Új privát üzeneted érkezett!

Osszuk meg egymással tapasztalatainkat.
Az ÁEK Meddőségi Centrumban fogják kivizsgálni, hogy miért nem tudok teherbe esni.

Várom az intézménnyel kapcsolatos tapasztalatokat:
- a vizsgálatok lebonyolítása, átfutási ideje;
- orvosok, asszisztensek hozzáállása;
- szakmai felkészültség illetve eredményesség: sikeres teherbeesések
- intézmény általános felkészültsége
- és hogyan tovább: teherbeesés után?

Hasonló cipőben járók, gyertek, beszélgessünk!
Azok csatlakozását is szívesen veszem, akik már túlvannak rajta, és megosztanák velünk tapasztalataikat.
ebu
 
 


Szia ebu én is odajártam anno 2 éve havonta volt peteérés uh vizsgálat, utánna az rendben volt, akkor csináltak egy vizsgálatot , hogy a férjem kiskatonái mennyire célirányosak, és mennyi az életképes , ezután miután ezzel sem volt probléma, jött az átjárhatósági vizsgálat, eco hsg, és itt derült ki hogy mindkét petevezetőm el van valamennyire záródva, ment át folyadék, de nem annyi amennyinek kellett volna, a vizsgálatot végző orvos a lombikot javasolta, rá két hónapra azonban megfogant kislányunk :) kívánom hogy neked is hamar összejöjjön, te hol tartasz a vizsgálatokban? melyik dokihoz jársz?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Sziasztok!
Én is valószínüleg fogok majd menni a meddőségi centrumba, de sajnos tapasztalatom még nincs. Most még ott tartok, hogy minden hónapban adok magamnak 1 utolsó esélyt.
Rólam annyit, hogy egy méhenkivüli terhességnek köszönhetően 1 petefészkem van, és a mütét után mondták a dokik, hogy rengeteg összenövésem van a 2 császárom miatt. Így sajna nagy az esély, hogy az 1 petevezetőm is elvan zárodva... :cry:

 
 

 
 

Sziasztok!
én elvileg a Budai Meddőségibe szeretnék bejelentkezni, barátnőm ezt ajánlotta, de nekünk az ÁMK közelebb lenne, bár nem sokkal.

Aviubi
én is sejtettem, hogy császár után lehetnek összenövések. Nekem egy császárom volt csak, de lehet ezután is hogy el van záródva 1 vagy mindkét petevezeték?! persze előre nem jó jósolgatni, majd a vizsgálatok kiderítik. Nálunk most telt le az utolsó "haladékos hónap". valaki privibe meg tud adni egy nevet, telefonszámot, hogy az ÁMK-ban kihez lehet fordulni kivizsgálás ügyben? köszi

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Én ma voltam az ÁEK Meddőségiben, most először. Én meg voltam elégedve, bár az aszisztensnő kicsit mufurc, de lehet hogy csak rossz napja volt. Az orvosom Murányi Zoltán.
A férjem már volt vizsgálaton, a kis katonák kicsit lassúak, de nem vészes.
Nekem volt már egy hormon eredményem vérvételből. ez alapján és a súlygyarapodás alapján PCOS-nak tekint.
Jövőhét csütörtökön megyek petevezeték átjárhatóság vizsgálatra.
A többit majd ezután beszéljük meg.
Ja úgy mellékesen, van egy 13 éves lányom.
Még egy apróság, bár azt tudtam hogy nem lesz olcsó, de mikor a kontraszt anyagért és a katéterért 20.000.-Ft-ot fizettem kicsit meglepett. Minden ilyen drága lesz vagy ez csak a kezdet?
Magáról a dokiról én is szívesen olvasnék véleményt.

Üdv
Kiscica
 


Sziasztok!
Sajna én még nem tudok segíteni. Még mindig várok. Azaza kikunyíztam a dokimtól 1 hormon vizsgálatot. Még várom az eredményt. De ha nyár végéig nem jön össze a baba akkor megyek...

Kiscica! Kellett időpontot kérni,beutalóval mentél, vagy csak besétáltál, és mondtad a problémád?

üdv, Avi

 
 


Avi
kivi leszek a hormoneredményre. szorítok, hogy nyár végéig ne kelljen menni további kivizsgálásra.

tegnap este az interneten találtam a következő listát: magyarországi meddőségi központok címével, elérhetőségével, egy-két dolog még le van írva mindegyikről. Kiscicának már átküldtem privát üzenetben, hátha téged, illetve mást is érdekel, aki még olvassa ezt a topicot.

Én ma akartam bejelentkezni, de a cégnél leállt a szerverünk, ebédszünetben meg nem akartam telefonálni a munkahelyről, kimenni meg nem volt időm. remélem holnap sikerül a telcsi.

http://www.freeweb.hu/medlomb/kozpontok.htm

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Kedves Avi,
nem kellett beutaló, sem bejelentkezni, csak bementem és az aszisztensnő elkérte a TAJ kártyám, aztán ha sorrakerültem az orvos behívott és elbeszélgettünk.

Syrynx,
Bár priviben beszéltük de talán mást is érdekel. Magáért a vizsgálatért nem kell fizetni, csak az eszközt kell megvenni pl.: kontrasztanyag és katéter. Nem tudom máshol hogy megy.

Egyébként lányom van Vivien, ő simán megfogant. Bár akkor még csak 18 voltam. A terhességgel és a szüléssel nem volt gondom, csak a szülés után kaptam egy mélyvénás trombózist és ez kicsit megnehezítette a dolgokat. Én talán ezért félek kicsit a terhességtől és a szülés utáni időktől. Most 31 vagyok.

Usv
Kiscica
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen az informácókat!
Nagyon jó lenne ha megúsznám ezt az egész procedúrát. Bár nekem a régi dokim azt mondta, hogy ha nem jön össze a méhenkivülitől számított 1 év alatt a babó akkor lombik. Nekem nagyon nem ajánlotta az átjárhatóságit. Mivel a 2 császár miatt sok az összenövésem, októberben volt a nagyműtétem, ő veszélyesnek tartja a vizsgálatot, és azt monja, hogy ha véletlenül átjárható vagyok akkor még összezáródhat a vizsgálattól... Szóval nem vagyok túl egyszerű eset. De még reménykedek!

 
 


Sziasztok!
Ma megtudtam a hormon eredményt. Alacsony a sárgatest hormonom. Holnap megyek a dokihoz. Végre valami kézzel fogható.

 
 


Sziasztok!
Én voltam anno a topikindító.
Azóta nem jártam itt, de örülök, hogy beindult a topik és sokan meg tudják osztani tapasztalataikat.

Eltűnésem oka az, hogy közben spontán babás lettem. :-)
Így a meddőségi kivizsgálásból hirtelen terhesgondozás lett.
Kívánok másoknak is ilyen gyors eredményeket!

Egyébként a meddőségiről annyit tudok mondani, hogy én a meddőségi dr. magánrendelőjében kezdtem, ott beszéltük meg, a menetrendet, mint ahogy itt már írtátok.
Aztán 1,5 hétre rá kiderült, hogy van pocaklakó. Így a menetrendből semmi nem lett.
De azért továbbra is ehhez a dr.-hoz járok a magánrendelőjébe: dr. Vajda M.
És eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve!

Sok kitartást is sikert kívánok mindenkinek!
ebu
 
 


Aviubi
mi volt a doki, kaptál valami gyógyit a sárgatesthormonra?

Ebu
ezek aztán a szuper híreeeeeeeeeeek! :lol: :wink: hanyadik hétnél tartasz? láttad már ultrahango-n a babát? Majd jelentkezz időnként. Valakitől itt a topicban megkaptam az egyik asszisztens elérhetőségét. ő a te dokidhoz irányított, a magánrendelésre. :? de végül nem megyek hozzá, maradok a régi dokimnál (ő is magánrendelőben dolgozik, amúgy az Uzsokiban van a szülés , meg az esetleges műtétek, ott rendes rendelése sajnos nincs. szerződéssel dolgozik ott, külsősként, valami ilyesmit mondott.) jövő kedden megyek hozzá uh-ra, megnézi, hogy van-e nálam peteérés. már nagyon várom.

Többiek?
(kedden az ÁEK-ban voltam (Dózsa György út felől). Anyunak ott csinálták a szürkehályog műtétjét. minden rendben vele. viszont ugyanabban az épületben van a szülészet is, direkt gyalog jöttem le a szemészetről, hogy hátha látok babát. hát babát nem is, de sok pocakos anyukát láttam. :lol: :wink: )

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Ebu! Gratulálok a pocaklakóhoz! Kívánok Boldog terhességet, és egészséges kisbabát!

Én voltam dokinál, és felírt Clostibegyt-et. Remélem segíteni fog, ha nem akkor Meddőségi...

Syrynx!Hogy álltok??

 
 


Sziasztok!
Akkor most offolni fogok, de hát nem akarom válasz nélkül hagyni a kérdést:
ma vagyok 11+3. Jövő héten lesz a genetikai kombinált vizsgálat: UH+vérvétel Down-kórra és egyéb genetikai rendellenességekre.
Úgy vettem ki, hogy ez ebben a kórházban egyrészt rutinszerű, másrészt pedig ingyenes. De jövő héten erről már többet tudok.

Egyébként Márti asszisztens is aranyos, a maga módján, szerintem kicsit zárkózott és furcsa a humora, talán ezért nem volt nekem túl szimpi elsőre, de most már nagyon az.

Illetve ami külön tetszik a dr. úr és az asszisztens együttműködésében, hogy nem közvetlenkednek egymással: magázódnak. De az látszik, hogy nagyon jól tudnak együtt-dolgozni.
Én nagyon bírom, ha munkatársak magázódnak. Ez számomra a végtelen tisztelet egymás iránt, oda-vissza.

Mindenkinek szép sikereket.
Sziasztok, Ebu
ebu
 
 


Sziasztok.
Időközben megszületett gyermekem, a fent említett orvos levezetésében.
Korrigálom korábbi kijelentésemet: a terhesgondozás végére eléggé megváltozott róla a képem. A szülés következtében pedig végképp.
Így sENKINEK nem javaslom, hogy hozzá forduljon terhesgondozás és szülés ügyében. :-((((((((((
Attól még lehet jó meddőségi dr....
Bocsi,
Ebu
ebu
 
 



Helló!

Jár valaki ide?????
 
 


Helló!
Néha ide nézek, de mivel senki nem ír én sem írok.
Te is jársz mostanában a meddőségibe. Ki a dokid?

 
 


Szia Aviubi!
Még nem voltam Meddőségi Központba.
Még csak érdeklődni szeretnék felőle. Minden érdelek!!!!
Te oda jársz? 3. babát szeretnétek?
 
 


Szia!
Igen, én oda járok. Engem a nődokim küldött. És idáig megvagyok elégedve. Ha minden jól megy akkor ebben a hónapban lesz inszeminációm.
Igen 3. babát szeretnénk. Az első 2 fiam spontán összejött pikk-pakk. Most pedig nem akar sikerülni. Csak 1 méhenkivülim volt.
Látom te is szültél már. Mióta probálkoztok?
Kérdezz nyugodtan, hogy mire vagy kiváncsi.

 
 


Szia!
Sajnálom a méhen kívülit.

Mi már kb. 20 hónapja tervezzük a kistesót. Tavaly januárban volt egy vetélésem, de azóta jóformán még peteérésem volt. Még Clostival se mindig van. A kistesó project alatt derült ki hogy PCO-s vagyok.

A kérdéseim:
Kell e beutaló hozzájuk? Te kihez jársz? Neked milyen vizsgálataid voltak? Az inszem előtt kaptál e valamilyen kezelést?

Hunor és Gergő között 1 hónap van. :D
 
 


Szia!
Én nem vittem beutalót a dokihoz. Én az ÁEK-be járok amúgyis nődokihoz, és ő küldött át a meddőségibe. De nem kértek beutalót. Első konzultációra a magánrendeléásre rendelt be a doki. Azóta a meddőségibe járok.Nekem csináltak átjárhatósági vizsgálatot, utána apát is megvizsgálták. Ultrahanggal folyamatosan követik a peteérésem2 naponta). Csináltak hormonképet. És csináltak egy olyan vizsgálatot, hogy programozottan kellett együtt lennünk apával, utána pedig másnap megnézték, hogy meddig jutnak fel a spermák. Hát nálam itt derült ki a bibi, azaz, hogy kinyírom apa katonáit. Így most vagyok ciklus elején. Ma keptam clostit, aztán figyelik, hogyan érnek a petéim, és ha oké akkor inszem...

Hát igen, Ezek a 2006-os fiúk! :wink:

 
 


Remélem hamarosan jön a kistesó! Szerintem hívd fel őket, és kérj időpontot!
Érdemes belekezdeni, mert én is csak húztam az időt, és semmi nem történt. Mostmár sajnálom, hogy ennyi ideig vártam. Most végre érzem, hogy lépkedünk előre a cél felé!

 
 


Szia!
Köszi a segítséget!

Folytatnám a kérdezősködést:
Ki a dokid? Lehet adott orvoshoz időpontot kérni, vagy ahogy esik alapon van?
Most ők helyileg hol vannak? Az ok, hogy a MÁV kórház D épületében kell bejelentkezni, de onnan hova tovább?
A vérvételt hol csinálják? A rendelő laborjában?

Akkor kb 2 hét múlva inszem. Nagyon jó!
Mennyi ideje jársz oda?
Az meglep hogy kinyírod a férjed katonáit, hiszen van 2 gyereketek és volt egy méhenkívüli is. Igaz mindegy, a lényeg hogy célt érjenek.

Te hogy oldod meg, a 2 naponkénti uh-k a munkahelyeden. Én legalább egy órát távol lennék, és akkor egyből vizsgálnának. Tényleg sokat kell várni a vizsgálatra? Adnak időpontot is, vagy csak a napot mondják meg?

Ennyi kérdés egy rakásra. Na megyek, nem fárasztalak tovább…..
 
 


Szia!
A dokim neve: Vajda Miklós. Én hozzá kértem magam, és hozzá kaptam időpontot. A Meddőségi a nagy épület mellett van 1 pici 1 szintes épületben. Pont az Állatkerttel szemben.
Én azt gondolom, hogy én lelki szinten nyírom ki apa katonáit, bár ne lenne igazam, de gyanús. Szerintem én a méhenkivülin még nem tettem túl magam. Ugyanis akkor én majdnem belehaltam, és az egyik petefészkemet is elvesztettem...

A munkahely nekem sajna egyszerű, mert nincs. 2 gyerek mellől nagyon nehéz, és a régi helyre nem tudtam visszamenni, így nekem csak a fiúkat kell bevinni az oviba-bölcsibe..

Időpontot nem adnak az ultrahangra, de az azért elég gyorsan meg van. Csak annyit mondanak, hogy melyik nap menjél, és lehetőleg reggel 7-9 között.

Én azt hiszem kb. februárban beszéltem elöször a dokival, és az átjárhatósági után minden nagyon begyorsult.

Remélem mindenre sikerült válaszolnom. De kérdezz nyugodtan.

 
 


Sziasztok!
Én Fülöp dokihoz járok az ÁEK-ben, meg a magánrendelőjébe január óta. 2 éve próbálkozunk a babával, és most a doki elküld mindenféle vizsgálatra, aminek a nagy részén már túlvagyok, de hiányzik még a PCT (nem öli-e meg a szervezetem a kiskatonákat?). Épp most mondta dokim, hogy a Meddőségi Központba menjek, ott megcsinálják ezt a vizsgálatot. Kellene nekem egy telefonszám hozzájuk, ahol lehet bejelentkezni, vagy legalábbis lebeszélni, hogy mikor menjek. Mert ugye, bejelentkezni erre a vizsgálatra nem lehet, mert ez annak a függvénye, hogy amikor tüszőrepedés van, apával akciózni kell, és utána kell menni a vizsgálatra. Szóval nagyon kellene egy telefonszám, hogy tudjak érdeklődni, ja és helyileg pontosan hol van, melyik épület, előzetes regisztráció kell-e, szóval ilyen gyakorlati kérdésekben tudtok segíteni? Előre is nagyon köszi!

UH-ra én is jártam kétnaponta a Podmaniczky utcába, illetve a Rippl-Rónai utca felől van a bejárat, és oda lehet időpontot kérni! Én a ciklus első napján hívtam fel őket, és a 11. naptól kértem időpontot. Egyébként, ha nincs időpontod, és odamész 7-re, akkor is 1/2 8-ra már végzel, max. 3/4 8-ra.

Nekem egyébként a Fülöp doki kiírt egy csomó vizsgálatot, amit vérből néztek + hormonvizsgálatot + ciklusvizsgálat két egymást követő hónapban (cikluson keresztül, csak nekem már két hónapja mindig pont 1-jén jön meg) + kromoszómavizsgálatot mindkettőnknek + apának andrológiai vizsgálat + inzulin és cukorterhelés + ez a PCT kell még, és ha most még nincs útban Babybaba, akkor a következő peteérésnél szeretném megcsináltatni, ezért kellene nagyon egy telszám. hozzájuk.

Előre is nagyon köszi!
Szép napot nektek!

Üdv, Tai
 
 


Avi!
Jársz erre mostanában?
Nem tudod hogy itt 2 vetélés után csinálnak valami extra vizsgálatot?
Köszi
 
 


Avi!
A telefonszámukat megtudnád adni?
köszi
 
 



Sziasztok

Tudtok nekem segíteni? Vmilyen meddőségi központba szeretnék elmenni Bp-en, ahol a vizsgálatokat a tb terhére végzik és nem kell sokat várni. Anno a Nyírőben voltam, de az már magánkórház lett, és a SOTE-n (Baross u), de ott rengeteget kellett várni, és semmilyen leletet sem mutattak meg.

ELőre is köszönöm és mindenkinek gyors babásodást kívánok :-)
 


Szia Cristels!

Én még nem voltam ott, de a héten vagy a jövő héten szeretnék elmenni. Majd beszámolok mi volt!
 
 


Szia Franci

Várom a beszámolód. Közben böngésztem kicsit és most 2 hely szimpatikus: a Káli intézet és a Budai Meddőségi Centrum a János kórházban. Te tudod már, h melyikbe mész?
 


Nekem a legnagyobb problémám az hogy volt két vetélésem. ÉS PCO és pajzsmirigy alulműködésem is van.
A Kaáli fizetős, a BCM meg nekem messze van. Futok egy kört itt, ha elzavarnak a G1 intézetet néztem ki, az is fizetős, de ott kivizsgálják a vetélések okait. Jó pénzért.

De ha lombikra kerül a sor, csak a Kaáliba mennék.
 
 


Drukkolok, h sikerrel járj :-) Nekem is messze van mind2 hely, de sajnos nem tudok jobbat kitalálni. A Káliban állítólag csak az első alkalommal fizetendő konzultációs díj van, 10.000 Ft, ha jól láttam, a vizsgálatokat el lehet végeztetni máshol a tb terhére. Lombiknál is csak a gyógyszereket kell fizetni (mint mindenhol máshol). Persze ennek még utánanézek. Az un. ingyenes helyeken elvárják a hálapénzt, így lehet, h az egész többe kerül, mint a fizetősön. Mindenestre ma bejelentkeztem a BCM-be, aztán majd meglátjuk.
 


Sziasztok,

en is az AEK-be jarok. Olvastam volt ebu bejegyzeset, hogy nem ajanlja senkinek a doktor urat, nagyon erdeklne hogy miert, priviben is jo lesz.
Koszonom.
Valaki tudja esetleg hogy inszeminacio elott, biologus is segit, kezeli a katonakat?
 
 


Szia!
Én is oda járok. 4 inszemem vagyok túl...
Az assszisztensek nézik meg, és kezelik a katonákat. Ők nagyon ügyesek, értik a dolgukat!

 
 


aha, az jo akkor, megkerdezhetem hogy melyik dr. urhoz jarsz? valoszinu sokszor ossze futunk ott, csak nem ismerjuk egymast. mind a 4-et az aek-ban csinaltak?
 
 


Szia!
Én Vajda doktorhoz jártam. Most már nem megyek. Kértem időpontot a Kaáliba...
Pont ma döntöttük el véglegesen, hogy nem megyek többé oda.
Amúgy szakmailag jók az ÁEK-ben, csak nálam már nincs sok értelme az inszemnek. A Kaállis doki mondta, hogy így hogy van 2 gyerekem, és volt méhenkivülim, és még nem sikerült az inszem már nyugodtan jöhet a lombik..
Viszont hiába TB-s intézmény a pénzt elvárják.:(

 
 


Sajnos.. Hat sok sikert kivanok neked a Kaali-ba... en meg egyelore inszemezek, nagyon szeretnem mar ebbol ossze jonne. Mert igy is annyi energia, meg befektetes. Na meg a munkahely, nem tudom meddig birjak a hianyzasaim.
Utana valoszinu en is Kaalit-valasztom, te ott melyik dokit valasztottad? majd irjal hogy alakul.
 
 


Dr. Krizsához megyek. Telefonon már beszéltünk, és nagyon szimpatikus volt. Amúgy pedig csak jót olvastam róla.
Szorítok, hogy sikerüljön az inszemed! Akkor te most kezdesz?

 
 


Sziasztok!

Viszonylag új vagyok a témában, de úgy hozta az élet, hogy végig kell csinálnom elég sok vizsgálatot. Az egyikre az orvosom a ÁEK Meddőségi Központot javasolta, vagyis jobban mondva kettőre, de ebből most az egyik foglalkoztat erősebben. Echo HSG-re kellene oda mennem Dr. Vajdához vagy Dr. Murányihoz.
Milyenek ezzel a vizsgálattal kapcsolatban a tapasztalataitok? Mennyire elviselhető, milyenek a körülmények, az orvosok, illetve teljesen állja a TB vagy van, amiért fizetni kell (kontrasztanyag, katéter, akármi)?
Mi a menete? Bejelentkezik az ember, adnak időpontot, odamegy és kész? Vagy előzetes vizsgálatra is kell menni? Kb. mennyi idő mire időpontot tudnak adni?
Vagy jobban jár az ember, ha magánrendelésre megy e miatt? A G1-et néztem ki, épp ott kezdem a napokban a ciklusmonitort.
Lenne egy pár kérdésem. :-) Előre is nagyon köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat!

Judit
 
 


Szia!

Az átjárhatóságidat úgy tudod elindítani, hogy bemész a Meddőségibe. Ott fognak kérni, vagy csinálni 1 negatív kenet tenyésztést. Utána kapsz 1 receptet. Ezzel kikell váltani a kontraszt anyagot, és a katétert. Ha ez megvan akkor megcsinálják a vizsgálatot. Általában a ciklus első felében. Kb.8-10 napon.
Nekem nem ezt a vizsgálatot csinálták hanem a röntgenest, de a rémhíresztelésekkel ellentétben elvislehető. A net-en elötte olvastam róla, és nagyon pánikoltam, de nem kellett volna..
Remélem tudtam segíteni.
Sok sikert!

 
 


Köszönöm! Még annyit meg tudnál mondani, hogy a kontrasztanyag és a katéter kb. mennyibe kerül? Vagy ha neked a röntgenest csinálták, annak más lehet az ára?
 
 


most csinalta valaki nem reg az aek-be az ultrahangost, ha jol emelkszem 90eur a kontraszt anyag, s 9000 ft a kateter... amugy vannak magan helyek is ahol ennyiert megcsinaljak.
 
 


Köszönöm! Épp azon gondolkodom, hogy a magán sem sokkal drágább. Amit néztem, az 45e Ft. Persze azért lehet spórolni, ha tb alapon csináltatja az ember.
 
 


Sziasztok
Ha valakinek sikeres lombikból megmaradt volna MENOPUR átvenném !
Írj privit ha van.
Köszönöm
 
 


Sziasztok
Nagyon jó dolog,h egymásnak segítetek.
Szeretnék érdeklődni tőletek én is,mivel SAJNOS eddig nem foglalkoztam a gyermekvállalással korábban azaz az exem miatt nem lehetett volna...Most fél éve szeretnénk a párommal,viszont cisztát állapítottak meg és csak hormon tbl-kal akarják húzni ami még 3 hónapi feszült hasi fájdalmakkal jár a munkám mellett.
Laparoszkópiai vizsgálat lenne szerintem a megfelelő,mert a petefészkemben van az 1-ik orvos szerint tüsző(mérete miatt) teli folyadékkal,a másikak szerint ciszta...szóval el szeretném onnan távólítattni.Persze már azzal is riogattak,h lehet elvan záródva a p.vezetékem,azaz elkel távolítani majd...Mit tegyek ,normális ,lelkiismeretes nőgyógyász úgy nézz ki pénz nélkül nem találok...az idő sürget 38 vagyok táppénzen várom a még meglévő alhasi problémáimmal a következő sürgető döntéseimet
:( Néztem már sok leírást,többek között a tieteket is :D de így sem értem meg miért kell magánorvosnak rengeteg összeget kifizetni mikor a tb-ket vonják????
MELYIK INTÉZMÉNY AZ AHOL TB ALAPON MINDENT ELVÉGEZNEK LELKIISMERETESEN ÉS MINIMÁLIS A PÉNZKIADÁS.
Páromnak sok a hitele én meg a még meglévő 80-90e.ft-ból nem tudom ,h fizetném ki őket...akkor véglegesen mondjak le a gyerekvállalásról? :( Segítsetek ötletekkel,mindenkinek nagyon köszönöm és úgyszintén sok erőt kívánok :D aurora
aurora1
Budapest XX. kerület
 
 


Szia!

Az AEK egy jo hely ahol elkezdheted.
Felhivod az allami egeszsegugyi kozpontot kered a meddosegi reszleget, majd ott megkerded hogy szeretnel bejelntkezni kivizsgalasra, mivel nem jon ossze a baba. Valoszinu elobb a maganba kapsz idopontot, de nem kell aggodni kesobbiekbe az az aek-be jarsz majd, TB-re.

Sok sikert kivanok!
 
 


Mari80 :D
Köszönöm a válaszod,a BMC.ben( SZ.J.K.) kaptunk konzultációra időpontot 16-ra.
A párom teljesen be van gyulladva,alig bírtam meggyőzni,h ez csak beszélgetés és inkább engem fognak vizsgálni :D
Amúgy keddenként 14 h-kor előadás van ott a recin.
:D :P
aurora1
Budapest XX. kerület
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron