, megvizsgált, burokrepesztés, majd vártunk, reggelig vajúdás-pihivel összekötve, reggel megint megvizsgált,nem sok változott, oxitocint kptam - páromat visszahívtam,h jöjjön - Raft Dr mondta,h csak du-n lesz baba. Nem ment haza végig mellettünk volt, pedig megtehette volna,h otthagy minket és du-n visszajön..de nem!
Általában úgy van,h a dokit alig látjuk szülés közben és a szülésznőt folyamatosan, na nekem ehhez képest pont fordítva volt..ügyelet volt -05.01.- a szülésznő nem győzött össze-vissza szaladgálni a szülöszobák között és a doki beült hozzánk a szülőszobába és segített,amikor már a fejecske kinnt volt a szülésznőért elment és befejezte ő a szülést..természetes az "utómunka" a dokié volt - ami nagyon szépen és jól sikerült, másnap már ültem a gátsebemmel .)) másnap bejött meglátogatni - nem dolgozott pedig - és meg is vizsgált, nekem nagyon jól esett,h ilyen gondoskodó és végig bíztam benne, mert éreztem,h jó kezekben vagyunk azt gondolom ez a legfontosabb..az már csak hab a tortán,h emberileg is korrekt és humoros is..néha.. :lol:

egyszóval csak ajánlani tudom Őt és aki nála szül azt gondolom semmi "félnivalója" nincs, sőt.. :lol:

szép estét és a kismamáknak örömteli várandóságot :P
Bm Kép Patrik
 


Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Raft Miklósnál mennyi a szülés!
Köszönöm a válaszokat!
 


" szörnyű " a doki, rákszűrésen voltam nála a minap, beszélgetős kedvében volt de hiába próbáltam kihúzni belőle csak mosolygott.
Pedig tudom hogy a barátnőm 100 e adott neki, igaz ő isteníti
Úgyhogy nem tudok segíteni anita, azt mondja etikátlan lenne "árat" mondani bár amikor ránéztem döbbentem láttam, hogy fogyott vagy 15 kilót, de erre is csak legyintett szóval fura hogy egy " jólmenő " szülész ennyire szemérmes legyen miközben szétdolgozza magát Üdv sengen mami
 
 


Sziasztok.
Én is a Dr Raft Miklóshoz járok. Ha valaki keresi a honlapján megtaalálja.
www.drraft.hu
Én nagyon szerettem, mert nagyon emberséges és kíméletesen vizsgál( ha voltatok már több orvosnál, akkor értitek). Nekem sajnos császár lett a vége mind a két szülésemnek, mert nem fordultak meg a gyerekek. És gyorsan is jöttek egymás után (17 hónap van köztük). Nagyon ügyes volt, csodájára jártak, mert olyan technikával varr, mint egy sebész.
Ha nagyon bugyuta kérdésem volt, nála felmertem tenni, és sosem érzékeltette velem a válszában. Nagyon kedvesen mindent elmagyarázott.
Öszintén tudok vele beszélni és ő nagyon odafigyelő.
Keressétek a honlapról, elérhető a magán rendelésén.
Sziasztok
Irén
 
 


anita8421 írta:Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Raft Miklósnál mennyi a szülés!
Köszönöm a válaszokat!


Szia
Én nem kérdeztem meg, hanem amit gondoltam odaadtam. Nem 100 ezer volt. Én nem sértődött meg. Ugyanolyan kedves volt, mint régen. Később is mikor a gyerekeim szétszedték a rendelőt.

Én azt tanácsolom ne kérdezz senkit, te döntsd el mennyit tudsz adni. Aki árat mond sem biztos, hogy igaz...
Üdvözlettel:
Irén
 
 


Sziasztok!

Remélem nézi még valaki ezt a fórumot, aki a Raft dokinál szült/szeretne szülni. Igazából én ez a fórum alapján döntöttem úgy, hogy bejelentkezem hozzá, megnézem magamnak, ha már ennyi jót írtatok róla. Egyszer voltam ott, és ugyanazt tapasztaltam, mint itt a többség:) Gyermeket szeretnék, beszéltünk erről sokat, azt mondta, hogy felejtsem el az elevitet és társait, elég a folsav bogyó. Talán még nem alakult ki bennem a 100%os bizalom, vagy a média nyomása, de van még emiatt kérdőjel. Vajon elég csak a folsav, és tényleg totál felesleges minden egyéb magzatvédő vitamin? Ha vannak tapasztalatok, érvek, szívesen veszem :roll:
 
 


Sziasztok!

Én is Raft dokihoz járok. Csak jót tudok róla mondani. Nagyon önzetlen és alapos. Rajta nem érzem azt, hogy csak a pénz mozgatja, ebből kifolyólag feleslegesen nem is hívogat vissza a magánrendelésére, sőt mindig azt mondja, hogy a következő terhesgondozáshoz tartozó vizsgálatig nem is akar látni :), csak ha gond van. Én most 19 hetes vagyok, és ha volt gondom akkor is azonnal fogadott, alaposan megvizsgált.

Azt hogy mennyi nála a szülés, teljesen változó. Csatlakozva az előttem szólóhoz annyi amennyit gondolsz. Barátnőm nemrég szült nála, és ők sem 100 ezret adtak neki, és továbbra is rendesen ellátta őket!

Én annyit tudok mondani, hogy kevés az ilyen becsületes nőgyógyász mint Raft Miklós. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Üdv
meshke
 
 


Ancsa Én is hozzá jártam, nála szültem januárban már a második gyerekemet.
Én szedtem magzatvédő vitamint, nem ellenezte, de az tény, hogy a folsav az nagyon fontos. Fontosabb, mint a magzatvédő vitaminok.

Kép
 
 


Sziasztok! Indítottam egy új fórumot ("Szent Imrében szültem), ahova kifejezetten a Szent Imrés szülésélményeket szeretném összegyűjteni. Ha van egy kis időtök, kérlek írjátok meg a Ti élményeiteket, így sokat segítenétek, hogy ne kelljen a régi hozzászólások között rákeresni a kórházban töltött napokhoz kapcsolódó infókra.
Köszi nagyon! Sziszkusz
 


sziasztok!
időközben, lassan már 11 hónapja szültem Raft dokinál :) nagyon jó fej volt a szülés alatt, sokat poénkodott, pedig szegényt a lejárt műszakja után hívtuk vissza az én szülésemhez és elég fáradt volt már, de maximálisan megtett mindent, amit tudott. Alapvetően gyors és jó szülésem volt, végig éreztem, hogy mindenben számíthatok rá. Mondjuk ő megmondta az elején, hogy csak akkor avatkozik be, ha valami gebasz lenne, addig minden menjen úgy, ahogy én akarom és ahogy a szülésznő jónak látja.
Én a szokásos ki nem mondott elv alapján fizettem (a magánrendelés 10x). De leginkább a kisfiam fényképét kérte a szülés utáni kontrollon :)

Szóval nagyon jó doki, kedves és közvetlen, humoros ember. Nemsokára kell is mennem hozzá egy éves kontrollra meg rákszűrésre.
lei
 
 


Sziasztok!
Amikor én szültem Raft doktor volt az ügyeletes. A dokim is bent volt a kórházban mégis Raft Miklós sokat foglalkozott velem, odafigyelt rám, jó fej és korrekt volt nagyon. Annyi negatívumot hallottam róla, hogy könnyen császároz adott esetben.
 


Remélem lesz még, aki elolvassa, mert csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Sokáig gondolkodtam, hogy miért vagyok oda annyira érte, hiszen a szülésznő, a csecsemős is nagyon jó fejek voltak. Hát aztán megfogalmazódott bennem. MERT nála úgy éreztem magam, mintha csak és kizárólag én lennék a világon és csak az a fontos számára, hogy velem mi van. 1 héttel túlhordtam a babámat, 2 naponta ő hívott fel engem, hogy hogy érzem magam. És nem a pénzért tette. Szóval bárkinek csak ajánlani tudom. Ja, és jó a humora, és tényleg nem hagyja cserben az embert. A szabadsága alatt szültem és a megígért 1 órán belül ott volt, és végig ott volt. Amikor az oxytocint már alig bírtam, egy kicsit lekapcsolta, hogy pihenjek..............


Sziasztok!

Remélem valaki még olvassa... Tudtok esetleg friss tapasztalatokat mondani Raft Miklóssal kapcsolatban? Nála szeretnék szülni jövőre, és érdekelnének a vélemények. Kérem aki tud bármilyen információval szolgálni írjon nekem. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
 
 


@picur24: "Sziasztok!Remélem valaki még olvassa... Tudtok esetleg friss tapasztalatokat mondani Raft Miklóssal kapcsolatban? Nála szeretnék szülni jövőre, és érdekelnének a vélemények. Kérem aki tud bármilyen információval szolgálni írjon nekem. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!"


Szia! Én már 20 éve járok hozzá, kétszer szültem nála. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. Mindig kedves, és odafigyelt rám és a babáimra. Sajnos visszament a Margitba, így most már nem tudok nála szülni, mert nekem az nagyon messze van, marad a Szent Imre. De szívből ajánlom Raft dokit:)
 
 


SZiazstok!

Hátha valaki jár erre.. Kerestem Raft doktor magánrendelését,de nem találom sehol. A honlapja sincs már meg. Tudja valaki, mi újság vele??
 
 


Kedves Raft Doktor Urrol a leheto legrosszabb velemenyem van: tobbszor jartam nala meg a Kapas utcaban es panaszkodtam hogy iszonyuan gorcsol a hasam a menstruacional. Mindig elkuldott azzal hogy ez a normalis es ha eddig nem gorcsolt oruljek neki. Marha laza volt. (Akkor mar 16 eve menstrualtam, szoval volt tapasztalatom h mennyire kell h fajjon..) Kitartoan 2-3 honapig visszajartam a problemaval mire ugy dontott hogy megultrahangoz. A rendeloben csak hasi ultrahang volt. Elkezdett ultrahangozni es kozolte h nem lat semmit mert tele a holyagom es menjek ki pisilni. Kimentem, majd utana kozolte hogy jo nincs itt semmi problema.
Meg azon a heten egy masik orvosnal kiderult hogy sulyos endometriozisom van mindket petefeszkem TELE VAN CISZTAKKAL! tobbek kozott egy 7 es egy 5 cm-es csokoladeciszta is van aminek az ultrahangos keplete teljesen mas mint egy tuszoe. Azonkivul az endometriozisom olyan sulyos volt hogy tapintassal is eszre kellett volna venni. Tehat sem ultrahangozni sem tapintasos vizsgalattal nem sikerult neki felfedezni.
Meg egy betegnek is ha van egy kis rutinja tudja hogy huvelyi ultrahangon ures holyaggal, hasin viszont inkabb telivel latnak tobbet. Az ugyes ultrahangos azert lat ugy is de a nem ugyes jobb ha nem kuldi ki az embert.
En majdnem elvesztettem mindket petefeszkemet miatta mert ezek utan a Margit korhazban ki akartak venni mindkettot. Akkor egy nemet doki mentette meg a petefeszkeimet ugy hogy minden szervem teljesen ep es most jonpar evvel a mutet utan babat varok!!
Meglepodve olvasom ha ennyi cisztat nem tudott felismerni a doktor ur hogy lehet h terhesgondozast vallal. Egyaltalan megtalalja a gyereket?? Hat en biztos nem biznam ra hogy eszrevesz-e egy fejlodesi rendellenesseget!
 
 


Teljesen egyetértek thehun -nal! Még az ellenségeimnek sem ajánlanám. 2x volt hozzá balszerencsém. Egyszer 2018 -ban. Akkor 36 hetes terhes voltam, és közölte (miközben semmi bajom nem volt), hogy ha nem fekszem be a kórházba, akkor nem az ő hibája lesz, ha elüt egy villamos. A második idén, augusztusban. Volt egy méhen kívüli terhességem, és sajnos ő is ott volt a műtétnél,- bár ugye akkor altatásban voltam, nem hallottam kedves beszólásait. Másnap benézett hozzám csak azért, hogy elmondja, máskor el kéne mennem orvoshoz, és akkor nem kell műteni. Én meg hiába mondtam, hogy voltam. Hozzátette, még az ajtóban, hogy nőgyógyászhoz! Én meg kiabáltam utána, hogy annál voltam! Teljesen meghazudtolt, nem hitt nekem (És ez így is volt, benézett az sztk -s doki egy méhen kívüli terhességet, ultrahanggal. De ezen könnyebben túltettem magam, mint a lekezelő, bunkó és még sorolhatnám a szebbnél szebb jelzőket, "kedves doktor úr" ) Soha senkinek nem ajánlom!!! Talán ha tömött pénztárcával mentem volna, kedvesebb lett volna. Ha az a volna ott nem volna...
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron