Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én még csak babát tervezek, de nekeem Őt ajánlották. Jó lenne, ha írnátok tapasztalatokat. Köszönöm!
 
 



Szia!
Én Nála szültem a fiamat, nagyon jó tapasztalataim vannak Vele kapcsolatban! Figyelmes, és nagyon odafigyelt a terhességemre, a babára. Nagyon lelkiismeretes, jól ultrahangoz.
Üdv.
Vendég
 


Köszi!
Több tapasztalat nincs? Segítsetek, köszönöm.
 
 

 
 

Hello kontyos,

én 23. hetes kismami vagyok, Zsirai Lászlóhoz járok és meg vagyok vele elégedve. Jól vizsgál, mindent precízen elvégez, kérdésekre készségesen válaszol. Pénzt még soha nem kért, bár gondolom azért szülésnél illik majd és szeretnék is adni neki. Most volt egy kis problémám (ki akartam deríttetni hogy hajlamos vagyok-e a trombózisra mert olvastam terhesség alatt nagyob a veszélye és ülő munkát is végzek) szóval a háziorvosnál elküldtek a búsba hogy hogy képzelem hogy 26 évesen a trombózistól félek és mozogjak többet de mondtam hogy furán zsibad a jobb combom. Jó tanácson kívül mást nem kaptam. Következő nőgyógyászati vizsgálaton elmondtam Zsirai Lászlónak is hogy lehet-e veszélyes ez a trombózis meg lábzsibbadás és rögtön beutalt valami vérvételre amiből majd kiderül, persze azért ő is mondta hogy mozogjak sokat, de megnyugtató volt hogy foglalkozik a problémámmal és beutalt. Szóval egyenlőre ennyit tudok mondani, hogy odafigyelő, kedves orvos, amennyire látom érti a dolgát és szívesen is csinálja szerintem. Csak ajánlani tudom. Írok még ha lesz több tapasztalat, de én is szívesen olvasnék még véleményeket.

Üdv
 
 


Szií muszoo!
Köszönöm a válaszodat! Megnyugttató! :)
Te hova jársz hozzá? Hol fogsz szülni?
 
 


Szia Kontyos,

Én a 18. ker-ben lakok és itt rendel hetente egyszer keddenként, de amúgy a Péterfy-ben van, úgyhogy valószínűleg ott fogok szülni, mert itt nálunk csak a kis SZTK rendelőben rendel. Pont jövő hét kedden megyek hozzá megint vizsgálatra immáron 26 hetesen, remélem lesz megint ultrahang olyan jó nézni a kis pocaklakót ahogy mozgolódik odabent :) Az elején amíg még belefért a képernyőbe fényképet is adott az ultrahangról, hőpapírra kinyomtatta, mulkor is akartam volna kérni de már akkora a baba hogy nem fér rá a monitorra csak egy-egy testrésze.
ÉS még a tervezési szakaszban vagytok? Vagy esetleg már megvalósult a dolog? :)
Neked ki ajánlotta a Zsirai doktor urat? esetleg te is itt laksz a közelben a 18. kerületben?
 
 


Szia!

Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de én másfél évig voltam Zsirai doki ultrahangos asszisztense, kérdezz, ha kíváncsi vagy valamire.

Üdv.
 


Szia Lady-bird! :)
Engem érdekelne, hogy szakmai szempontból (tehát nem mint kismama, hanem a másik oldalról) mi a vélemény. Mondjuk akér a Te személyes véleményed is. Gondolom nem a jelenlegi munkahelyén voltál az asszisztense, így már azóta sok minden változhatott is akár, de érdekelne. Ha nem akarod ide leírni, akkor priviben is írhatsz Róla.
Azért érdekel, mert egy másik fórumban csupa negatívakat írtak Róla, és el ugyan nem bizonytalanodtam, de érdekelne szakmai szempontból is. :) Köszönöm!
Vendég
 


Szia Adrienn!

Küldtem privit, kettőt is :)

Üdv.!
 


Adrienne!

Írtam kettőt is, de nem vagyok biztos benne, hogy a második odaért, mert valami hibát írt ki. Majd nézd meg légyszi, hogy megkaptad-e :)
 


Szia!
Én eddig összesen 3 db privit kaptam Tőled! Akkor lehet, hogy az utolsó hiányzik??? Amit utoljára kaptam, arra válaszoltam is aznap, azóta nem kaptam másikat! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Én sajnos semmi jót nem tudok elmondani róla :( Bár ez lehet, minden orvosnál így van. Ügyeletes volt, amikor én szültem. Nagyon flegma volt, és felül akarta bírálni a választott orvosom javaslatát (aki akkor még nem volt benn a kórházban, csak telefonon beszéltek), és oxitocint akart adni, mert nem tágultam elég gyorsan... Azt viszont többszöri vizsgálat után sem vette észre, hogy a magzatburkom felül repedt meg, és a buroksapka miatt nem tud lefele jönni a baba. Így hiába voltak fájásaim... És aztán a 3 nap alatt, amíg a kórházban voltam, vizitekkor be sem jött a szobámba, az ajtó előtt kinn megállt :/ (Ezt a férjem mondta, aki kinn várakozott.) Szóval nemhogy a viselkedése nem volt szimpatikus, de még szakmailag sem volt a helyzet magaslatán :(

Lady-bird biztos szakmai szempontból is tudja értékelni. Nem tudom mit írt róla, mindenesetre tényleg az alapján kell dönteni, hogy kritikus, vagy problémás szüléseknél mennyire megbízható, nem az alapján, hogy mennyire kedves, vagy sima egyszerű szülést hogyan vezet le.

Szép napot!
Mal
 


Sziasztok!
Én a héten szültem nála a második babámat, császárral. Az elsőnél sürgősségi császár volt, szakmailag is megállta a helyét a Doki, most programozott császár volt, most sem volt gond. Én nagyon elégedett vagyok Vele továbbra is!!! :)
Vendég
 


Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak róla... Pénteken mentem be a munkahelyemről a Péterfybe, mert véreztem (15. hétben vagyok), és a saját dokim (Dr Móricz Katalin) nem volt pont bent, Zsirai doktor vizsgált meg. Lehet, hogy szakmailag a toppon van, de emberileg egy tapló. Amikor az ember attól fél, hogy a babájának valami baja van, akkor lehet, hogy legalább az ultrahangozásnál odavakkanthatna egy fél szót, hogy rendben van-e minden. Nem kell, hogy babusgassa az embert, de azért egy kis emberség szerintem elvárható lenne. Ha már ennyi idősen ennyire nem törődik az "emberrel", mi lesz később? Igaz, nem vagyok a fizetős betege...
 


Gruszter! Remélem minden rendben van a babáddal!
Igen, nem mindig túl bőbeszédű UH-nál, az biztos. De a Péterfyben az egyik legjobb UH-s!!! (ha nem a legjobb). Gyanítom, ha olyan problémát látott volna, amiről azonnal tudnod kell, azt biztosan mondta volna.
Vendég
 


Ja! És még valami! :)
Van itt az oldalon egy olyan topic, hogy "Péterfy kórház szülészet". Nagyon jó, aktív topic. Szeretettel várunk Téged is! Gyere, ne fogyjanak el a kismamáink!!! :)
Üdv.: Adrienne
Vendég
 


Szia!

Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de én másfél évig voltam Zsirai doki ultrahangos asszisztense, kérdezz, ha kíváncsi vagy valamire.

Üdv.
sosemvolt
Budapest XVIII. kerület
 
 


Szia Lady Bird!

Tudnál nekem is infót küldeni a dr. Zsirairól?

Köszönöm.
sosemvolt
Budapest XVIII. kerület
 
 


Szia sosemvolt!
Én a 3. babát fogom szülni nála másfél hónap múlva. 5 éve járok hozzá. Nagyon elégedett vagyok Vele, nem szülnék másnál! :)
elbilge
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok!
Tudnak valaki egy kis infóval szolgálni a doktor úrról? MIvel nem probléma mentes a terhességem hozzá küldtek automatikusan a péterfyben. Tehát most ő a nőgyógyászom. Valószínű, hogy császározni fognak. Szült már valaki nála császárral? Még nem kértem fel szülés orvosomnak de szeretném . Mennyit szokott kérni? kb? Vagy ha választani akarom akkor a magánrendelésén kell jelentkeznem?
kornelia10
Budapest
 
 


Ja jöhet privátban is. Előre is köszönöm!
kornelia10
Budapest
 
 


Ja jöhet privátban is. Előre is köszönöm!

Küldtem privit!
fanni2007
Salgótarján
 
 


Én dr Zsirai László barátja voltam több, mint 5 évig.
Nem ajánlom senkinek!!!!!
Amikor a legnagyobb szükségem lett volna egy nőgyógyászra, és végső esetben hozzá fordultam, lakóhelyi távolság miatt, fölutaztam csak emiatt Budapestre, sírtam, könyörögtem, hogy segítsen, annál gonoszabb volt. Semmivel nem segített, még azzal sem, hogy ajánljon valakit, ha már ő szakmailag nem tud segíteni. Úgy gondoltam valahogy végig vegetálom az életem hátralévő részét, de hál istennek találtam egy erős antibiotikumot a fiókban, és jobban lettem. Évekkel később kiderült egy professzor által mi a betegségem. Még próbáltam keresni Zsirait, de soha többet nem vette föl a telefonját nekem, nem válaszolt az üzeneteimre, mert nem tudta mi a bajom, hülyének is nézett, valamint nem is érdekelte. Pedig én hittem benne, azért is, mert barátom volt, egy világ omlott össze bennem. Ezt kaptam tőle. Miféle orvos az ilyen? Aki barátod létére akkor nem segít, és flegmáskodik, amikor tényleg beteg vagy? Nem tudom leszek-e valalha teljes értékű nő, mert ez a betegség akuttá vált.
szaffari23
Alsóberecki
 
 


szaffari23
Huhhh... Ha nem haragszol, akkor ezt így azért nem igazán tudom elhinni. Nekem nem barátom, de 5 éve ismerem. Néha valóban kicsit pokróc, de Ő ilyen, amúgy jól is áll Neki. Ha Veled valóban így viselkedett, annak komoly oka lehet... Abból, amit írtál, nem kifejezetten értem, mi volt a gond, mert én úgy értelmezem, hogy más orvosok sem tudtak segíteni... Szerintem nagyon jó szakember!
elbilge
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok!

Én a Zsirai dokit ismerem és nekem az a tapasztalatom, hogy érdekes a stílusa, de ő ilyen. Hozzá jártam kezelésre és ő is császározott meg, igaz 2008-ban volt, de azóta nem hiszem, hogy változott volna. Régóta ismerem az elején nem bírtam a stílusát aztán minél többet jártam hozzá egyre jobban bírtam. Szerintem ezzel ő is így van, hogy neki is meg kell ismerje a pácienst. Szakmailag meg teljesen megvoltam elégedve vele, hisz egészséges babám lett és az ő segítségével! Ha szülnék megint őt választanám még úgyis, hogy van akinek rossz tapasztalatai vannak róla. Meg aztán ő is ember és követhet el hibát. Szerintem ez sok mindentől függ, hogy ő milyen, mert ha úgy állsz hozzá akkor ő is kedves. Szóval Zsirai doki jó! :D
Vendég
 


sziasztok,

2009-ben "találtam rá" a Doktor Úrra, nála szültem 2009-ben a fiamat, szabija alatt jött be a szülésre, semmi gondom nincs vele, teljesen elégedett vagyok. Én is a 18. kerületi SzTK-ba járok hozzá TB alapon. Most a 2. babámat várom és még mindig hozzá járok, csak ajánlani tudom :)


üdv
 
 


Kedves Lady-bird!

Én is kaphatnék információt Dr. Zsirai Lászlóról?
A szomszédasszonyom ajánlotta. Még nincs választott orvosom se kórház. 20 hetesek vagyunk
Köszi szépen!

"Nézzék csak meg jól a terhes nőt: azt gondolnánk, átmegy az utcán, vagy dolgozik, vagy éppenséggel szól önökhöz. Tévedés. A gyerekére gondol. Nem fogja bevallani, de kilenc hónap alatt nincs perc, hogy ne gondolna a gyerekére. Jó, figyel arra, amit mondanak neki, csak nemigen hallja. Bólogat, de igazából fütyül az egészre. Maga elé képzeli. Öt milliméter: egy szem búza. Egy centi: kagylócska. Öt centi: az asztalon a radírgumi. Húszcentisen, négy és fél hónaposan: a kitárt tenyere. Semmi. Semmi se látszik, mégis csak gyakran téved a keze a hasára. Dehogy, nem is a hasát érinti, hanem őt."
Anna Gavalda
jesse
Budapest XVIII. kerület
 
 


@lady-bird:
Szia. Ha még aktuális, írtam profi ben kérdést. Köszönöm válaszodat előre is.

Lilypie Premature Baby tickers
Lilypie Maternity tickers
 
 


@kidcsaj:
Profi ban az privátban akart lenni. Bocsánat az elìrásért.

Lilypie Premature Baby tickers
Lilypie Maternity tickers
 
 


Sziasztok, szült mostanában valaki Zsirai doktornál? Jár valaki hozzá terhesgondozásra? Köszi előre is

Tünde
pankamanci
Budapest
 
 
 
 


29 éves vagyok és a múlt héten derült ki egy teszt segítségével, hogy terhes vagyok. Menstruációs görcshöz hasonló alhasi görcseim és hôemelkedés miatt a mai napon felkerestem a helyi sztk-t, ahol Zsirai Úr rendelt. Szerencsére minden rendben volt, megállapította a korai terhességemet és, hogy vélhetően a fáradtság okozta tüneteimet.
Amit én el tudok mondani Zsirai László doktor úrról, hogy gyors, precíz munkát végez, ugyanakkor csalódottan és lehangoltan távoztam a következők miatt:
Nyilvánvalóan a kezdeti időszak egy nagyon érzékeny és talán bizonytalanságot is keltő jó pár hét/hónap, de ezt lehet így is közölni a "Ne élje bele magát" kifejezés helyett. Egy ilyen örömteli tény megállapítását követően kellően lehangoltan már alig várom, hogy egy szintén jó szaktudással rendelkező, DE kedves és figyelmes nőgyógyászt találjak,.


Sziasztok!
Nemrég voltam az Istenhegyi Géndiagnosztikában UH-n Dr. Zsirainál, de azt az "élményt" nem kívánom senkinek. Az nem elég, hogy az UH fejet úgy rányomta a hasamra, hogy többször szólnom kellett (pedig nem vagyok egy mimóza típus), de szegény gyereket se kímélte. Mivel nem látszódott jól a babám az UH-n, ezért olyan durván megkocogtatta a hasam, hogy szegény gyerek teljes testében remegett tőle. Itthon a DVD-n visszanézve is szörnyű volt látni szegénykémet. Arról nem is beszélve, hogy a vizsgálat végén még véletlenül se segített volna feltápászkodnom a totál vízszintes vizsgálóasztalról. Szóval soha többet Zsirai!
 


@lady-bird:
Szia. Szeretnék én is kérni szakmai véleményt a dokiról. Van egy problémám és bizonytalan vagyok.
Ő kezelt vele..
Írjak email címet?
Köszönöm ha megosztod velem.
 
 


Sziasztok!
Baromi sok jó szakember van Budapesten,de Zsirai Úr lenne az utolsó akihez fordulnék!
Sikerúlt beégnie a tudatomba az undorító magatartásával,évek után is csak a durva vizsgálatok a szemét beszólásai,a lenéző és fennhéjázó magatartása jut eszembe.
Remélem a karmája utoléri!
 
 


Igazi, tapló bunkó a stílusa....nekem szakmailag is nulla, vagy inkább az alatt van.
 
 


Sziasztok!

2020-ban voltam a Doktor Úrnál az Istenhegyiben 12.heti genetikai szűrésen. Valóban nem túl kedves, de ahogy olvastam ilyen a stílusa (nem sértett meg semmivel). Viszont picivel több információt vártam volna, mikor közölte, hogy a tarkóredő vastagsága az elfogadott határértéknél magasabb, illetve valamilyen áramlás nem jó. Nyilván picit megijedtem , hiszen van már egy közös egészséges gyermekünk, így ilyesmire nem számítottam. Végül abban maradtunk, hogy menjek el majd 18 héten egy szívultrahangra és mivel a nifty, illetve a kombinált teszt további értékei rendben voltak (alacsony kockázat) , majd akkor meg a 18.heti genetikain többet megtudunk. Mondanom sem kell, engem nem hagyott nyugodni a dolog. Még aznap kértem a CZeizel Intézetbe időpontot 12. heti genetikai vizsgálatra. Szerencsémre 3 nap múlva mehettem is. Másik hatalmas szerencsém az ottani ultrahangos orvos Dr Leipold Gergő. Mint utóbb kiderült, Gergő nagyon.nagyon kiemelkedő ultrahangos. elmondtam neki miért mentem és megmutattam a papírjaimat. Végig nagyon kedves volt és nagyon alapos, többször kiküldött sétálni és mindig visszahívott, hátha jobban látja a babát. Sajnos aznap kiedült, hogy kisbabám egy komoly szívfejlődési rendellenességben szenved. Mindent elmondott (kamrai, sövényi hiányosságok, melyik nagy ér csökevényes stb.) két hétre rá volt időpontom Ladányi Anikó doktornőhöz, aki magzati szívultrahangot végzett és ugyanezek modta el sajnos ő is. (A doktornőt is tiszta szívvel ajánlom, remek szakember és empatikus is) Ja és a vizsgálat után , mivel tudta Leipold doktor , hogy a doktornőhöz van időpontom, mondta h még aznap felhívja és megbeszéli vele, miket látott nálam. Pedig most találkoztunk először. Szóval nekem Zsirai doki nem jött be (hozzáteszem, aznap én voltam az utolsó, biztos ő is fáradt volt, illetve tudom, hogy emberek vagyunk, senkinek nem ugyanolyan mindegyik napja. De ha rajta múlna még  legalább 6-8 hét rettegés és bizonytalanság várt volna rám. A genetikustól is megkaptuk az eredmény, miszerint nincs túl sok esély seemilyen műtéttel sem gyermekünk túlélésére, sőt lehet a várandósság végéig sem bírná ki. Így fájó szívvel, de el kellett válnom tőle.:( Viszont a másik két szakembert tényleg keressétek bizalommal :)
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: