Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én azért nyitottam meg ezt a topikot, mert szeretnék minden tapasztalatot begyüjteni " Jót és rosszat" egyaránt a dr. nőről! Bárki aki tud róla valamit az kérem segitsen! Elöre is köszönöm nektek! :D

Kép

Kép

Kép
 
 


Szia Nócika,

Nekem ő volt az orvosom és kedveltem is. Csak magánrendelésen voltam nála néhányszor. Mindig emlékezett rám és a húgomra, anyukámra stb.... Azt hittem megtaláltam az ideális nőgyógyászt. DE amikor terhes lettem akkor teljes csalódás lett...és ezt most etikai okokból nem részletezem miért, nem úgy viselkedett ahogy az elvárható. Szóval a második vizsgálat után 9 hetesen sos orvost váltottam és így találtam rá nagyon nagy szerencsémre Urbán Márta dr nőre - Szt Imre kh, és azóta is hálás vagyok a sorsomnak miatta :)
Ne haragudj, ha kedvedet szegtem, de te kértél jót és rosszat....nekem mindkettő tapasztalat megvolt a drnővel.
Sok sikert!!!!!
Kata

Kép
 
 


Szia Kata!

Köszönöm az öszinte válaszod! Nagyon sajnálom, hogy neked nem jött be a drnő :( Én még csak most keresem az igazit mert kisbabát szeretnénk a párommal csak ez valamiért nem jön össze! :cry:

üdv Nóci

Kép

Kép

Kép
 
 

 
 

Sziasztok,
én az SZTK-ban voltam párszor a doktornőnél,nekem nagyon szimpatikus volt,készséges,megértő.És mindezt teljesen "borítékmentesen".Csak azért nem fogok hozzá terhesgondozásra járni,mert nem szeretnék az istvánban szülni.
Vendég
 


Sziasztok!
10 évig jártam hozzá a sztk-ba folyamatosan. Nagyon nagyon kedves, szimpatikus embernek ismerem, soha nem éreztem, hogy pénzt kellett volna adnom neki. Mindig tudta ki vagyok, emlékezett rám. Ő csinálta meg a HSG vizsgálatomat az Istvánba, csak jó tapasztalatim vannak.
Orvost azért váltottam aztán később, mert tovább kellett lépjek meddőség kivizsgálásában, ott nem voltak meg a feltételek.
 
 


Kedves Dezsina! Meg tudnád mondani, hogy melyik sztk-ban van ő?? És látom lombik programon vesztek részt! Remélem ez a bizonyos 4. eredményes lesz! Sok sikert és mielöbbi babásodást kívánok neked!!!!

Kép

Kép

Kép
 
 


Kedves Dezsina! És megmondanád, hogy most hová jársz meddöségibe??

Kép

Kép

Kép
 
 


Nócika,
a doktornő a IX.ker.Mester utcai SZTK-ban rendel.
Vendég
 


Szia Nócika!

Mint ahogy azt mmzsó is megírta, a IX. kerületiben Mester utcában van :) Előre kell bejelentkezni és időpontot kérni...
A Forgács Intézetbe járok és nagyon köszönöm a drukkot! Neked is mihamarabbi babásodást kívánok!
 
 


Köszönöm szépen a címet! valószinű, hogy fel fogom keresni! :wink: Még egyszer köszönöm!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
 
 


Dezsina! Ha nem haragszol akkor én még azt megkérdezném, hogy miből is áll az a hsg vizsgálat! Lehet, hogy butának tünik a kérdés, de sajna nem tudom! :roll: :? :? :?

Kép

Kép

Kép
 
 


Szia Nócika!
Amint említettem, nekem a doktornő csinálta az Istvánban.
és nem vagy buti! én sem tudtam, amig nem voltam... :)
Az Istvánban jelentkeztem a doktornőnél, simán fel kellett feküdni egy olyan nőgyogyis székbe és feltett egy katétert. (na jó, én elég rosszul viseltem, mert hajlamos vagyok, hogy elájulok és ez majd meg is történt, mert kicsúszott a katéter és újra kellett) De ez nem gáz, csak én elájuli vagyok :D (illetve csak múltidőben, mert amióta lombikozom, már nem ájulok el, úton útfélen :lol: edződik az ember lánya!!!! 8) :lol: )
Utána nacit visszahúztam, katéter a lábam közt és átvitt a kocsijával a röntgen épületbe. (rendes volt tőle, hogy ne kelljen gyalogolnom) ismétlem, soha egy fillért sem adtam :!:
Utána vártunk együtt amig szabad lett a hely és bementünk. le kellett alulról vetközni és be kellett álni egy gép elé. A katéterhez csatlakoztattak valamit amibe a lötyi volt. A gépnek neki kellett dölni, és az lassan hanyattfektetett. Akkor nyomatták a lötyit a katérteren keresztül és ment a röntgen! Nekem mázlim volt, mert átjárhatóak voltak a vezetékeim :D
Utána kihúzta a katétert és mehettem. Délután görcsöltem, de estére már semmi bajom sem volt.
Túléltem. Nem kellemes, de ki lehet bírni! Hangsúlyozom, hogy mindenki másképpen reagál, ezért félni nem kell, lehet, ha mész ilyenre, akkor neked meg sem fog kottyanni!
remélem kimerítő volt a válasz :D
majd, írj, hogy mi lett Veled!, Tudtál e időpontot kérni...
 
 


Dezsina Igen kimeritő a válasz! Csak mivel én abszolut nem nagy a fájdalomküszöböm ezért már most félek! A helyzet az hogy én amiota megnyitottam ezt a topikot találtam egy másik dokit, mert pláne ha írod, hogy nem tud a meddöségi kivizsgálásban segiteni! Ezért valoszinű, hogy nekem sem fog tudni segiteni! Mi is már 15. hónapja élesben nyomjuk apácskával a babadolgot! Mindeddig sikertelenül! Szoval most találtam egy másik dokit aki ugy néz ki kivizsgál rendesen és elvileg én nem tudok róla, hogy Ő meddöséggel is foglalkozna! Szoval most megint várakozo stádiumban vagyok és majdcsak alakulok már én is! De ha nem válik be ez a dokika akkor a következő sajna már mindenképpen egy meddőközpont kell legyen nekem is! Neked a Forgáccsal milyen tapasztalataid vannak? Milyen a doki? Meg ugy az egész hozzáállás???

Kép

Kép

Kép
 
 


Nócika!
kicsit feljebb van a Forgács topic, oda is irogatok néha. Nem tudom, hogy való e ide írni, de azért egy két mondattal, talán nem bántok meg senkit, aki inkább a doktornőre kiváncsi :oops:
Nekem személyszerint csak jó tapasztalatim vannak. Figyelmesek, tudják a nevem, tudják ki vagyok, hol tartok. Családias. Ez a megfelelő szó. ha kiváncsi vagy részletekre, akkor azt inkább a Forgácsos topicba irnám meg, ha nem baj :roll: :? :wink:
(amúgy én a II. Sote-ra mentem a doktornő után, onnét pedig a Forgácsba. A SOTE II-n csináltattam az inszemeket. Miután ott azt lezártuk, mentem tovább lombikra, a Forgács Intézetbe)
 
 


Dezsina! Köszönöm!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
 
 


Nócika!
nagyon szivesen... :)
Sok sikert, mielőbbi babásodást :!: :wink: :D
 
 


Sziasztok,

én Boiskó doktornőhöz járok terhesgondozásra, immárom a nyolcadik hónapban vagyok és nagyon hálás vagyok neki, ezért gondoltam, keresek egy fórumot, ahol leírhatom a vele kapcsolatos tapasztalatomat.

Nemrég költöztünk a 9. kerületbe, úgyhogy nem ismertünk senkit, amikor terhes lettem, és így elég nehéz volt orvost választani. Nem akartam messzire menni szülni, mert nem szeretném a dugóban a hátsó ülésen vagy a mentőben világra hozni ezt a kicsi lányt. És mivel az Istvánról elég jókat írtak a neten (fő szempont a rooming-in volt) így az ott dolgozó dokik között kezdtem keresgélni és így jutottam Boiskó doktornőhöz. Róla azt találtam, hogy nem végez terhesség-megszakítást, ami számomra arra engedett következtetni, hogy elsődleges a számára az új kicsi élet tisztelete, ami nekem szimpatikus gondolat, mert szeretném, ha az orvosom elsősorban a kisbaba érdekeit tartaná szem előtt, akár az enyémekkel szemben is.

Az anyai megérzésem nem csalt, a doktornő velem is kezdettől fogva nagyon barátságos, emlékszik rám, a bajban és kiszolgáltatott helyzetemben türelmes volt és hihetetlenül empatikus, nincs benne az a lekezelő, felsőbbrendű modor, ami sajnos nagyon sok orvosban megvan (és ami miatt irtózom az orvosoktól). Neki ember vagy és nő és anya és nem csak egy beteg. Mikor baj volt, nem sértődött meg, hogy más orvoshoz is elmentem, sőt ő ajánlott két orvost is és megkért, hogy vizsgálat után hívjam fel őt a mobilján! Pedig a legutóbbi alkalomig nem kapott egy fillért se és az sztk-ba járok hozzá! Szóval mindez a plusz kvázi ingyen van nála.

Én nála fogok szülni is, remélem, az is pozitív élmény lesz. Nem vagyok egy fórumozós, de így szeretném meghálálni a sok törődést, amit Boiskó doktornőtől kaptunk. Ja és amit még hozzá akartam fűzni, hogy nagyon lelkiismeretes, inkább többször is elküld laborba, ha valami gondod van vagy kicsit is fáj a hasad, vagy például minden alkalommal végez ultrahangot, ami elég megnyugtató, főleg amikor még nem érzed a mozgásokat. A kérdéseidet türelmesen meghallgatja és normálisan válaszol... mit mndhatnék még? Én jó szívvel ajánlom bárkinek.

G
 
 


Kedves Kisgigi! Köszönjük, hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat a dr nővel kapcsolatban! Ezután is remélem minden rendben lesz! Kivánok nektek nagyon könnyű szülést! Gratulálok nektek!

Kép

Kép

Kép
 
 


sziasztok,
azt olvastam hogy sztk-ba rendel a dokinö,az istvánban nem?
Mert én ott szeretnék szülni de nem lakok a IX-be.tehát az asztk-ba nem nagyon mehetek nem?vagy hogyis van most ez a dolog?
 


Szia Ancsunti! Nyugodtan mehetsz az sztkba! Én is Monori vagyok és mégis pestre járok sztkba! Max megkérdezik, hogy ott ahol laksz ott nincs rendelés! De csak abban az esetben kérdezik meg, ha egy kicsit bunkó a betegirányitóban a növérke! Szóval ma Magyarországon szabad orvosválasztás van! Oda mész ahova akarsz ingyen és bérmentve! erről engem is tegnap oktatott ki a dokim! Sok szerencsét neked! :D

Kép

Kép

Kép
 
 


Köszi szépen a felvilágositást.én még leragadtam annál hogy fizetni kell ha orvost választasz és nem oda tartozol területileg.egyébként veled mi ujság,ki lett a dokid,hogy érzed magad?egyébként még nem választottam dokit.annyit tudok hogy az istvánban akarok szülni,most gyüjtöm az infokat.
 


Szia Ancsunti! Nos nekem nem lesz választott orvosom! megmondom neked az öszintét, hogy azért, mert a doki nincs ott veled végig csak a szülésznő! Nos én szülésznőt választok! És amennyire az Istvánban akartam szülni most már tudom, hogy nem ott fogok! Hanem a Bajcsyban! Arról hallotam és megnéztem a honlapját! Szoval nekem sokkal jobban bejön! Meg ott találtam egy szimpatikus kis szülésznőt is! Szoval én ott fogok!
Te már akkor ezek szerint babás vagy! Mennyi idős a pocaklakod?? Hol jártok az időben?? Hogy érzed magad??

Kép

Kép

Kép
 
 


szia,
hát ez biztos hogy nincs ott a doki,de én parás vagyok és szeretem bebiztositani magamat(mi van ha baj van cimen).én már annyira nem tudom mit csináljak,ahány embert kérdezek mind mást mond.minél több infot szerzek az orvosokrol annál jobban elbizonytalanodok.szeretném az istvánt mert közel van és sok jo dolgot hallottam rola.nekem van egy 2 éves "nagy"fiam.és mostanában vetödött fel mi lenne ha jönne a teso.szoval nem vagyok még babás.de én a jánosban szültem és az marha messze van meg csalodtam a dokimban.ezért szeretnék találni egy jót.még nézelödök de mint mondtam kezdek átesni a lo másik oldalára.minél több az info annál nagyobb a káosz a fejemben.
miért mondtál le az istvánról?
 


Szia! Gratulálok a nagyfiadhoz! De jó!! Nem lesz egyke! Remélem minnél hamarbb babásodsz! Szívemből kívánom! Mikorra tervezitek?? Még 2009-re?? Vagy csak jön amikor jön??
Igazából megnéztem a Bajcsy szülészetét és tudtam, hogy milyen az István! Én is rengeteg jót halottam róla, de valahogy mégis a Bajcsy felé huz a szívem! Írd be a goggl-ba a bacsy korházat és ki fog dobni sok mindent és az elején találod a Bacsy szülészetét! Utána nézd meg az Istvánt és akkor látod, hogy én mért azt választottam! Nekem mivel választott dokim ugysem lesz ezért ugy vagyok vele, hogy egy jó szülésznőben meg igazázán megbizhatok! És már a szülésznő is adott csak még beszélnem kell vele! Mert én már kinéztem őt, de még nem beszéltünk!
Meg mondjuk tudod az is közrejátszik nálam, hogy magasabb a cukrom mint kéne nem sokkal tehát nem kell rá se inzulin sem semilyen más bogyó! És ott állitolag nem látják szívesen a cukrosokat! És a Bajcsyban meg ott a diabéteszes dokim!

Kép

Kép

Kép
 
 


akkor igy már érthetö miért választottad a bajcsyt.ha lesz idöm megnézem amit javasoltál.igazábol még csak tervezés szintjén vagyunk.nagyon nehéz eldönteni.szivünk szerint jöhetne,de hát ez a piszok pénz nagyon nagy ur.meg félek egy kicsit hogy 2 kicsi gyerekkel nehéz lesz.mivel a rokonaink messze laknak,nem lenne segitségem.viszont Lacikámnak meg jo lenne most ha lenne tesoja,most talán könnyebben elfogadná.van a szomszédban egy fél éves kisfiu és annyira szereti.mindig puszilgatja,simogatja.meg mondja is hogy:Anya szeretem pici babát.szóval nem tudom még mi lesz.meglátjuk ebben az évben hogy boldogulunk és akkor nyár fele meglátjuk.persze ha becsuszik akkor jöhet :wink:
szeretsz Monoron lakni?mi is néztünk egy idöben ott házat.csak kicsit messze van nem bejárni?
 


Szia Ancsunti! Én azt mondom neked, hogy hiába vannak messze a rokonok és nem lenne segitséged! De nézd azt az oldalát, hogy hány család van messze a rokonától! Nem te vagy az egyedüli! A pénzt teljesen megértem! Én sem vagyok az az ember akit felvet a pénz! Nekünk is hitel van a házon az auton és van egy személyi kölcsönünk! És jött a kis lakom két év után!
Monor nagyon jó hely! De mint mindenhol itt is vannak tolvajok! Hozzánk is betörtek és mindenünket elvitték! De sajna ez pesten is megtörtéhet akár a 9-ben akár hüvösvölgyben laksz! És a bejárás szeintem jobb mint pesten! 20 perc alatt kökin vagyok! Vonattal! Én szeretm! Csendes és nyugodt! És biztos vagyok benne, hogy a kisfiad is élvezni! És szerintem meg a kisteson ne sokat lovagoljatok! Csapjatok bele a lecsoba! Kell a kicsinek a tesoka! Pláne, ha igy szereti a szomszéd babyt!

Kép

Kép

Kép
 
 


szia,Nócika
Köszi a bátoritást.át gondoljuk mi legyen.szivünk szerint már lenne vagy 3 baby de az anyagiak ugyebár....
majd meglátjuk hogy boldogulunk.igen tudom hogy sokan vannak akik mellett nincs segitség.hát még azok akiknek lenne csak nem segitenek.akkor az tényleg hamar bent van a vonat.mivel mi is kertes házban nöttünk fel igy szeretnénk Lacikának is megadni azt az élményt.remélem egyszer lehetöség lesz rá.ha haza megyünk vidékre alig birunk vissza jönni vele.
Ma megyek meglátogatni a barátnömet a máv korházba,csütörtökön szült.alig várom hogy megint foghassak olyan aproságot.hogy érzed magad,nem émelyegsz?
 


Szia Ancsunti!
Merre vidéken nötettek fel?? Biztos, hogy nagyon nehéz lehet akkor a pesti élet! Vagy annyira nem??
Gratulálok a barátnödnek! Nagyon sok erőt egészséget és sok sok tejcsit kivánok nekik igy ismeretlenül!
Hát émelygés az van! Pláne, ha ugy isten igazándiból beindul! Mint mondjuk tegnap este! De vettem ezt a B6 vitamint és ez komolyanmondom ez valami fantasztikus egy csodaszer! Áldom azt aki ezt kitalálta!
A bátoritást meg nagyon szívesen! mi azért vagyunk itt a babaneten, hogy egymás kezét foghassuk minden helyzeteben, mégha csak lelkiekben is!
Amugy nem tudom, hogy hova szoktál még írogatni, de ha gondolod akkor megtalálsz minket egy nagyon jó kis csapatot a fogamzás-beszélgető sarok mi is babát szeretnék című topikba! Nem írogatunk oda sokan, de mi olyan kis barátkozos csapat vagyunk! Ha gondolod akkor gyere, mert mi ott mindenkit szívesen látunk! Ha gondolod gyere és csatlakozz!
Üdv Nócika!

Kép

Kép

Kép
 
 


szia,
Debrecen mellett nöttünk fel mindketten.elég nehéz.igazábol már itt vagyunk elég sok ideje szoval volt idöm megszokni de megszeretni azt nem sikerült.Örülök hogy neked segit a b6.nekem nem ért semmit.bár azért nem volt olyan vészes mert dolgoztam melette.én az álmossággal is sokat küzdöttem,képes lettem volna állo helyzetben elaludni. :lol:
Nem sok helyre irogatok,de köszi a meghivást.ha lesz egy kis idöm benézek.most megyek nem soká állásinterjura,szorits.
puszi :wink:
 


Szia mia!
Debrecen az tudom szép hely! Jártam már ott a virágkarneválon! Gondolom, hogy azért meg lehet szokni, de megszeretni lehet nem is fogod sosem! De én azért szoritok! Milyen állásra jelentkeztél?? Szoritok nagyon! Csuriban mindenem! :D Én is sokat alszom, de azt mondják ez a normális, ha most sokat alszom!
Gyere mesélj mi volt az állásinterjun! Puszi :D

Kép

Kép

Kép
 
 


na helloka,
dög fáraszto napom volt.elvittem reggel a törpét a bölcsibe,utána rongyoltam az állásinterjura ami egy kalap szart sem ért(bocsi).ingatlaniroda volt,és a lényeg hogy még nekem kéne fizetni 3000ft hog dolgozhassak----hallottál már ilyet???valami adminisztrátori állást keresek,ott van igazán olyan 8-4-ig munkaidö.na ztán haza sem jöttem elrohantam lacusnak szandit venni,utána a házi orvoshoz apának az eredményéért,utána mentem a bölcsibe.mire hazaértünk tiszta zombinak éreztem magam.de rendi volt a kölyök:anya álmos vagy?akkor kapcsold be thomast és pihenjünk.figyeled 2 évesen milyen szöveg van?de utána kiméletlen hancur jött.nem is tudom hogy tudom még nyitva tartani a szemem.na nem is irok most többet,te is ird le mi van veled.pusza :lol:
 


Szejja!!
Sajna halottam már ilyenről! Nem is kevészser! Söt én is belestem már hasonlo cipöbe, de én marha be is fizettem a lovét! Aztán mehettem a lecsoba! Tyüha! Ennyit mászkálni! Le a kalappal! Én tegnap fogászaton voltam! Most egy darabig ott leszek a vendég! Mert ugye a baba miatt kell a papir és sajna van rossz fogam is! Azaz 3! Eggyet gyökérkezel azzal keztük majd eggyet töm és eggyet huzni kell! Na ettől parázok!
Milyen kis édi a kis Lackó! megkérdi, hogy anya álmi vagy?? Erre te igen és mégis hancurmanci van! Nagyon kis édi lehet! Nekem is ilyen kis drága csillag virág babóka kell! Bár bizti ilyen lesz! MI épp azt latolgattuk a párommal, hogy, ha a gyerköc olyan lüke lesz mint az anya meg az apja kkor az lesz a jó! :lol: :lol: :lol: na persze ez csa vicc! De mi olyan jókat szoktunk ezen lütyösködni! Olyan jó, hogy már igy lehet róla beszélni! Mi egyébként 2 nagy gyereknek tartjuk magunkat! Apa azt mondja, hogy majd amikor megszületik a pici be fog nőni a fejünk lágya! Én erre csak annyit mondtam, hogy én azt nem akarom! Nekem igy jó ahogy van!
És mi lesz a mai programod?? Remélem azért ma nem fogsz annyit caflatni! Mert azért ez elég fárasztó! Puszi :D

Kép

Kép

Kép
 
 


szia
akartam feltölteni egy képet de nem sikerül :evil:
pedig olyan édes rajta fürdik az uncsijával.a tesom ma küldte át.
hát hallod mi is amiket lemüvelünk...néha mondom még jo hogy nem lát senki :lol:
ne változzon meg a párod,a gyerek is élvezni fogja ha lökött kissé az apja.a miénk legalábbis nagyo élvezi :lol:
hát az a fogászat muszáj sajna.én is elkezdtem rendebe tettetni de aztán elblicceltem a következö idöpontomat. :oops:
ma nincs semmi különös:"csak"fözés,takaritás.szokásos.de annyira nincs kedvem semmihez hogy az csak na.nyüszi vagyok.
a többiekkel mi van?kisajátitottuk a topicot?
 


Szia mia! Hát ma én is elég lusi vagyok! Már csak a fözés lenne hátra, de ugy látszik ez nekem ma nem nagyon akarodzik!
Hát szerintem a párom nem fog megváltozni csak most szerintem nagyon "felnött" szeretne lenni! De majd mindegy ugy is ugy alakul ahogy az élet hozza! Én nem fogo azon izélni, hogy benöjjön a fejem lágya! Nekem a szüleim is olyanok a mai napig mint 2 ovodás! És szerintem ez igy a jó! Mert a gyerekkel együtt csiszolodnak!
A fogászatot már egy párszor én is elkezdtem és én is sokat elblicceltem! De most muszály!
Hát tudod ebbe a topoikba nem nagyon szoktak írni! De ha vissza nézed a dátumokat akkor látod is! De én örülök annak, hogy Telegalább írsz ide! Igy nem csak egyedül nézegetem a kiirásokat! Szal mi igen kisajátitottuk a topikot! Ne is törödj vele azért még lehet, hogy valaki csatlakozik majd!
Mi jot fözöl ma?? Én sült husit csinálok mg székelykáposztát! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
 
 


Hahó Sziasztok! Szabad csatlakozni? :D
Vendég
 


Szia Bocipók! Persze, hogy szabad csatlakozni! itt mindenkit szívesen látunk! Mesélj magadról!

Kép

Kép

Kép
 
 


A fenti Istvános topicba szoktam irogatni. Szóval! 14 hetes kismama vagyok. :D . Van már egy 3 éves hercegnőm. Én korábban az Istvánban szültem 2005-ben. Hááááááááát! Mitmondjak?! A Bajcsy tuti,hogy jobb,de nekem ez van közelebb,illetve itt már tudom,hogy mire számíthatok. :)
Vendég
 


szia Bocipók.
örülök hogy te is itt vagy.azt hittem már totál kisajátitottuk a topicot Stailinával :lol:
úgy vélem nem vagy valami nagy véleménnyel az istvánrol.miért?
nekem most nagyon kezdték ajánlani a sotet.tudsz erröl valamit?megprobálok ennek is utána kérdezni.
Stailina,mi lett végül tegnap a fözéssel,rászántad magad?elég nehéz lehet miközben a rókák támadnak,nem? :wink:
tegnap voltam az egyik ismerösömnél a fiuk egyidösök.es elmentünk kicsit játszani.hát róla is kiderült hogy 16 hetes kismama.mindenki kismama körülöttem.örület,hogy ne kapjon az ember kedvet igy? :wink:
de nem vagyok türelmetlen majd kialakul az én sorsom is.
 


Sziasztok!

Bocipók! Mi történt vagy mi nem ugy történt az Istváámban, hogy igy vélekedsz róla?? Volt fogadott dokid vagy szülésznöd?? Nekem 2 rokonom is ott szült és mind a ketten jó véleménnyel vannal a korházról! Szoval én azért is választottam azt a korházat! De miután a dokim a cukrom miatt nem javasolta ezért megnéztem a bajcsyt és mit ne mindjak van külömbség! És temerre laksz?? Ha nem tul titkos! :oops: :roll:

Ancsunti! Na akkor apára fel! Örülök, hogy minnél jobban sodrodsz a babavárásba! Örülök, hogy egyre nagyobb a kedved!

Mi jót csináltok ma?? Én este megint fogászat! tegnap megföztem mára ugyhogy ma lustálkodok!

Kép

Kép

Kép
 
 


ugy látom te is pont itt vagy
hát megmondom neki ha hazajön este:se szo se beszéd irány az ágy.na jo elöbb a Lackót elaltatjuk :lol:
persze csak viccelek.majd meglátjuk.egyébként Lacika elött is ennyit gondolkoztunk meg bizonytalankodtunk hogy jokor jön e.tesom azt mondta sosincs megfelelö idö mert mindig van valami ami közbe jöhet.szoval ezen nem érdemes gondolkozni.bár igy utolag azt mondta a férjem hogy ha tudta volna hogy ilyen jo lesz 3-an már jöhetett volna hamarabb.de addig nem akartunk mig albérletben laktunk.most meg ez a hülye lakáshitel van a nyakunkon meg sok minden car mellette.
nekem az nem szimpi az istvánban.már ahogy halottam hogy 5 ágyas szobák vannak.most olvastam a sote topicikat és ott meg az a furi hogy senki nem nézheti meg a gyereket csak üvegen keresztül,még apuka sem.ez nekem furi ,10 évvel ezelött volt ilyen.mikor tesom szült.
semmi extra progi mára ki rendrakás,kis vasalás,sok lusti :lol:
na jo lenne igy lenne de tudom valamit ugyis kitalálok magamnak.
 


Ancsunti! Hát igen a párom is pontosan ugyanilyen volt, hogy gondolkodott! De tudod nekünk közel 2 évünkbe telt, hogy összejöjjön a baó! Hiába a gyertya poztol kezdve a melegitett sóig minden! Aztán mikor már feladtam mentem volna inszemre akkor jött a mi kis csodánk! Nekünk is van házhitel! És nem is kevés a törlesztöje havi 140 ezer FT És még van belöle hátra 16 év! Szoval én aztán tudom, hogy mindent 2x meg kell gondolni! De ha mindig csak gondolkodik az ember akkor sosem jutunk elöre! Nekünk is vannak keresztgyerekeink és az iokrek mikor nálunk vannak akkor olyan jó, mert gondoskodhatok roluk! Apácskának is tetszik! Szal mi sem bánjuk a kis manocskát!
Szoval apára fel! Lackot hamar ágyba és ti is hamar irány az ágy! Bár tudom jo az zuhany alatt is! Nektek a Lacko az hamar összejött??
Hát az 5 ágyas szobákrol meg van a véleményem, de azt a 2-3 napot ki lehet birni szerintem! A sotén tényleg ilyen van, hogy csak üvegen keresztül?? Ez tényleg gáz! Ezt nem is tudom, hogy a bajcsyban hogy is mükszik ez a része, de nemsokára utána nézek! Remélem azért nem csak üvegen keresztül láthatja az apukája a kicsi baboját, mert azért az szerintem tul szigorú!

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok! A kórházzal kapcsolatban sok pozitív változást tapasztaltam 2005 óta, de megnéztem a Bajcsy honlapját és tényleg van különbség. Amikor megindították a szülést feküdnöm kellett végig, úgy kértem, hogy vegyék le rólam a ctg-t, mert pisilni kell. Amikor végeztem újból irány az ágy, fekvés. Semmi labdán csücsülés, vagy sétálgatás, esetleg kádazás. Végül is kibírtam. Ráadásul lánykám, mivel drága jó doki bácsi nem vette észre, hogy harántfekvésű a babym hagyott 12 órát vajúdni, majd hívott egy okosabbat, hogy vajon miért is nincs tolófájásom? Na, akkor okoska megállapította, hogy mi a bibi, így végül császár lett. DE! Mivel sokáig volt bent a pociba burokrepesztés után {7:30-12:30-ig} kezdődő tüdőgyulladást kapott és antibiotikummal kezdte az életét. Vasárnaptól péntekig élveztük a kórház"szeretetét". Hát ennyi.Ja, a csecsemősök minősíthetetlen, undorító viselkedésük borította ki nálam a bilit. Amúgy minden szép és happy! :D
Vendég
 


sziasztok csajok.Nócika,hát igen akkor ti is tudjátok hogy mi hány méter(lakáshitel)
jo ötlet a zuhany,megfontolom :wink:
ami után eldöntöttük hogy jöhet a baby,rá 3 honapra sikerült.egyébként én is igy voltam mert azt hittem elsöre sikerál,és jol elbögtem magam mikor megjött.de utána nem görcsöltem és láss csodát sikerült.nálad is ez volt miután nem stresszelted magad össze is jött.
igen igy van a soten legalább is ezt olvastam.de megkérdezem mert az egyik ismerösünket ott császározzák a napokban(megint egy baby :wink: )
azért kérdezz rá ja,hogy mi várhato a bajcsyban,szerintem is tök szigorú,az sem jó ha átjáró ház van de azért ez is tulzás kicsit.
Bocipok,én is igy szültem,én is végig ctg voltam,a végén már annnyira nem birtam hogy levettem magamrol és felültem mert azt hittem eltörik mindenem.én 10 orát vajudtam 2 ujjnyi tágulás volt az eredménye,a vége császár lett.hogy vajon mi volt az oka ma sem tudom.
a nagylányod cumizott?ha igen hogy sikerült leszoktatni,vagy magátol elhagyta?
 


Nócika,
én egy akkora nagy marha vagyok hogy az hihetetlen.....
ne haragudj hogy egy régebbi hozzászolásomban összekevertem a nevedet :oops: :oops: :oops:
irtam egy másik topicban is és onnan az agyamban maradt a név.
ne hari.ok? :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsunti 2009.01.17 13:59-kor.
 


Nócika,
én egy akkora nagy marha vagyok hogy az hihetetlen.....
ne haragudj hogy egy régebbi hozzászolásomban összekevertem a nevedet :oops: :oops: :oops:
irtam egy másik topicban is és onnan az agyamban maradt a név.
ne hari.ok? :wink:
 


miért nem látszik a vonalzom amit csináltam??? :evil:
 


Sziasztok!

Évek óta a doktornőhöz járok.
Sajnos tavaly elment egy terhességem. Nagyon rendes és nagyon együtt érző volt a doktornő, a műtét után az ő hangjára ébredtem, ugyanis megvárta míg felébredek az altatásból.
Most ismét babát várok, már a 12. hétben vagyok. Minden rendben van a miniemberkével. Örömmel láttuk az ultrahangon, hogy már ficánkol és rugdos. (hihetetlen!!!! :D )
Doktornő velem mindig készséges és kedves. Semmi panaszom nincs rá. Nagyon körültekintő és alapos. Csak jó véleménnyel szolgálhatok.
A kórházról nem tudok véleményt alkotni, eddig csak látogatóban voltam.
Üdv. Mindenkinek!
:)
 


Szia Ancsunti! Az én lánykám cumizott,de inkább csak alváskor.Egyszer azt mondtam neki,hogy a cumikát elvitte a szomszéd kutyája. Egy pár napig még kereste,de aztán beletörődött. Akkor volt 21 hónapos. :D
Vendég
 


Sziasztok! Sorry a kimaradásért, de tegnap elég nyügös és síros napom volt! Szoval szinte az egész napot az ágyban töltöttem!

Buboshus! Örülök, hogy sikerült nem feladnod és végre minden rendben szerelmetek gyümölcsével!

Ancsunti! Nem haragszom! Szerintem a vonalzot brobáld meg phbb koddal beirni! Ne ezt a fajtát használd! Töröld ezt ki és ugy probálkozz vele a bemásolással!

Kép

Kép

Kép
 
 


sziasztok,
Nócika:Remélem nincs semmi komoly gond és csak a hormonok szórakoznak :wink: nekem is volt ilyen sürün.a vonalzot meg ha lesz idöm megprobálom ugy ahogy te irtad.most jöttem haza a babalátogatásbol,nagyon édi volt.ráakadtam egy másik bajcsy lapra és teljesen elámultam a szülöszobák láttán.most már ezek a szülöszobák vannak vagy meg van a régi is és ha mákod van ide kerülsz?nagyon tetszett.egyre erösebben gondolkozok hogy ott keresek orvost.meg az is tök jo hogy mivel szerzödésben vannak a sejtbankkal ingyen csinálják azt a down szürést ami máshol fizetös.ez tök jo.

bocipok,ezzel a kutya dologgal én is probálkoztam mikor egyik este ugy eltöntette a cumiját hogy nem találtuk.elég könnyen elfogadta de éjszaka annyira kereste és ugy sirt hogy odaadtam,valoszinu

nem kellett volna :oops:
buboshus,
üdv a csapatban
remélem jol érzed magad és gratula a babytekhez
sziasztok
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron