Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Lányok,Asszonyok!

Sok szeretettel várok ide mindenkit,akinek felkeltette érdeklődését Budapest legújabb meddőségi intézete illetve betege volt vagy most is aza két orvosnak!
Meddőségi specialisták: Dr Vereczkey Attila és Dr Kósa Zsolt
 
 


Kedves Lányok!

Az új intézetet mindenkinek ajánlani tudom! Nagyon szívesen segítek, írjatok!

További szép napot!

Zsiby

Kép
Kép
 
 


nem akarok ünneprontó lenni, de én beütöttem Dr. Vereczkey Attilát a google-ba..........................vezetéshez nem megfelelő feltételek, okirat hamisítás,ALACSONY hatékonyság az előző kórházban(Nyírő)

háááát!!!!!!!!??????????????

velociraptor

 
 

velociraptor!

köszönjük,hogy ezt mind megosztottad velünk!én is tudok olyan dolgokat a Te dokidról...de én még sem alázom,úgy hogy kérünk Te se tedd!Van vmi bizonyítékod rá,hogy mindez igaz??olvasni bármit lehet.Mi igenis kiállunk Vereczkey doki mellett és nem véletlenül!
 
 


Kedves Bandy 27!

Nem minősítettem csak leírtam mit olvastam. És ezek nem fórumok, hanem többek közt Kaáli Professzor nyilatkozata stb. stb............egyébként bárkinek nyitott.
Én nagyon szépnek tartom a kiállásotokat, de a lombik testi-lelki megterhelése miatt baromira nem mindegy, hogy a sikeresség 25 avagy nem egész 10%-os.
magyarul komoly esély van rá, hogy öt finanszírozott programból egy se jön be.....ez annak személyes tragédia aki átéli......

velociraptor


Bocs még Bandy, szívesen hallanám ki az orvosom és mit hallottál róla?

velociraptor


Kedves Velociraptor!

Én is mindent el szoktam olvasni,amit Vereczkey dokiról írnak,csak én nem foglalkozok az ilyen lejárató cikkekkel!Az sem véletlen,hogy Kaáli professzor így nyilatkozik róla...no comment!
A sikerességről csak annyit,hogy nézd meg a sikerességi rátát,ami azt mutatja,hogy magasan ő legsikeresebb meddőségi szakember.Az hogy 25 vagy 10%-os a siker ez sok mindentől függ,nem igazán a dokitól,de Vereczkey doki minden esetben elmondja mennyi az esély.
Vereczkey doki sikerességét mi sem bizonyítja jobban,hogy nem egy nőnek 3-at ültetett vissza és mind a 3 megtapadt.
 
 


hú anyám, ezt el sem hisze, még el sem indult a fórum........

kedves velociraptor!
támogatom bandy hozzászólását, nekem két lombikot csinált vereczkey doktor mind a kettő sikeres volt, tehát nálam 100%-os, ellenben kaály professzor intézetével, ahonnan csak átpártolnak az ismerőseim, mert egy-két petesejtnél több nem érik és igen kevés az az ileltő akinek az államilag támogatott 5 sikerül ott. az én ismerőseim közü eddig egy párnak sikerült pedig általában a nőgyógyászok oda küldik a pacienseket, akik még nem tudják, hogy merre menjenek. de egyébként van kaálys fórum, talán ha oda írnál, az mindenkinek jobb lenne. ha tényleg lombikra vársz, úgyis az a doki lesz szent és sérthetetlen, akinél összejön a baba. nálam ez vereczkey dr -ról szóló mocskolódás már olyan uncsi mindig az ezer éves cikk felhozása. ha a cikk alapján nem mész hozzá, hát szíved joga, mindenki be tudja ütni a google-ba a nevét, mindenki el tudja olvansi azt amit akar, érdekes, hogy nem a dr vereczkey attila betegei vagyunk fórumot olvastad, ahol rengeteg anyuka írt, akinek sikerült ezt a csodás érzést átélni és akik mind ezt vereczkey drnak és csapatának köszönhetik.

egyébként már tuti ,hogy decemberben újra megyek a főorvos úrhoz, remélem addig még meg lesznek az eszkimóim és jöhet a tesó. szerintem egy-két ismerőssel biztos találkozni fogok a klinikán, akik szintén ragaszkodnak a megszokott team-hez, mert itt nem csak a főorvos úr van, azért ne feledkezzünk meg a többi szakemberről sem, na meg az emberségességről pláne, a családias hangulatról és a segítőkészségről sem. én még úgy nem tudtam senkihez fordulni, hogy ne álltak volna rendelkezésemre. én személy szerint nagyon szeretem a klinika dolgozóit is és nekik is nagyon hálás vagyok! vaószínűleg ezért nem is foglalkozom a lerágott csont cikkel! szóval mindenki tegyen a saját belátása szerint, oda megy, ahova akar, lényeg, hogy akik ezen a sza.... procedúrán mennek keresztül azért, hogy gyerekük legyen, ne ellenségként tekintsenek egymásra, mert ugyanúgy sírunk, ha nem sikerül, ugyanúgy örülünk, ha igen.
én személy szerint szeretnék minél több mindenkivel együtt örülni és megkérnék nagyon szépen mindenkit, hogy az undorító ellenségeskedést ne itt, hanem az élet más területén alkalmazza. itt inkább segítsünk egymásnak ötletek, tippek, kinek mi vált be és legyen minél több boldog család! és én e szerint élem az életem és próbálok minél több mindenkinek segíteni, akár melyik intézetet is választja!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


Nem egészen értetek-az nem ellenségeskedés, ha az ember megoszt infókat másokkal.
Érdekelne hol olvastál sikerességi statisztikát. Ami hivatalos statisztika, ott a Nyírő Vereczkey Doktor működése alatt nem ütötte a 10%-ot. Ez a Kaálik esetében 25%.
Szívemből örülök a pozitív eredményeiteknek, biztos van ilyenből is sok.Ha átmentek másik topicba(azt hiszem a Nyírő, de ez nem tuti), ott találtok vegyesen jót és durva dolgokat is.
Bandy, azt ugye azért a szíved mélyén Te se hiszed, hogy csupa hazugság jelenik meg?
Ha megírod hol találom az általad említett statisztikát, elolvasom.Várom válaszodat arra, ki az orvosom, és mit hallottál róla.

Szép napot mindenkinek

velociraptor


velociraptor!
nagyon köszönjük, hogy megosztod velünk a tapasztalatodat, meg a többi fórumon is , ahol szintén sok szépet és jót írsz orvosokról, 38 hozzászólásból 35 pocskondiázás, de hát mindenki másra használja a fórumozást, inkább, mint hozzáértő légyszíves + tapasztalatokkal gazdagíts minket és a sorstársainkat, mert szerintem te nem az vagy, mert kornkrét kérdéseid nincsenek, csak vádjaid. vagy ha sorstársunk is vagy, akkor a statisztikai adatok tudásában még nem biztos,hogy kismama leszel. ha meg kismama leszel, akkor nem lesz időd 5-6 fórumra írni. de hát szakmádból adódóan te tudnál másban is tanácsot adni, inkább azt oszd meg velünk, ha lehet!
egyébként én sem írok a budai meddőségis oldalra pocskondiázást (látom te azért írsz oda is) sem a czeizer oldalra, sem egyéb olyan helyre, ahol nekem nem jött össze, pedig megtehetném, de nem fogom elvenni a reményt senkitől ,csak azért mert nekem személy szerint ott rossz tapasztalatom volt - a szémély szerint a lényeg- mert hát az ugye nem egy cikk mikor pco-val, miomával és egyéb nyalánkságokkal nyomják az inszemet, mert az intézet utánam pénzt kap, az meg nem érdekel senkit, hogy ezek mellett az életben nem lesz sikeres. ha ezeken a helyeken maradtam volna, most nem lennék boldog anyuka.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


Bocs,de hol van már a Nyírő??? Te még nagyon a múltban ragadtál úgy látszik...Már rég nincs is ott!!!!A sikerességi rátáról meg bárhol megtalálhatod.Én a legfrissebb eredményeiről írtam!A dokidról úgy szintén bárhol lehet olvasni,rengeteg kereső van és két ismerősöm panaszkodott a hülye húzásairól!

Megszeretnélek kérni,hogy ne írj ide többet,nem akarjuk tovább olvasni,amit írsz,mert meginghatatlanok vagyunk és főleg egy beépített emberke szövegelése nem érdekel!!!!!Írj máshova,ahogy eddig is!!!Köszönöm!
 
 


Bocs bandy, te vagdalózol? Ki a dokim? Konkrétan ,hol az eredményességi mutató? Milyen 35 hozzászólás?Mielőtt vádaskodsz, mutasd azt a 35 pocskondiázást.......
Ha a Nyírőben 10% alatt volt az eredményesség, akkor máshol megduplázódik?
Nagyon jogos, ha hálás Vagy a gyermekedért, de légy tárgyilagos...
Én meló közben, míg a telefonokat intézem írkálok, de látom, Te is ráérsz......
Egyébként vannak gyerekeim....
nem azzal segítesz másoknak, ha remény céljából elaltatod Őket.....Van aki leírja a jót, van aki a rosszat és így mindenki közelebb kerülhet döntésekhez....

velociraptor


Szia Velociraptor!

Én is szeretnék hozzászólni ehhez az egészhez. Mi is annak idején a Kaáliban kezdtünk (sajnos), hatalmas zöld fülekkel. Alaposabb vizsgálatok nélkül háromszor lombikoztunk ott feleslegesen. Az utolsónál már szemmel látható problémám volt, mégsem állították le, mondván fél éves a várólista. A fagyasztott babáinkból érdekes módon, állítólag 50 % sem tért magához...... Utána hallottuk, hogy hova tüntek a fagyasztott babáink, ennyit a Kaáliról.
Vereczeky dokinak köszönhetjük, hogy minden reményt visszaadott nekünk. Milyen érdekes, hogy nála azonnal összejött a baba, miután megfelelően kivizsgált minket. Gyönyörű kislányom bearanyozza minden napunkat!!!!
Az internet köztudottan tele van minden szeméttel, mert már mindenki hirtelen minden témában szakértő. Én nem mernék komolyan utánjárás nélkül bármit csak úgy leírni.

Üdvözlettel:

Zsiby

Kép
Kép
 
 


Szia Zsiby!

Biztos feltűnt, hogy elismertem azt is, hogy nyilván vannak jó eredmények, és gyermekek, akik Nekik köszönhetőek.
Viszont van amit nem lehet vitatni.......pl. a minisztérium által kiadott eredményességi mutatókat.......és még egy pár tényt......
És azt sem , hogy nyilván a Kaálikban sem minden doki jó.....és nagy felelőtlenség volt, amit Veled műveltek, nyilván hatalmas lelki fájdalmat okozva......csak tudod, más topicban hasonlót írnak le a Doktor Úrról is, egy barátnőmnek, pedig ennél durvább tapasztalata van.
És hidd el , hogy minden orvos fel tud azért jó eredményeket is mutatni......és akinek Benne van bizalma menjen Hozzá, de azt is hidd el, nem mindegy, hogy 5 beültetésből valószínű egy sikerül, vagy 50%, hogy egy se....
Köszönöm, hogy Te Bandyval ellentétben, nem vagdalózva, hanem kultúráltan írtad le véleményedet...............és örülök, hogy sikerült Nektek, ha sok viszontagság után is.

velociraptor


Úgy látszik egyesek vagdalózásnak veszik,hogy leírom a TÉNYEKET!!!No comment...ugyan azt szajkózni állandóan,minden bizonyíték nélkül...honnan veszed ezeket az adatokat,hogy 5-ből 1 vagy 50% vagy a legrosszabb olvasni EGYSE??Érdekes,hogy mindig csak a rosszat olvasod a Doktor úrról,jót meg nem?? Mellesleg,ha nem keresem fel a doktor úrat,hanem maradok a régi pénzéhes,hiéna dokimnál,soha nem derül ki,hogy milyen komoly a baj!!Köszönöm Doktor úrnak a törödést és legföbbképpen,hogy észrevette mi a baj!!

Már kértelek,hogy ne írjál ide,de most fölszólítalak,hogy ne rontsd itt a levegőt!!Köszönjük!!Ha nem tetszik,amit írtam menj máshova,ahol elviselik ezt a...hagyjuk!!
 
 


bocs bandy, megint csak vagdalózol, konkrétan épp ezért semmire se tudsz válaszolni....
egyébként Hozzád írt utolsó mondatom az volt,hogy ki leírja a jót, ki a rosszat.....szerintem így kerek......
egyébként természetesen olvastam jót is-jó minden baba, aki megszületett, és nem jó, aki nagyon rosszul járt...............

velociraptor


bandy!
hát ez nem igaz, ez már tényleg marha idegesítő, hogy állandóan baromságok vannak válaszolva, mindig ugyan az. minisztérium, statisztika, hiába válaszolunk bármit, neki ez a feladata, hogy írjon, rosszakat!nem kell foglalkozni vele, aki akar majd ír neki, én személy szerint nem foglalkozom tovább vele. ráér, gondolom kevés a telefoncsörgés a kaályban vagy esetleg más helyen ,ahol doglozik, mivel asszisztens, nem nehéz kitalálni, hogy mi a foglalkozása érdeklődési kör szülészet-nőgyógyászat, nyilván szakmabeli. kár,hogy itt nem tanácsokat ad, mint a forgács intéztet honlapján. na én már nem foglalkozom tovább vele írjon amit akar, úgyis mindig lesz válasza. gondolom a barátnőjének a barátnőjének a barátnője hallotta a barátnőjétől, hogy vele megörtént és szörnyű......
hamár a forgácsnál tartunk a forgács intézet elfelejtette közölni egy egyszerű vidéki lánnyal, hogy a lombik veszélyeztetett terhesség és nem mondták ,hogy javasolt betegállományba mennie, persze 5.-re sikerült neki és szegény drága 26. hétre szült meg mellettem, pár napot élt a kicsi, szóval negatív példákat én is tudok sorolni, ugyanis könyvesboltban votl raktáros és nem keveset emelt!
csak azt nem tudom,hogy ha valakinem megvan az orvosa jár egy intézetbe vagy dolgozik ott, akkor neki nem teljesen mindegy, hogy egy másik intézetben mi történik? nem nőket gyilkolnak, hanem családokat segítenek kiteljesedni. érdekes, az egy mondattal el lett intézve, hogy vannak sikerek. mert hát neki nem az a lényeg. nekünk viszont igen, tehát gőzerővel előre.
hogy állsz inszem ügyben? most már minden leleted ok? én most elég jó fázisban vagyok elmegyek rákszűrésre, mert most már esedéges, de minél közelebbi dátumot akarok nézni decemberhez, hogy friss leletekkel tudjak menni. fagyi babákat aug vége felé átszállítatom a cirisből meg a nyírőből is (jó nagy a család :D ) aztán belevágunk mi is. tök jó volt a megnyitó, nagyon színvonalas, igényes party kerekedett. jó volt látni a sok gyerkőcöt és mennyi iker volt? tök édik! kár, hogy boti pont aznap nem aludt, persze a kocsiban bealudt és a megnyitón is szunyókált egy keveset, persze tök nyűgi lett, olyan hét körül el kellett jönni, mert ordított még dóritól is, pedig rá midig vigyorog. ti végig maradtatok? fényképeztél? én sajnos a műtőket csak fényképen láttam, mert addigra már úton voltunk hazafel, de majd látom élőben is nem sokára :roll:

zsiby!
nem is tudtam, hogy te is kaálys voltál. hát most jól megijedtem, hogy írtad, hogy 50% nem ébredt fel, nekem 4 van a cirisben ,3 a nyírőben, remélem abból már összejön egy tesó és nem lesznek csipkerózsikák.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


megértem az elvakultságotokat-bár tényekkel nehéz vitázni, ezért vagdalóztok
a jó az, ha az emberek a jót és a rosszat is tudják.....

velociraptor


Szia Etna!

Ne aggódj a fagyibabáid miatt. A több mint 50 % nem tért magához ez a Kaáli specialitása volt.......
Akkor ezek szerint a nagy család hamarosan útra kel. :-)
Mi is hamarosan kezdünk.

Zsiby :D

Kép
Kép
 
 


zsiby!
hú, akkor megint gyarapszik a fórum táblázata baba ügyben. gondolom a kiscsaj jó baba, ezért vállalkoztok ilyen gyorsan tesóra :D lassan már ő is egy éves, nagyon megy az idő. boti meg lassan kettő!! ez hihetetlen számomra, még nemrég volt 8 sejtes :D nekünk is farmos lett a szoba, megtanulta vele boti az összes állatot, ha majd megunyja csak leszedjük, aztán elrakjuk a tesónak. jó kis találmány, hogy annyiszor lehet leszedni ,ahányszor akarjuk. 180 g-os szénhidrát ügyben majd értekezünk, mert még nem hallottam róla, de érdekel. beütöm a google-ba, hogy mik az alapjai. kéne egy endokrinológus is, de hát a jót hálóval kell vadászni. elkezdem a leg magic-ot is, végül is mozgás az csak mozgás. kezdetnek ezt, aztán, ha csökken a túlsúly, akkor tovább lépek. köszi a segítséget!
etna

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


Velociraptor!

Az előző hozzászólásaidban statisztikákat akartál, ezért utána néztem. Azt mondtad konkrétumokról beszéljünk,hát akkor itt van:
1280405128.8874.pdf














Ez a gyógyinfók 2004.évi hivatalos statisztikája,amelyben egyértelműen látható,hogy a Nyírő Gyula kórház,ahol Vereczkey dr volt a vezető,az ország egyik legeredményesebb intézete volt és ettől lényegesebben rosszabbak a következők

Nyírő Gyula Vereczkey dr vezetése alatt 33%
SZEGEDI KÁLI 28%
DEBRECENI KÁLI 23%
TAPOLCAI PANNON 29%
BUDAPESTI KÁLI 28%
DÉVAI INTÉZET 21%
FORGÁCS INTÉZET 20%

Honnan veszed a 10%- ot?? Ez egy hatalmas hazugság!!!Itt és így akarod a Vereczkey dr betegeit félrevezetni?? Jól latható, hogy az eredményessegük 33%. Jobb, mint az országos átlag. Szerintem jobban tenned, ha nem itt rontanád a levegőt, hanem leveleznél a kális forumokon...

Kép
 
 


Sziatok Lányok!

Lili baba változatlanul nem alvós...... :lol: Úgy gondoltuk, ha már úgy is benne vagyunk a sok virrasztásban, akkor jöhet a tesó. Meg nem is akarunk nagy korkülönbségeket. Nehogy már majd akkor kezdjünk neki, amikor végre alszik a gyerek, és mi meg megszokjuk a jót..... :D Újra elölről kezdeni az éjszakázást, megint belejönni..... Most próbáljuk abbahagynia szopizást, illetve vmelyest visszaszorítani. Nem nagyon fogadta eddig el, párat már kipróbáltunk, most úgy néz ki csak akado, amit megiszik. De hogy ezek milyen marha drágák...... Ráadásul a felét mindig kiöntöm, mert össze-vissza fogyaszt belőlük.
A 180 g-os szénhidrát diétát Lili mellett is csináltam. A tejem nem lett kevesebb, és heti másfél kiló potyogott le rólam. Szerintem marha jó, és egészséges diéta. Majd küldök át róla táblázatokat. A leg magic is nagyon jó. Én is küzdöttem vele napi 1 perceket..... :-)
A tulaj visszakérte, most áll ez a projekt. Gondoltam na majd hulahop karikázok. Nagy mágus voltam kiskoromban benne, de úgy látszik ez nem az a tudomány, mint a biciklizés. Elfelejtettem.
A fali matrica tényleg nagy találmány. Nagyon klassz lett tőle a gyerekszoba. Mi még csak nézegetjük. :D

Bandy jól megviccelt a bogarad a képernyőn. Beugrottam neki.... :-) Azt hittem bogaras a monitor.

További szép napot csajok!

Kép
Kép
 
 


Bocsi Etna a tápszer kimaradt a szövegből...... :lol: Azzal barátkozunk mostanában.

Kép
Kép
 
 


Üdv. Mindenkinek!

Örülök, hogy az új klinikának is van már topicja!!! :) Az előbbi hozzászólásokat olvasva kicsit meglepődtem, hogy amint elindult a fórum, máris támadások érték. Én nem szeretnék belefolyni, csak annyit fűznék a témához, hogy ez az egész már egy régi, lerágott csont. Mindenkinek szíve joga az, hogy melyik orvosban / klinikában hisz, de ez a topic, mint a címe is mutatja, a Versysről szól és én azt tartanám reálisnak, ha az említett klinikáról szóló pozitív és negatív dolgokat írnák le ide azok az emberek, akik már jártak az intézményben. Aki pedig egyszer sem volt még a klinikán dolgozó két orvosnál, az persze véleményt nyílváníthat, de kérem, hogy a fentiekhez hasonlókat mellőzze! Vagy készüljön fel arra, hogy - mint ismerve a két orvos rajongótáborát:) - rövid időn belül passzív része lesz a fórumnak. De ha ezt szeretné, ő tudja....

Én személy szerint kitartok mindkét orvos és a klinika dolgozói mellett, már csak azért is, mert nélkülük nem lennék 3 hónapon belül anyuka. Kívánok nekik sok sikert, a klinikára járó pácienseknek mielőbbi pocakosodást, a topicnak pedig sok új, pozitív tapasztalatú hozzászólást!

Szép estét!
Bibus

 
 


Bibus!
gratulálok, nagyon megy az idő.hol fogsz szülni? zsibyhez hasonlóan mi is alvás gondokkal küzdünk. de boti 1,5 éves korára már csak!!! :roll: 2x kel fel. szóval nálunk is jöhet a tesó. most elmegyünk nyaralunk egyet, utána keményen átvitetem az új klinikára az eszkimókat és december környékén belevágunk. bár akkor pont nyáron leszek nagy pocakos, de hát tök mindegy a vége télen, nyáron nehéz. nekem a vége húzósabb volt, mert boti nem nagyon fért el, így állandóan a bordám között volt, az fa..a jó volt. Fruzsi még nem fészkelődi? Gyomor égés?

Zsiby!
a szoptatás is igen viszi le a kilókat, eddig mindenkitől hallottam, de hát nálam ugye ez a rész is kimaradt. 4 hós koráig fejtem, mert nem szopott, utána már adtam neki sima kaját. persze a korának megfelelőt. még fél évetek van, aztán viszonylag beáll az alvás, de ne hidd, hogy ki leszel aludva :D a 180g-os diéta nagyon érdekel, nyugodtan küldj bármit, megköszönöm. figyu, a fagyi babák átszállítása ,hogy működik? felhívom a pasit, kitöltöm a nyilatkozatot és ő elhozza? vagy én is kellek hozzá?
leg magic-on úgy lógok, mint majom a fán, jó nehéz, de igyekszem. kapaszkodom a karban, hátha úgy könnyebb. :D

nyaralás alatt is próbálom tartani a turmix ivást, nekem elég jól bejött, bár már hányingerem van tőle, most próbálok egy epres változatot, este reggel ezt iszom, ebédelek bármit és persze egész nap rohanok boti után. csak les zmár valami

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


Ne haragudj Bandy, de a Te eseted A "saját dugájába dőlt és mellé ült"-bocs, de ez jut eszembe.
Először is, a különböző ilyen,olyan infók statisztikáit nem igazán lehet készpénznek venni.Hivatalos a minisztérium által ellenőrzött statisztika az EMKI-nél van.
Másodszor, üsd be valamelyik böngészőbe a Doktor Úr nevét, és számtalan MEGNEVEZETT forrásból olvashatsz a kettős műtétektől az okirat hamisításon keresztül mindenről.Gondolod, mindenkinek annyi a felesleges ideje, hogy csak azért irkál, hogy valakit sározzon?
Nem merült fel Benned, hogy némely ember nem akarja, hogy más is úgy járjon, ahogy Ő?
Az a gáz, hogy Te elvakultságodban(ami abszolút érthető)nem veszed észre, ami az orrod előtt van.
Biztos, hogy, mint a Ti példáitok is bizonyítják,számtalan sikere is volt a Doktor Úrnak, életre hívva ezzel Babákat, akik Maguk a csodák, és szüleik életének bearanyozói.
Ettől még nem tilos, leírni a negatívumokat se(úgy ahogy Ti a Kaálikról,pedig ott is sok embernek sikerül), és aztán mindenki szabadon dönt. Viszont ,miért ne döntsön úgy, hogy ismeri a történet minden oldalát?
Egyébként, ha itt a babaneten átmentek a Nyírős topicba, olvashattok egy-két pórul járt hölgyről.......

Jó hét végét mindenkinek:

velociraptor


bandy!
ne foglalkozz az arra nem méltókkal, ne fáraszd magad felesleges kutatásokkal, mint írtam, neki ez a dolga. írnia kell, rosszat! ráér, tegye! hagyd ki az ovlasásból, ahogy ő is kihagyja a neki írtakat vagy ha nem akkor valami nem stimmel nála, mivel már 5 ember kérte, hogy ne írjon ide, de ő nem fogja fel, csak ír! a többi fórumon csak s ügynöknek hívják, ismerik. levakarhatatlan, vírusirtó meg nincs rá! gondolom most letelt a munkaidő, ezért köszönt el, ne aggódj hétfőn újra jön, de lehet, hogy önszorgalomból munkaidőn kívül is meglátdogat minket hála istennek, mert úgy hiányozna, ha nem írná le 45x-re, hogy okirathamisítás, statisztika, stb. nem tudnék nyugodtan aludni. ja és megérti az elvakultságunkat, de a statisztika meg az okirathamisítás. ha nem írtam volna a statisztikáról vagy az okirathamisításról az nem az elvakultságom miatt van, hanem a statisztika és okirathamisítás miatt. és így tovább nap, mint nap. statisztika és okirathamisítás, ha nem tudnád!tehát s ügynök nálunk is tevékenykedik, ahogy a többi fórumon is, ahol szitnén nagyon szívesen látják!

teszek fel képeket a klinka megnyitóról, legalább annak van értelme. STATISZTIKAILAG!ez nem OKIRAT, de azzá minősítjük! már ha értitek mire gondolok ti elvakultak!
én ezeket csináltam.

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


sajnos egy-kettő elég torz a kicsinyítéstől. azért a kételkedők kedvéért még rakok fel képeket, akik szintén a főorvos úrnak köszönhetik, hogy vannak. ők az ismerettségi körömből vannak, szintén "vereczkeys" gyerekek!

Kép Kép Kép

de gondolom erre is lesz valami válasz

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


Velociraptor,

En nem akarom vedeni Vereczkeyt, mert nem ismerem. Azt azonban tudom, hogy eleg ranezni a Kaali intezet statisztikajara (ami a honlapon van), es tudod, hogy hazugsag.
1. Azt irjak, hogy 2000-2008 kozotti eredmeneyeket mutatnak. Ehhez kepest a beultetett embriok szama 2,2. Ez hazugsag, mert 10 evvel ezelott minimum 3 embrio ultettek, es ma is csak olyan helyeken ultetnek 2-ot, ahol blasztociszta allapotig tenyesztenek. Igy a 8 ev atlagaban a 2,2 embrio azt jelentene, hogy ma mar csak 1 embriot ultetnek. Mindenki tudja, hogy ez nem igy van.
2. Nincs tisztazva, hogy ezek a terhessegi mutatok kemiai vagy klinikai mutatok, tehat felesleges osszehasonlitani az europai eredmenyekkel. Ez eros csusztatas.
3. Ha mar osszehasonlitja az europi eredmenyekkel, akkor miert nem kuldte be az eredmenyeket az ESHRE-hez. Meg lehet nezni a 2005-os hivatalos eredmenyeket, meg azt is melyik klinika jelentett. Abbol egybol kiderul ki nem jelentett.
4. 2004-es eredmenyekhez hasonlit, holott mar a 2006-os eredmenyek is publikusak.
5. Vegkepp szemfenyvesztes az europai atlaghoz hasonlitani. Pl. az angol ivf a legjobb szinvonalu europaban, de oda minden egyes klinika jelent, igy az atlag alacsony. Ezzel csak azt bizonyitja, hogy az atlagnal jobb (ha jobb?), de rengeteg klinika van, ahol jobb kezekben vagy.

Biztos vannak meg dolgok amiket en nem latok, de az tuti, hogy megy a csusztatas. Egy igazi szakember nem a Nok Lapjaban vagy a reggeli mokkaban osztja az eszt, hanem tudomanyos lapokban.
A magyar ivf sajnos nagy bajban van. En adnek idot mindenkinek, aki uj klinikaba kezd, mielott elkezdunk mocskolodni. Nekem nagyon ugy tunik, hogy szervezett ez a lejarato kampany. A masik oldal meg, hogy nem zorog a haraszt, ha nem fujja a szel.

Josh
 
 


Szia Joshua!

Köszönöm, higgadt és tárgyilagos soraidat. Észrevételeim:

-nem értem, miért bűnöm, hogy leírom a Versysről a negatívumokat,mikor mindengyiktek sorra csepüli a Kaálit? Az nem lejáratás? Elhiszed, hogy a Kaálinak köszönhetően is sok kisbaba született? És nyilván ott is vannak negatívumok...és itt is.
-ami statisztikáról én beszélek, ott külön van bontva a kémiai és a realizálódott terhesség.
Ami az utolsó bekezdést illeti igazad lenne, ha az illetőnek ez nem a harmadik lenne.
Ráadásul, ha szánsz két percet és átmész a másik topicba, ott régebbi szomorú eseteket találsz, tehát nem reális, hogy ezt a klinikát akarják lejáratni...
Ami viszont a gyakorlat hamis igazolásáról szól, az egyértelműen megnézhető a bűnügyi nyilvántartásban.

velociraptor


Kedves Etna!

Igen...van válasz...azt hiszem, nem vitatod Te sem, hogy nagyra értékelek minden megszületett és majd megszülető kis életet.
Nem tudom, olvastad-e ,hogy többször leírtam, hogy a Doktor Úrnak is nyilván voltak sikerei,ami mind külön diadal egy-egy családnak!
De......elhiszed, hogy minden intézetnek vannak ilyen képei?

velociraptor


Sziasztok lányok!!!
Látom megkezdődött az élet a fórumon! :roll: :evil:
Örülök,hogy létrejött ez az új oldal is, és megint vannak új "arcok" is akik a Vereczkey doktorról mindent tudnak. Csak az a baj,hogy ezeket mi is tudjuk,hallottunk róluk/ az már más kérdés,hogy mi a valóságalapjuk/, mégis Őt választottuk orvosunknak. És nem bántuk meg!
Mindenkit szeretettel várunk ezen az oldalon,de tényleg azt kérnénk Tőletek,akik nem kedvelik a Vereczkey doktort,hogy ne azért jelentkezzetek be ide,hogy az állítólagos statisztikával és bűnűgyi nyilvántartással jöjjetek. Higyjétek el,hogy aki hozzá jön, az tuti utánanéz mindennek és ő dönti el,hogy ennek ellenére választja-e orvosának vagy sem. Én legalábbis így voltam vele. Én is olvastam mindenfélét/ amiről azóta kiderült,hogy fele sem igaz/, mégis Őt választottam. És egyáltalán nem bántam meg.
Én a Kaáli intézetről nem akarok semmit mondani,de ha elolvasod a régebbi hozzászólásaimat ,akkor kiderül belőlük,hogy mennyire pórul jártam velük. 10 évem ment rá, és a lelkiekről nem is beszélek, mégsem irogak fröcskölödő üzeneteket abba a fórumba. Nekem is vannak barátnőim akik Nekik hálásak, mert ott jött össze a baba. Nekem nem. Itt viszont igen,elsőre! Igaz egy bazi nagy műtét előzte meg a lombikot, amivel a Kaálisok nem törődtek. Sajnos ugyan a baba nem maradt meg, de ez már ugye nem az orvoson múlt.
Na mindegy!
Lányok!!! Ne törődjünk semmivel csak örüljünk az intézetnek,és mindenki gőzerővel vesse bele magát az új projektbe!!!!

Mindenkinek sok puszi! Ja, és jó volt látni Benneteket!!!!

Kép
Hugi.
Kép
 
 


Lányok!
Ez a vonalzó vajon hogyan lett nekem? Nem ez volt! A nagyonbaba önnálósította magát? Még jó,hogy nem lányos vonalzót tett fel! Szabi megsértődne!!
Pussz!

Kép
Hugi.
Kép
 
 


Na!
Végre sikerült megváltoztatni a vonalzót! Remélem nem változtatja meg megint a nagyonbaba! :wink:

Kép
Hugi.
Kép
 
 


Velociraptor,

Szerintem ismerem azt a statisztikat is, amirol te beszelsz. Lehet nem fogalmaztam erthetoen, en nem akarom szapulni Kaalit, annyira azert nem erdekel. Nekem tovabbra is az a benyomasom, hogy az adatok (a hivatalos is) kozmetikazottak.
A masik gond ott van, hogy nem tudsz osszehasonlitani egy olyan klinikat ami OEP tamogatott egy olyannal ami nem az. Mas a betegek osszetetele. Az OEP tamogatt klinikakon a betegek fiatalabbak, korabban el tudnak menni, nem kell evekig sporolni. A masik, hogy azok akik fizetos klinikakra mennek, altalaban tul vannak nem egy sikertelen beavatkozason. Az o eselyeik sokkal rosszabbak. Az IVF eredmenyessege igen komplex, nem lehet csak ugy kivenni egy eredmenyt, majd azzal peldalozni. Fontos pl. hogy mennyi az implantacios rata, vagyis a beultetett es megtapadt embriok aranya. Ami azert mindenhol eleg alacsony. Az sem mindegy mennyi az ikerterhessegek aranya. A minosegi IVF celja egy baba/terhesseg.
A legfontosabb megis az, hogy nincs olyan klinika Mo-n amit peldakent lehetne allitani a nyugat europai, ausztral vagy amerikai klinikaknak. Nem vagyunk mi butabbak, sem ugytlenebbek, mint mas nemzetek. Ez valoszinu az minosegi kontroll majdnem teljes hianya miatt van igy. Ha a penzt arra hasznalnak amire kapjak az allamtol jobbak lennenek az eredmenyek. Ez igy nekem tovabbra is adocsalas. A befizetett adok onkenyes felhasznalasa. Igy egy maganfinanszirozott klinikat nem lehet senkinek ocsarolni. A maganklinikakat nem lehet adocsalassal vadolni. Ajanlanak egy szolgaltatast amit eldonthetsz hogy kered-e vagy sem. Viszont, ha mi, adofizetok fizetjuk a ciklusokat elvarhatnank jobb eredmenyeket.
Nekem ugy tunik mindenki cinkos ebben a dologban, kicsit olyan mint amikor a focista leszolja a csapattarsat, hogy ne fuss olyan sokat, mert akkor feltunik milyen keveset futok en.
 
 


Velociraptor,
a képeket nem neked raktam fel, hanem a többieknek, akik érdekeltek benne. de már nem fárasztom magam a neked való magyarázással. többen megtették, remélem felfogod. mi sem írogatunk hülyeségeket más fórumra, pedig, mint már soroltam írhatnánk nem egyre, de mi NEM ezért fórumozunk, hanem, mert van egy nagyon jó csapapat, ahova jó tartozni, de ezt te úgysem fogod átélni, mert te nem erre használod a fórumot. istenem, otthon is van net-je. :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


Kedves Joshua!
Teljes mértékben egyetértek veled!!! Pontosan úgy van ahogy mondod, hogy nem lehet összehasonlítani a Tb által támogatott centrumokat a nem finanszírozottakkal! Pláne egy Kaáli intézetet, ahol a Magyarországi beültetések 80%-át csinálják.
Na de mindegy is!
Mi ebbe az intézetbe járunk,mert itt van a választott orvosunk. Ha a Kaáliban dolgozna vagy máshol, akkor oda mennénk. A Kaáliban is vannak jó szakemberek!!!
Mindenesetre bármit írnak a Vereczkey doktorról,egy biztos! KIVÁLÓ szakember!!!! Nem egy esetben adta vissza a lehetőséget arra,hogy egyáltalán a lombikig is eljussanak az asszonyok. Azóta már többen boldog édesanyák!!! Ő a lehetettlent is megpróbálja!

Kép
Hugi.
Kép
 
 


Sziasztok!

Épp egy új intézet/orvos keresésében vagyok, és nemrég láttam, hog megnyílt a klinika. Dacolva a negatív hírekkel, érdekelne. :wink:

Gondolom még nem járnak olyan sokan oda. Van már várólista, vagy rögtön lehet konzultációra időpontot kapni?
Esetleg tudnátok árakat írni? (konzultáció, uh, inszem, lombik, stb..)Nagyon megköszönném, akár priviben is.

Itt nem is lesz TB finanszírozás?
 
 


Sziasztok Lányok!

Már az elején le szerettem volna vmit írni,de nem bírtam egyesek miatt!
Nem akartam leírni,de utólag nem is bánom,hogy januárban volt egy nagy kudarcom. Nagyon sokáig nyalogattam a sebeimet,jobban megviselt,mint a tavalyi vetélés.Ezért megbeszéltük Vereczkey dr-ral, hogy amint megnyílik az intézet csinál egy diagnosztikus laparoszkópiát és hyszteroszkópiát együtt. Ez lenne az első lépés,de ha nem találja meg az okot,akkor a további lépéseken majd elgondolkozunk. A műtétem most július 14-én volt. Már nagyon vártam,mert én éreztem,hogy megtalálja mi a baj,tudom,hogy mennyit jár endoszkópos továbbképzésre,hogy minél jobb legyen a betegeknek.MEGTALÁLTA, FELTÁRTA az okot  Kiderült,hogy PCO cisztáim vannak és amire én sem,de doktor úr sem számított a méhem alatt több endometriózis volt,(olyan helyen voltak,hogy nem láthatta!)mondta nem is csodálja,hogy tavaly elvetéltem és egyértelmű,hogy ezért nem estem teherbe,mivel nem műszeres befejezés ,ezért sem láthatta.De sajnos vár rám még egy sebészeti műtét,mert ránőtt nagyon csúnyán a vastagbelemre is. Most az a célom,hogy szeptemberben menjek az utolsó inszeminációra,ami biztos,hogy SIKERÜLNI FOG!!!

Mivel sok helyen nem műtenek,ezért honnan is tudná szegény nő,hogy mi konkrétan a baja,mert a találgatás az orvos részéről az meg van és még meg is ijeszti a páciensét.

Negatív dolog is tartozik a dologhoz:én az alapbetegségem miatt(már volt 2 komoly műtétem) szigorú ellenőrzésre járok.Az urológusom írt egy beutalót az akkori nőgyógyászomnak,hogy csináljon hüvely UH-t,a panaszaim miatt,erre a nődoki szerint tök fölösleges…persze,mert olyan pénzéhes azért.No comment!!Pedig már szerintem akkor időben kiderült volna esetleg,hogy PCO-m van, és nem nem borulok föl hormonálisan,nem hízok meg 15kg-t,amit nem értettem.

Én csak hálás lehetek dr úrnak,hogy ennyire maximalista a munkájában és ennyit törödik a pácienseivel!!!!

Kép
 
 


kedves tirana!

az árak a honlaon megtalálhatóak, de úgy tudom, hogy 250.000 egy lombik (ami magán klinikai árakhoz képest nagyon baráti) http://versysclinics.com/ vagy ha még nincs kész teljesen a honlap, akkor ott van a klinika telefonszáma, ha felhívod bármiről adnak szívesen tájékoztatást. egy konzi 10.000ft. egy évnél nem régebbi leleteket el szokták fogadni. de elmondják, hogy milyen vizsgálatokra lesz szükség, ha még nincs ilyen. szerencsére várólista nincs, mivel anyagilan nem mindenki engedheti meg magnának ,csak sajnos ha összeadjuk a sok sikertelen próbálkozást sokkal többre jön ki az "államilag " támogatott intézetekben egy sikeres lombik vagy inszem. fagyibabák visszahelyzése 75.000,-Ft. én csak ezeket kérdzetem meg, mert ezekben vagyok érdekelt. sok sikert, döncs belátásod szerint, de én nagyon támogatam a főorvos urat, én neki és a csapatának köszönhetem, hogy anyuka lehetek. ha bármi kérdésed van, ide nyugodtan jöhetsz, ha tudunk nagyon szívesen segítünk!

bandy!
nagyon sajnálom, hogy ilyen tortúrán mész keresztül, tiszta szívemből drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön az inszemed. nem is gondoltam volna, hogy ilyen nehéz dolgok vannak mögötted. remélem most már mindenről beszámolsz, hogy együtt tudjunk veled izgulni és örülni a jó híreknek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


Etna!

Köszönöm, ez is sokat segített! A honlap sajnos még nem működik.
Nekem szeptembertől aktuális a dolog, de akkor ezek szerint nem kell kapkodnom, lesz időpont.
Eddig is félig fizetős helyre jártam, de nagyon-nagyot csalódtam benne, illetve az ottani orvosban. Oda tuti nem megyek vissza, pedig nem kevés pénzt hagytunk ott. :? :cry:
 
 


tirana!
csak nem a dévay? bocs, csak kérdeztem! ha gondolod írd le, hogy miken mentél keresztül, van egy dr vereczkey attila betegei fórum, sokan ott is fent vagyunk, ott el tudod olvasni mindenki kálváriáját, mert a legtöbbünk nem volt olyan szerencsés, hogy könnyű utat járt volna be. én személy szerint kezdtem 3 vetéléssel, sok-sok pénzéhes nőgyógyásszal, akiknek fogalmuk sem volt, hogy mi a bajom, utána jött czeizer dr, aki kiutalt egy fitala orvosnak, aki inszemet csinált, mint kiderült ezeknek semmi köze nem volt a tényleges inszemekhez. vicc volt az egész, persze nem sikerült. utána végre megtaláltam a főorvos urat, akkor még nyírőben rendelt, a következőket nem vették észre az orvosok: pco, endometrizózis, mióma, kettős görbület (fejlődési rendellenesség) sövény. nem volt tapadási felület a méhemben. egyébként a sok felesleges műtét, amiről a szavahihetőnek nem mondható népszava írt akkora baromság, mindenkinek videora volt rögzítve a műtétje, bármikor meg lehet nézni. de legalább egyesek tudnak mivel példálozni. szóval műtét után 3 hónappal lombik, ikerterhesség. pechemre megszűnt a nyírő, 19 hetesen egy fiatal orvos vállalt, mint ikerterhest, egyik nap megvizsgált, másnap már szültem, ami szaknyelven nagyvetélés én szülésnek nevezném. 4 újjnyira kinyílt a méhszájam, két kisfiút veztettem el. aztán jött a pánikbetegség, amit ennek az egész tortúrának köszönhettem, de a gyász múlásával hála istennek és a családomnak, barátoknak elmúlt. közben vártam, hogy a főorvos úr kezdjen az új intézetben (ciris) de kicsit elhúzódott, önszorgalomból elmentem dr fülöp vilmos dr-hoz, aki a vetélő nők segítője ,átestem egy immunológia kezelésen, hála egy barátunknak ,aki a vérét adta, jobban mondva a savóját, aztán belevágtam a második lombikba, amiből lett az én kis ördögfiókám. hálás vagyok érte a főorvos úrnak, biológus katinak, kósa doktornak és mindenkinek, aki segített. és ezért vagyok élharcosa a főorvos úr védelmének, mert marhára tud idegesíteni, hogy olyan emberek pocskondiázzák, akik persze természetes úton estek teherbe, fogalmuk nincs mi ez az egész, max annyiban ,hogy egy másik klinikán dolgoznak és az a feladatuk, hogy besározzák. gondolom azért, mert az olyan klinikák, ahol sza.. az eredmény félnek attól ,hogy elesnek a pénztől, amit utánunk kapnak. mi ott szép aranytojást tojó tyúkok vagyunk, rohadtul nem érdekli őket, hogy lesz- e gyerekünk vagy nem! hozd a pénzt és kuss alapon. ja elfelejtettem írni, hogy várakozás közben még beugrottam egy bmc-be, ahol közölték ,hogy nem vagyok jogosult az eredményem alapján a lombikra fizessek 600.000 ezret vagy inszem. ilyen múlttal a hátam mögött , inszem, naná, hogy nem sikerült! hát nem annyira röviden ennyi. azóta sok barátnőmet küldtem a főrovos úrhoz és szerencsére mind anyukák! ja persze a terhességem sem volt semmi, 21. héten kósa dr (szintén itt van már ő is hála istennek) cisnált egy méhszáj bevarrást, hogy ne ismétlődjön meg az ikrek esete, de így is sajnos korán jött az ördögöm, de nem annyira vészesen, mert a 36. hét első napjáig bírta odabent. meglátod elmész ,felgyorsulnak az események, mert hát magánklinikán nem kell egy hónapot várni egy vérvétel eredményre, pik-pak lesz minden és már csak rossz emlékként fogsz gondolni a sok rosszra, már ha lesz időd, a gyerkőc mellett. kívánom, hogy mihamarabb ne legyen időd és mindeképp írj a fejlményekről, hogy hol tartassz!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


Kedves velociraptor, a Babanet elkötelezett híve a szólásszabadságnak. A Babanetnek, a fórum közösségének fontos, hogy ne csak dicsérő szavak hangozzanak el, azonban az feltűnő, ha valaki koncentráltan egy markáns kritikát ismételget. Egy adott ismétlésszám után már kampányjellegű a dolog, így megköszönve az észrevételeit, megkérem, nem rontsa el a VERSYS topik látogatóinak örömét!
Üdvözlettel,
Kiss Andrej - apa
apa
 
 


Hát Etna! :cry:

Ez nem semmi! Már jó ideje "ismerjük" egymást itt a fórumon,meg hálistennek volt szerencsénk élőben is találkozni a megnyitón,de ilyen részletesen még nem tudtam én sem a kálváriádról. Látod, mindenki azt hiszi,hogy a saját baja a legnagyobb és legrosszabb,és olvasok ilyen történeteket és rájövök,hogy vannak keményebb lányok nálam is! Én is sok mindenen mentem keresztül,veszítettem el 5! babát, de ez borzasztó lehet, amikor jól kifejlett babákat kell megszülni a sok marha hozzá nem értő orvosnak mondott egyének miatt! Borzasztó!
El nem lehet felejteni,de azért Neked már ott van egy drága kincs! És az már a Tiéd!!!
Sok sikert!!!!!!!
Puszi!!! Hugi.

Kép
Hugi.
Kép
 
 


Kedves Apa!! :lol:

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!!! :wink:

Kép
Hugi.
Kép
 
 


Etna,
tényleg nagyon nehéz utad volt neked is. De borzasztó, hogy szinte mindenkinek ilyen canossát kell járnia ahhoz, hog valaki végre foglalkozzon vele.

Nekünk 2 éve kezdődött, amikor eldöntöttük, hogy jöhetne a baba. 3 hónap után én már éreztem, hoy valami nem kerek. Nem csak azért, mert nem sikerült, tényleg azt éreztem, hogy valami nem ok.
Mivel akkor még fogalmam sem volt ezekről az intézetekről, egy sima nőgyógyászhoz mentem.
Imádott uh-ni, alkalmanként 9000-ért. Vérvétel, más vizsgálat, szinte semmi. Férjemet vizsálták, ő rendben. Doki szerint van tüszőérésem, de nem reped meg.
Closty 2 hónapig, uh nélkül. Eredmény 'természetesen' egy ciszta. Szerencsére az gyorsan elmúlt.
Utána már az én kérésemre 2-3 hónap Pregnyl-lel tüszőrepesztés, otthoni próbálkozás. De semmi.
Ő még elszórakozott volna, de akkor váltottam, az anyagiak miatt a BMC-be.
Ott kb. 1 hónapot bírtam. A Szűcs doki az első alkalommal a képembe vágta (szerintem teljesen jó 3.napi vérvételre), hogy korai petefészek kimerülés, csak lombik jöhet szóba. Úgy éreztem magam, mint akit leforráztak. De a futószalagot,embertelenséget sem bírtam.
Következő a Nyírő volt, Fülöp dokival. Nem kellett órákat várni, kedves volt, udvarias. Belevágtunk az inszembe. Ő Closty-t írt fel, én hiába mondtam, hogy nekem nagyon vékonyítja a nyh-t. Nem baj, szedjem. Inszem előtti uh, csak véletlenül hallottam meg az értékeket, nyh csak 4mm. Ha nem szólok, simán megcsinálja így is az inszemet!!
Ez után volt még 3 befejezett, de sikertelen inszem. A legutolsó májusban. Utána úgy gondoltam jöjjön egy kis pihi és sok munka. Az inszemek eredménye azóta 12-18 napos ciklusok.
Visszamentem, hogy szerintem ez nagyon nem ok, mi legyen. Azt mondák, szedjek Norcolutot! Minek? Így is 2 hetente megjön! És a hormonoktól borult föl a ciklusom. Mondom, én inkább tudni szeretném, mi a bajom, és azt kezelni!!! Erre azt mondja, akkor tartsunk 3 hónap szünetet, ha nem akarok semmit szedni, majd novemberbe menjek vissza. De előtte az általam kierőszakolt uh-n (nincs-e ciszta, ilyesmi) megjegyezte, hogy a nyh szabálytalan szerkezetű. Azóta se tudom, ez mit jelent, eléggé idegesít, de oda vissza nem megyek csak a papírokért. Ha már nem fizetek beavatkozást, akkor ne is menjek, nem foglalkoznak velem!!
Közben már bejelentkeztem a Kaáliba, és Krizsa doki javasolta a lapart. Az meg lesz szeptemberben. Annak az erdeményétől függően majd meglátom mi lesz.
Elvileg fent vagyunk a decemberi lombik listán, de még addig sok minden lehet...
Hát most itt tartunk. 2 év után még mindig nem tudom pontosan, hogy mi a probléma. Még sehol nem éreztem azt, hogy tényleg foglalkoznak velem. Mindenhol az inszem, lombik, és a pénzem volt a lényeg. Az, hogy esetleg megtalálják az okot, és spontán baba legyen, senkinek nem érdeke rajtunk kívül.
Na kibosszankodtam magam. Bocsi. :)
 
 


Szia Tirana!

Én nem vagyok túl népszerű ebben a topicban, viszont elég mélyre ástam magam a témában.....
Mennyi az FSH-d? Mert ami kicsit gáz, hogy a rövidült ciklusok valóban jelezhetik azt, hogy óvatosan kell bánni a petefészkeiddel.
AMH-t csináltak?

Miért javasolta Krizsa Doki a lapart?
Én nem igazán tudom, mit gondoljak a Kaálikról, mert vegyesen olvasni jót rosszat, de Krizsa biztos jó szakember.


Üdv. és kitartást,szerintem, ha rendbe hoznak, akkor még spontán is lehet, hogy össze jöhet Neked a Bébike...

velociraptor


Kedves tirana!
Nagyon sajnálom amiken kersztülmentél. Én a Kaáliról nem sok jót tudok mondani, de a Krizsa doktornál jó helyen vagy! Ő az egyetlen ott /szerintem/ aki kiváló szakember.
Puszi.

Kép
Hugi.
Kép
 
 


hugi!
a kálváriám nem is teljes, ez tömören van leírva. tudnám fokozni, tudnék orvosokról könyvet írni, de minek, az elvesztegetett éveimet és lelki állapotomat nem hozzák vissza! meg a 5 angyalkámat sem! az ördögöm viszont jól van, állati eleven kiscsávó, kárpótol mindenért! az egyetlen dolog, amit még nem tudok feldolgozni az a +30 kg!

tirana!
van egy sorstársunk, vasi néven szokott írni, remélem ide is talál majd, ő aztán tudna szűcs doktorról mesélni. nála is ugyanezet állapította meg, mint nálad, csak nála már a lombikot is kizárta. én wigand (vagy nem is tudom pontosan hogy írják a nevét) doktornál voltam, emberileg nagyon aranyos, de a hormonkezelésemet kicsit benézte, ugyanis inszemhez 1 sejt ért meg, amiben nem is volt állítólag tüsző, de azért megcsináltatta az inszemet, igaz ő szabira ment (gondolom akkor már kereste a helyet külföldön, mert oda ment dolgozni) engem az idős professzor bácsira hagyott, aranyos volt, csak kicsit szenilis. így visszagondolva vicces volt ,norbinak (uram) pont az a szoba jutott, ami a kávégép mögött van, 40 fok, újságot valaki elvitte. 3/4 órát volt bent mire végre lett eredmény, ennél már csak a sote II volt jobb, ahol egy függöny mögött kellett anyagot produkálnia, úgy ,hogy a másik szobában, ami nyitva volt, épp a diabéteszes kismamáknak magyarázták el az étrendjüket és hogy hogy kakiljanak, hogy ne legyen aranyerük :roll: szóval bmc, nekem egy sejt, norbi izzadt, engem meg nem kötöttek ki, ugyanis a takarító srác segített fel az asztalra és ő "asszitszált" az inszememhez. mikor fejjel lefelé fordított a bácsi, aki sunyi módon adott a méhszájamba egy szurit, hogy nem nyílt ki rendesen címszóval (méhszájgyengeség miatt kell bevarrni a méhem terhesen, érdkes, hogy nála nem nyílt ki) szóval fejjel lefelé fordításkor nem kapaszkodtam meg, nem voltam kikötve és leestem a székről vagy mi a ló..asz az, mire a bácsika, maga nem volt kikötve? mondom a műtős fiú nem kötött ki, mire a bácsi, á, ő nem műtős, ő a takarító. szóval a bmc-ben kevés olyan ember van, aki nem látott deréktól lefelé. norbi meg azóta nem szereti a kávégépet! :lol:
lapar nagyon jó dolog, sokmindent meg tudnak látni, amit mással nem nagyon, lsd bandy esetét. tök hamar lehet belőle talpra állni, utána pár hónap múlva meg úgyis lombik. szerintem azért 2 ciklust meg szoktak várni. aztán majd meglátod, hogy mi lesz. én azt javaslom, hogy ha úgyis várólistán vagy, decemberig a szeptemberi műtét után várni kell, csinálj meg egy lombikot, aztán ha isten ne adja nem jön össze, akkor tudsz lépni. bár a gyógyszer árak nem semmik, ezért nem érdemes az állami helyeken végigcsináln az 5 lombikot, mert ha összeadja az ember a ráfordított időt, lelki dolgokat és nem utolsó sorban pénzt, abból a magánklinikán már rég gyerek van!ha anyagilag bírod, akkor inkább a magánklinikát válaszd elsőre is!meglátod a külömbséget, nincs órákig várakozás (még most az elején tuti :lol: ) nem keverik el a leleteidet, kedvesek, nem akarnak megverni, mint a bmc-ben a nagyon kedves ősz hajú nő, aki a recepción van. nem kell órákat sorban állni, hogy kikérd a kartonod. FELVESZIK A TELEFONT! sorolhatnám..... ugye tudod miről beszélek, te is jártál oda. ott ül 4-5 asszisztens és hagyják csörögni a telefont, vidáman beszélgetnek. az őszhajó kedves asszony rámszólt egyszer, hogy ne rágózzak, komolyan mint a suliban, közben 34 éves vagyok! bezzeg az urammal kedves volt, pedig ő is rágózott :D

velociraptor!
ha segítőkészen állsz emberekhez, akkor szívesen látunk, csak a mocskolódást nem! szakmailag biztos jobban hozzá tudsz szólni a témákhoz ,mint mi, mi csak a velünk történteket tudjuk elmesélni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
 
 


Sziasztok,

szeretnék én is csatlakozni hozzátok, annál is inkább, mert elég szemét dolognak érzem, hogy itt egyesek úgy rágalmaznak kiváló szakembereket, hogy azokkal soha nem beszéltek, velük kapcsolatban nem álltak. Ez így nem túl fear... Különösen igazságtalannak érzem ezt Vereczkey doktorral szemben, aki saját tapasztalatom szerint, valóban elkötelezett segítője a gyermekvállalással küszködőknek.
A mi történetünk két évvel ezelőtt kezdődött, amikor is egy laparoszkópiás vizsgálat nyomán azt a diagnózis nyomták a kezembe, hogy két oldali petevezeték-elzáródásom van, s gyermekem kizárólag lombikkal születhet. Ekkor kerestük fel a területileg legközelebb lévő Kaáli intézetet, ahol egy ciklust és annak hormoneredményeinek lemérést követően belevágtunk a stimulálásba. Igen ám, de elég gyengén reagáltam a gyógyszerekre (legalábbis a doki szerint), annak ellenére, hogy a balban 1 a jobban 3 tüsző indult el, nem növelte a gyógyszereket, hanem leállította a stimulációt. Innentől kezdve havonta eljártam 2. napi vv, ahol folyamatosan magas volt az FSH, illetve voltak hónapok, amikor a stimulálható tartományba volt (összesen 2 ilyen volt), de akkor én mondtam, hogy most ne, mert lelkileg nem éreztem késznek rá. Tovább folytak a két napos vv, ahol egyszercsak (pontosan tavaly szeptemberbe) magas repülésbe kezdett az FSH hormonom és 20 alá már nem is ment. Tartott ez decemberig, amikor is a doki szemrebbenés nélkül közölte velem/velünk, hogy az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem lehet gyerekünk. Még jó, hogy velem volt a férjem, mert arra sem emlékszem, hogy jutottam ki a rendelőből. Hosszú, fájdalmas időszak következett, egészen addig, amíg az egyik ismerősöm javaslatára fel nem hívtam Dr. Vereczkey-t. Az első konzultáció után azt éreztem, bármi bajom is van itt jó kezekben vagyok. A doktor úr kérésére megcsináltuk az AMH, illetve újabb FSH-t is csináltunk, s valóban látható volt, hogy a kimerülés felé tartanak a petefészkeim. Viszont a doktor úr javasolta, hogy a petesejt donorság előtt próbáljunk meg egy saját stimulációt, nem látja teljesen reménytelennek, hogy saját petesejtet nyerjünk. Elkezdődött a stimuláció, óriási adagokkal mentek a szurik, végül a leszívás napjára 2 tüsző lett, amiből 1 petesejtet sikerült leszívni. ICSI-vel megtermékenyítették és két naposan visszakerült Egyszemkénk a pocakomba, aki ma az ET követő 24. napon 1000 körüli bHCG-t produkált, ami megfelel az elvárt eredménynek. Pénteken megyünk uh-ra és bízunk abban, hogy a doktor bácsi rendben talál mindent odabent. Ha jó Isten megsegít bennünket jövő áprilisba megszületik a babánk.
Ez a történet Vereczkey doktor nélkül nem történhetett volna meg, mert biztos vagyok benne, hogy minden meddőségi klinikáról elzavartak volna 46,5 FSH hormonnal (ennyi volt tavasszal)

Kedves Etna33, nagyon megrendítő a történeted, én ugyan felét nem éltem meg annak, amit te, ennek ellenére néha azt éreztem belerokkanok a terhem hordozásába. Nagyon erős nő vagy, és olyan jó, hogy ezekről a nagyon szomorú dolgokról tudsz vidáman írni.

Tirana, nem egyszerű a te utad sem. Én a Vereczkey dokinál a hitemet kaptam vissza abba, hogy gyerekem lehet. És azt gondolom, ez perdöntő volt az elmúlt időszakba.

Egy kicsit hosszúra sikeredtem, bocsánat!
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron