Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

tud vki vmit Dr. Ádám Zsoltról? Írjatok!

Köszi: Guriga
 
 


Szia!
Infókat a dokiról és a kórházról a SOTE I. topicban találsz.

Sok sikert, és jó babavárást kívánok, macskási.

Kép
Kép
 


Guriga
Nekem ő az orvosom 12 éve. Én meg vagyok vele elégedve, bár a lányomat nem nála szültem, mert olyan gyors volt a leányzó, hogy nem ért be. Kedves, de csak annyi időt szán rád amennyit muszáj. Ezért érdemes a kérdéseidet összeírni, nagyon átgondolni mielőtt bemész. Anyagilag már több véleményt hallottam, de szerintem nem rosszabb, mint itt az orvosok, ahol lakom. Sőt.... Nekem több barátnőm is jár hozzá, és meg vannak vele elégedve.

Detti 38+6
 

 
 

Sziasztok!Most látom,hogy itt írtok a dokimról(igaz kicsit régebben) Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom én két gyereket szűltem nála,mindekettőt császárral.12 éve járok hozzá,ezalatt legalább 3 barátnőmet küldtem hozzá.Meg voltak ők is elégedve.Én tényleg imádom és szivesen mentem minden hónapban,az igaz,hogy nagyon elfoglalt szerintem rengeteg betege van.Jaa és nem utolsó sorban nagyon jó pasi,szivesebben megy az ember egy barnára szolizott zöld szemű magnyerőkülsejű dokihoz mint valami antipatikus mogorva valakihez...nem?Én így gondolom!Irány Ádám doki!
Vendég
 


Bárány,

ezt nem mondod komolyan, hogy egy jó szülésznek az az ismérve, hogy zöld szemű és szolizott legyen??? Jó pasi???Nagyon?? Szerintem inkorrekt törpe. Volt hozzá "szerencsém". :cry:

Genna
 


Szia!Ne forgasd ki a szavaimat én azt írtam,hogy "nem utolsó sorban jó pasi"olvasd csak vissza!Persze,hogy nem ez egy jó szülésznek az ismérve!!Ezt csak félig viccesen megemlitettem(persze van aki nem érti a viccet).Velem nem volt inkorrekt,sőt azokkal sem akiket hozzá küldtem.De hát neki sem lehet mindenki egyformán szimpatikus...Én nagyon meg voltam vele elégedve,és a pénztárcám se bánta,hogy hozzá jártam!Na mindegy,te keress mást valami korrekt dokit! Hello
Vendég
 


Sziasztok!

Én mikor Pesten laktunk jártam hozzá, volt egy kisműtétem is,a mit ő csinált.Profi munka volt, szép volt a varrat is.Én csak a műtét után adtam neki pénzt, de addig is nagyon normális volt velem,végighallgatott, elmagyarázta a dolgokat.Az igaz,hogy csak annyi időt száma z emberre, amennyit muszály, de ennyi beteg mellett nem is csodálom.Viszont mindig nagyon sokat kell rá várni.De úgy tudom van magánrendelője is vhol.Én azért mentemhozzá,mert a problémámat más orvos nem "orvosolta", én jártam utánna a dolgoknak, és örültem, hogy eggyezett a véleményünk,mikor elmondtam neki az elképzeléseimet a kezelésről.Ő egyébként az anyák lapjában írt cikkeket, ott "tettszett meg".(egyébként tényleg helyes pasi, nem az a tipikus nőgyógyászfej :lol: )
Nagyon sajnálom, hogy nem nála fogok szülni, pedig ez volt a tervem, dehát közben elköltöztünk.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 


Sziasztok!

Én is jártam Ádám doktorhoz. Egy darabig elégedett voltam vele, aztán elkezdett szerepelni a tv-ben, meg több helyen tanítani, és egyre kevesebb ideje jutott a betegekre. :cry:
Egy elég enyhén induló gyulladást nézett el, illetve nem nézett meg, és csak a szerencsén múlt, hogy nem lett semmi komoly bajom. Azóta nem járok hozzá. De ez az én magánvéleményem. Ettől függetlenül van egy csomó ismerősöm, akik hozzá járnak. Ők nagyon szeretik. Nem lehúzni akarom, csak legyen mindkét oldalról vélemény. :roll:
Mindenki ítélje meg a saját véleménye alapján.

Kép
Kép


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Én két hónapja szültem a klinikán, nem Ádámnál, de sok kismamával találkoztam, aki nála szül(t). Annyi infót tudok, hogy egy vizsgálat 5 ezer, és a szülés 80 ezer, ezt megmondta kerek perec. Sztem kicsit sok....én akinél szültem csak 50-et adtam, bár ő nem szabta meg, mennyi a szülés.

zsebianya
Kép
Kép Kép
 


Én kettőt szültem nála és jövő hónapban fogom a harmadikat :wink:
Szerintem császárért nem annyira sok a 80...merthogy nekem az is volt és az is lesz.
A vizsgálatért meg sajna ennél szinte mindenhol többet kérnek.
Amúgy velem nem közölte a tarifát,én a váróban a kismamáktól érdeklődtem,és merem mondani,hogy ha kevesebbet adtam volna akkor is rendes lett volna..
De lehet,hogy elfogult vagyok mert én nagyon birom...
Vendég
 


Szia Zsebianya !írd meg légyszíves kinél szültél.Ma már ritka az ilyen orvos aki nem kér konkrét összeget.köszi

Gyöngyi


Sziasztok!
Engedjétek meg,hogy én is elmondjam a tapasztalataimat Ádám dokiról.Van összehasonlítási alapom,mert az első babámat másnál máshol szültem.Szóval ha elégedetlen vagyok,én váltok.Ezek függvényében talán mindent elmond,hogy 4 gyermekemet nála szültem(11 éve,9 éve,6 éve és 21 hónapja).Tőlem sosem kért pénzt,még a magánrendelésén is azt mondta,ahogy gondolom.(Mellesleg közel sem fizettem 80 ezret a szülésekért.)Nagyon lelkiismeretes,nálam a kötelező vizsgálatokon kívül másra is volt szükség,és mint ember is bejön.Szakmailag,nekem az első szüléshez képest csúcs volt.Előtte el sem tudtam képzelni,hogy így is lehet.Nem Pesten lakom,ezért az ősszel úgy voltam vele,a helyi egészségházban elvégeztetem a rákszűrést-hát soha többet.Bármibe fog kerülni,nekem megéri Ádám Zsolthoz mennem.

rozsera
 
 


Én is túl vagyok a 3. császáron Ádám dokinál...én sem csalódtam!!
Tőlem sem kért soha egy fillért sem...én adtam!!
Már most mennék újra!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Én is a 3. császár előtt állok, és orvost keresek. Ádám dokiról sok jót hallottam, de én csak kb. a 6.hónaptól mennék először hozzá, mivel elég messze lakom Bp-től. Szerintetek így is elvállal?
Be kell hozzá jelentkezni,vagy elég ha megyek akórházba?
Van magánrendelése is?
Köszi a segítséget!!!
 


szia tünde..én úgy tudom juli-aug-tól lesz(vagy van is már),magánrendelése.
Azt sajnos nem tudom,hogy elválal e 6 hónaposan mert én mindíg végig hozzá jártam,de szerintem semmi akadája.
Szerintem jelentkezz be telefonon a terhesambulncián,szerdánként rendel du
Vendég
 


Sziasztok!
Most vagyok kb 4 hetes terhes! :) Előző terhességem, egyben az 1., Down sy miatt megszakítottuk, akkor a MÁV Kh-ba kerültem műszerhiba miat a HIETE-ről, ifj Kelemen Dr-hoz, hát sikerült majdnem belehalnom. Mint a középkorban, gyakorlatilag otthon fejeződött be a vetélés hatalmas vérzéssel. Szóval oda még egyszer be nem teszem a lábam!!!!
Szóval most egy normális szülészetet és egy normális DOKTORT keresek. Annál is inkább, mert myomák miatt még nagy valószínűséggel felmerül császáros szülés is.
Sok jót hallottam itt Ádám Dr-ról, Fekete Dr-ról, Szabó Dr-ról, ill. ismeretségi kőrből Csabay dr-ról.
Ami nehezíti kicsit helyzetem, hogy leginkább nekem csak a kedd du-este, vagy max szerda nagyon koradu, esetleg péntek du jó vizsgálati időpontnak, de magánrendelés is érdekel.
Elérhetőségük?
Kérlek segítsetek!
 
 


Szia Nuszo!

Én Ádám doktorhoz jártam terhesgondozásra és nála is szültem, meg vagyok vele elégedve. a terhesambulancián kellett jelentkeznem és szerda kora délután volt magánrendelése ott, de tudomásom szerint ahamrosan a magánrendelés elköltözik onnan. Tanácsolom jelentkezz a terhesambulancián és a nővérek biztosan segítenek majd.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
 
 


Tünde!
szerintem is jelentkezz be Ádám dokihoz, engem is vállalt terhesség közepén, mert korábban külföldön éltem, ez nem gond.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a jó tanácsokat, már sikerült megszereznem a telefonszámát is, csak még várok egy kicsit a bejelentkezéssel.
Jan. 2-re vagyok kiírva a 3.gyerkőccel, mindegyik szülésem császár volt. Remélem jó a doki, érti a dolgát!
Magánrendelésre nem szeretnék menni, mert az első kettővel egy vagyont hordtam a dokiknak, mégsem azt kaptam, amit kellett volna!
Két kudarc után már nagyon bizalmatlan az ember!!!
Sokszor nem tudom felkeresni a dokit, mivel 200 km-re lakom BP-től!
Sok puszi!
 


Sziasztok! Én is Ádám doiknál szültem és nagyon meg voltam elégedve. Mind a két gyermekemet nála szültem. A szülés folyamataiba nem avatkozott bele ha nem szépen kivárta az idő amikor megindult a szülés. A hálapénzt nem akaeta elfogadni.
Sziasztok:kata


Sziasztok!
Elolvastam az Ádám doktorról írtakat!Nem tudok se mellette .se ellenne érvelni ,csupán a tapasztalataimat írom le.Én külföldi vagyok ,így nem tudtam kihez menjek ,ajánlották Ádám dokit .NIncs is semmi gond vele ,nagyon aranyos ,kedves .Bejelentkeztem hozzá a klinikára ,és időközben lett magánrendelője .A legtöbb kismamát,betegét ideirányította.Itt viszont nagyon drága minden.Képzeljétek el ,voltam ultrahangon:8000 ft,kértem egy képet :2000 ft,és megnézte a leleteimet:ujjabb 5000 ft.
Azon gondolkodom ,hogy orvost váltok a pénz miatt,mert mint szakember semmi gondom vele.
Volt valaki még a magánrendelőjébe?
mennibe került?
 


Sziasztok!
Én még nem voltam Ádám dokinál, de szeretnék nála szülni.
Felhívtam a magánrendelését, ott közölte a titkárnő, hogy mindenért fizetni kell külön (UH, CTG,Terhestanácsadás). Egyszer biztosan elmegyek, aztán majd meglátjuk!
Személyes tapasztalatom, hogy a jó nőgyógyászokat meg kell fizetni!!!
Előző szülésemmel nagyon ráfizettem, a Szt. Istvánban, minden alkalommal 8500 volt a magánrendelése a dokinak, akár 2 perc volt, akár 10! Sőt kéthetente kötelezte a megjelenést, plusz a végén a CTG-t hetente! És a lényeg: első alkalommal közölte a tarifáját: 80000!!!
És mindezek mellett sokszor még elviselhetetlen volt a stílusa, a szülésnél meg nem azt adta, amit ígért!!!
Hát így mégegyszer nem akarok járni, inkább időben orvost váltoK!
 


Sziasztok!


Én 2 éve szültem Ádám dokinál a klinikán, sajnos problémák voltak, toxémiás lettem, így császár lett a vége. 1 hónapig voltam bent, felém sem nézett... Az egész várandóság alatt ha fél órát foglalkozott velem, akkor sokat mondok, amikor problémám volt és kértem hogy segítsen, az sem sikerült még 50 ezerért sem. A 8 hónap alatt 1x sem hallgatott szívhangot és a rákszűrésre sem maradt ideje...
Most a második gyereket várom, a család nagyon erőltette hogy menjek megint a klinikára ( ha ismét gond lesz ott van koraszülött részleg). A magánrendelésén kötöttem ki a dokinak, ami egy horror. Kész fejetlenség, magadnak szervezd az UH-t, amire nem tudnak előjegyezni akkorra amikorra kéne, csak 2 héttel később és még kérésre sem készül videó, amikor fizetsz érte... A doki most először foglalkozott velem 2 percnél többet, úgy éreztem minden a lenyúlásról szól, egy vagyont hagytam ott, és váltottam.
Most az István kh.-ba járok dr. Horváth Tamáshoz és most érzem csak mennyire ég és föld a kettő. Nem a pénzért kedves, odafigyel és meghallgat. Remélem a babóval nem lesz gond. Egyébként az erre szánt összeget vsz. ugyanúgy ott fogom hagyni, de itt legalább megéri.


Magdolna!

Én aztán nem akarom védeni Ádám dr-t, mert nagyon lesújtó véleményem van róla, de: a terhességi szívhangot a védőnő szokta hallgatni, és terhesen a rákszűrést sem szokták elvégezni, hogy ne piszkálják a méhszájat fölöslegesen...
Ettől függetlenül a doki nagyon gáz...
 


Monogram,
miért gáz?Légyszi' írd meg,engem is érdekelnek a SOTE I.orvosai...
Vendég
 


Sziasztok!!!
Bocs, hogy idekontárkodom, csak gondoltam megírom a tapasztalataimat Ádám doktorról és a magánrendelésről. Szóval nekem a dokival sosem volt semmi problémám, már vagy 10 éve hozzá járok, nála szültem volna az első babánkat, de korrektül megmondta, hogy ő most elutazik egy konferenciára helyette kihez forduljak. Persze eltette amit adtam neki, de melyik orvos nem??? (vagy csak én nem találkoztam még olyannal???)

A magánrendelés már más ügy: itt is nagyon kedves, sőt még jobban van ideje odafigyelni az emberre, és ami nagyon nem utolsó a klinikához képest IDŐBEN behív!!!! Szóval ő nagyon rendben van, a terhesgondozás 5000.-, ami szerintem nem gáz.
Viszont maga a rendelő, pontosabban a szervezés meglehetősen sok kívánnivalót hagy maga után, talán tudjuk be, hogy most kezdtek??? Nem tudom... Mindenesetre az első UHra kereken 1 órával később hívtak be (ami a klinikán sosem történt meg!), még annyit sem mondtak, hogy bocs... Ráadásul az UH 8000.-, ami azért valljuk be...
Sosem lehet tudni ki után következel, a szemfülesebbek jobban járnak... A terheléses cukorvizsgálaton "csak" azt felejtették el mondani, hogy vigyek glukózt... Emiatt aztán irány a patika, éhgyomorra, egy amúgy is "kellemes" vizsgálat közben...

Szóval, bocsi, ha hosszú voltam, de én egy magánrendelőben többet várnék. Ha a klinikán vagyok befogom a számat, de itt azért mindez elég fura...

+csak még egy gondolat: a doki mellett nekem igazából a szülésznője volt HATALMAS segítség. bármikor elérhető, kedves, segítőkész, csak leg-leg-ben tudok róla beszélni:)))

url=http://www.TickerFactory.com/]
Kép
[/url]
 
 


Bocs csak kipróbálom az új aláírásom :roll:

url=http://www.TickerFactory.com/]
Kép
[/url]
 
 


Monogram!
Légyszi írd meg, szerinted miért gáz Ádám doki!!!!
Nagyon fontos lenne, 2 hónap múlva szülni készülök császárral nála!
Én eddig még csak egyszer találkoztam vele, nagyon udvarias volt!
Az ultrahang vizsgálat elkeserítően drága, ennyiért majdnem 4 D-s-t is csinálnak máshol! Hát még aki végzi.......
Nálam aránytalanságot talált a fej és a végtagok között a doktornő, így jövő héten elmegyek egy 4 D-s-re!!!!
Előre is köszönöm!
 


Tünde,
amint lesz 5 percem, megírom!! Igyekszem még most, a hétvégén!!
 


Tünde, írtam privit!
 


Monogram,
ez nem fair,én is szerettem volna megtudni,miért gáz az Ádám dr. :x
Vendég
 


Igazad van, küldöm neked is!
 


Én csak leirnám véleményem Dr. Ádám Zsolt-ról és meg is magyaráznám miért is NEM AJÁNLOM SOHA SENKINEK!
Esküszöm nem vagyok elfogult és csak az igazat irom!
Párom Jun. 9-én szült nála ha lehet ilyet mondani!Jun 9-én reggel 9-re mentunk hozza vizsgalatra a klinikara mivel a feleségemnek görcsölt a hasa!Kivizsgálás utan majdnem hazakuldte hogy ezek meg gyenge fajdalmak de azert megnezte a magzatvizet ami meglepodesere elfolyt!Azonnal benttartotta majd megkezdodott a vajudas!Azt azert tudni kell hogy elotte 2007-ben ő mutotte a felesegem mehnyakkal!Majd a vajudas alatt kapott 3 fajdalommeginditót es 1 sima infulziot!9es fel ora vajudas utan (ami alatt a Doktor urat lattam 4 szer es a szulesznőt 6 szor ugy hogy en torolgettem a felesegemrol a vert)látva a gyerek gyenglő ctg jellét azonnal a műtőbe rendelte roham sebességgel megjegyzem elötte ránk se bagozott és 10 perc alatt kintt volt a gyerek!Majd a szulést kovető 5 napban 1szer lattuk amikor megkerdeztuk mennyivel is tartozunk amire a valasza 80ezer forint volt!Kihangsulyozta hogy az utolso nap legyen ott a penz persze ezt a paromnak!Majd a varratszedesnel a parom mondta neki hogy nemsokara megyek a penzel erre o felhaborodva jegyezte meg hogy ez nem fer es kikeri maganak mivel ő se kesett a szulesrol es kulonben is ez jar neki!!
Kérdem én ilyen orvos AKIT CSAK A PÉNZ ÉRDEKEL hogy ment életeket es hogy ad eleteket???
Leszogezem a szaktudasaban nem ketelkedem hala istennek egeszseges kislanyunk szuletett!
De9 honapig jartunk a maganrendelojebe nem keves penzert es utana amit kaptunk amit leszogezek nem volt nagy elvaras de amit ő csinalt a kritikan aluli volt!9 óra alatt 4 szer láttam ????Inkább megállt a szobával szemben llévő falon a kepet nezni 3 percig minthogy bejojjon a paromhoz???Kérdem én ez fer?És utana azonnal keri a penzt?Ezt barmelyik korhazban megkaptuk volna vagy meg tobbet!!!!!És ami a legfajobb hogy hogy egy ilyen penzehes emberre biztam a felesegem es a gyerekem!!!!!!
NEM AJÁNLOM SENKINEK SEMMI MÁST NEM NÉZ CSAK A PÉNZT!!!!!!
Remélem ezzel nem bántottam meg senki önérzetét de igenis egy orvos ne a pénzt lassa elsodlegesnek hanem azt hogy torodjon azzal aki a betege!
En meg fogok vele beszelgetni sőt tovabb is lépek mert felhaboritott amit velunk csinalt es ahogy a penzet kovetelte!
Es nekem nem a penz a lenyeg mert ha valaki torodik azzal amit csinal es igenis erdekli annak barmikor adok!És ez csak az en véleményem nem iranyul senki lejaratasanak!
 
 


Kedves utolsó, ugyan a hozzászólásod óta sok idő eltet, azért szeretném én is leírni a tapasztalataimat, hogy ne higgyenek minden rágalmat el azok, akik a jövőben szeretnének még Ádám dokihoz jérni!
Nekem két és fél éve volt egy méhen kívüli terhességem és ő műtött, nagyon meg voltam vele elégedve, nem mondta, mi az ára, magadtol adtam, amennyit gondoltam! majd most fél éve szültem nála, végig hozzá jértam a magénrendelőbe, az utolsó hónapban a klinikára mentem és ott fizetnem sem kellett. a szülésért csak 80 000 kért független attól, hogy sima szülés vagy császár, ami valljuk be a mai árakhoz mérten egy ilyen jó orvosnál nem is magas összeg! Maradéktalanul elégedett voltam vele, a szülésnél is remekül helytállt, majd a korházban töltött egy hét alatt naponta legalább egyszer meglátogatott. NEm követelte a pénzt, magamtol vittem mikor mentem a varrat szedésre, sőt mivel ennyire elégedett voltam még többet is adtam!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, a legjobb választás, nagyon megbízom benne, hiszen az egyik legjobb a szakmájában!
dannaequal
Budapest
 
 


Sziasztok !

Ádám Doktorról néhány szóban. 2009-ben nála szültem a második gyerekemet. Magával a szüléssel, a várandósságom alatti ellátással semmi problémám nem volt. Megkaptam a kedvességet, a tiszteletet, az emberi hangot az odafigyelést. Szakmailag is csak pozitívakat tudnék mondani. A magánrendelésen valóban akadtak problémák, kicsit döcögősen indultak, de szerintem mára már ezt is megoldották. Minden kérdésemre laikus számára is érthetően válaszolt Ádám doktor. Nagyon sok páciense van, talán emiatt nehézkesebb hozzá bejutni, de így van ez a jó orvosokkal!!! Megemlíteném itt Nikit, a szülésznőt is, akivel Ádám doktor együtt dolgozik. Hálával tartozom neki, amiért a szülésem alatt végig a segítségemre volt. Mind szakmailag, mind emberileg sokra tartom őt!!!
 
 


Kedves Kismamák!

Tudom, hogy nem illik beleoffolni egy fórum életébe, de ez most egy rendkívüli alkalom, mert sokat lehet takarékoskodni vele.
Boltnyitási akció!

http://www.babafelszereles.hu

További szép napot!

Babafelszerelés

Kép


kedves dannaequal,

örülök a pozitív tapasztalataidnak. egy dologgal vigyázz kérlek: a mások negatív TAPASZTALATA nem szinonimája a rágalomnak. ezek is pont olyan megélt helyzetek voltak, mint a tiéd...

m.
Vendég
 


@guriga:
Eletem legremesebb orvosi elmenye, a masodik szulesem hozza kotodik. Ido elott repesztett burkot, idegbajoskent ordibalt a szules elott es kozben is tobbszor ramkonyokolt, hogy a babat kinyomja - ugy kellett letolnom magamrol. Senkinek nem ajanlom.
 


Sziasztok!

Van vkinek friss élménye Ádám doktorral kapcsolatban? Még kisterhes vagyok, de a mostaniról váltanék, és rá gondoltam. Mennyi a most a tarifája?

Köszi :)
 


Sziasztok! 

Hátha valaki jár még errefelé :-)
Csatlakozva az elöttem szólóhoz, van valakinek friss tapasztalata Ádám doktorrral kapcsolatban?  2018as árakat tud esetleg valaki?
Köszi a segítségeteket :-)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: