Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon aggódom a kis pocakomban gyarapodó kukac miatt a helyes kis aranyerem miatt.
Kb 2 évvel ezelőtt jelent meg ez a kis 'meglepetés', aztán olykor eltűnt, olykor előjött. Nem vérzett, meg nem is nagyon fájdolgált, ha nem akartam folyton visszatoszogatni a kiindulási helyére. Kenegettem tengernyi krémmel (Aranydió, Körömvirág, Reparon stb.) meg kinezológusnál is jártam, de sikertelenül.
Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy mi tévő legyek, szülésig még jópár hónap hátra van, de ez a kis hetyke 'gazdagság' ott üdül az ülepemen, és nem fáj ugyan nagyon, csak kellemetlen, és hát félek a szülésnél rosszabb lesz, meg plussz gondot okoz.
Intimtorna? Speciális krémek? Ima?
Szóval mit javasoltok, veletek hogy alakult ez??

Köszönettel a tanácsokért előre is kívánok mindenkinek sok örömet és elegendő bánatot, hogy jöhessen az öröm ismét:-)

Holophernes


Szia!

Ismerős a témaKépKép
Én az első terhességem csináltam végig már meglévővel, hát szenvedtem rendesen és nem használt neki a szülésKép, aztán megműtettem és így indultam a másodiknak.Nem jött elő, de azért kellemetlen főleg hogy mindig is székrekedéses voltam.Ilyenkor nem is gond mert bátrabban beveszi a bogyókat az ember, terhesség alatt más a helyzet.
Ha neked székrekedés okozza akkor az étkezés előtti egy almát nagyon ajánlom, nekem szuper volt!!!Kép

Becsi
becsi
Iklad
 
 


Heló, én is pont így voltam. A terhesség vége felé, amikor minden kidomborodik Kép, illetve a szülési erőlködés miatt számíthatsz rá, hogy kijön, nem valószínű, hogy megúszod. Gátsebbel együtt jobban fáj, mint a gátseb egyedül, de vigasztaljon, hogy így is úgy is fájna Kép.
Ami a hozzászólásom érdemi része: amikor először kijött az aranyerem, az orvos Venoruton tablettát írt fel. Nem értettem, miért, hisz azt leginkább visszeres panaszokra ajánlják, nekem az pedig nem volt. Kiderült, hogy az alapprobléma aranyérnél is ugyanaz, de a lényeg, hogy a gyógyszer hihetetlen idő alatt elmulasztotta azt, amit a krémek 1 hónap alatt sem tudtak.
Ez mintegy 5 évvel ezelőtt volt, attól kezdve ahányszor éreztem, hogy az aranyér elő akar jönni (enyhe viszketés/bizsergés) elkezdtem szedni a gyógyszert pár napig, és sosem jött ki. Csak szülésnél. A krém és a gyógyi együtt különösen hatékony, vény nélkül is lehet kapni, és terhesség (3 hó után)/szoptatás alatt is lehet szedni.
Mókusnyúl
 

 
 

Kedves Mókusnyúl, akkor ha jól értem Venoruton tablettát és krémet is lehet a terhesség harmadik hónapja után használni, igaz?
Intim tornát nem próbáltátok?


Sziasztok!

Nekem szülés után 2 hónapra jött ki az aranyerem, és a homeopátiás bogyók csodát tettek.
A neve paeonia officialis, 3x5 bogyót kell a nyelv alatt elszopogatni, előtte-utána aromás ételt italt nem szabad fogyasztani, fogat mosni sem. Szoptatás és terhesség alatt is szedhető. Ezen kívül pedig hemorid kenőccsel kentem naponta 2x, és kop-kop már nem vérzik és nem fáj.
Persze nyomatom a rostos dolgokat, most sok gyümölcs is van. Remélem tudtam segíteni.

nekem az aranydió semmit nem ért

üdv
Brokkoli
 


Erika!
Nem tudom, hogy neked ki írta fel/tanácsolta a golyókat, de jó lenne tudni. Jó magam is szinte mindig homeopátiás módszereket keresek a betegségekre, vagy kinezológust, de gyóyszert a legkevésbé. Csak abban nem vagyok biztos, hogy a különböző eredetű aranyeres problémákra azonos homeopátiászer szükséges. Nálam elsőrendű vádlott a STRESSZ. A problémákat a gyomromban tartom, nem engedem lejjebb, emiatt kialakul az alhasi pangás, ezt ugye megfejeli a progeszteron áldásos izomlazító hatása, és máris elkészült az aranyér.
Nálad mi volt a gond? Mi volt a kiváltó? De lehet, hogy rosszul tudom,és a gyógyszer a kiváltó októl függetlenül uaz. Most elbizonytalanodtam.. :-)


Sziasztok!

En is sokat szenvedtem vele.
Nekem az jott be, hogy este egy evokanal lenmagot beaztatok es reggel megiszom.
Eleg gusztustalan nyalkas lesz, de kibirhato es nagyon hatasos.
A kremek kozul a Doxiproct valt be

Sziasztok
Kakukkfu
 


Holophernes,
Nekem a szülés után rossz lett az emésztésem eléggé, és 3 nap szünet után kijött a kemény..., és akkor jött ki az aranyerem, mert erőlködtem és kemény volt. Azóta az étkezésre is erősen figyelek. Tehát nálam ez nem idegi alapon jött össze.

Abban igazad lehet, hogy mindenkinél más eredetű, és másmilyen, ez biztos.

üdv.
Erika
 


Kakukkfű,
Hol veszel lenmagot?? Vagy ez a csíráztatott lenmag is megteszi???
Én iszom sok folyadékot, és valahogy az az érzésem, hogy ninc sösszefüggés az étel és az aranyér között.Hiába nincs elöl hónapokig, és nem is érzem, egyetlen elhibázott nap, pl strand és főtt kukorú evés, és már kész is a baj.

Erika, neked azóta nem is jött elő többet???
Pusz'
Judit


Szia Judit!

Nem tudom, jo e a csiraztatott, az enyemet anyu vette, szerintem bio boltban, de majd rakerdezek,
pusz
K
 


Kakukkfű!
Nagyon helyes a kép rólatok! Az a pisze orr... (zabálnivaló, pardon.. :-))
Erika!
Neked sincs szégyelni valód! Bár nem tudom, hogy fiú/lány eredetű-e, de az biztos, hogy nattyon kacér..
Pusz a piciknek, köszi a segítséget, kipróbálom, beszámolok. Egy hétre elmegyek szabira, és utána lesznek eredmények.. :-)
Judit


Judit,

sajnos nekem is kijött a terhességi aranyér, igaz nem fájt, csak régebben kicsit viszketett és kellemetlen volt. Kipróbáltam a Doxyproct nevű kenőcsöt, ezeket a tüneteket elmulasztotta ugyan, de sajnos nem húzódott vissza. Abban bízom, hogy a szülés után ez megszűnik.

River
River
 


köszi River, meg többiek, ki fogom próbálni.. :-)


A középkorban a Salataboglarka (Ranunculus ficaria) ihlették a növény nevét: Aranyérgyökér.Igen erös összehuzo hatasa révén kivalo szer az aranyér kezelésére. (Allitolag...)
Hozzavalok:
75 gr salataboglarka-levél
500 ml napraforgoolaj
25 gr méhviasz
25 gr vizmentes lanolin
Jot tesz allitolag a csodamogyoro-parlat is, amiröl fogggalmam nincs, micsoda.
Gyogyulast!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Hasonloan turmkedik nalam is kifele minden igy a 2dik terhesseg 30hete utan. Az elso szules utan volt aranyerem, de azt kremekkel kikezeltek. Most a terhesseg soran ujra megjelent, de mivel soha nem verzik nem vagyok biztos benne, hogy aranyer. Egyszeruen olyan mintha extra bor "kijott" volna valahonnan. Ez foleg esztetikai es higienias szempopntbol kellemetlen es nyomasra erzekeny.
Egy gondolom, hogy ha a mostani szules utan ez nem tunik el, akkor valami mutetre lesz szukseg.

Ha van mutetes tapasztalatotok legyszi irjatok meg.

Koszi
Udv
Petrakovacs50
Névtelen
 


Petra! Aranyér az. Nekem se vérzett még soha. A szülés után úgy kijött, hogy azt hittem, többet nem fog visszamenni, de mégis. Megintcsak mondom lányok: Venoruton. Higgyétek el, csodát tesz!
Mókusnyúl
 


Én tudnék a műtétről mesélni, de azt még megelőzik egyéb kezelések, nem kell ajtóstul rontani a házba. Sokaknak segítenek az orvos által felírt, patikában készített kúpok, van ambuláns kezelési sorozat(horror) és végső esetben a műtét. Na az aztán az igazán húzós, főleg a műtét utáni első wc-re menet. De azért idáig kevesen jutnak el, mert a legtöbb nőnek, akinek csak a terhesség-szülés hozza ki, annak elég jól gyógyul. Én már középiskolában szenvedtem ettől, 18 évesen műtöttek, és akkor úgy búcsúzott a doki, hogy szülés után találkozunk. És igaza lett, kb. 10 évig semmi gondom nem volt, de még így 2 gyerek után is jobb, mint a műtét előtt.
Névtelen
 


Heló, Névtelen!
Légyszi-légyszi, fejtsd ki bővebben!!!
Nem kérheted rögtön a műtétet? Miért horror az ambuláns kezelés? A műtét miért húzós? Stb.
Kérlek, meséld el részletesen!
Mókusnyúl
 


Nem tudom, hogy kérheted- e a műtétet, ennek nyilván vannak szakmai és tb-finanszírozási szempontjai is. Az ambuláns kezelés abból áll, hogy pucsító pózban gumigyűrűket raknak az aranyeres csomókra, amik így elhalnak. Ez többfordulós és mind a kezelés, mind a puszta lét fáj még utána pár órán át. Az eredmény kétesélyes. Én pl. hónapokig hiába jártam, másnak segíthet, és akkor nem kell kórházba befeküdni, nincsen munka-táppénz, szoptatás-leválasztás dillema.
A műtétet 10 éve spinális érzéstelenítéssel altatásban végezték(hogy ma hogy van, azt nem tudom)Előtte természetesen beöntés. Utána ülni, állni, járni nehezebb, mint egy gátsebbel, az 1. wc-zéshez képest egy szülés sétagalopp, és utána is még jó pár napig nagyon fáj. Amúgy a kórházból való hazamenetel feltétele általában egy "produktum". Ezzel együtt, ha nálam megint akuttá válna a dolog, akkor a műtétet választanám, mert mindent egybevetve rövidebb idő alatt és tartósabban gyógyultam, mint az egyéb kezelésektől.
Névtelen
 


Sziasztok Lányok!
Én is kínlódtam vele, de aztán egy Amerikában használatos kenőcs nagyon sokat segített. Mindenkinek ajánlani tudom. A neve Preparation-H avagy magyarországon SPERTI néven fut.
Névtelen az 1000.
 


Nekem a terhesseg utolso 4 heteben jott ki ujra, elotte mar szamtalanszor.
Na akkor ugy, hogy mentem a sebeszetre, mondvan nem erdekel, keseljenek meg. El tudjatok kepzelni azt a fajdalmat?
A doki meg nevetett, es kozolte, hogy egyreszt szules elott felesleges, masreszt, majd ha FAJ is, menjek vissza....
szules, fajdalom a tetofokon.
AUROBIN kence nekem nagyon bevalt, meg a neveben is van ugye valami ami az aranyra utal ;)

A reparonra annyit mondott a sebesz, hogy akinek mar volt aranyere, annak a tunet es panaszmentes allapotban KELL hasznalni hetente 2-3 alkalommal, prevencio gyanant...
en meg probalkozhattam vele a durva esetben...

Ja es a borkituremkedes az nem ment vissza. az ott maradt. csak "kiurult"
Névtelen
 


Sziasztok!
Nekem ugyan nincs aranyerem (egyenlöre?), viszont van 1 közeli csaladtagomnak, aki 2fajta krémet is hasznal, ami ugyan nem szünteti meg, de valamennyire elviselhetöbbé teszi a panaszokat... SEDORRHOIDE & PHLEBOCREME.Gyulladascsökkentö & fajdalomcsillapito hatasuak.Mind2 francia gyartmany. Jobbulast!!! Kép
Vendég
 


Mokusnyul!

Nyertel valoban aranyer, voltam dokinal. Fajni nem faj, verezni nem verzik csak ronda es higeniai szempontbol kellemetlen. Szerinted a kapszula amit irtal a borkituremkedest el tudja tuntetni?

Amugy most mas bajom is van. A terhesseg mellekhatasakent a visszerszeru kepzodmeny van a noi nemiszervemen (szepen fogalmazva). Hat eleg kellemetlen. Nem faj csak kb a normal meret 5szorose ha ulok es allok. A doki rogton tudta, hogy mi ez, de azt mondta, hogy nem tud ra adni semmit es , hogy szules utan vissza fog menni. Volt valakinek hasonlo?

Udv
petrakovacs
Névtelen
 


nekem is volt ilyen visszerem, de szülés után pár nappal eltűnt
Névtelen
 


Petra! Nem, sajnos a kapszula a begyulladásra van;Kép vagyis csak kiüríteni tudja azt a bizonyos bőrkitüremkedést, megszüntetni nem.
De ha sosem jön újra elő (nem gyullad be) hosszabb ideig, vissza tud húzódni, nekem is így volt. Csak vigyázz, ne hagyd, hogy begyulladjon (erre jó a kapszula + kúp).
Mókusnyúl
 


Sziasztok!

Nekem is kiújult az aranyerem, bár sokáig tünetmentes voltam. A kérdésem az, hogy lehet, mondjuk kibírni egy beöntést, ha valakinek épp fáj az aranyere? Nekem ilyenkor még egy kúp felrakása is elviselhetetlen, nehogy egy cső, amit az ember fenekébe dugnak.Kép

Baba
Baba
 


Baba!

Nem tudom ugyan, hogy mennyi időd van hátra a beöntésig, de addig próbálj minden praktikát bevetni. Reggel igyál sok folyadékot éhgyomorra, és ilyenkor érdemes sok gyümölcsöt is enni. Érdemes naponta többször kamillás ülőfürdőt venni (ha megteheted), és utána bekenni pl. Reparon, Sperti, Hemorit, Doxiproct krémmel. És ezek után próbálj meg minden este (tudom, hogy ilyenkor nagyon fáj, de) kúpot felrakni. a Hemoritnak és a Reparonnak van kúpja, de sajnos ez utóbbi most hiánycikk. A Hemorit kúpja meg receptre kb. 50 forintba kerül, és a háziorvos is felírja. Pár hét, és hidd el jobb lesz. De komolyan figyelj oda a sok gyümölcsre és a folyadékra!!! Pár hete én is teljesen el voltam keseredve, de a sok gyümi és a lelkes kezelés megtette a hatását.

Sok sikert: Bea
 
 


Mokusnyul,

Ezek szerint az en problemamon csak a mutet segit?

Udv
Petrakovacs
Névtelen
 


beöntésnél szólj, hogy óvatosan, lassan rakják fel és tegyenek a gumicső végére sok vazelint.
Névtelen
 


Köszönöm a tanácsokatKép. Ezek szerint jobb ha addigra kikezelem magam és majd szólok, hogy óvatosak legyenek azzal a gumicsővel.Kép
Baba
Baba
 


Baba!
Én voltam,aki ezt a Topikot nyitottam, és örömmel jelenthetem, hogy elmúlt -bár gondolom, csak átmenetileg - az aranyerem. Vettem a Rossmannban egy Sperti nevű kúpot (cápamájolaj, meg egyéb természetes cuccok vannak benne, kb 1500Ft, 12db kúp) és azzal kezeltem magamat. Hidd el, hogy csak az egyetlen mperc vacak. Tedd be a hűtőbe, és külön jól is fog esni az a kis hideg lefekvés előtt.
Másrész abbahagytam mindenféle vas tartalmú cuccok (MATERNA, nőgyógyász javaslatára!) használatát. Heti 1-2 alkalommal veszem be azóta, és remekül műxik az új rendszer.
A szabim alatt ugyanis egy ízben 1.5órányi szendvedés után, bocs a részletességért, egy Floriolos étolajos üveg méretű és alakú dolgot kellett kipréselnem magamból. Na ott minden eddigi bűnömet megbántam. (Kép( ) Követekező nap, márcsak (Kép )egy kefíresüvegnyi volt a termés, de ott megfogadtam, hogy valamit muszáj tenni. Ezt nem lehet így hagyni.
Hát a beöntésről nem tudok nyilatkozni, de a magos cuccok, meg a sok folyadék nekem semmit nem használt.

Judit


Sziasztok!

Én a terhesség 7. hónapjában jutottam el arra a pontra, hogy azt mondtam nem bírom tovább a kínzó fájdalmat! Egy ismerősömtől kaptam egy címet, ahol ambulánsan végezték a műtétet. Nem volt beöntés, altatás vagy hasonló, csak helyi érzéstelenítés. A dolog végeztével pedig hazamehettem. Amíg az érzéstelenítés tartott, semmi bajom nem volt. Ami utána jött, hasonló a már fent említettekhez. Az első "dolog" alkalmával úgy ájultam le a WC-ről. De azóta semmi bajom nem volt. Most hogy megint babát várok, igaz a kilencedik hónapban, újra kijött gyönyörű ékszerem. Úgy döntöttem most kipróbálom a Venorutont. Mókusnyúlnak köszönöm a tippet!

eper
 
 


Sziasztok!
Én a 18. hetemnél tartok, még nincsen aranyerem, de azt hiszem, hogy befizettem rá.
Hiába figyelek az étkezésre (napi 3l szénsavmentes víz, lenmag, gyümölcs, no édesség - bár húst sem eszem..), tornára, van úgy hogy napokig nem járok a wc közelében azügyben.
A hétvégén pedig nagyon megijedtem, mert az erőlködéstől hüvelyi vérzésem volt. Bár az orvos szerint a babának semmi baja, azért ne erőlködjek.
Könnyen mondja. A terhességem előtt keserűsós vizet ittam (most nem lehet a görcsök és vérbőség miatt), más attól rohan a wc-re, nekem meg talán sikerült. Bánatomban vettem egy EVA nevű kúpot, amitől már a fenekem is vérzik. Soha többet.
Van valami jó ötletetek? Vagy ez pszichés?
Detti
 


Sziasztok!

A 26. hét táján jelentkezett először az aranyerem. Reparon krémet használtam, de nem vettem észre változást, aztán elkezdtem rendszeresen végezni az Intimtornát (Kriston Andrea kazettája alapján), és teljesen elmúlt az aranyér!
Szerintem érdemes kipróbálni, hátha másnak is beválik.

üdv.
Micka
 
 


Sziasztok!

Az en uj "felfedezettem" erolkodes ellen a mályvatea. Egy kolleganom ajanlotta, mikor panaszkodtam, hogy nalam semmi nem valik be, mondvan, nala ez nagyon mukodik. S tenylegKép. Gyogynovenyboltban kaphato /igaz, sulycsokkento hatasat reklamozzak, gondolom a mukodesi elve miattKép/, a dobozara 2x1 filter van irva, de hashajtasra nekem eleg este, lefekves elott meginni egy fel adagnyit es reggel, felkeles utan egy oran belul garantalt a hatas.
Terheseknek es szoptato anyaknak nem ajanlott!

-Afonya

ui: ha valaki kiprobalja, legyen szives, irja mar meg a hatast
 
 


Kedves Áfonya
ugye a probléma pont attól válik még nehézkesebbé, hogy az ember lánya vagy terhes, vagy szoptatós.. Kép
Ami persze remek, de aranyérrel nem olyan funny.
Nálam a terhesvitaminok teljes elhagyása tökéletes sikerhez vezetett...

u.i. Réka frenetikusan néz ki a kirakós játékkal

Judit


Judit,
tudom, tudom, de csak ezert nem akartam uj topicot nyitni, az infot meg le akartam irni. Ha mar csak egy embernek segit, nem gepeltem hiabaKépNameg egyszer vege a varandosagnak, szoptatasnak, aranyer meg marad.
 
 


Sziasztok!

Kellemetlen a téma, de sajnos engem is érint. Szülés előtt nekem is kijött az aranyerem és nem segített semmilyen krém, pedig kipróbáltam a reparont, körömvirágkrémet,Darmpflege-t(gyógynövényből készített hashajtó), de semmi változás. A beleim kicsit lusták lettek és maradt az erölködés.
Szülés után nem éreztem fájdalmat, sőt azt hittem kicsit visszahúzódott. Aztán hamar rájöttem, hogy ez csak vihar előtti szélcsend volt. Mivel szoptattam, nem vehettem be hashajtót. Tovább krémeztem és végül a beöntések mellett döntöttem. Elég drasztikus a dolog, de így hamar elmúlt az aranyerem és vége lett a kínszenvedésnek. Már 6 hónapos Gergő és azóta sincs problémám.
Remélem ti jobb gyógymódot fogtok találni és nem lesz probléma szülés után.

Kép

KépKép
 
 


Áfonya
Én is ebben bízom.. Kép
Anikó
Ez a beöntés dolog engem is érdekelne, mert már éreztem magam olyan szorult helyzetben, hogy ha tudtam volna miként tegyem ezt meg otthon, akkor gondolkodás nélkül léptem volna.
Ha úg yérzed, hogy nem szalonképes a leíráa, akkro jöhetne privát mailben is.
Köszi
Judit


Judit,
el is feledtem, koszi a bókot Rekam es a kirako neveben isKép

-Afonya
 
 


Kedves Micka !
Engem érdekelne a Kriston Andrea intimtorna kazettája,de sehol nem kapjuk meg.Te honnan szerezted be?! Légyszi irj ,mielöbb el kellene kezdenem!
Köszönöm: Berta
Berta
 


Berta,
www.intimtorna.hu
ez Kriston Andrea honlapja. A fórumon tőle is kérdezhetsz, de a Westendben kb. középtájon az aluljáró szinten van egy bolt, ahol a Testreform c. kazettája megvolt. Ott érdeklődj, hátha van nekik raktáron, vagy tudnak hozatni a nagykerből.
Sok sikert!
Solya
 
 


Sziasztok!
Nekem is kb a 7 hónapban jött elő az aranyér, de olyan szinten, hogy azt hittem belepusztulok. Aztán UH -on voltam, és az a kép a babáról azt sugallta, ez mindent megérKép
Amúgy a doki nekem aurobint írt föl, azzal, hogy úgy egyébként úgysem használ semmi...
Aztán visszahúzódott magától. Szerintem fontos az étkezés, a sok folyadék, és a HIGIÉNIA.
Névtelen
 


Sziasztok
Remélem mindenkinek valahogy megoldódott a problémája. Szerencsére majd 1 hónapja senki nem jajjgat, legalább is itt nem.
Tegnap találtam egy nagyon ideillő holmit, feltétlenül el kell küldjem nektek! Remélem tetszik KépKépKép

Kép

Pusza és csak így tovább előre
Judit


Biztatásként: az nem jelent semmit, hogy elmúlt, még előjöhet újra. Én vagy 10 doboz kúpot elhasználtam, mindig használt (a krém magában nem jó semmire!), aztán egy idő múlva előjött. Mikor már nem bírtam anyagilag, elmentem proctologushoz, aki csinálja azt a bizonyos gyűrűzést, ami szerintem egyáltalán nem vészes. Bevettem utána egy Algopyrint, és saját magam vezettem haza, még a harmadik után is, mert mint kiderült, három is volt. Ki lehet bírni, és akkor meg van oldva. Pedig én végig szoptattam alatta, úgyhogy nem kaphattam a fájdalomcsillapítós kúpot.

Terhesség alatt hashajtónak nekem bejött az Edelweiss, ami szimpla tejcukor.
 
 


Sziasztok,

4 hónapja született a kislányom,de eme nemes probláma engem sem kímélt.Szerintem szülés után jött ki az aranyerem,mert nem emlékszem rá,hogy a terhesség alatt kínzott volna ez a probléma. :-)
Sokaktól olvasom ezt a gyűrűfelhelyezést.Tudnátok erről légyszi bővebben írni?Mennyire fájdalmas vagy kellemetlen,mennyi ideig tart?Csak bemegy az ember és már mehet is haza utána,hol végzik,stb?Tudna esetleg valaki jó szakorvost ajánlani.
ja és tényleg gondolom az se mindegy kinek mekkora mértékű a problémája.Mi alapján döntik el,hogy esetleg a krémek,kúpok is hatásosak lehetnek még.Bocsi lányok,muszáj leírnom,de ott nekem azon a helyen egy kis bőrkitüremkedés is van,ezt már reménytelen kezelni kúppal vagy kenőccsel?
HELP!!!!
köszi
jojo
jojo
 


Sziasztok!
En is hasonló problémákkal küzködök. Hat hónapja szültem,és nem tudom,hogy aranyerem van-e,vagy sem. A végbélnyílásnál van egy kis dudor,olyan börkitüremkedés féle. Nem fáj,nem vérzik,csak esztétikailag zavar. Szerintetek mutassam meg dokinak,és ha igen milyennek? Sebésznek?
Tudom,hogy már uncsi Nektek a téma,de nekem még új! Ha tudtok,légyszi segítsetek!
Köszi lányok!
Mirama

KépKép
KépKép
 
 


Jojo!
Pont azt a kitüremkedést gyűrűzik meg. Ugye a lényege, hogy elszorítják, elhal, és leesik. (úgy hallottam)
Pórbáld még kúpokkal kenőcsökkel kezelni, mert egyáltalán nem reménytelen. Teljesen nem fog eltűnni, de nagyon szépen vissza tud húzódni, és tünetmentes lehetsz.

Titati
 
 


Jojo!

Nem reménytelen a kezelése. Van egy kenőcs. Most hirtelen meg nem mondom mi a neve. De a gyógyszertárban tudni fogják. S a kezdőbetűje azt hiszem. Na mindegy. Cápamáj olajat tartalmaz és tényleg hatásos. Nekem is szülés után jött ki és hetekig nem tudtam miért fáj a fenekem és miért olyan borzasztóan fájdalmas a nagywc-zés. Lehet tudomásul se akartam venni. Ez a 3. kenőcs amit próbáltam és a fájdalmas tüneteket 1 nap alatt megszüntette. Csak és kizárólag azért van még mindig aranyaerem, mert ha nem fáj akkor elfelejtem kenniKépKép Legalább 1-2 hétig folyamatosan kezelni kéne, de én 3 nap után elfelejtemKép De az már önmagában bíztató, hogy szinte azonnal megszünteti a kellemetlen tüneteket...

sasha

Kép
 
 


Sziasztok!
Ez a téma engem is érint, bár úgy veszem észre, hogy az itt eszmét cserélőkhöz képest jóval enyhébb formában.
Nekem a cucc megfelelő állaga és rendszeressége céljából napi 3x1 evőkanál korpa vált be (én evés előtt fél pohár tejben keverem el és gyorsan lehajtom).
Krémekről, gyógyszerekről nincs igazán tapasztalatom, úgyhogy érdeklődve olvastam a tieiteket.

Jobbulást: Bóbita
 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron