Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kérlek osszátok meg a tapasztalataitokat Dr. Nyulasi Gáborral kapcsolatban! Nagyon kevés infot találtam róla, jövő héten megyek hozzá először és ha minden rendben lesz nála fogok szülni. Császár után természetes szülésre készülünk.
 


No akkor válaszolok magamnak...
Eddig kétszer voltam Nyulasi doktornál, a magánrendelése a IX. ker Tompa u.-ban van. Egy vizsgálat 11 ezer Ft nála.
Kedves, mosolygós, szimpatikus, sokkal többet nem tudok róla egyelőre.
Viszont nem tetszett. Említettem neki, hogy egyetlen alkalommal történt, hogy valami vízszerű kifolyt belőlem, meg is ijedtem. A vizsgálat után felírt Candibene hüvelytablettát, mire én kérdeztem, hogy minek, nincs folyásom. Mondta, hogy igen, minden rendben van de nehogy legyen. Aztán látta rajtam, hogy nem igazán tetszik az ötlet, hogy tönkretegyem gyógyszerrel a hüvelyflórám, akkor mondta, hogy na jó, akkor nem kell kiváltani csak ha szükséges. Pfff... Nem szeretem, ha gyógyszerrel akarnak tömni fölöslegesen.

Ill. még egy dolog: van nálunk a családban egy genetikai betegség, ami miatt genetikai tanácsadásra kell mennem. Igaz, ritka betegség, de ő még nem is hallott róla, míg a régi dokim egyből vágta, hogy mi az...
 


2012 július végén szültem dr Nyulasinál.
Az első császár után elvileg nem zárkózott el a természetes szüléstől de ez sajnos nem valósult meg, a második is császár lett.
Elég súlyos terhességi diabéteszem lett, az utolsó két hónapban inzulint is kaptam és láthatóan ettől a doki nagyon beparázott.
Innentől kezdve mondta, hogy nem szülhetek természetesen pedig a diabetológus orvos szerint nem befolyásolja a szülést.
Igaz, nekem is elegem volt már nagyon a végén, folyton emelni kellett az inzulin mennyiséget s erre hivatkozva ill. arra, hogy én is szerettem volna mielőbb túl lenni a szülésen, 10 nappal korábban császárral megszületett a babám.
A műtét előtt nagyon féltem (az első nem sikerült valami jól), de ő sem nagyon tudott megnyugtatni, éreztem benne valami bizonytalanságot vagy félelmet. Igazán az altatóorvos, Dr. Barnstetter Gabriella volt az, aki miatt pozitív élmény lett így is.

Egyébként a terhesgondozásnál a Nyulasi doki odafigyelt, bármikor bármivel fel lehet hívni és el is lehet érni, ha nem veszi fel akkor is nagyon hamar visszahív vagy az asszisztensével lehet beszélni.
Mindig emlékezett rám, mikor kórházban voltam (nem a szülészeten), akkor is felhívott.
Pozitívum, hogy aznap mikor elengedtek a kórházból, a babánkat egyből szívultrahangra kellett vinni egy szívzörej miatt, Nyulasi doki másnap felhívott, hogy hogy van a baba, mi van a szívével.

Összességében odafigyelő, emberséges dokinak ismertem meg, aki nem vállalja túl magát viszont egy kicsit inkább biztonsági játékos mint bevállalós. Nem egy szószátyár, sokat nem beszélgettünk de én sem vagyok az.
 

 
 

Sziasztok, érdeklődnék én is friss tapasztalatok felől a Doktorúrral kapcsolatban! Sima és császár is érdekel! Hányadik hétig vállal elvileg egy kismamát el? Félidő???
 


Nekem nincs vele pozitív tapasztalatom, első baba, első ultrahang állami rendelésre mentem, 6.hét,megvizsgált, de nem kaptam tájékoztatást arról hogy mikor fog születni, mik a teendők csak a covid miatti hálapénz ugrására utalgatott végig. Megyek magánba, de nem hozzá az tuti.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: