Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, Angi köszi a válaszokat!

Szerintetek január 20-a körüli anyatej felhasználható még, ha rendes nagy fagyasztó ládában volt? Honan tudom, ha már rossz? Vagy fejjek a rizshez inkább egy kis frisset?

Nóri
 
 


Nóri! Hát igen, az elején én is nagyon vártam a hozzátápit, most meg nyüg hogy kaja elött menni kell v. reszelni v. turmixolni v. párolni, stb...
Bárcsak mindig szoptathatnánk!
nekem itt segitenek Babanet-Gyermeknevelés-Táplálkozás-hozzátáplálás

Enikö! én lactobacillus tablettát szoktam feliratni nem olcso de hatásos. Gynoflor a neve. Este pedig Lactacyd mosakodógéllel mosom le ott magam.

Gabi,Enikö! köszi, javítottam

Karmen

Kép

Kép

Karmen
 
 


Enikö! sikerült eljutnod a Medicenterbe? volt hasi UH?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
 
 

 
 

Karmen: nem én hanem egy barátnőm akart menni. Volt neki beutalója hasi Uhra, de szeptember közepéreKép volt időpontja. Ezért inkább fizet de előbb meg szerette volna tudni mi a baja. Azóta nem beszéltem vele, nem tudom volt-e. Én elmondtam neki hol van a Medicenter, de, hogy volt-e??????Azt nem tudom!

Mennyibe kerül ez a Gynoflor tabletta és hány darabos? Milyen gyakran kell használni?
Én laktacidot használtam Bogival, de nem vált be!Kép

Nóri: Én úgy tudom 6 hónapig "áll el" a fagyasztóban a lefejt anyatej. Legalább is én 6 hónap tartogatás után öntögettem ki a lefolyóba őket.

Babamama: Nem tudom miért nem eszik szilárd kaját Luca. Egy ekkora gyereknek már körömpörköltet kéne enni meg székelykáposztát, de ez csak az én véleményem. Én megkérdezném a dokit a helyedben. És egész nap a reggeli-esti babatejen meg egy kis gyümin kívül mást nem is eszik?? Mit értesz az alatt, hogy "eszeget"? Pontosan mit és mennyit? Azért ne aggódj, ha nem drasztikusan sovány, vagy nem tűnik betegnek, ne parázzál feleslegesen. Lehet, hogy ő ennyitől jól lakik. Azt nem próbáltad, hogy valamivel kevesebb babatejet adsz neki reggel is és este is, és akkor hátha más is férne a pocakba....?? Lehetséges, hogy ez a babatej, túlságosan laktató neki és folyamatos teltségérzete van. Nem tudom, csak találgatok. Azért egy hozzáértőt kérdezz meg feltétlenül!!!!

Puszó
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok

Enikő, aranyos a Bogi sztori, élőben rossz lehetett, lesz mit mesélni az unokáknak. Kép

Nóri, de jó hogy írtál, Léna szép nagy lány már Kép, sok mindent eszik. Hozzátáplálásról van még infó a www.otlettar.try.hu -n is, és van egy táblázat is benne.
Szerintem adhatod a fagyaszott tejet, az a pár nap nem hinném, hogy számít. Próbáld ki hogy adsz belőle Lénának és ha nem lesz gond, adhatod nyugodtan. Bár a friss tej jobb, mert abból nem vesz el tápanyag a fagyasztással, tárolással.
Virág még csak krumplit eszik anyatejjel, sokat forgolódik, nehéz pelenkázni Kép.

Babamama, remélem Lucával semmi gond.

Gigi
 
 


Sziasztok!

Edi is szerdán kapta a 4. havi szurijait. Egész jól viselte most. A 3 hósnál tiszta láz volt szegény, a fél Amidazofeni kúp nem segített egyáltalán. Most egészet kapott a szuri után 2 órával, meg este is egyet, mikor ment fel a láza, és nem volt gond, mert gyorsan hatott.

A doki mondta az egész kúpot, mert a súly alapján már kell neki. 4 hós korára 7300 g a picúr (aki nem is olyan picúr).

Enikő, mit sikerült intézned?

Puszi Mindenkinek!

Gabici
 
 


Gabici! nem mondom, szépen gyarapodik Edi! Remélem a köv. szurinál már nem lesz gondotok!

Enikö! Van 6 és 12 db-os tabletta, nekem mindig csak a 6-osat irták fel, este lefekvés elött kellett 1 kúpot felhelyezni. Hütüben kell tartani, mert egy tabletta több millió lactobacilust tartalmaz. Akkor sem volt olcsó most nem tudom mennyibe kerül, akkor vettem amikor szülés utána hazajöttem (tudod a korházi wc-k sem igazán hihiénikusak) szerintem 2e körül lehet a 6-os, mert azota volt áremelés. De nem kell tartósan használni, ha elfogy egy idöre helyrerakja a hüvelyt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
 
 


Sziasztok!
Eszeget: hát a kekszet elrágicsálja, gyümölcsöt csak egészben, ha le van darabolva, akkor nem, kis pörköltet tésztával igen, némi főzeléket, de pl a kenyeret egyáltalán nem, leeszegeti róla a szalámit. Egyébként nem sovány, de akkor sem értem az egészet.

Nóri, ha felolvasztottad az anyatejet és megkóstolod, tutira fogod érezni, hogy nem jó már, ha így van. Iszonyat fémes íze van, én is kiköptem. Egyébként nálunk nem hogy 6 hónapot, de 4-et sem bírt ki a hűtőben, úgyhogy nem szórakoztam, kivágtam a kukába.

Remélem, ma szebb napunk lesz!
B
 


Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy az Űrhajós utcához közel tudtok-e jó gyerekorvost.Olyat aki kedves,nem arrogáns,és rugalmasan kezeli a kornak megfelelő "elvárásokat".Pl:súlygyarapodás,elfogyasztott mennyiség,stb.
Nem szeretném ezen stresszelni magamat,meg dresszúrázni a babát.Nem baj,ha egy kicsit messzebb van,csak nagyon ne legyen.
Ha tudtok,írjatok mihamarabb.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Továbbra is szép időnk van! Ezért ma elmentünk, és vettünk Tomikának egy fehér vastag tipegőt kiskabáttal. Le volt árazva. Szerintem a centrumban se gondolták, hogy júliusban téli plüsstipegőt fognak vásárolni. Még az a jó, hogy nyári ruhát nem vettünk neki egy hete.
Holnap lesz a nagy nap. Keresztelő után ebédelni megyünk egy étterembe. Remélem, Tomika jól fogja bírni. Azért a babakocsit elvisszük.
A húgomék még itt vannak, ezért továbbra is elég összevisszák a napjaink. Hol ők vannak itt, hol mi megyünk anyuékhoz. Tomika egész jól belerázódott: tegnap 3-szor is aludt. Meg mindig játszik vele valaki.
Tomika legújabb szórakozása, hogy elkapja valakinek az ujját, elkezdi szopni, és közben mondja hogy :mmmmmmmmmmmm. És ez nagyon tetszik neki. De csak más ujjával élvezi, a sajátjával nem.
Azt hiszem, Ági keresett ernyőt a kocsira, de azért mondom, hogy a Csongrádi 102-ben van napernyő. Nem is drága. Bár most nehéz elképzelni, hogy még szükség lehet rá.

Karmen!
Jó a táblázat!
Két kiegészítés:
az orvosom Dr.Kalmár László
A gyerekdoki: Dr.Jeszenszky Mária

A húgomék 3,5 éve mentek ki Londonba. A kislány jól beazél magyarul, de elég angolos a kiejtése. Meg nagyon aranyos. Pl. az ingatlanközvetítő irodát (mert ezt ő nem ismerte) úgy fordította a szüleimnek Londonban, hogy "házbolt".
Sajnos tovább nem tudnak maradni, mert a húgomnak dolgozni kell.
Te kerestél műanyag dobozos törlőkendőt? mert a Klauzál téri Rossmannban van. Pampers és másfajta is.
Enikő!
Bocs, de én is nevettem. El tudom képzelni, milyen ciki lehetett.
Nálunk is volt hasonló sztori: a húgom kislánya hasonló korú lehetett, mint Bogi, és mindig leskelődőtt, ha a húgom a fürdőszobában volt. Aztán egyszer az illatszerbolt kirakatában meglátta a tampont, és elkezdett kiabálni:"Ez az, amit anya a fenekébe szokott dugni!" Szegény húgom se tudta hirtelen, mit csináljon.
Boginak boldog névnapot!

Nóri!
A januári Kismama melléklete volt egy naptár, annak a hátulján volt hozzátáplálási naptár is.

Gabi3!
Utólagosan is boldog névnappot Flórának!

Na, megyek, mert reggel időben kell kelni!
Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
 
 


Enikő! Boldog névnapot Boginak!

Ági! Boldog születésnapot Kristófnak! Hogy ünnepeltek?

Lotti már "szaval"."Kukori, kokoda, tojásból lesz a csoda", majd megzabálom, olyan édesen mondja.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
 


Sziasztok!
Tündi, én is Kalmár dokinál szültem, rendes volt, ugye?

Egyébként tipikusan sosem szabad szezonális termékeket aktuálisan vásárolni. Ilyenkor mindig drágább. Csak érteném, miért????? No comment.
Mindenkinek sok boldogságot, ne haragudjatok, hogy nem köszöntök, de hozzám mindig 2-3 nap késéssel jutnak el az újságok, így nem vagyok sosem képben:-)))

Melinda, eszméletlen édi lehet Lotti, hogy álltok a bölcsivel? Menni fog a nagylány szeptembertől? És a szobatisztaság? Mi most fogunk venni bilit.

Lányok, a coraban 1790 ft-ért egészen jó női farmerek vannak. Csak ne keverjetek össze az 1190-essel. Azok förtelmesek.

Most látom, Luci fogta magát és beleült egy dobozba:-))) A kis hamis.

Szép napot mindenkinek!
B
 


Sziasztok!
Megint csak egy gyors bejelentkezes sajnos. Visszaolvasni is csak kicsit tudtam. Kép
Mindenkinek koszonjuk a koszontest, itthon unneplunk Miskolcon, Anyukamnak is ma van a szulinapja. Holnap megyunk otvabb Debrecenbe.

Kristof mar egesz szepen ki tudja mondani, hogy anya, ennek most nagyon orulunk. Ja es megall mar egyedul, de meg nem indult el.

Babamama, jo nyaralast, erezzetek jol Magatokat!

Nori, nagyon szepek vagytok, es mennyit nott Lena! Kép

Angi, hogy birja Virag a szemuveget? Beszeltem Monikaval, mondta, hogy jo volt Nalatok. Remelem tudunk majd talalkozni, ha hazaertunk.

Gabi, elvileg fent van a fisher-price honalpjan nehany jatek, peldaul a csiga, meg a telefon. Az asztalkarol tettem fel egy kepet valamikor. Mjd megprobalom beszkennelni a kepeket.

Mindenkinek tovabbi szep nyarat!
Puszi: Agi
 
 


Ági,Enikö! Bolgos szülnapot Kristófnak és boldog névnapot Boginak!!

Tünde! igen, én kerestem olyat amihez a kicsi, úti popsitörlőtartó van, nem a nagy. Olyat láttál?

Nóri! tényleg ez is aranyos történet!!

Más hiba is van a táblázatban, javitottam bocs.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszi a névnapi köszöntést! Bogi kapott pisilős babát, cumi meg cumisüveg van hozzá. A Corába vettük, 2390 ft volt. Tök ugyenez a baba + egy bilivel,dobozban pedig 4000 ft. Csak lestem, hogy egy műnyag játékbilin meg egy dobozon mi kerül 1690-be. Ennyi volt közte az árkülönbség. De tök jó, hogy nem volt hozzá bili, mert Bogi felajánlotta a játékbabának az ő bilijét, és azóta Bogi a nagyvécébe pisil KépKépKép Imádom Kép
Apától meg beszélős babát kapott. Megőrülök tőle, remélem hamar kifogy az elemKép Reggel óta azt nyomogatja. Ha megnyomja, sír, nevet, mondja, hogy mama meg papa.

Nem is meséltem, hogy Boginak újabban pink mániája van. Nem hajlandó mást felvenni csak pinket! Pink a bugyikája, a trikója a nacija meg a zoknija is. Nem győzöm kimosni. Aztán ha reggelre nem szárad meg, reklamál...KépKép
Azt hiszem kell vennem néhány rózsaszín holmit törpének.

Ági: Boldog szülinapot KristófnakKép

Angi: Boldog névnapot pocaklakónakKép

Tünde: Most hány éves tesód kislánya? Édes lehetett, nem tudom melyik a cikibb helyzet Kép

Gabici: semmitKép majd elmesélem személyesen. Mást próbálunk majd okoskodni! Köszi mégeccer a soksok infót!

Puszó
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő! Hasonló babánk nekünk is van.Kép

Babamama! Aug.23-án nyit a bölcsi, akkor kell jelentkeznünk. 24-én szülői értekezlet, utána beszokás. Én aug.21-től szabin vagyok, még lenyomok egy vizsgát októberben, novembertől dolgozom. Ebbe épp ma gondoltam bele, ki is akadtam, mennyire más életünk lesz... Tudom, hogy ez az élet rendje, de akkor is.. Lotti anyósoméknál aludt, Gábor elment apósommal, segíteni a sogoroméknak, én meg egyedül voltam, filóztam. Hát nem kívánom senkinek. Nekem is kéne beszoktatás!Kép
Szobatisztaság: hát, mondja, hogy bekakáltam, a pisit is ismeri, de eddig még csak párszor sikerült a bilibe landolnia a dolognak.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
 


Halli!

Boginak boldog névnapot!

Ági! Jó hallani RólatokKép)). Gratula az egyedül ácsorgónak! Pedig pár napja még nem ment, hihetetlen, milyen gyorsan fejlődik Kristóf! Jó ünneplést!

.:Angi:.
 


Gyerekszáj:
Tegnap Bogi riadt arccal benyit a fürdőszobába:
Bogi: anya hányol?? (ragozással, még gondok vannak)
Én: Igen nyuszi, sajnos hányok, beteg a pocakom.
Bogi: Bogi hoz anyának gyógyszert a szobából!Kép
Én: De erre nincs gyógyszer Boglárka.
Bogi: Akkor menjünk doktornénihez!Kép Bogi elkísér!

Én kész voltam, elbőgtem magamKépKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!
Rövid leszek, mert Tomika itt nyűglődik mellettem a szőnyegen, sehogy nem akar elaludni.
Megvolt tegnap a keresztelő, csodálatosan viselkedett az ünnepelt, csak nézelődött, egy hangja sem volt a templomban. Sőt még utána az étteremben sem volt vele gond. Szerencsére jól sikerült a tegnapi nap. Este aztán alig tudtuk elaltatni, gondolom a sok új élmény miatt.
Teszek fel néhány képet a nagy napról:
Tomika ünnepi öltözékben (kiskabát nélkül):
Kép
 
 


Az ülés sorrendjében:
én, a húgom Tomikával (kiskabátban) + Steve (a keresztszülők):
Kép
 
 


Nagyon csinos a kispasi! Gratula a megkereszteltnekKép

Enikő! NEmsemmi szövege van a kiscsajnakKép

Jobbulást!!!

.:Angi:.
 


És Krisztina, a húgom kislánya:
Kép

Most ennyit, majd még jövök, de Tomika már az ölemben kinlódik.
Puszi, Tünde+Tomika
 
 


Sziasztok!
Az úti popsitörlőről jut eszembe, érdemes bemenni a dm-be, mert állítólag ott mindenfélét lehet kapni, ami utazáshoz kell mini méretben. A popsitörlőt konkrétan nem tudom, mert mi is most készülünk bemenni.

Melinda, most pont azt írtad, amin nekem is jár az agyam jóideje. Bent voltam a főnöknél, mert kérdezte, hogy mikorra várhat vissza. Kicsit zizi vagyok, hova írassam Lucifert és egyáltalán, hogy lesz majd tovább:-)

Bogi nagyon édes, néha én is ok nélkül elsírnám magam, annyira meghatnak dolgok. Vagy csak most áll helyre a hormonháztartásom??:-)))

Tündi, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Ez bennem is felvet néhány kérdést, nem vagyok megkeresztelve, később meg hittanra kellett volt járnom, de egy 10 éves gyerek nem igazán örül az ilyesminek, így pogány maradtam:-)) Ha már így alakult, azt hiszem, a lányomra bízom:-)))

Végre itt a jó idő!!!
B
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket!

Melinda:Én is gondolkodtam,már, Flóra jövőre már ovis lesz! Itthon hagy engem ezzel a zsivány Bátorral. Kép

Flóra is nekilódult a beszédben. A hétvégén anyósoméknál voltunk, az asztal alatt volt Fló, szóltam neki, hogy jöjjön ki erreő: Nyugi! Meg anyósom a konyhából szólt, óh jajj, istenem! Flóra: Óh jajj! Zoli tesójának szamárfület mutattunk, Flóra: Nyúly! Kép

Enikő: Boldog névnapot Boginak!

Tünde: Nekünk is lassan készülődni kellene a keresztelőre, mert megint decemberben lesz, mint Flóráé. Nagyon szép kis lurkó Tomika!

Gabi3
 
 


Tündi:Gratula Tomikának a megkeresztelkedéshez. Tényleg nagyon csinos volt Kép Reformátusok vagytokKép?
A tesód lánya félvér? A képen úgy tünik. Hány éves??

Angi: Te meddig voltál ilyen hányós émelygős? Nekem egyre fokozódik. 1 hónapja nem voltam ilyen sz*rul, mint most! Már nagyon unom. Fogytam 3 kilót, minden kijön belőlemKép Tegnap egész nap egy fél szelet vajas-mézes kenyér volt ami bent maradt. Már nem merek enni, mert úgy is kijön és csak fáj a gyomrom, meg a nyelőcsövem,ha eszekKépKép Inkább csak iszok, az talán előbb felszívódik, mielőtt hánynék.

Babamama: Én jobban örülnék, ha csak max 15 fok lenne. Már alig várom az őszt meg a telet. Nagyon utálom ezt a forróságot.

Volt már valaki közületek Kunfehértón? Páromal oda szeretnénk elmenni egy hosszú hétvégére. Nem nagyon találtam róla képeket és infókat a neten. Tudtok valamit? Köszi előre is.

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Babamama! Nehéz az élet, sajnos. Meg kellene tanulnom könnyedebben venni, de még nem megy.
Homonháztartás? Lotti 2 éves lesz rögtön, a mai napig elsírom magam rajta, főleg a dumáján. Most a kedvencem, a " gombóc ajtúr".

Gabi! Mondtam én, Flónak hamarosan be nem fog állni a szája. Édi lehet.Kép Amúgy is zabálnivaló.
Hova megy majd oviba a nagylány? Szörnyen öregednek ezek a babók.Kép Mi hála nem.Kép

Tünde! Édes nagyon a fiad. A Kismamás kép is eszméletlen ari.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
 


Tündi! Nagyon csinos volt Tomika, jól állt neki, örülök hogy végül mégis kaptatok rá ruhát.

Babamama! Igen, én is szoktam venni a DM-ben utazás elött mini csomagolásu termékeket, árulnak ök is úti popsitörtőt, ezt szinte mindenütt, de én olyat keresek aminek lenne adagoló doboza is, egy ideig a nagy méretű Pampers-hez árulták, csak akkor nem vettem Kép
Tehát kendöt találok, csak a tartódobozt nem.

Enikö! Sajnálom hogy ennyire gyakran vagy rosszul, remélhetöleg majd csak elmúlik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
 
 


Enikő: Egyél vagy igyál gyömbérest, az hátha hat, de ha betöltöd a 12. hetet, hátha elmúlik magától. De Bogival is hányós voltál nem?
Kunfehértóról megkérdezem Zolit!

Melinda: Flóra nem csak új szavakat mond, de énekel is. Nem áll be a szája!
Algyőn fog oviba járni, jó kis ovi van, csak jó messze.

Gabi3
 
 


Gabi3: Bogival is hánytam néhányszor, de elenyésző volt a mostanihoz képest. (erre most jöttem rá). Vele is rosszul reagáltam a szagokra meg émelyegtem is,de főleg csak reggelente hánytam. Most délután is meg este is hányok. Pl ha valaki 200 méteren belül rágyújt, elkezdek öklődniKép Pár napja a villamosról kellett leszállnom,mert felszállt egy nagyon büdös bácsiKép Szakadó esőben gyalog cipeltem haza a Bogit a központbólKép Egyszerűen képtelen voltam tömegközlekedésre szállni.
A gyömbért sajna nem tudom meginni, mert azt normál állapotomban is utáltamKép Egyéb ötlet? Egyébként most vagyok 11+5, de nagyon nem akaródzik elmúlni.....KépKépKép

Bogi is jövő szeptembertől megy oviba. Most szerettem volna a bölcsit, de lebeszéltek. Majd jövőre. Ő ha minden jól megy, a Jaténak az ovijába fog majd járni (azt hiszem a Dugonics utcában van).

Ja és Bogi 16 verset tud szavalniKép. Nemrég összeszámoltam. És énekelni is szokott. Nagyon ügyesKép, kedvence a "sallárom, sallárom, úgy is te lész a párom....."KépKép

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek a dicséretet. Tényleg nagyon csinos volt Tomika ebben a fehér cuccban. És mintha tudta volna, hogy jól kell viselkedni.
Még akkor sem sírt, amikor a fejére öntötték a vizet. Bár gondoltam, hogy ezzel nem lesz baj, mert itthon is szereti, ha bevizezzük a haját.
Nekem kb. 1 hete antibiotikumot kell szedni az ínyemre (a terhesség alatt is kellett volna, de akkor nem szedtem be), és ettől hasmenésünk van. A keresztelő előtt nem is vettem be, nehogy ott legyen baj. De ma megint jól megkavart bennünket, úgyhogy az utolsó napot (holnap) kihagyom, mert szerintem azért is nem tud Tomika napközben nyugodtan aludni.
Meg persze föl van borulva most a napirendünk, de hát a húgomék szerdán már utaznak, addig megpróbálunk minél többet együtt lenni.
Ja, képezeljétek, vettünk 800 garmmos Nesquik kakaót a Tescóban (mostanában kakaót iszom reggelire kenyérrel), és adtak hozzá színváltós Shrek bögrét.Itthon aztán leszedtük róla a vastag celluxot, és jött vele a matrica is. Írtam a Nestlé címére emailt pénteken, és már ma válaszoltak, hogy bocsánat, bocsánat. És mivel már elfogyott ez a fajta bögre, küldenek 2 db exkluzív szívószálas Nesquik bögrét. Szóval ilyen is van!

Melinda!
Nagyon édes lehet Lotti!

Babamama!
Nekem is nagyon szimpi a Kalmár doki. Az volt a jó, hogy teljesen megbíztam benne, és nem éreztem sose, hogy ő a "nagy" orvos, én meg a "kis" páciens.
Én sem vagyok megkeresztelve, sőt a férjem is csak most tudta meg, hogy őt megkeresztelték pici korában. Mi úgy voltunk vele, hogy ha megkeresztelik ilyen feltételekkel, akkor jó. Nem akarom én erőltetni a vallást, de ha felnőtt korában akarna megkeresztelkedni, az nagyon macerás. Aztán majd ő eldönti, hogy mit akar.

Ági!
Még egyszer boldog első szülinapot ennek a nagyfiúnak! Nem semmi, hogy milyen ügyes! Mire legközelebb találkozunk, már ő fogja tolni a kocsiját.

Karmen!
Sajnos a Rossmannban is csak nagydobozos volt. Elfelejtettem, hogy Te direkt kicsit kerestél. Nekem van néhány kis kiszerelésú popsitörlő, én azt szoktam elvinni, ha megyünk valahova.
A ruha éppen jó volt Tomikára (68-as), egy hét múlva már lehet, hogy kicsi lett volna. De nem is volt nagy választék, mert az a téli kollekcióból maradt. Le volt árazva 30 %-kal, így elég normális áron megkaptuk. Még jó, hogy egy hete nem kaptunk nyári tipegőt neki.

Enikő!
Bogi nagyon aranyos! Sajnálom, hogy Te is ennyire rosszul vagy, még emlékszem, milyen borzasztó volt. Nekem a 6-12. hétig tartott a rosszullét, de addig folyamatosan. Bízom benne, hogy neked is hamarosan elmúlik.
Nekem a doki limonádét+3-szor 2 B6 vitamint ajánlott. Nem tudom, használt-e, mert így is sz.rul voltam. Egyszer-kétszer az ügyeletet is ki kellett hívni, ők is B6 injekciót adtak.

Igen, a húgom kislánya félvér, az apja nigériai, olyan fekete, mint a fekete cipőbox. De már nem élnek együtt, a húgom most intézi a válást. A kislány (ill.nagylány) 13 lesz novemberben. És ő is szereti a rózsaszínt.

Mindenkinek jó éjszakát!
Tünde+Tomika
 
 


Sziasztok!
Karmen, nekem volt a kismamás csomagomban olyan kis adagólos doboz. Szélessége, mint a nagyé, csak csak a vastagsága kisebb.

Enikő, én annak idején ebben a terhességi időszakban ajándékoztam el vagy 10 parfümömet:-))) Visszasírom azóta:-))))

Tündi, becsüld meg Tomikát, nálunk a kezdetektől hatalmas ellenkezés van hajmosás/fejvizezés ügyben.
Szerintem az unokahúgod nagyon csinos kislány/nagylány. Hol fognak élni a válás után?
B
 


Enikő! Nagyon sajnálom, h ennyire rosszul vagyKép(. Nekem a 20.hét körül múlt csak el, remélem neked hamarabb elmúlik. A lányokkal meg a 18.héten.
Ha a savad nem sok, igyál citromos jeges vizet, az biztos jólesik. És van ERRE kifejezetten 3féle homeopátiás szer is, sztem a SASba, vagy a Kígyóba menj, és kérj segítséget. Állítólag, ha jól eltalálják, melyikre van szükséged, segít. És nem is drága.
Jobbulást!!!

Ági! Boldog születésnapot Kristófnak!!! 1éves nagyfiúKép))
(ne haragudj, hetedikére emlékeztem, és most néztem meg a táblába, h elsejeKép butakismama)


Tegnap voltam dokinál, teljesen zárva vagyokKép. 33.hét.

.:Angi:.
 


Angi: A végén 42. héten fogsz szülni! Kép

Ági: Boldog szülinapot Kristófnak!

Enikő:Szerencsére én nem voltam egyikkel sem hányós, csak egy kicsit égett a gyomrom Bátorral. Sztem ez anyuka függő, ki hogy bírja. Kitartás, nemsokára a szülőszobára készülsz. Kép

Gabi3
 
 


Babamama! az én csomagomban nem volt, persze megvagyok nélküle csak gopndoltam hátha árulják még valahol a nagy Pampers-hez adták ajándékba

Gabi! de aranyos lehet Flóci ahogy énekel! kutyus nálatok van már, szokja az uj helyet?

Tündi! ha elváltak tesod visszaköltözik?

Angi! de jo hogy nincs gond!!

Enikö! én is a B6-ot hallottam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
 
 


Na, lányok, ma bementünk Lottival a munkahelyemre. Kiírtam 50 nap szabit, taliztam az új főnökömmel (másik osztályra kerültem, hála).
November 2-től meló. Nem vagyok valami vidám hangulatban emiatt...
Pénteken megyünk nyaralni a Mátrába, csak mi 3-an, remélem kicsit össze tudom majd szedni magam. Nemsoká tanulnom is kell megint, ezerrel.

Angi! Őszintén kívánok Nektek egy 41.hétre, símán született, 3,5 kilós Boglárkát! Nagyon örülök, hogy minden rendben.

Enikő! Remélem hamarosan jobban leszel. Saját tapasztalatom nincs, nem volt semmi bajom "dumagéppel", csak az utolsó hetekben volt ki a gyomrom, de hála, kaptam rá gyogyit.
Én a Jate oviba jártam, egyébként a Batthyány utcában van. Nézzél jól körbe, anno utálták a szüleim.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
 


Karmen: Sajna még nincs velünk a Döme, mert kerítésünk még nincs. De a hétvégén már állítják a kerítésnekvalót. A lakásba nem tudjuk beengedni, csak ha itthon vagyunk, mert a riasztó bejelezne. A nyár végére már biztos nálunk fog lakni, addigra valami házikót is kerítünk neki. De télen be fogom engedni,ha jönnek a minuszok. Persze csak ha itthon vagyunk.

Melinda: Részvétem az 50 nap múlvai robotkezdéshez. De te legallább tudod,hova mész én még nem.

Gabi3
 
 


Sziasztok!

Ki volt közületek babaúszáson? Szombaton van még mindig? Mit kell ráadni a pelenkán kívüre, és hol tudom azt megvenni? Ugye egy 4 hós gyereket már vihetek?

Köszi előre is a válaszokat!


Üdv. Gabici
 
 


Gabici! Igen szombat 8-10ig. Árulnak úszopelust, van eldobható Huggies gyártja bármelyik drogériában kapható. Van 7-11 kg meg nagyobb méret is, kisebb nincs. Én emiatt moshatót vettem, egy uszógatya belül van bélése, itt nem tudom hol kapható, ezt Sopronban hajtottam fel.
ott bababoltban árulták, 1750ft volt. Igen, viheted.

Gabi! remélem Döme hamar megszokja majd, anyu kitalálta hogy majd ha Orsi nagyobb lesz akkor ö átveszi a kutyust, ezzel nekünk milyen jót tesz. Mondtuk hallani sem akarunk róla.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
 
 


Aranyosak vagytokKép, azért túlhordást ne kívánjatok;). Feltétel a hüvelyi szüléshez ui, h ne legyen túl nagy baba.

Karmen! Az nagyon jó ár! Itt a brendonba árulják !!!4zerért az úszónacitKép

1700ft a tescoban a huggies.

Gabi3! A kutyus szuper leszKép. Sztem ki kell bírnia kint a kertben a minuszokat is. (ha eddig nem szobakutyus volt)

Melinda! Hát ez is eljöttKép. Vissza a melóba. Sok sikert hozzá!!!

Én meg kezdem a fősulit szeptemberbenKép. Ne kérdezzétek hogyan;)

.:Angi:.
 


Angi! Mit fogsz tanulni? Ja, nem kérdezem, hogyKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
 


Köszi a tippeket, a limonádét iszogattam eddig is, én nem vettem észre, hogy segített rajtam, de lehet, hogy ha nem innám, még rosszabb lenne...Kép
Ha szednék még Magne B6-ot is az Elevithez, nem lenne túl sok vitamin??? Nem szeretném túlzásba vinni. Mondjuk az Elevitet is csak minden másnap szedem, de akkor is....

Angi: Ez nagyon jó hír, hogy zárt a méhszájad, csak maradjon is még egy darabig. Én nem kívánom, hogy túlhord, mert az egy örökkévalóság! Én nagyon utáltam!Kép Én inkább előbb szeretnék szülni kb 2-3 héttel Kép De erre nincs túl sok esélyem, mert Bogit is túlhordtam...Kép
A fősuli miatt nem irigyellek. Nem lesz könnyű 2 picivel. Azért bátor vagy, hogy bele mersz vágni. Én is szemeztem egy tanfolyammal ami 16 hónapos, de ahhoz, hogy OKJ-és legyen, plusszba 4 hónapig fel kell járnom Pestre vizsgázgatni, és 3,5 évessel meg egy pár hónapos picivel, meg egy állanódan melózó pasival nem hiszem, hogy menni fogKép Úgyhogy elhalasztom. MegvárKép

Melinda: Miért utálták anyudék az ovit? És tényleg a Battyányi utcában van, bocs! A Bogi apukájának az anyukája, avagy a nagymama dolgozik ott. Azért is gondoltam oda íratni, mert nagyon szép az ovi,tiszta rendezett és egy gyönyörű fa játszótér van kialakítva hátul az udvarban. Nekem nagyon tetszik és úgy tünik "normális" gyerekek járnak oda. Neked milyen emlékeid vannak róla????

Puszó
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Csajok a szegedi klinikán van 4D uh, ugye? Tudja valaki mennyibe kerül? Van valakinek tapasztalata?
Köszi
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!

Köszi az úszópelusos infot, majd akkor veszek Huggiest. Azt nem kérdeztem, hogy hova kell menni, a sportusziba? 8-ra oda kell érni, vagy később is lehet csatlakozni?

A 2-es kórházban is van 4D uh, és ingyenes. Csak sort kell várni. A klinikán is van. A barátnőmnek ott csinálták egy hónapja. Gyönyörű lett. Azt is lehet látni, hogy a papára hasonlít a bébi arca, meg, hogy mosolyog, majd elkomolyodik. Nem mindenkié sikrül így azt mondják.

Üdv.
Gabici
 
 


Ja, a klinikán a barátnőmnek 10e-be került, és kapott videófelvételt is róla.

Gabici
 
 


Lányok!
A nemrég feltett kérdésemre senki sem reagált.Kép
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Úszópelusos fürdőgatya. Hát ha tudom Szegeden ilyen drága akkor vettem volna több méretben is. De aztán eszembe jutott hogy bele van varrva a cim, szerintem aki akar innen tudna utánvéttel rendelni, még mindig sokkal olcsobb lenne mint a Bendonosat megvenni igy megirom a cimet.
Ja és van több szinben is gayto, mi fehéret vettünk de volt piros, kék, meg talán kékes-zöld.
Baby Shop 9400 Sopron Ágfalvi u.14
tel.(99)340-651
bocs akit mégsem érdekelt

Enikö! nekem naponta kellett szedni a Magne B6-ot és az Elevitet is. Én ezt még Kálciummal egészitettem ki.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
 
 


Enikő! Nem sok emlékem van. Anyuék azért nem szerették, mert soha nem jöhettek ne, ők úgy mondják, hogy amikor mentünk, bekaptak az ajtón, hazafelé meg kilöktek, épp csak kifértünk az ajtón.
A 4d uh a klinikán 10eFt, ha jól tudom. A kecskeméti 9eFt, és szupi, érdemes meggondolni.

Lottika éneke: "nem tajadom, őt szejetem, jegszebb kincs nekem". Ez a mai hangulatomnak jót tett, főleg miután megnéztem az esküvői videónkat, meg Lottikát picinek.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Megjöttünk a hosszúra nyúlt nyaralásból. A Balcsin jó volt, csak rövid, 2 nap tudtunk fürödni, aztán elromlott az idő. Utána kicsit Baján maradtunk.
Amint hazaértünk Benedek rögtön lebetegedett, lázas lett, de szerencsére mára már egész jól lett.

Ági, sok szépet és jót az egy éves Kristófnak!Kép

Enikő, jobbulást! Boginak meg boldog névnapot utólag! Jó kis beszélőkéje van a lánynak...
Én Danival jártam úgy a buszon, kb 3 éves volt, hogy elkezdett csúnyán beszélni ( Józsi bácsi kaka f.a) Foggalmam sincs, honnan szedte ezt, de én égtem tőle, mint a rongy, és hiába kértem, nem hagyta abba, ezt ismételgette a kölök... Kész voltam, persze mindenki minket nézett, egy darabig nem mertem buszra szállni vele...

Szilde, én nem ismerek arrafelé orvost...

Karmen, ha neked is jó, valamikor sétálhatnánk.

A táblázathoz egy kis kiigazítás, Benedek jul.3-án született. A tesók adatai: Péter: 95.11.21, 3890 g, 55 cm, Dr Vereczkey Attila, Ilia Katalin. ( Daru doki nem ért be )
Dániel: 97. 12.09. , 3470 g, 51cm, Dr Daru.

Lányok, édesek ezek a lányzók! Írjátok máskor is , miket dumálnak!Kép

Mára ennyit! Jó éjszaját!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
 
 


Sziasztok!
Kristófnak utólag is boldog szülinapot!

Edit, merre van az az utca? De egyébként szerintem olyan orvost kell választani, akiben megbízol, én sem, a lányom sem a körzetihez jár pl.

Melinda, írhatám, hogy nagyon édes Lotti a dumával, de a dicséretek tárházát lassan kimerítjük:-)))) Egyébként tényleg tünci lehet.:-))
Nálunk most bővült a kínálat: isz, víz, keksz, kérsz, deje-jössz, kapsz
szerintem egész jó majdnem 17 hónaposan

most éppen a dvd lemezek dobozaiból épített tornyot, ez is haladás, mert eddig csak szétdobált mindent

Szép napot mindenkinek!
B
 


Edelweiss babáit 2500g-ra saccolják, bpd 91mm. Férje mesélte hogy tegnap reggel 8 perces fájások voltak, de azt még nem érezte, de délután már keményedett nagyon a hasa és nagyon izzadt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: