Új privát üzeneted érkezett!

Na az a helyzet,hogy nem megy a kép feltöltés azt írja ki hiba történt,nem idegelem magam megyek csinálom a dolgomat!Ha valaki tud nekem írni okosat azt megköszönöm :wink:
 
 


Rowina!

Valszeg nagy a mérete a képnek! Nézd meg, a kisablakban kiírja, hgoy, mekkora lehet pixelben + byte-ban is.

 
 


Valaki azt panszolta,(asszem tűzpiros), hogy a hsz ablak a lap alján van, és végig kell pörgetni a lapot. Ha bejelentkezel a topic címe után van egy kis nyilacska meg lapocska, ha arra kattintasz, akkor automatikusan oda áll be a topic, ahol ezelőtt kiléptél. Tehát az előző bejelentkezésed óta írt hsz-ek-hez. És ha ezeket elolvasod, máris a hsz ablakhoz érsz, és tudsz írni. Asszem így van, ugye kacsa? Ez tök jó, mert nem kell keresgetni, hogy hol is tartottam az olvasással.

Csilla & Szonja

Kép
 
 

 
 

Hopocsi!

Fogalmam sincs, hgoy milyen lapocskáról + nyilacskáról írsz. Nekem az autómata belépés van beállítva, se nyilacskát, se lapocskát nem láttam még. :roll:

 
 


Ja, nekem nincs automata belépés. :D

Csilla & Szonja

Kép
 
 


Nos, éljenek a számítástechnikai antitálentumok, mint én. nem tudok vonalzót szerezni, mert pl. a nőivonal (ami nem is tuodm, hogy mi) szünetel a franc se tudja meddig. Csináltam egy db-ot a babafalván, de azt a hajamra kenhetem, szóval, ha lenne tököm, az most lenne tele! :x
 


Hajni!

A Babafalvás is jó ide! Ne kendd a hajadra!!!

 
 


Kacsa: ottan a nyilacska, tuti nincs nálad?
Kép

Lehetőség még a lap aljára lapozásra az END billentyű.

Kép

Kép
 


Ja, hogy ott! Biztos, nem nélztem még!

 
 


OFF: pszichológiai kérdőív-kitöltés

Kedves Anyukák!

Szakdolgozatot írok a szülővé válásról, és segítségre lenne szükségem az ehhez kapcsolódó kutatáshoz.

Tartós párkapcsolatban élő (házas vagy élettársi, mindegy) gyermektelen és kisgyermekes (csecsemőtől-óvodáskorig) személyekkel szeretnék kitöltetni egy három részből álló kérdőívet (a demográfiai adatokon kívül 71 kérdés). (Nem baj, ha csak a pár egyik tagja tölti ki és nem baj, ha van már kisebb testvér is.)

Kérem, hogy ha beletartoztok valamelyik kategóriába és van kedvetek, segítsetek a mellékelt kérdőív kitöltésével, vagy ha ismertek valakit, aki hajlandó lenne, továbbítsátok neki a kérésemet.(A kérdőív kitöltése névtelenül történik, az adatokat csak összesítve használom fel.)

A kérdőív letölthető a http://www.box.net/shared/7xrizqwowo tárhelyről (vagy kérésre megküldöm). A kérdőív visszaküldhető az alábbi mailcímre, vagy a kérdőív végén található egyéb anonim módokon. (Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok. Ha valakit érdekel, a kutatás eredményeit is szívesen közlöm.) Segítségetek nagyon sokat jelentene. Ha valaki még esetleg a párját is ráveszi, háát... hálám névtelenül is örökkön üldözni fogja....

Köszönettel és bocs az offért,

Homonnai Moni
h.monika@t-online.hu

ON
 


Sziasztok Csajok!

Ha jön vki. az AT-ről, akkor beszélgethetnénk ...

 
 


Van itt valaki???

Tűzpiros
 


Hi! Itt vagyok!

 
 


Sziasztok! Tényleg jó lenne, ha menne az At, mert ez így nagyon döcögős!
 


Egyre rosszabb a helyzet az At-n... Félő, hogy szétcsúszik így a csapat. Ezért legjobb lenne, ha ide települnénk át, mivel nlc-ről már sokan törölték magukat!

kacsa: légyszi segíts abban, hogy mindenkit értesíteni tudjunk! Neked vannak e-mail címeid, ugye? Ha van időd, írnál, akinek tudsz? Vagy az is jó, ha nekem átküldöd az e-mailcímeket! Köszi!

Csilla & Szonja

Kép
 
 


Hopocsi!



Én tegnap iwiw-en jó pár lánynak írtam, hgoy lépjünk, de a kutya sem válaszolt rá (tisztelet a 2-3 kivételnek, akikkel más ügyben beszéltem). Részemről ennyi ... Vagy megjavul az AT vagy lesz ami lesz, én feladtam azt is, hogy egyelőre az AT-re belépjek + azt is, hogy bármit is kezdeményezzek ...


(valszeg én már nlc-n se tudok írni)

 
 


Sziasztok!
Én nem értem ezt az egészet, mert az AT tényleg nagyon jó lenne, már megszoktuk, csak lehetne vele haladni! Persze, megyek ahová Ti, még szép, de talán kapjon még egy esélyt.Addig nézegetem ezt, az nlc-t, meg az AT-t.... Más hasonló nincs? Én még nem hallottam róla, hogy lenne. Ti?
Szép álmokat! Megyek és elájulok.
 


Reggelt!


Nem gondoltam, hogy tényleg települni kell, namost akkor jó helyre jöttem?

Hogy van Timcsa?

Basszul Lilim mennyit kajál, ahogy néztem miket írtatok :shock:

Kép

Kép
 


Na hali!
Már az ideg rángat,mert azt sem tudom ki kivel van :twisted:
Ez nekem anyira nem tcciiiiiiiiiiiiik,de persze ahova mentek oda megyek Én is.
Lexa jelentkezett az nlc-n.Írtam neki,hogy mi a helyzet.Remélem megtalál bennünket ebben a káoszban.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Nekem se tetszik, meg senkinek a helyzet, de ha beszélgetni akarunk, muszáj valamit tenni, mert At-re már a csapat fele nem tud bejönni. Mindenki "idegbeteg" lesz a várakozástól, próbálkozástól.

Úgyhogy most nehogy megint az legyen a hibás, aki próbál valanit kezdeményezni... Miattam maradhatunk ott, de akkor szét fog hullani a csapat.

Csilla & Szonja

Kép
 
 


Mindenképp kap az At mégegy esélyt, ez csak ázmeneti megoldás, amíg az megjavul. Az a legszuperebb oldal, de ha egyszer nem működik, akkor hiába erőlködünk ott, nem?

Csilla & Szonja

Kép
 
 


Pálinkásat!
Az éjjel nem tudom, mi volt a törpébikkel, alíg aludtam valamit. Én kinyifanok, tuti! :cry:
 


ó, szegénykém! Elhiszem, hogy kivagy!

A betegségek már elmúltak legalább?

Csilla & Szonja

Kép
 
 


Reggelt!

Még egy szó az AT-ről, aztán én itt csevegek azzal aki van, aki meg nincs, azzal meg nem.

Én sem akarok onnan eljönni, csak átmeneti megoldásként. Mert valszeg azon a 2-3 főn kívül, aki bejut senki nem élvezi a helyzetet, mert csak rángatja az ideg, hgoy nem jut be + szeretne csevegni és nem tud.

Ha napokig stabilna fél perc alastt be lehet jutni, szóljatok, de én addig nem idegelem vele magam.

---

Törpöm elég takony, kezd már sűrűsödni + színesedni. Szívogatom neki, de MILYEN GYAKRAN KÉNE? Mennyi ideig színi? Amíg jön vagy tovább is. Mert amint tüsszent egyet már újra beterít mindent a takony. Éjjel ébresztgessem szívni, ha hallom, hogy tele van, de kközben ő azért tud aludni??????????
Könnyezik a szeme is, tiszta piros, úgyhogy elég rossz ránézni. De amúgy rosszalkodik, csak kicsit többet alszik.

Én már jobban vagyok, bár a fejem még mindig tompa.

 
 


orrszívás: én éjjel csak akkor szívom, ha felébred a takony miatt. Napközben meg ha folyik az orra, vagy hallom, hogy "szörcsög". Szonja is sokat ki szokott tüsszenteni. Én 2 óránál gyakrabban nem szoktam szívni, de gondolom, ha annyira folyik, akkor muszáj gyakrabban (nálunk olyan még nem volt). Hogy meddig kell szívni? Amíg jön belőle. Felváltva a két orrlyukból. Pár másodpercnél tovább egy-egy lyukból nem jó, inkább váltogatni kell.

Csilla & Szonja

Kép
 
 


na, csajok mi most lelépünk! Délután benézek!

Csilla & Szonja

Kép
 
 


jesszusom, nekem a babanet sem műxik rendesen

na szóval orrszívás: én amíg jött sokszor szívtam, a lényeg hogy egyre ritkábban kellene, de ez van hogy csak napok múlva műxik. egy átlagos taknyosság lehet 1,5- 2 hét is. És én több mp-ig szívtam, mert idő kellett mire elindult.

Plusz orrspray: tengervizes egyógyszer nélküli hogy feloldja ha sűrű és a nasivin amit csak éjjelre lefekvés előtt ajánlott a doki, ez az orrnyálkahártya gyulladását csökkenti. Mind2 spray hajtógáz nélküli.

Kép

Kép
 


Köszi Badaboom!
AT most talán műxik. Kukkants be!

 
 


Már megint nem megy az AT???

 
 


Ha esetelg jönne ide vki., akkor a NLC-n vagyunk!!!

 
 


Írjatok ide is egy sort ha visszamentek a tanyára. Én nlc-n már nem vagyok.

Kép

Kép
 


Megy az AT, csak hsz-t nem lehet írni.

NLC-n sincs most senki.

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: