Új privát üzeneted érkezett!

Pintyus! Almamellék, Vital Kastélyszálló a pontos neve a helynek. Pécs és Kaposvár között van, inkább Kaposvárhoz közel. Innen 440 km.
Nagyon klasz a jármű!! :)

 


Sziasztok!

Ó, ez az idő.... Bár annak örülök, hogy kicsit lehűlt, de az eső nem kéne...Pláne, hogy Andiék a Vígkend majorban vannak... :? Azért remélem, nem mos el minden programot az eső! Na, meg mi megyünk a hétvégén anyósomékhoz, és visszük a medencét, jó lenne, ha Pannika pancsolhatna! :D

Zsebi! Hát a klinika megint hozta a formáját.... :twisted: Én csak ámultam, mennyi embert befektetnek papíron.... :shock:

Zita! Szép a babakocsi! El is hiszem, hogy tologatod! Én is azt csináltam, meg csodáltam, és elképzeltem, milyen lesz benne a kis Mazsolám! :D Mosáshoz akartam még mondani, hogy én sem mosom külön Pannika ruháit. És sokakkal ellentétben öblítőt is használok.

Panka! örülök, hogy Emili jobban van! :D

Edina! De szép a kicsi Kamilla! Lézer nekünk is bejött! :wink:

Andi! Szegény Dorka, hogy a gyógyszertári lötty sem használ.... :( Ezen kívül mit tudsz még tenni? Úgy sajnálom szegénykét, egy szorulás egy felnőttet is megkínoz, hát még egy ilyen pici gyereket! :(

Alíznak és Zitának jó pakolást a hétvégére!

Tüncsikének pedig boldog feledik szülinapot!!!!!!!! :D

Kép
 


Voltunk a városban, jól meg is áztunk :( :x Elfelejtettem vinni a babakocsira az esővédőt :oops: :oops: .Mondjuk a feje nem ázott meg, meg inkább csak a lába lett vizes, annyira nem volt vészes. :?
Most meg felkelt, sír, de keveset aludt még, hátha visszaalszik. :roll:

Zsebi!
A pofátlanság magasiskolája amit veletek műveltek a klinikán!!!Feléháborító!Mikor én bent feküdtem, akkor adtak papírokat, alá is kellett írnom, de én tényleg bent voltam.Az a min. lett volna, hogy elnézést kérnek, és elintézik ők ami a dolguk!!!Nem még tédeg ugráltatni, egy kisamit, amnio után!!!!!!! :twisted: :x Jól kiakadtam!És ez a stílus.... :evil:
Kastély:sajnálom hogy itthon olyan sok szép minden megy így tönkre, hogy nem foglalkoznak vele, adják.veszik, stb. :(

Zita!
Köszi, de én nem érzem magam szuperanyunak :oops: Lehetnék jobb is, több türelemmel, de az néha elfogy. :oops: :( Szerintem Alíz hamarabb lesz kismami mint én.
Albit nagyon jól nézzétek meg!Mi is abban lakunk, már nem is tudom hanyadikban.Van tapasztalat.SZERZŐDÉS!!!Csak ezt tudom mondani!Hivatalosa adatokkal , szem. ig. számmal, tanúkkal aláíratva!!!!Ki bérli, kitől, mettől meddig, mennyiért, az ár mit tartalmaz, be lehet-e jelentkezni a címre,a kaució mértéke, annak visszafizetése, lelakása,javítások a lakásban kit terhelnek, ha van vmi hiba, akkor azt még az elején nézzétek meg a tulajja, nehogy később rátok verje.Festést ki vállalja, kulcsokat ő másoljon!!! amennyire szükségetek van, ne ti!!!(vagyis ő fizesse ki).Nézzétek meg a szomszédokat is, mert gyerekkel majd nem lesz mindegy, hogy mikor zenélik fel a babát éjjel az arab egyetemisták!!!!Meg téged is!Szóval nagyon nehéz találni!Meg uyge legyen jó helyen, csendes részen, ne forgalmas útra nézzen.Ha lehet cirkó fűtéses legyen.Ezekkel a feltételekkel sajna 60 alatt nem is fogtok találni, vagy csak nagyon kint a városban.Sok sikert!
Piehngessél sokat ám!Jól néz ki a babakocsi!:)
Igen, most is albiban lakunk, 2. emelt, 2 emeletes a társas ház.Lift nincs, babakocsi tároló van, de eleinte felhoztam a kocsit.Mi is 65-öt fizetünk érte.Új a ház, 2004-ben épült.Szomszédok:no comment...
:twisted:
tavaly Alsópáhokon voltunk nyaralni a Kolpingban.Az is jó volt, csak akkor még kicsi volt Emili, mostmár jobban élvezné a pancsizást.:D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 

 
 

Sziasztok!

Zsebi! Gratula Szabolcshoz! Szép nevet találtatok:)! A Kastélyszálló nekem nagyon tetszik, szeretem a kastélyokat. Biztos csodás volt ott lenni. Kár, hogy hagyják így elenyészni ezeket:(.

A képek alapján a tali is szuper lehetett ismét!

Alíz, Pintyus! Jó dobozolást nektek:)!
Alíz, akkor hajrá babaprojekt:).
Pintyus! Szép a babakocsitok. Albérlethez sok szerencsét, de sajnos, nagyon nehéz megfelelőt találni, jó árban. Mi is ezért ülünk itt a valagunkon, mert nagyon drágák és nagyon oda kell figyelni, nehogy becsapják az embert!

Andi! Szegény Dorka. Remélem azóta már sikerült kakilni. Az orvos által felírt székletlazító mellett a házi praktikák nem segítenek? Így együttes erővel?
Ja, és akartam mondani, h. van egy csomó kupak megint. Már a kerti partikon is mindig félreteszik vagy adják a kezembe:), szóval gyűl. Majd egyszer, ha már nem férek el tőle, akkor elviszem.

Ez a fülledt, párás meleg csak a fejfájást hozza elő, nem szeretem.
Vendég
 


Emili az előbb főtt kukoricát evett:
Kép Kép

És az új horgolt sapban, amit Gyulána strandon szereztem:
Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 


Ja, és kint van a 10. fog csücske is, bal felső 5-ös:)
Na mára befejeztem. 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 


Sziasztok!!

Panka: Köszi a sok infót, sanyinak is megmutatom mit írtál. Azt szerettem volna még kérdezni hogy nem volt nehéz kicsivel és babakocsival felmenni a másodikra???
És a bútorokat ti vettétek? És mekkora a lakás? Nem tudnál pár fotót feltenni? :oops:
vagy akár emailbe elküldeni. jancsozita@gmail.com.
Nagyon cuki emili a kis sapóba, nagyon jól áll neki. És gratula a 10-dik fogacskához!!!!

Mi holnap megyünk Gyulára a Sanyi unokaöccsével és barátnőjével
(leendő keresztszülők).

Bea: na végre hogy meg vagy te is!!! Mizu veled? Miket csinálsz???
De azért nem lenne jobb anyóstól távolabb lenni? vagy anyagiak mikatt nem léptek még? Mikorra tervezitek?
Vendég
 


Helloka!!!

Hazajöttünk a Víg-kend majorból. Az idő szeszélyessége sem tudta elrontani szerencsére a hangulatot meg a jókedvet. Túl sok program nincs ilyenkor szervezve, de volt bográcsozás. Kb. 40 emberre 15 kg húsból készült pörkölt két bográcsban, ehhez volt friss kenyérke és isteni vegyes zöldség saláta. Fiúk focizni szoktak, most is ezt tették, gyerekek meg szintén jól érezték magukat, nézhettek állatokat, volt kint kis vidámpark, körhintával, mindenféle forgóval. Dorka és Bence is kipróbálta 2x is természetesen.
Dél tájékán volt egy óra hosszáig tartó eső, ekkor behúzódtunk tető alá. Igaz utána még kb. 1 óra hosszáig vizes volt a fű, de készültünk , vittünk gyerekeknek váltás ruhát, így nem volt gond. Sajna még a babatalis akksi volt a fényképezőben, sok képet nem is tudtam csinálni met lemerült. Az elemet amit beletettem (most vettem a héten) azzal meg sem nyekkent a gép, igy azzal már képet se tudtam készíteni. Fényképező így bekerült a kocsi csomagtartójába. De egy ruhakivételnél férjem látta, hogy hol bekapcsol hol meg kikapcsol magától. Kb. 5 éves a gép, nem tudom mi a fene van vele, de kissé döglődik szegényke. :twisted:
Az éjszakánk fergetegesre sikerült, Dorka kb 5x sírt fel, de még akkor sem kakált. Reggel indulás előtt végre egy részét szó szerint kinyomtuk belőle, ugyanis féluton elakadt. Másik részlettől meg a Víg-kend majorba érkezés után szabadítottuk meg.Így ott már vidáman telhetett a nap.
Ha sikerültek a képek majd hozok, de tényleg összesen csak pár darabot készítettem.
Hőmérőzés, glicerines kúp, rostos ételek fogyasztása (már amennyit Dorka eszik),rostos italok ivása, Duphalac székletlazító... ezeken rég túl vagyunk. Most a doki által felírt fenolftaleines székletlazítót próbáljuk. Doki szerint a kakaós, csokis dolgok nagy ellenségünk mert azok hasfogók, persze zt tudtam én is. . Minimálisat próbálok adni, illetve engedni a gyereknek, de nem tudom mi lenne a legtutibb. Az a legszörnyűbb az egészben, hogy 3-4 napig van normális széklet, aztán valami miatt visszatartja és ha az másnapra besűrűsödik igencsak szenvedés árán jön csak ki. Orvos is kérdezi, miért tartja vissza Dorka, de ha tudnám.... :roll: de szerintem volt pár rossz, nehezen kakilós "élménye" és ez ijesztheti meg, csak erre tudok gondolni. De az továbbra is talány, hogy miért csak időszakonként van ez nála. Ha akkor sem tartaná vissza szerintem gondunk sem lenne. De így... :evil: :evil: :evil:

Pintyus!
Tényleg jól rágjatok át mindent a bérleti szerződés kötésekor, jól írja Panka, nehogy átvágjanak. A szó elszáll, ugyhogy szóbeli megállapodást tényleg ne vegyetek készpénznek, bármikor letagadhatják.
Látod nehéz megfelelőt találni, és még lakva mennyi probléma jöhet elő (szomszédok, éjszakai dorbézolás a környéken....)
Gyönyörű a lánykátok járgánya, nem csodálom, hogy tologatod. :lol:
De Patricivel még jobb lesz tologatni. :P

Panka!
De klassz az új sapi Emilinek. Nagyon jól áll a kis buksiján. Olyan igazi nőcis benne. :wink: :wink:
Gyerekek is voltak a Víg-kend majoros épületben mikor kigyulladt???? Jóságos ég. :shock: :( :evil: Tényleg jó, hogy nem történt nagyobb baj.

Zsebi!
Örülök, ha kis ötletet adhatam a fényképezéshez. Pedig csak érdeklődni akartam. :lol:
Biztos szép lesz a rucid, hisz amit feltettél képet is csodás. Gyűrűitek milyenek? Fehérarany? Gravírozott? Sima?
Klinikai eljárás...... vááááá felháborító. Pofátlanság teteje. Addig érdekes a beteg míg kapják a pontokat utánuk, de ha valami papírmunkában segíteni kell oldd meg magad. Abszurd. :evil:

Kép
Kép
 
 


Délután 6 órakor jöttünk haza, már a kocsiban a hazafelé úton elaludt Dorka. Azóta is alszik. Nem tudom ez már egyben az éjszakai alvása is, vagy felébred és éjszaka fog dorbézolni. De szerintem olyan fáradt hogy talán egy kiadós alvás kell most neki. Reménykedem benne. :lol:
Holnap maradunk a fenekünkön, de vasárnapra már nem mondanak esős időt, így akkor megyünk kirándulni. Csak még nincs tutira eldöntve hogy hová.

Zsebi!
Tényleg szörnyű, hagyják a kastélyokat kihasználatlanul, pedig tényleg csak egy kis reklám kellene neki.
Ti hogy találtatok rá? Mert én ezt az almamelléki kastélyt sosem hallottam, de még Almamelléket sem. :oops: :oops:

Zsu!
Hát.... holnapra is esővel tarkított időt mondanak, és 24-25 fokot, nem biztos hogy pancsi idő lesz pannikának. De vasárnapra már 30 fokot mondanak az okosok, akkor hátha.
Mi most nem tudunk menni anyuékhoz medencézni, Bence körömágy-gyulladása miatt vízbe sem mehet, így meg nem akarjuk a szívét fájdítani. Kihasználjuk és kirándulunk inkább.

Bea!
Miért nem tudtál jönni a talira? Persze ha nem akarod akkor ne áruld el.
Anyósodtól csak az anyagiak miatt nem léptek le albérletbe? Jajj ez annyira szörnyű helyzet. Sajnálom.

Pár kép a mai napról:
Kép Apa fát vág a tűzhöz
Kép Gyerekek követik az eseményeket
Kép Egyszerre kúrkásznak :lol:
Kép Bencém

Szép hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
 
 


Sziasztok,

Zsebi: kiakadtam a klinikán történteken. Mi az hogy automatikusan felvesznek bentfekvőnek és közben meg hazaküldenek???És ezek után még ők reklamálnak, hogy te miért hisztizel???Nem tudom mit szólnának, ha ezek után vki feljelentené őket?!

Andi: örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és az eső sem esett sokat. A fényképezőt sajnálom. Erről jut eszembe hogy mi végre megtaláltuk a mienk töltőjét, igy végre mostmár én is tudok majd fotózni.

Pintyus: lássuk csak, már kidobtam a listát, de azért sztem össze tudom szedni miket vettem eddig.
- alkohol gyógyszertárból a köldökére
- steril vatta és gézlap szintén a köldökére
- popsitörlő
- textilpelenka
- fűrdőlepedő 2 féle, 1 textilpelenka anyagú, mert az jobban szivja a vizet
- ollót nem veszek, mert nekem van olyan ami kerekitett végű, sztem az jó lesz
- cumisüveg és cumi 1-1 van csak, ami benne volt a várandós csomagban, ráérünk akkor venni, ha valóban kell majd
- cumisüvegmosó
- newborn pelenka, vettem egy csomagot a pampersből, egyet meg a huggiesból, majd kiderül melyik jobb, árban ugyanannyi volt
- vékony kis hálózsák (van egy vastagabb téli is, ami már nagyobb méret)
- újszülött sapka

Most ennyi jutott az eszembe, de átküldök neked priviben egy mailt, amit a barátnőm irt, aki 6 hónapja szült és leirja mire volt szüksége a kórházban neki és a babának, én még abból fogok szemezgetni, na meg segit majd amikor már összeállitom a kórházi csomagot. Ami már nem is olyan soká lesz, hisz ilyenkor már szokták ajánlani, hogy legyünk készek mindenre.

Holnap bemegy a férjem a klinikára és rákérdez az apás szülésfelkészitőre, mert már 9. hete, hogy beadtam a papirt, és aggódok, hogy elkeverték. Főleg miután nektek 2 hét alatt küldtek értesitést.

Panka: Emili tündéri abban a kis sapiban, nagyon jól áll neki. Pedig sztem az nem mindenkinek áll jól.

Aliz jó dobozolást, Pintyus neked is, de neked csak óvatosan, nehogy aztán baj legyen belőle. Ja és az albival kapcsolatban tényleg legyetek óvatosak, minden legyen benne a szerződésben, különben nagyon rosszul is járhattok. Sajnos az már semmit nem jelent, hogy elsőre esetleg megbizhatónak tűnik a tulaj, vagy hogy nem néznétek ki belőle semmi rosszat. Mi már sokszor szivtunk emiatt, na nem albérlettel kapcsolatban, de az mindegy. Szoritok, hogy találjatok vmi jót. Inkább legyen picit drágább, de minden szempontból jó, hiszen nem csak 1-2 hónapról van szó.

Holnap jön egy kecskeméti barátnőm családostul, elszállásolva nem nálunk lesznek ugyan, de együtt leszünk, igy lehet majd csak hétfőn jelentkezem.

Mindenkinek kellemes hétvégét, pihenjetek is!

Puszi:
Anita és megint ki tudja hogy hivják kislányunk, uis a férjemnek most meg az Anna tetszik, és felmerült hogy két neve legyen: Madai Anna Natália
én nem vagyok a két név hive, de egyenlőre kivárom meddig tart az Anna őrület:-))

Kép

Kép
 


Na még mindig én:

Panka!
Emilinek gratula a 10. fogacskájához!!!!
Nagyon gyorsan jönnek most neki egymás után, és szerencsére nem viseli meg.
Bencémnek meg mozog felül a két 1-es tejfoga, nemsokára kis csorbacsík lesz a drágám.

Zsebi baba!
Tegnap éjszaka unalmamban az iwiwen lecsekkoltam a kis családodat. :oops: :P Látom leendő férjeddel egy munkahelyen dolgoztok, akárcsak mi. :wink:
Láttam ám a szép gyerekeid is iwiweznek. :wink:

Pannika, Tündike!
Megkésve kissé, de boldog fél éves szülinapot Nektek!!!!

Kép
Kép
 
 


Anita!

Bocsi, de jót nevettem az ismét felmerülő névproblémátokon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Tényleg csak a szülőszobán lesz végleges neve a lánykátoknak. :lol:

Bizony-bizony lassan itt az összecsomagolás ideje, sosem lehet tudni mikor kell "bevonulni". Bár várhatnak még a kis bébik. :wink:

Bocsi, nem akarok beledumálni, de nekünk védőnő és gyerekorvos a köldökre spéci hintőport ajánlott. Klinikán viszont azt mondták ne azzal kenjem, hanem ott nekünk adtak hidrogén-peroxid oldatot, amiből haza is hozhattunk (de kapható gyógyszertárban is) . Ez be is vált. De majd védőnődtől esetleg kérdezz rá, h mit ajánl.

Pussz

Kép
Kép
 
 


Bendor: igen, azóta már én is hallottam ezt-azt a köldökkel kapcsolatban, igy ha majd 1-2 hét múlva jön a védőnő úgyis elmondja vagy megkérdezem mit ajánl. Amit vettem azt olvastam vhol, meg a gyógyszertárban is kérdezték hogy a baba köldökére lesz, és még ők segitettek, hogy pontosan miből milyet vegyek,de persze azért majd sokat fog nyomni a latba mit mond az orvos meg a védőnő.

Kép

Kép
 



Sziasztok!!!!!!


Ma már jobb idő van mint tegnap,leht kirándulni és pancsizni. :D

Andi:
Jók aképek,kár hogy lemerült az aksi,de azért ez a pár kép jól sikerült.
Örülök hogy nem mosott el benneteket az eső és jól szórakoztataok.Gondoltam rátok egy párszor hogy vajon nem áztok el ,de ezek szerint megoldotátok szerencsére.
jaj szegény Dorkának nehéz éjszakája volt de az jó hogy reggel csak kijött a kaki így legalább már napközben nem kínozta.Te szegény elhiszem hogy rossz neked mert tehetetlen vagy,mindent kipróbáltál és mégsem segít semmi.
Hátha majd a bölcsiben több mindnet fog enni és az lehet segít ,bár nem biztos csak gondolom. :?
ha nem jönnék ma akkor jó utat és jó szórakozást nektek,bárhova mentek is,mind a kettő jó hely.

Zsebi:
E felháborító hogy mit nem képesek megtenni a kismamákkal,holott ők hibáztak.Borzasztó ami itt folyik Magyaro.-on...............
Na akkor már szépen haladnak az előkészületek,tényleg már jövőhét szombaton lesz ,igaz?Úgy emlékszem hogy 12.-ét írtál.

Pintyus:
Szép babkocsit választotattok Patríciának.Elhiszem hogy élmény tologatni hát még ha majd Patríciát tologatod benne.
Igen mindenképp írjazok szerződést és mindent foglaljatok bele amit csak lehet ,így a későbbiekben nem lehet probléma.
Jó dobozolást neked.Én holnap kezdem. :roll:


Anita:
Ha mentek a szűlésfelkészítőre ott is fognak adni listát hogy mit kell bevinni magadnak meg a babának is.Érdemes azt is átnézni.
Én is gyógyszertári hintőport használtam amit a doki írt fel.
A név választásotok csúcs!Aranyos hogy nem tudjátok eldönteni. :lol: De ahogy Andi is írta majd a szülőszobán eldől. :wink: :lol:

Panka:
Gratula a fogacskához.
Nagyon aranyos a sapiban Emili.
Úgy látom ő is szereti a főtt kukoricát,Balázs is imádja.


Zsu:
Remélem tud pancsolni holnap Pannika a medencében ,bár már ma is elég jó időnek igérkezik.Biztos fogja élvezni.


Na ennyi jutott eszembe egyelőre,majd még lehet jövök csak most lemegyünk sétálni meg a sógórnőmékhez átmagyünk virágot locsolni,(itt lakanak a mellettünk lévő lépcsőházban) mert oda vannak nyaralni.
Puszi.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Emili 4kor kelt, 5ig ment a visszaaltatás, akkor kapott enni :twisted: Miérz nem lehet kibírni reggelig????????
Ráadásul Tominak megfájdult a füle(vszleg megpiszkálta, és megsértette), így hajnalban még sót is melegítettünk :evil: :(
De reggel fél9kor kelt Emili!:)
Most meg oadavannak a játszin, én meg kitakarítottam, de nemsoká jönnek.Apa szabin, így nem sokat tudok majd jönni.

Zita!
Lakás 62 nm, 2 szoba nappali.Képek most nincsennek, Tomi gépén vagyok.
Nehéz volt, bár eleinte nem annyira, ugye akkor még kicsi volt Emili.De én már 2 hetesen cipekedtem vele, buszra föl, stb.Aztán mikor már nehéz lett akkor hagytam lent a kocsit, na meg akkor már Emili is szerette volna a kerekeit megkóstolni :lol:
Ha félsz a cipekedéstől, akkor keressetek olyan albit, ami vagy fsz, vagy van tárolója.Babakocsid hány kg?
Butorokat mi vettük, de már régen, még Pesten.Ide csak apróbakat vetünk, vagyis egy kanapét is, meg a babaútorokat. :wink:
Szóval nem egyszerre volt nagy kiadás.
Jó pihit Gyulán, sétáljatok a belvárosba is, és persze a Kézműves cukit sem lehet kihagyni :wink:

Andi!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!:)
Fényképezők saj na nem bírják sokáig, mint a telók sem. :evil:
Igen, a gyereke cuccai bent égtek, de egy gyerek sem sérült, éppen kirándulni voltak.Viszont iszonyatosan meg vokltak ijjedve, sírtak.Olyan rossz volt látni hogy félnek. :cry: Ja, aze gyik gyerek tüzeskedett, ezért gyulladt ki az épület!! :twisted: :x
Bencének már potyog a foga??Most nőtt csak ki nagy nehezen :lol: :lol: :lol:
Szegény Dorka, szerintem is a rossz élmények miatt tartjavissza.:(Remélem segít rajta ez a szer.Minden nap egy kanál olíva olaj??Bár szerintem rossz ízű, de hátha Dorkának ízlene.Vagy van a Floriolnak kukoricacsíraolaja, az nagyon fini!!:)

Kismamik, fontos!!!!!!!!
A klinikán nem kezelik a köldököt, szerintük felesleges, szerintem nem, Emilinek 2 hét kellett, hoyg leszáradjon!!!!Lápiszolni is kellett, olyan vaskos volt. :?
Szóvakl vigyetek steril gézlapot, alkoholt, hexachlorophenes hintőport.Köldökcsonkot alkoholos vattával jól áttörölni, körbe a csat alatt is!!!!!!!!!!Nem fáj, csak lkellemetlen, mert hideg, és fogdossák, de muszáj!Utánna körbeszórni a hintőporral, majd a gézlapot kettéhajtva, alulról a csat alá tenni, és felhatani a csat fölé, majd mehet rá a pelus, az megtartja.Külön köldökkötő nem kell, mert nem szellőzik alatta!
Ja, és adnak kismamiknak hálóinget, botrányosan néz ki, de az első 1-2 napban érdemes azt használni, így nem kell otthon még a véres ruhát mosogatni.Én is vittem sajátot, de aztán fel sem vettem, pont ezért.Naponta 2x is adnak, ha látogatók jönnek meg felkatok egy köntöst;)

Anita!
Nekem s csak sokára szltak a felkészítő miatt. :roll:
Valóban már lehet pakolászni a kórházi motyót!!!:DÉn is nagyon vártam hogy végre lehessen pakolni :wink:
Pelusból a 2- vhány kg-ig valót veted?nem akarlak elkeseríteni, de ezek általában elég kicsik, inkább nagyobbat vegyetek, 3-x kg-ig, az később is jó ha nagy lenne, de a klinikán adnak Liberó pelust, az elég jó szerintem.
anna si szép név, egy a vezeték nvhez is.
:wink:

Pannika, Tündike, megkésve, de nagyon bolodg feledik évet kívánok én is!!!!Puszi Nektek!

Na befejeztem mára az okoskodást. kellemes 7végét!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 


Sziasztok!

Andi! A gyűrűnk három színű, sárga, fehér és vörös arany, középen a fehér arany sáv metszett. Próbáltam lefényképezni, de nem sikerült :(
Az interneten rendeltük, mert a boltokban elképesztő árak voltak (70 ezer fölött), így pedig 31000 Ft volt a két gyűrű. Azért nem mindegy, és semmivel nem rosszabb, mint a bolti.

Almammellékre úgy akadtunk rá, hogy először a területet találtuk ki, hogy valahol Pécs környékén legyen, aztán elkezdtünk keresgélni olyan szállodát, ami elfogadja az üdülési csekket, és valahogy így akadtunk rá. De nem csapnak nagy hírverést, az biztos, eddig én sem hallottam róla, pedig gyakran nézelődök a neten utazási témában.

Igen, a párommal a munkahelyen, egy karácsonyi bulin jöttünk össze, nem egy egyszerű történet a miénk, sokak szerint szappanoperába illő :) . Majd egyszer elmesélem, ha érdekel valakit, ide nem akarom leírni.

 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen telik a hétvége. :wink:
Én nemrég jöttem haza a Kikából és az Aldiból. Végre egyedül eljutottam a Kikába és normálisan szét tudtam nézni, mert a férjemmel ezt nem igazán lehet, ő mindig rohan. :roll: Annyira szép függönyök vannak, azt hiszem ott fogok venni a konyhai ablakra . :wink: És nem is gondoltam volna de ott kaptam végre fokhagymaprést és nem több ezer Ft-ért. Mert már mindenhol néztem, de csak horribilis áron vannak, az olcsóbbak helyei minden hipermarketben üresen állnak. :roll: Na de a Kikában ez is volt 690.-ért. :P
Meg vettem 1490.-ért 6 lapos és 6 mély tányért, akciós volt . De nagyon érdekesen alakítják az akciót, mert 3490 Ft-ról volt akciózva. De a 3490 Ft-os árcímke alatt megtaláltam az 1790 Ft-ost is. Tehát gondolom felvitték egy gyors áremelés erejéig az árat, hogy hatásosabb árzuhanást érjenek el. Azért ezek sem most jöttek le a falvédőről, annyi szent. :twisted: :twisted: :twisted: Csak ilyet meg nem hiszem hogy szabályos lenne csinálni.
Na mindegy, nekem így is megérte. :lol: :lol: :lol:

Zsebi baba!
Biztos nagyon szépek a gyűrűitek, és tényleg viszonylag "olcsón" tudtátok megvenni, mert amúgy valóban elképesztő árak vannak a gyűrűk terén is. :roll:
Jajj, nagyon romantikus lehetett az egymásra találásotok ha szappanoperába illő. :P Priviben elmeséled? Persze csak ha akarod. :wink:
Én is Alízhoz hasonlóan 12.-re emlékszem, hogy akkor lesz a nagy napotok . Egy hét múlva ilyenkor éppen a hatalmas buli közepén lesztek, tök jó lesz biztos.
Milyen virágból szeretnél csokrot?
Hányan lesztek végül a szertartáson és az azt követő partyn?
Gondolom az egész család várja már. Megrendeltem Nektek (is) a szép napfényes időt, remélem megkapjátok. :wink:

Alíz!
Dobozolsz már rendületlenül? :lol: :lol: :lol: Azért ne kifulladásig melózz, kicsit pihizz is.
Jól emlékszem a Balaton utcára költöztök? Tegnap a Víg-kend majorból hazafelé a Gázvezeték utcán jöttünk és akkor beugrott mintha oda költöznétek.
Jó kis napok előtt álltok, de hidd el meg fogja érni a sok meló. :wink:

Pintyuska!
Te most épp Békés megyében jársz, érezzétek jól Magatokat. Jövő hétre meg sikeres albérlet keresést/találatot/dobozolást/költözködést. :wink: :wink: :wink: :P

Zsuzsi!
Hát nem tudom ma tudott e a kis medencéjében pancsolni Pannika anyósodéknál, de ha nem akkor talán holnap. Sokkal melegebbet mondanak holnapra. :wink:

Bea!
Köszi a szorgalmas kupakgyüjtést, drága vagy. Ha tényleg útban van akkor hozd el valamikor. :wink: Pénteken indultak el Ukrajnába újabb kezelésre az anyuka, az ő apukája és a beteg kislány kocsival, mert sajna nem gyűlt össze elég pénz a repjegyre. Majd augusztus első hétvégéjén jönnek haza, addig gyógyszeres, injekciós kezeléseket kap Krisztike. Meg gyógytornáztatják, masszírozzák is. Állitólag a doki szeretné ha a mostani kezelés végére lábra tudna állni. Remélem sikerül nekik. Hazafelé jövet ha össze tudjuk egyeztetni bejönnek hozzánk, és akkor többet fogok megtudni.
:wink:

Évi!
Kis vérszegényke, pihengetsz? Pocikeményedés? Továbbra is megvan?
Te nem kezded lassan összapakolni a kórházi motyót?
Képzeld, a férjem már nem lelkesedett annyira a csúszda feljáró elkészitésének ötletétől mint én. :roll: Elmagyarázta hogy se fa, se szerszámok semmi hozzá, ráadásul ugye azt kezelni is kellene hogy időjárás-álló legyen, belekerülne vagy 30 ezerbe. Na igy ez bukta.
Cora katalógusban láttam egy másikat 25 ezerért, de kimentünk megnézni, és a katalógusban valóban nincs elírva (pedig Alízzal erre tippeltünk, hogy hátha), mert csak 1 méter magas az egész, tehát az nekünk már kicsi. Ugyhogy most hanyagolom a témát, és kivárom, hátha rábukkanok egy tutira. :wink:

Panka!
Nem akarom elkiabálni, de most müködik a fényképezőnk, remélem holnap is fog. De persze még mindig nincs eldöntve hova megyünk.
Irtad férjed szabin, nem fogsz gyakran jönni. Hát akkor ezúton is kívánok Nektek kellemes nyaralást, sok-sok szép élményt, szép, nyárias időt.És tudom hogy nem vagy nagy fotós, hisz irtad és mondtad, de most fotózz a kedvünkért is, léccccccccccccccccccccccccci!
Meg majd várjuk az élménybeszámolót a nagy útról, én főleg, tudod ha jövőre mi is ide mennénk.
Emikének meg baci és vírusmentes napokat. :wink:

Mindenkinek további szép hétvégét kívánok!
Puszi!!!

Kép
Kép
 
 


Panka!
Ha jól emlékszem kérdezted a talin, Dorkának a kiságyról mikor szedtük le a rácsot, mióta alszik heverőn.Tavaly november óta, vagyis 16-17 hónapos kora óta. De tudod nálunk a franciaágy és a Dorka ágya között csak kicsi hely van és oda épp befér a nagy plüss maci, az van a két fekhely közé benyomva éjszakára, ha esne, puhára essen. :lol: :lol: :lol: :wink:

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Apa elmen megint a játszira Emilivel! 8) Ki van vasalva, poetrsze fogok még holnap mosni.Öszzekartam az útigyógyszereket is.

Zsebi!
Engem érdekelne a történetetek! :wink: Jöhet ide is, van kedved.
12.-én lesz a nagy napotok???Akkor előre is sok boldogságot kívánok, mi nem leszünk még itthon.Nagyon üygesen szerveztétek a lagzit, sikerült sok forintot megtakarítani!!:)
Baba mocorgást érzed már?

Andi!
Hát én nem merem még Emilit kivenni a kiságyból, bár lehet éjszaka aludna, de inkább meglóna.Még nem érzem készem rá.De ráér, ott legalább bármikor biztonsága helyezhetem :wink:
Persze, fogunk majd fotózni, főleg a férjem :wink: .Meg lesz élménybeszámoló is, nyugi.:)
Kika:hát igen,szerintem sok helyen csinálnak ilyen "áringadozást" :twisted: Tutita szabálytalan!Fokhagymaprést pont tegnap láttam a Metroban. :wink:

Képzeljétek!!!!!!!
Tegnap emili belepisilt a wcbe!!!!! :D :D :D 8) Úgy törtnt, hogy este már nagyon tele volt a pelusa, de kicserélni nem akartam, mert már csak fél óra volt fürcsiig, így levettem róla.Gondoltam hogy fog majd pisilni, és akkor felkapom, és viszem a wc-re.Úgy is lett!:)Mikor pisilni kezdett, felkaptam, mondtam neki, hogy még ne pisiljen, a wc-be kell, majd mikor ráült mondtam hogy mostmár pisilhetsz, és pisilt is!Nagyon boldog voltam, jól meg is dícsértem, agyon puszilgattam.Bár ő nem volt odáig érte, úgy csinált mintha ez a világ egtermészetesebb dolga volna! :shock: Így gyanítom hogy igaz a védőnő mondása, miszerint mindent tudnak a szobatisztaságról, csak nem akarják csinálni! :twisted: :lol: Szerintem ha egy pár hétig kibírnám, és nem danék rá pelust, hamar megtanulná, hogy a wc-nbe kell csinálnia dolgokat, csak nem tud még szólni.Ezzel van a gond inkább, ugye nem is beszél, de próbálom megtanítani, hogy kopogjon a wc ajtón ha kell neki. :wink: De sürgetni sem akarom, mehogy probléma legyen belőle később, de most nagyo úgy érzem, hogy ez a módszer bevállna. :roll:
Amúgy is mindig tépi le a pelusát.Lehet ez is egy jel. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 



Halihó!!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük a féléves köszöntőket :wink:
Már kibújt a 2 fogacska, bekapta a lábujját, állandóan azzal játszik :lol: , hason alszik, de háton ébred mindig :lol:
bocsássatok meg, hogy nem vagyok, de nagyon sűrű minden napunk, most Apuci is itthon van velünk 8)
Majd rakok fel képeket, sok készült már azóta.
Mindenkinek puszika!!!

Olgi és babák

Kép
Kép
Kép
 
 


Hello,

Pintyus, Évi: nektek jó lenne a holnap a bababolthoz?Vagy a kedd?Nekem bármelyik jó. Éva azt meg tudod mondani, hogy ott lehet pelenkázótáskát kapni?Mert ma találtunk egyet a brendonban ami elég jó, és csak azért nem vettem meg, hogy hátha olcsóbban találok a Borbiró téren. . .
majd irjatok vissza, nektek melyik nap jó.

Olgi: örülök, hogy jól telnek a napjaitok és majd irsz ha lesz időd, most élvezd ki a családdal együtt töltött időt.

Puszi

Kép

Kép
 


Sziasztok!!!!

Na jól elvagyok fáradva egész nap pakoltam meg selejteztem.
De még van hátra elég sok ,de egyszer csak minden el lesz dobozolva. :roll:
Apa is hazajött délután a Természetbarát találkozóról.Voltak vagy 500-an ebből 91 csapat indult városismereti versenyen és ők lettek a 11.ek így nagyon megvolt elégedve. :lol: Estig tartott a beszámolója,még souvenirt is kaptunk. :lol: Édességet, hadd hízzon a sej-hajom. :x :lol: :lol:

Andi:
Milyen volt a kirándulás?
Jó idő volt rátok.Végül is mire döntötettek,hova mentettek.
voltunk ma a Kikába estefelé ,voltak ágyak csak vagy silány minőség vagy drága. :roll: Így még keresgélünk tovább.

Olgi:
Én is kívánok Tündikének így megkésve féléves szülinapot!
Jja dehogy haragszunk megértjük ritka az ilyen időszak az évben mikor együtt van a család.használd ki és érezzétek jól magatokat.Majd várjuk a képeket.


Pintyus:
Mizu a pakolással?
meg van már az albérlet?Azért óvatosan dobozolj!

Évi : Veled mizu?Pihengessél te is!
nektek meg van már babakocsi, kiságy stb?


Zsu:
Tudott pancsikolni Pannika?
Persze Pannikának is nagyon sok féléves szülinapot!!!! :D
Csak mindig elfelejtem. :roll:

Panka:
Én is kívánok nektek jó időt és érezzétek jól magatokat!
Ügyi Emilid,Balázs is bele ,bele pisil a Wc-be ,az valahogy szimpibb neki mint a bili.

Lehet már holnap nem jövök,utánna meg valószínű költözünk és fogalmam sincs mikor lesz netünk.Így mindenkinek kívánok minden jót,vigyázzatok magatokra aki időközben elmegy nyaralni Pankáékon kívül nekik Jó nyralást és jó pihenést.
Kismamik és persze mindenki :Vigyázzatok magatokra!!!
Amint tudok jövök.
Puszi.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok csajok!

Annnnnyira nehezen jutok ide, kis Pinyóca iszonyúan ölbebaba!

Szeretnélek meghívni Benneteket hozzánk egy kis csevejre! Jövő hét utáni hétre gondoltam hétfőtől csütörtökig bármelyik nap jó lenne nekünk.
pl. 23?

Ha valakinek nem jó jelezzen és egyeztetünk!
Jövök még és megbeszéljük!

Kriszti



Sziasztok!

Olgi!
Gratula a 2. fogacskához, és ezek szerint már forog is Tündike :wink: Képeket várjuk.

Olimami!
Nekünk jó a 23.-a. :wink:

Alíz!
Remélem lesz hamar netetek!!!Jó pakolászást, és kltözködést!
Köszi a jókívánságokat, Korfun egész re 35 fokot mondanak, és sajna 10-es UV-t!!!!!!!! :x :(
Férjedéknek gratula ügyesek voltak!

Nekem van még egy csomó dolgom, nem fogok unatkozni ma meg holnap.
tegnap kint voltunk a Hortobágyon, nagyon jó volt, a csárdában ment a cigányzene, Emili táncolt rá, neki külön húztak egy nótát
:lol: Voltunk a játszón is, ettünk fini levest is.Vannak képek is, de időm nincs most rá.
Minden jót Mndenkinek, puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem jöttem, gondoltam míg a képeket nem hozom, nem is írok. :P
Végül Egerbe mentünk, és nem bántuk meg, nagyon jól éreztük magunkat, az időjárás is velünk volt. :wink:
Gyerekekkel persze nem lehet gyalog bejárni a nagy hőségben a várost, így "csak" a várban és környékén bóklásztunk. Örültünk hogy találtunk parkolót (ráadásul ingyen, ami Egerre nem jellemző) . Megnéztük a várat , Gárdonyi Géza sírját, panoptikumot, majd sétáltunk a sétáló utcán a Dobó térig. Ott beültünk kajálni, jajj fincsi kajákat ettünk. (sógornőm jár Egerbe és ő ajánlotta a helyet, de tényleg jó és nem drága ), majd borkóstoláson is voltunk. Mivel férjem vezetett ő nem kóstolt csak én. :P Nem vagyunk nagy borosak, de a jó édes aszút és hozzá hasonló borokat csípjük, így vettünk egy édes hárslevelűt. Isteni az is. A termelő kiöntött nekem kb. 1 dl-t azt egy az egyben le is húztam annyira finom volt. :lol: . Majd fagyizni mentünk, onnan meg a kocsihoz, el is telt ezzel a nap nagy része. Majd Egerszalókra mentünk, Panka a hőforrásos, sótelepes képed hatására. :wink: :wink: Mert az tetszett nagyon. De Dorka már aludt a kocsiban mire odaértünk, ott pedig a parkolótól még gyalogolni kellett volna párszáz métert , így ki sem szálltunk a kocsiból, hanem jöttünk haza. Majd megnézzük más alkalommal. :wink:
De locsogás helyett hozok inkább képeket.
Irásaitokra meg később reagálok. :oops: :oops: :oops:
Puszi

Kép Vár bejáratánál
Kép Egyik ágyunál
Kép Varkoch-kapu
Kép X.-XI. századi keresztelő-egyház falain
Kép Kazamaták (föld alatti lőrések) bejárata előtt
Kép Panoptikumban Vicuskával és Gergővel (Egri csillagok)
Kép Szulejmán szultán és Bence
Kép Várfalon
Kép Dobó téren Dobó István szobránál
Kép Dorka falatozik :wink:

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Ma reggel ismét vérvételen voltam, most a pajzsmirigy szakrendelésen, jövő hétfőn lesz eredmény.
Utána elmentünk a gyerekekkel vásárolni, még Boginak cipőt vettünk, Gergőnek pedig inget és nyakkendőt az esküvőre. Nincs túl nagy választék kisfiú ingben, főleg az alkalmiak között. Végül a Superben tudtunk venni sötétbordó selyeminget. Nagyon csini. :)
11-kor pedig megyek tg-re, szóval ez egy ilyen orvosos nap.

Igen, 12.-én lesz az esküvőnk, még arra is vettem ma asztalterítőt, szalvétát, mécsest az asztalokra. Végül úgy néz ki, hogy 20 felnőtt és 8 gyerek lesz. A gyerekeknek gondoltam egy játszósarkot berendezni a diófa alatt, teszek ki szinezőt, ceruzát, társast, de persze van homokozó, mászóka, hinta, meg persze a medence, úgyhogy remélem, nem fognak unatkozni a kicsik sem! :)

Andi! Ismét nagyon jók a képeid, jó lehetett a kirándulás! Mi is szeretjük Egert, a párom oda járt középiskolába, úgyhogy ő különösen.
Panka! Igen, már kb. két hete érzem a mocorgást, bár először olyan enyhe volt, hogy nem is voltam benne biztos, hogy az. Így harmadik gyereknél jó, mi?
Látom, a történetünk felizgatta a fantáziátokat, délután megírom priviben :wink:

Aliz! Tényleg a Balaton utcára költöztök? Akkor nem is lesztek túl messze tőlünk! Jó költözködést!

Kriszti! Nekem sajnos nem jó a 23.-a. mert nyaralni leszünk. Rám majd csak augusztusban lehet számítani.

 


Sziasztok,

Kriszti: nekem is jó a 23:-)))

Zsebi: engem is érdekel a történetetek!Anyósoméknak meg a barátnőm szüleinek is 12-én van a házassági évfordulója, úgy látszik ez egy nagyon kelendő időpont, és sztem szerencsés is (33 és 39dik évforduló). Nagyon sok boldogságot kivánok nektek. Tök jó, hogy érzed a mocorgást, az olyan jó érzés. Fura lehet ennyi idő után ismét babát várni. Irigyellek picit már a nagy gyerekeid miatt. Te legalább kipróbálod mindkét variációt, milyen fiatal anyukának lenni és milyen később szülni. Mikor mentek és hova nászútra?

Puszi

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Na vagyok ismét. :lol:

Alíz!
Jó pakolászást Neked Drága, csak óvatosan a cipekedéssel. Balázskának remélem nem lesz nagyobb baja, hátha el is múlik minden mire orvoshoz mennél vele.
Férjed mint skype-n mondtam ügyes nagyon, büszke lehetsz rá, megérte bújnia a könyveket. :lol:

Panka!
Emike nagyon ügyes, lehet hogy valóban hatásos lenne ez a szobatisztaságra nevelés, nem tudom. Azt hallottam, illetve azt tartom valószínűbbnek, hogy a gyerek megérik erre is, nem kell erőtetni. Mert csak visszaesés várható. Vagyis lehet hogy szobatisztaságra szokik, de jön egy pici trauma és visszaesik ha szokatva volt akkor inkább. Hát én nem tudom. Mindenesetre nem erőltetem Dorkánál, bilit amúgy sem szereti, néha a wc-re ráültetjük, de nem igazán produkál bele. De én is gondoltam veszek neki pár kis bugyit a nyárra és anyuéknál az udvaron abban rohangálhat pellus nélkül, hátha rájön hogy nem a legkellemesebb a lábszárán csordogáló pisi és szólni fog előtte. :lol: :lol:
Jó pakolászást Nektek is az útra, biztos szuper lesz minden. :wink: Gondolom már nagyon várjátok. Uhhhhh... az UV sugárzással meg vigyázzatok, nehogy leégjetek a napon. :wink:
És majd a sok élménnyel várunk ám vissza!!!! :wink:

Olgi!
Gratula a 2. fogacskához!!!!!
Persze majd akkor gyere és akkor hozzképeket ha időd is lesz rá.
Addig is puszi Nektek!!!!

Zsebi!
Valóban orvoshoz rohangálós napod van, de reméljük minden okés lesz az eredményeiddel is.
Babamocorgás ...... jajjjj az annyira jó érzés.
Okés, én személy szerint várom a prividet a kis csipkerózsika -sztoriddal. :lol:
A gyerekek tutira nem fognak unatkozni a partyn, és szerencsére egész hétre szuper időt mondanak az okosok, ugyhogy kedvezni fog ha minden igaz a kinti rendezvényeknek.
Hétvégén mi is anyuékhoz vesszük az irányt ismét a medencébe.
Tényleg szuper hely Eger, már voltam többször is, de valahogy most bűvölt el leginkább. :wink: :P

Zsuzsi!
Hogy telt a hétvége anyósodéknál? Pannika kipancsolta magát??

Kriszti!
De jó hogy írsz néha Te is.
Mizujs a hasfájóssággal???????
Nekünk ha minden igaz a 23.-ai dátum megfelelő. :wink:

Reni!
Rég írtál. Mizujs?

Pintyus!
Hogy telt a hétvégétek? :shock:
Pakolászás? Cuccolás?????Van már hova??????

Anita!
Kislányka neve? Anna Nati? :lol: Vagy van újabb verzió is? :wink:

Edina!
Feltételezem, Te a hétvégét Miskolcon töltötted,mivel láttam az msn-en a kiírást, hogy testvérkéd szülinapja alkalmából megemlékezést tartotok. Ilyenkor csak család , vagy barátok ismerősök is jelen vannak?
Festési munkálatok haladnak, ill. elkezdődtek nálatok???????

Évi!
Babaszoba készül már nálatok? Vagy eleinte Veletek fog aludni a kis Szasza baba?

Bea!
Ma van a napja:
23. szülinapod alkalmából Isten éltessen sokáig!!!! Boldog szülinapot Neked!!!!!
Kép Kép

Kép
Kép
 
 


Pintyus, Zsuzsi!
Köszi Nektek a tippet, hogy érdemes a Miklós utcai autós boltban széznézni. Megvettük ott a tetőcsomagtartót 17500-ért. Köszi még1x!!!!!!!!!

Zsebi!
Olaszországba mentek, igaz? Arra , ill. azért is vettétek Boginak a búvárruhát. Erre emlékszem. :wink: :)

Héten , talán csütörtökön, megyünk Pestre. Férjemnek intéznie kell a kínai vízumot, és mi is megyünk vele, délután elmegyünk a Tropicáriumba, Duna-partra, vagy majd meglátjuk mihez lesz kedvünk. Jajj, már annyira várom, olyan jó a panelből kimozdulni. :P :P :P :P De csak megyünk meg este jövünk, hisz férjem másnap dolgozik.
Ha nem döglik be a fényképező addig, ismét csinálok képeket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
 
 


Sziasztok

Ne is kérdezzétek......... :evil: :evil: :evil: még mindig semmi... de azért már pakolgatok, szép lassan, selejtezek én is.
Igy legalább már érzem hogy közeledik a nagy nap.

Végül nem is Gyulára mentünk hanem Kékestetőre. :lol: Jó volt nagyon, Parádsasváron ebédeltünk, nagyon finiiiiiiii kajcsikat, ugy tele ettem magam hogy nem is bírtam már vacsizni de éjjel 3kor azért nagyon megéheztem. :D

Fel mentünk a toronyba, szép volt nagyon, csak nagyon hideg volt, fagytunk meg. 12 fok volt.

Fotózni nem tudtunk mert mindannyian itthon felejtettük a gépet, és a telefonnal meg nagyon sötétek lettek a képek, mivel hogy be is volt borulva és nem lett be állitva a telefon hogy jó fotókat csináljon, e azért felteszem, nagyon ramaty képek. :cry:

Zsebi: nagyon sok boldogságot nektek, biztosan nagyon nagyon klassz napotok lesz... ha szabad kérdeznem hogy hogy csak most házasodtok? Ne hari a kérdés miatt..... :oops: :oops: :oops:
Amúgy nagyon kiváncsi vagyok én is a kis mesébe illő történetetkre. Fotókkal gyere majd a nagy nap után...

Aliz: Gratula a férjecskédnek, nagyon ügyes pasi........Milyen szuvenírt kaptatok? Hogy állsz a pakolászással? Menyi van még hátra??? Balázska nem furcsálja hogy sok a doboz és tünnek el a dolgok a megszokott helyükről? Képeket kérünk folyamatosan...

Andi: csodás képeket csináltatok, gyerkőcök megint nagyon szép fotogének voltak mint mindig. Eger igazán nagyon szép hely, mi is voltunk ott, de majd ha még mennénk akkor kérném at a vendéglő címét. Mi 2 éve voltunk és piknikeztünk a parkba. :lol: :lol: Az is egy élmény volt.
Pesten is jó lesz majd, én le maradtam valamiről, szégyelem is magam, pedig visszaolvastam ugy emlékszem mindig, de ezek szerint mégsem, bocsika... miért és mikor megy férjed Kinába?????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

Anita: akkor holnap 9kor talizunk. Klinikán voltatok kérdezősködni hogy mi van már az időponttal?????? Most már engem is idegesit hogy nem kaptatok választ pedig már nagyon régen jelentkeztetek.

panka: jo pakolást, biztosan nagyon várjátok már, nagyon szép lesz a nyaralásotok és Emili nagyon fogja élvvezni a vizet és homokot. Tavaly menyi idős volt emili mikor voltatok nyaralni? Nem volt nehéz?
Hátha sikerül szobatisztaságra szokatni Emilit.

kriszti: Jó hogy néha azért írsz. Nekem is jó a 23.

Most megyek még pakolászni.....puszika
Vendég
 


Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Végre hazaérkeztem, és ma nem is kell visszamenni a pajzsmirigyre, mert szabin van a doki, most csak levették a vért, és majd jövő héten kell menni. (mert egyébként még a vérvétel napján du. kell mindíg visszamenni)
A terheléses cukrom és az AFP rendben van, de mutattam a doktornőnek az UH leletet, amit még az amnio előtt csináltak, és van rajta egy olyan mondat, hogy a lepény eléri a méhszájat. Hétvégén utánanéztem a neten, és kb. én is arra jutottam, amit most a doki mondott, hogy most még nem olyan vészes, valószínűleg ez feljebb fog menni a méh növekedésével, de addig kíméletes életmód (minden területen :( ) Hát, ez így esküvő és nyaralás előtt nem hiányzott!
Szerintetek ha jövő héten hétfőn megyek a dokihoz a táppénzes papírért, bekérezkedhetek az UH-ra? Beutaló nélkül lehet? Nyugodtabb lennék, ha látnám, történt-e valami (állítólag akár 2 hét alatt is feljebb mehet)

Köszi a jókívánságokat, és majd természetesen hozok fényképeket.

Andi! Igen, Olaszországba megyünk, Genova környékére.
Egerben tudok egy nagyon jó éttermet, a Palacsintavár. Voltatok már ott? Óriáspalacsintát lehet enni, de nemcsak édeset, hanem mindenféle húsos töltelékkel is. Szerintem isteni!

Anita! Konkrétan megfogalmazott nászútra nem megyünk, de két hete voltunk a kastélyszállóban, ott kettesben voltunk, tekinthetjük előnászútnak, utána pedig megyünk Olaszországba, bár oda gyerekekkel. Úgyhogy választhatunk, melyiket tekintjük nászútnak :)

 


Sziasztok!

A hétvégénk jól sikerült. Anyósék kivételesen normálisak voltak... :roll: Szombaton nem pancsoltunk, olyan fura idő volt, csak kis időkre sütött ki a nap aztán elborult. Tegnap délután viszont igen, de csak a kis kádban, mert hazafelé indulás előtt nem sokkal volt, és nem akartunk a medencével szenvedni. Pannika ma nagyon ügyesen megette az ebédet. Eddig nem nagyon csípte a répát, de ma répa-krumpli-husi-petrezselyem kombinációt kapott, és majdnem mind elfogyott. Most meg alszik, kifáradt, mert itt volt Anyukám és a hugom, és tök sokat játszottak, én meg legalább jól haladtam a dolgommal. Képzeljétek, milyen kis okos! Tegnap mondtam Neki, hogy hejte anya, és megfogta az arcomat! :D Hetek óta szoktunk ilyet játszani, hogy hejte anya, hejte Pannika, és szépen megtanulta. És ma ugyanezt Anyukámmal és a tesómmal is megcsinálta! :D Annyira jó, Anyukám szabin van!!!!! :D :D :D

Panka! Jó utat Nektek, és várjuk a szép képeket! Emili nagyon ügyes a wc-be pisiléssel! :wink:

Andi! Szép helyeken jártatok! Gyerekek biztos élvezték! Pesti utatok is szuper lesz! :D Örülök, hogy kaptatok jó árban tetőcsomagtartót!

Kriszti! nekünk sajna nem jó a 23-a, mert nyaralni leszünk, de persze emiatt nem kell változtatni! Jó szórakozást Nektek!

Anita! Tényleg nehéz szülés Nálatok ez a név kérdés... :D Na, de végszóra majd kialakul! :lol: Lehet hazabeszélek, de nagyon szép név az Anna! :lol: :lol: :lol: Persze a többi is, ami edig felmerült!

Alíz! Jó pakolást, és remélem, mihamarabb lesz netetek!

Zita! Ti is jót kirándultatok. Hú, jó hideg volt... :shock:

Zsebi! Akkor lassan minden készen álla nagy napra! Remélem, csodaszép idő lesz szombaton! A kerti partis esküvő pedig nagyon jó ötlet volt, és igazán egyedi! :wink: Ha nem baj, a romantikus történetetek engem is érdekel... :D :wink: Gyűrűket igazán jó áron vettétek! A mienk 3 éve volt 70 ezer a kettő... :evil: és nem vastag fazon... :roll:

Bea! Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!

Olgi! Tündikének gratula a fogacskáihoz és a forgolódáshoz!!! :wink:

Remélem, nem hagytam ki senkit! :wink:

Kép
 


Zsebi! Biztos írtad már, csak elkerülte a figyelmemet.... Miért kell pajzsmirigy szakrendelésre járnod? Bár, biztosan gond van vele, ezt sejtem... De várandósan ez extra odafigyelést jelent? Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek... :oops: Babamocorgáshoz gratula, az a legszebb az egész kismmaiság alaltt!!!! :D


Tudom, mi maradt ki! Köldöktéma! A klinika és a területi ellátás (gyerekorvosok, védőnők) 2 különböző állásponton vannak. A klinika szerint csak száraz vattával le kell törölgetni a köldököt minden pelenkázáskor. A gyerekorvosok viszont fontosnak tartják áttttörölni hidrogénperoxiddal és hintőporral beszórni. Én a klinikán nem csináltam vele semmit, mivel csak gézt adtak, így csak azzal törölgettem, itthon viszont hidrogénperoxid+sebhintőpor. Itthon gyorsabban gyógyult, de még így is elég nedves volt, 2-szer kellett lápiszolni.

Kép
 


Zsuzska! Azért kell pajzsmirigy szakrendelésre járnom, mert enyhe fokú pm. alulműködésem van. Semmi tünetet nem okoz, ki sem derült volna, ha nem akarunk babát. De mivel nem akart összejönni, orvoshoz fordultunk, és ekkor derült ki, hogy ez van. Azt mondta a doki, ha nem akarnék gyereket, nem is kellene kezelni, annyira kicsi mértékű az eltérés, de ahhoz pont elég, hogy ne essek teherbe (a legjobb fogamzásgátló :) ). Néhány hónap alatt aztán sikerült beállítani a TSH szintemet a normálisra, és rögtön sikerült is a baba :) . Viszont terhesség alatt fokozottabb kontrollra van szükség, ezést havonta kell járnom. Valószínűleg életem végéis szednem kell majd a gyógyszert, mert jól kezelhető, de nem gyógyítható (az inzulinos cukorbetegséghez tudnám hasonlítani, csak talán veszélytelenebb).

 


Sziasztok!

Zsebi!
Huuu... nekem fogalmam sincs hogy mehetsz-e beutaló nélkül UH-ra, de szerintem az OTI-ban Hajni barátnőm biztos szívesen megkuksizza a kis Drágádat. Többiek már többször is voltak nála és szívesen fogadta őket. Egyébként itt olvas bennünket, csak lusti írni, ugyhogy biztos képben van az aggodalmadat illetően. :wink: Ugyhogy szerintem menj bátran. :wink:
Nem voltunk a Palacsintavárban, nem is tudjuk hol van, de nagyon jól hangzik. Legközelebb ha mennénk előtte rákérdezek nálad, és kipróbáljuk. :wink:
Jaj nagyon szupi lesz Nektek is a nyaralás, jó kis programokkal telik a nyaratok. Előnászút-esküvő-nyaralás-babavárás..... tök jóóóóóó. :lol:

Pintyuska!
Sajnálom, hogy még mindig nincs meg a tuti kis lakás, de ne csüggedj, mire kell meglesz. :wink: Mond férjecskédnek is, hogy iparkodjon a kereséssel. :lol:
Jók a képeid, örülök, hogy jól éreztétek Magatokat a Kékesen, kár hogy fáztatok. :roll:
Nem kell szégyellni magad, nem sokról maradtál eddig le. Férjem augusztus 26.-szept. 2. között megy Kínába, Nanking városába. Pályázat útján nyerték meg az utat, hárman mennek. Biztos szuper lesz, bár 16 órás a repülőút. :P De gondolom életre szóló élményekkel lesz gazdagabb, és megéri a hosszú utat. Már várja, nem is csodálom. Kiscsalád bölcsiben, oviban, munkahelyen, apa meg világot lát. :P :P :D

Zsuzsi!
Na pedig tutira azt hittem hozol ma medencés képeket a kis Drágáról, de tévedtem. Hát igen, szombaton nem volt igazi standidő, de tegnap. Huuuuu.... mi a várban Egerben majd megsültünk, egy felhő sem nagyo volt az égen, a nap meg hétágra sütött. Na de semmi panasz, nyár van, jobb mint ha hideg lenne.
Egyem meg a kis Drágádat, szépen megette a fini ebédet. Ügyes nagyon.

Ma séta gyanánt elmentünk az Egyetem előtti szökőkúthoz, ahol csatlakozott hozzánk a férjem is, és elsétáltunk a Békás-tóhoz.
Dorka ugyanis még itthon kijelentette: DÖ me Apa, ótó. (Dorka megy apához autóval. :lol: :lol: )
Persze képeket is csináltam. :lol: :P
De nem akarom elömleszteni velük a babanetet csak párat hozok. :lol: :wink:
Képzeljétek jövő hétvégére a férjemmel kettesben szervezünk programokat, megpróbáljuk a gyerekeket "lepasszolni" anyuékhoz hétvégére. Dorkának ez lenne az első , nélkülünk alvó éjszakája, de valamikor el kell kezdeni.
Romantikázni szeretnénk apával, elvégre júl. 24.-én lesz a 9. házassági évfordulónk. :P Kicsit előre hoznánk az ünneplést. :lol: :D
Arra gondoltam elmennénk moziba, vacsizni, meg a Fontanaba bowlingozni. Voltatok már ott? Milyen hely? Akinek van valami tapasztalata szívesen fogadom, érdemes-e menni. :wink:
Na persze Dorkával ha nagyon nem bírnak anyumék akkor áthúzhatja a kisasszony a terveimet. De hátha nem így alakul majd. :wink:


Kép Itt Dorka éppen szalad, és a képen egyik lába sem éri a talajt. Tiszta Mátrix. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
 
 


Zsebi! Értem a pajzsmirigy-dolgot! Hát, mint minden krónikus betegség, ez sem jó, de a lényeg, hogy gyógyszerrel szuperül kordában tartható és Szabika összejött!!! :D

Andi! Úgy bírom, ahogy Dorka beszél! Bár, a talin én nem értettem.... :oops: Na, de Anya érti, ez a lényeg! :lol: Wow, hogy repül a Kisasszony! :wink: :lol: Romantikázás jól hangzik! Reméljük, Dorka is így akarja! :wink: Fontana-ról nincs info-m. Sajna még kiskádas képem sincs. Elfelejtettük szépen... Én vittem Pannikát kifelé pucéron, törölközőbe csavarva, a férjem a kiskádat forró vízzel, kint tettünk bele hideget, így a gépet szépen bent felejtettük, sajna... :(

Kép
 


Zsebi baba!

Köszi, hogy megosztottad velem/velünk a történeteteket. Tényleg nem semmi, kalandokban bővelkedő út vezetett az egymásra találásotokig. Kívánom, hogy életre szóló házasság legyen, tele derűvel, vidámsággal, szerelemmel, szeretettel. Megérdemled. :wink:

Kép
Kép
 
 


Zsu!
Nem gond, csak vártam a képet. Láthatod eléggé fénykép-bolond vagyok. :wink: :roll:
Hát igen, Dorka szótagokból összerakott mondatait főleg mi értjük. :lol: :lol: :lol: De van amit én sem, szerencsére azt vagy Bence, vagy a férjem megértik. Szóval a kisasszony próbál úgy magyarázni, hogy hármunk közül valaki képben legyen a kéréseit, mondandóit illetően. De ehhez fordítanunk kell egymásnak is néha a "babanyelvről". :lol:
Köszi, Fontanat megnézem a neten bizti fent van. :wink:

Képzeljétek mekkorát nevettem ma a fiamon. Szenzációs volt. :lol:
Még nem tud a drágám olvasni, de egyedül akart egy foglalkoztató füzetében feladatokat megoldani. És mit talált ki? Az utolsó oldalon vannak a megoldások, és onnan szépen a feladatokhoz bemásolgatta. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
 
 


Zsebi! Köszönöm, hogy megosztottad velünk a történeteteket! Tényleg romantikus, kalandos! :wink: Kívánom Nektek, hogy legyetek nagyon boldogok, és ez a házasság örökké tartson!!! :wink: :D

Andi! Bence nagyon találékony!!! :lol: :wink:

Kép
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntést! :)

Kriszti! Nekem egyelőre jó a 23, de inkább nem mondok semmit, mert a mostani talira is nagyon készültem Anitához, aztán hétfőre torokfájós, levert lettem, így nem mentem. Plusz aznap az ember is itthon volt és kitalált mindenféle programot a ház körül.

Pankaa! Jó utat és kellemes nyaralást!

Andi! Nagyon jók a képek! Láttam valahol csuszdát, de valószinű ez is csak a kisebb, 1 m-es fajta, bár láttam már 3 éves gyerkőcöt ilyen csuszdával és szerette.

Zsebi! Jó áron vettétek a gyűrűket. A mienk két évvel ezelött volt 23, de mi Olaszországból hozattuk. A hétvégre szép időt kívánok Nektek, h. tuti jól sikerüljön a lagzis kerti parti! Ha nem gond, én is kiváncsi vagyok a romantikus mesétekre :) .

Alíz, Pintyus! Nektek jó dobozolást! De azért csak óvatosan.

Igen, a pénz miatt vagyunk itt. Egy fizetésből nem vállalnánk be albérletet vagy hitelt. De majd alakul ez is. Reméljük.
Vendég
 


Bendor, a Fontana bowlingja elég jó, de igazán társasággal lehet élvezni. Pályát érdemes előre lefoglalni, mert nyárestéken meg tud telni a terem... Jó szórakozást!
 
 


Ja még valami; ha valaki napi kirándulást szervez, nagyon tudom ajánlani Tiszafüred-Örvényen a Tiszavirág Ártési sétaút megtekintését.
A hétvégén voltunk, és engem-bár ott nőttem fel-lenyűgözött. Egy szigeten van kialakítva, ahová kis motoros csónakokkal viszik át a vendégeket, onnan pedig egy kb. 1,5 km-es sétaút vezet, tele pihenőhelyekkel, bemutató házakkal (az ide kapcsolódó foglalkozásokat, mint teknővájás, gyékény-,kosárfonás stb.mutatják be), kilátókkal. Van egy belső tó, ahol csónakba lehet ülni(jó ha van,aki amatőr szinten tud evezgetni-nagy tudás nem kell hozzá), a tó tele tavirózsával és egy hattyúcsaláddal. Az egész hely sztem meseszép, az ártéri növények, fák keresztül-kasul behálózzák, gyerekeknek iszonyú jó , barlagszerű búvóhelyek a fák alatt, olyan vadszőlő indák mindenütt, hogy a két lányom úgy hintázott rajtuk, mint Jane Tarzannal a vadonban...

Na jó, ilyen ömlengés után akár jutalékot is felvehetnék a Szabics kikötőtől(ők a fenntartók), de tényleg elmondhatatlanul klassz.
Csak egy tipp volt....
 
 


Sziasztok!
Andi! Én a párom egyik névnapjára szerveztem ilyen vacsorás bowlingos estét. Mi az Aktívban voltunk (Malompark), az is nagyon jó volt, de biztos jó a Fontana is. Szerintem kettesben is lehet élvezni! :wink: De gyalog vagy taxival menjetek, mert nálunk akkor én vezettem, és bár nem vagyok egy nagy ivó, a bowlingozáshoz egy üveg sör hozzátartozik!

Pave! Mi 3 éve voltunk a párommal a Tisza-tónál egy hasonló helyen, de azt hiszem, az Poroszlónál volt, és ott madárlesek vannak, de hasonlóan lehet megközelíteni, mint ahogy leírtad. Az is nagyon szép hely.

És még egyszer köszi a jókívánságokat!

 


Sziasztok!

Pave!
Köszi a kirándulás tippet, már a leírásod alapján is csodásnak hangzik. Egyszer elmegyünk megnézni, biztos klassz kis hely. :wink:

Zsebi!
Köszi az A1-es bowling infó-t, a Fontana honlapját megnéztem és láttam hogy eszegetni és iszogatni is van lehetőség. Így én is gondoltam arra, hogy tutira nem kocsival kellene menni. :lol: Meg láttam azt is, hgy az A1-ben is van ilyen szórakozási lehetőség, az közelebb is van.
Helyfoglalással annyi gondom van, hogy egyelőre a lányom beleszólhat a terveinkbe és akkor ugrott az egész, így meg hogy foglaltassak???? :cry: :shock: :( Na majd meglátjuk mi lesz, mi jön össze. :P

Kép
Kép
 
 


Pave!

Mikor is kapjuk meg az általad beígért fotóidat??????? :lol: :P :shock: :shock: :shock: :wink:

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy nem jöttem próbálok felzárkozni!


Nia drágám nagyon nyügi,jön a foga egész napi figyelmet igényel. :shock: Nagyon imádom a kis drágámat.Hát nem tudom,hogy mi lessz ha tényleg sikerül a suli nagyon anyás,ha egy percre nem lát sírvafakad a drágám :oops:


Kismamák!

PÁr tipp,nekem senki sem segített és a saját tanulságomból jöttem rá mit is hogyan csínáljak,persze mindenki ugy csinálja ahogy neki tetszik :wink:

Nekünk csak a Libero peleneka jött be!A pampers,és társaiból orán-száján folyt a sz@r meg minden :roll:
A barátnőimek kisfia van,és nekik pedig a pampers vállt be.

A köldökkkel,nekünk se kellett semit csinálni a kilinkán,csak sdzárazon tartani.!Viszont a gyerekdoki ragaszkodott a hidrtgénperox...+Sebhíntőporhoz.

Amit javasolok kismamik,az a saját hálóing a kórházba,és a gyereknek popsitörlő meg saját ruha.

A vásárláshoz edig annyit,aki még nem vett babakocsit mert mi megjártuk avval is.Minkét részének jobb ha szeből tolható,mert mi peg peregot vettünk,de annak csak a mózes részét lehet tólni szemből.Amikor lekerült a mózi része ,a gyerek ordított,hogy nem lát,a sport részéből.Le kellett cserélni, :shock: Ezt a kocsit nagyon szeretjük ami most van az Quinny buzz. :lol:

Nekem mindenki mondta például a mellszívót,de én csak legyíntettem rá,hogy nem kell. Meg is bántam mert rengeteg tejem a kárba ment.amit ha lefejtem volna nem lettem volna késöbb gázba.

Cumiből nekünk is az avent jött be!A nuktól a gyerek ahogy szívta a cumit elvágta a kis szája körül.Valami oknál fogva kicsi a szájrészénél.és elvágta a drágámnak.

Én a szopi párnát is nagyon szerettem,nagyon kényelmes :lol:

url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
Kép
 
 


bocsi a helyesírási híbákért, de Antónia most is itt ül :oops:
Ő is nyomkodja.

url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
Kép
 
 


Alíz!

Neked jó csomagolást :lol:

Zsuzsa!

Mesélnél a névadóztatásról ,hogy működik :lol: :?: :?:

url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
Kép
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron