Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bár még messze van a farsang, de én már elõre azon aggódom, hogy milyen jelmezt készítsek óvodás fiaimnak. Tudjátok nem vagyok éppen egy varrónõ, így aztán nagyon örülnék néhány egyszerû tippnek. Talán más is így van ezzel.
Üdv:Bori
Bori
 


Fekete harisnya, pulóver, piros mûanyaglavór, fekete matrica-pöttyökkel, némi "szarv" = katicabogár
Névtelen
 


Harisnyanadrág (esetleg testhez álló normál nadrág) fenekére pompom, a gyerek fejére papírból két fül, kezébe egy igazi répa = nyuszi
Ildi
PIldi (pildi)
 

 
 

Az én kisebbik fiam (amióta az Állatkertben voltunk) a fejébe vette, hogy ORRSZARVÚNAK szeretne öltözni a farsangon! Kép Csak abban reménykedem, hogy február még messze van...
Emese
Emese (emese)
 


Az oviba én is ezt a lavoros dolgot láttam csak zöldbe és az teknõs volt.

bigacsiga Kata
bigacsiga
 


Anno gondolkodtam a kis babakáddal, mint teknõs. Meg a kifordított bélelt overall, ami bundás, mint farkas. Végül kényelmetlenségi alapon elvetettem.
Voltunk Enikõk a Frédi Bénibõl, sárga nyúzott pólómra feketébõl pöttyökkel, meg Törpillák hupikék harisnyában, fehér kisruhával, kék régi nylonharisnyából "kesztyú" a kézre. Gergõ még rakéta volt, kartonpapírból. Most hirtelen több nincs.
Ildi
PIldi (pildi)
 


Barna pulcsi, sapka, kesztyû, cicanadrág. Eddig egyszerû. A slusszpoén: a sapkán és a pulcsi hátán sok odacsipeszelt fa ruhacsipesz= süni

Ugyenez feketében, kezében egy tábla, amit a FEJE FÖLÉ tart. A tábla kék, hullámok vannak rajta, halak, medúzák, tengeri csillagok rárajzolva és ráírva, hogy "tenger" = tengeralattjáró

Szerelõ overall, mici sapka, láncon húz maga után egy nagy (hungarocell? beezüstpapírozva?) anyacsavart= csavarhúzó

Tiszta zöld szerelés, a ruha hasán egy nagy fehér folt, benne egy kisebb, kör alakú sárga (olyan, mint egy tükörtojás...)= spenót

Ezek nekem nagyon tetszenek, de egyik sem mi voltunk. Nem tudom, hol írtam, hogy egyszer "huligán" volt a kisebbik lányom: Turkálóban vett farmert bevagdostam, mosógéppen kirojtoztam, könyökvédõ, reggel nem fésültük ki az este befont haját, korom, csúzli, bõr csuklóvédõ és monokli. Fogatlan gyereknek nagyon jól áll...

Maminti

Maminti
Maminti
 


Sziasztok!

Amivel én nyertem anno: egy vászonzsákba burkolózva, (szüleim vidékiek) és egy macska álarccal = zsákbamacska.

Üdv: Juca
Juca (juca)
 


Ja, volt még cseresznye is az isiben: tiszta zöld, nyakán ki levéllel és a két kezében két nagy piros lufi!
M.
Maminti
 


Hogy lehet fiúból vakondot csinálni?Tavaj Micimackók és Teletabiból Lalák voltunk.
Hil
Névtelen
 


Mosd ki a teletabis jelmezt fekete textilfestékkel és rajzolj arcot szemceruzával.Adj rá farmer kertésznadit. Tudod: Kisvakond...
Névtelen
 


Sziasztok !!

Nálunk megoldódott a farsangi mizéria elsõ fordulója, azaaz, mi legyen a ghyerek. A harmadikosok egy emberként Harry Potterek lesznek, a lányom ezen belül Madame Maxime. Szerintem annyira jó, hogy kicsit elcsépelt téma, de ha ezt akarják... Jó magas és odavan az ötlettõl, hogy felveheti az egyik nem hordott magas sarkú cipõmet...
Az elsõ osztályban olyan a tanító néni, hogy azt szokta kitalálni, hogy az osztály egy témakör köré öltözzön. Most "aranycsapatot" talált ki, mindenki olyanba öltözzön - ha akar -, ami kapvsolatban van az arannyal. "Mi" a szorgos lány leszünk a Holle anyóból!! Van annak a lánynak külön neve? Ha valaki tudja, megírná??
Sziasztok, puszi: Maminti
maminti (maminti)
 


Sziasztok! Nincs valami otletetek, hogyan csinalhatnek az en kicsi fiambol tuzoltot? (nagyon szereti a harmadik muszak cimu sorozatot, es mindenaron Jimmy akar lenni...)A nadrag, gumicsizma mar megvan, de bajban vagyok a sisakkal...Honnan lehetne egy gyerekfejre valo sisakot szerezni???????
Koszi a tippeket elore is.
Eva
eva
 
 


Eva
Lufi papirmasse esetleg?

Napocska
 


Én rákérdeztem egy tûzoltónál, szerinte kartonpapírból (két ovális plusz két háromszög alakúból). A neje szerint meg próbálj meg bemenni a tûzoltóságra, hátha... de a tûzoltó szerint ez nem fog mûködni.
Ildi

Ildi
 
 


KOszike a segitseget! Nagyon aranyosak vagytok, tenyleg. Azota szereztunk egy muanyag gyerek bukosisakot, sargat, es az egyik ezermester baratom megprobalja tuzoltosisak formajura fabrikalni...A tuzoltosag tenyleg nem jott be, de legalabb a fiam beszelhetett egy elo tuzoltoval...
megegyszer nagyon koszonom!!
Udv
Eva
eva
 
 


Eva!
Valami vászonanyagból talán slagot is tudnál varrni a kezébe? S egy walkie-talkie is elférne még talán rajta valahol?
Névtelen
 


Sima porszívõcsõ is megteszi...
Névtelen
 


Sziasztok!
Kisfiam Franklin teknoc lesz. Van valami otletetek a tekno megcsinalasahoz? Ami nem tul bonyolult, de jol nez ki. A karton jutott az eszembe, de az nem olyan szep.
Varom otleteiteket.
Moni
Moni
 


Moni!

Én tavaly egy olyant láttam az oviba, hogy a müanyag lavort festették be és azt erõsítették a gyerek hátára.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Szerintetek hogy lehet a kislányom "százegy pöttyös" kiskutya a farsangon? Õ ugyanis nem úgy emlegeti a filmet, hogy 101 kiskutya, hanem 101 pöttyös kiskutya.
Minden jó ötletet nagyon várnék.KépKépKép

Sziasztok: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi!!
Kinai piac: pár száz forintos fehér garbó és cicanadi - ha van otthon, persze jó, de nekem mindig pont olyan színû cicanadi kellett, ami persze nem volt -, vastag alkoholos filc. Vagy biztosan van neki 101 pöttyös kutyusos akármilye: póló, ilyesmi, az is mehet. Nyaklánc: egy fekete gyöngy, egy fehér. Arcfestés. Hajráfon két fül. Vagy két copf. Julcsi vagy az Anna?
Szia, Maminti
maminti (maminti)
 


Szia Maminti!

Anna lenne az. Nagyon köszi a jó ötletet!KépKépKép Lehet hogy ma megcélozzuk a piacot, bár azt hiszem egyedül többre mennék (lehet hogy majd du. a gyerekek nélkül).

Sziasztok, jó hétvégét: Norcsi.Kép
norcsi
Lenti
 
 


Szia Norcsi!

Nálunk az oviban hasonlóan volt valaki 101 kiskutya ( mint ahogy maminti írta), csak nem alkoholos filccel voltak a pöttyök csinálva. Kicsit munkásabb, de ha fekete agyagból, néhány férc öltéssel foltokat varrsz a ruhára, akkor azt késõbb is tudod használni esetleg foltok nélkül.

Prü
prü (prü)
 


Prü!KépKépKép

Közben én is gondoltam erre, még mindig kevesebb cicó mint a tavalyi jelmezünk, amikor királylány volt, és gyöngyökkel varrtam tele a ruháját, na meg csináltam csupa gyöngybõl egy szép koronát neki. Ez a kutyusos dolog talán még egyszerûbb is lesz.

Szia, minden jót nektek:Norcsi.Kép
norcsi
Lenti
 
 


Kata!
Koszi az otletet, ez nekem is eszembe jutott, de szerintem az olyan kenyelmetlen. Mar nem sok idom van...
Moni
Moni
 


Pocok nagyon édesek a képek!KépKépKép

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Köszi a tippeket!
A zsákbamacskánk különdíjas lett a jelmezversenyen, az ötletesség miatt!
zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


A fiam tegnap este kiötlötte a jelmezét. Teljesen magának. MIszerint õ házikó lesz, amit úgy kell csinálni, hogy elölre lesz egy téglalap alakú szürke karton, hátulra egy madzaggal megkötve (mint a reklámhurcoló embereken a lap...), a fejénél pirosból egy háromszög, ugyanúgy megkötve. A szürkére sárgából ablakok, barnából ajtó (ez utóbbit számolgattam, pont pisilõmagasságba lenne reális, egész praktikus, nem? bár õ tiltakozik) Tudom, nem egy nagy szám, de val. tényleg ez lesz a gyerek, mert totál egyedül meg is tervezte, hogyan csináljuk, megérdemli, hogy saját tervezésû és esetleg jórészt saját kivitelezésû jelmeze legyen!
Ildi

Ildi
 
 


Ildi!

Nagyon ügyes fiad van. A lányom is szokott kreálni magának koronát, meg varázspálcát (olyan aranyos), de most 101 pöttyös kiskutya lesz.
Remélem kapok olyan festéket amihez van egy kis ismertetõ,hogy hogy kell kutya-fejet festeni! Ezzel kapcsolatban van valamilyen ötletetek?

Sziasztok: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Ildi, ha lehet vizes alapú festéket használj, fehérrel két kis pofit festessz a kétoldalra szivaccsal, majd erre akár szemceruzával fekete pöttyöket, néhánybajusz szálat kifelé, Orrocska piros, rózsaszín, vagy fekete pötty, száj körül, esetleg körbe lehet húzni, hogy morcosabb legyen.Szemöldöknél, picit fehérrel bekenni, és fekete szõröket rajzolni, 3-3 szálat kifelé. Lazán, gyorsan 2- perc alat megvan, igazán csak a fehér arcfestéket kell beszerezni hozzá, nekem évek óta van, és a fél világot festem farsangkor.
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Zsomimama!

Nagyon ügyes vagy, és nagyon jól leírtad. De ugye nem baj, hogy én kérdeztem? KépKépKép

Szia, Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Bocs!!!!!
zsomimama (zsomimama)
 


Zsomimama!

Köszi az ötletet!KépKépKépKépKép
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!
Az én kisfiam 4 és fél éves kitalálta, hogy indián akar lenni. Fejdíszem lesz hozzá, de milyen ruhát adjak rá. Esetleg nincs valakinek kész indián jelmeze?
Névtelen
 


Szisztok, a "színes ötletek" sorozatban létezik a farsangi papír álarcok.
Nagyon jópofák is vannak benne, fõleg papírmasé technikával készítik.
Ha valakit érdekel, mert nincs meg neki, néhány képet felteszek ide.

Míra
Míra
 


Névtelen
 


surgosen
farsangi mondokakat es rigmusokat keresek, csak olelessel fizethetekKép elore koszonom, ha kuldtetek dijo@planet.ro .
Névtelen
 


Farsangi muri lesz (na jó táncos zenés összejövetel) gyerekeknek és felnõtteknek a Rákóczi úti Hauer cukrászdában, márc 2-án. jegyeket már most lehet venni, 2000 Ft de ebbõl 1000 Ft leehetõ.Kép
Névtelen
 


Kérlek, rakjatok fel képet beöltözött csemetéitekről.
 
 


S.O.S segítségre lenne szükségem. Olyan jelenet kéne, amelyben együtt szerepel Ludas Matyi és a csontváz, esetleg kiegészítve egy Hamupipőke- Katicabogár párossal. Kösz, ha bárkinek lenne ötlete.
Gabi
Társalgó Adminisztrátor
 


Gabi!
Ezt azt hiszem, nem értemKép.
Mikor Ludas Matyi gyógyít, akkor vihetne magával szemléltetni csontvázat.
Hamupipőke meg úgyis az állatokkal beszélget válogatás közben (vagy az egy másik mese?Kép), oda mehetne katica is...
Tényleg nem értemKép

Nekem is SOS!!!
Milyen lába van egy fránya birkának???
Bármit készítek, medvetappancs lesz belőleKép
Holnap farsang. A birka egyetlen (számomra) megjeleníthető eleme egy kosszarv lett volna, de a kölyök kisbárány akar lenniKép
Pedig most is az.

Csi
 
 


Egy bűvészpalást elvihető! (20-a után) Fekete színű, sárga ajándékmasnikkal díszítva. Fehér ing, fekete nadrág kell hozzá, esetleg egy kalap, és varázspálca. Nincs mérethez kötve, akármekkora gyerek viselheti!
Aki kéri, jövő péntek után viheti! Vagy 20-ára visszahozza nekem, úgy is jó!
Inkább emilt írjon, aki szeretné, mert nem biztos, hogy benézek ide!


Csi,
http://www.costumeuniverse.com/SheepCostumeChild-ChildSheepCostumeR18631.asp

http://store4.yimg.com/I/brandsonsale-store_1781_11017567

Ideaig jutottam. Mar a harmadik szexoldal jon fel a lamb costume/baranyjelmez keresesre, ugyhogy elegKép

-Afonya
 
 


Csi,
tegyél csengőt a nyakába! Kép

Gabi,
ez nem semmi párosítás! Kép
Katicahintó? Mármint hogy katica legyen a ló helyett befogva. Ha lesz hintóKépKépKép
 
 


Áfonya!
Köszönöm, ez a bébi jó is leszKép
Lamb costume és a szex?
Ez vetekszik Cili párosításávalKép
 
 


és a csontváz hajthatná a katicahintót
Nyanya
 


Szabori,
itt egy pár:

Itt Ruben denevér:

Kép

Itt Rebeka pillangó:

Kép

Itt pedig a férjem vámpír, Abigél csontváz, Rebek még mindig pillangó, a háttérben pedig ott van Ruben, meg én (én Nap voltam), meg Recsi, aki csillagocska volt.

Kép

Ha érdekel vkit, hogy csináltam ezeket, szívesen megírom.

Virág
Virág
 


Virág! Köszi a képeket!
Te is kerületi vagy! Nézzé be hozzánk! :o)
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/6178.html?1063008962
 
 


Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: