Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Terhességem 8. hetében járok, de még csak most lesz az első ultrahang vizsgálatom, amitől nagyon félek, mert nagyon aggódom a kisbabám épsége miatt.
Valószínű azért aggódom ennyire, mert nem nagyon produkálok klasszikus terhességi tüneteket, vagyis nincs hányingerem, nem émelygek. Illetve a többi tünetem sem olyan intenzív, mint azt vártam, hogy lesz.
Várom azokat, akik hasonló cipőben járnak, jó lenne beszélgetni a dologról és megnyugodni!
 
 


Szia!

Nincs miért aggódnod,van aki nem produkál semmilyen tünetet.Nem vagyunk egyformák.
Nekem sem volt semmilyen tünetem.Se rosszullét,se hányinger,semmi.
3 héttel a szülés elött még dolgoztam 8)Néha csak a pocakom látványa biztosított arról,hogy terhes vagyok :lol:
Persze az utolsó időben már jöttek a tipikus tünetek:vizesedés,alvás problémák.
Élvezd ezt az érzést,mert szerencsés vagy.Volt ismerősöm aki 9 kilót fogyott, az első trimeszterben annyira rosszul volt.A végén már kórházba akarták vinni,mert teljesen legyengült.

Szóval nyugi,aggodalomra semmiok!!Jó pocakosodást!
Írjál majd,hogy mi volt az UH-n

 


Szia!

Köszönöm a bíztató szavakat, nagyon jó olyan valakitől hallani ezeket, aki szintén így élte meg a terhességét! :) Néha nagyon pozitív tudok lenni, de elég egy kis rosszat olvasni valahol és egyből negatív gondolataim támadnak! Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy ez a babóca itt a pocakomban lombikbaba. :) Talán ezért is féltem a kelleténél jobban!
Ami tünetem meg van az a vérnyomás csökkenése, éhségérzet, mellek érzékenysége hámlása, egy hétig szédültem, de az elmúlt már és van olyan, hogy nem kívánok bizonyos ételeket. De mindez nagyon enyhén, ha nem tudnám, hogy terhes vagyok nem tulajdonítanék nekik nagyobb jelentőséget!De nekem az a furcsa, hogy én mindig azt hittem, hogy ezek nagyon intenzívek lesznek, de úgy látszik az én szervezetem nem reagál olyan érzékenyen! :?
 
 

 
 

Szia!

Azért látom vannak tünetek :wink:
Régen azt mondták,hogyha egy terhes asszony rosszul van és állandóan hányingere van akkor nem is akarja annyira a gyermeket.A teste tiltakozik.Persze ez csak szóbeszéd.Akkor még biztos nem voltak tisztába a hormonok jelentőségével :lol:
Amikor én terhes lettem, a munkahelyemen senkinek nem volt még gyereke,és senki nem volt terhes rajtam kívül.Semmilyen példa,vagy ellenpélda nem volt elöttem.Nem írtam a babanetre(akkor még nem is tudtam,hogy van),és nem olvasgattam könyveket a terhességgel kapcsoltaban.Annyira jól és természetesen zajlott a 9 hónap,hogy eszembe sem jutott,hogy bármi baj legyen.
De most...
Épp kistesó projektben vagyunk,nyakig.És néha engem is megrémisztenek azok a dolgok, amiket itt olvasok.Az első terhességnél nem aggódtam, a másodiknál tuti fogok,ha lesz rá időm :D :wink:
Ha megpróbálod kizárni valahogy ezeket a dolgokat akkor nem kell,hogy negatív érzésed legyen.
Sajnos vannak a terhességnek árny oldalai is, de reméljük réged ezek a dolgok elkerülnek!
Lehet a szülés fog máshogy alakulni.Én 23 órát vajúdtam...Ott megkaptam a 9 hónap kínját egybe :wink: :lol: :lol: DE MEGÉRTE!!

Elsőre sikerült a lombik?

 


Szia!

Igen, eddig úgy néz ki, hogy elsőre sikerült, de nem szeretnék semmit sem elkiabálni. :D A teszt és a vérvétel azt mutatta, hogy terhes vagyok, remélem az UH is igazolja ezt!lNagyon tartok a pénteki ultrahangtól! :?
Remélem minden redben lesz, akkor már kicsit meg fogok nyugodni, bár biztos mindig találok valamit amin lehet izgulni! :o

Nagyon szorítok neked a kistesó projekthez, remélem mielőbb sikerül!!!! :D
 
 


Sziasztok!:)

bocsi , hogy így ismeretlenül írogatok, de engem is érdekelne ez a téma.:)
Andszamhez hasonlóan én is lombikos vagyok, 4-re sikerült, láttuk már a petezsákot, a köv UH szerdán lesz.Nagyon izgulok hogy minden rendben legyen.Nekem mára szinte elmúlt a mellérzékenység, viszont reggel hánytam....nem tudom ezek a tünetek hol jönnek hol mennek,és kikészítenek, az lehetséges hogy nem állandó a mellfájás?????... ma elvileg még csak 6 hetes és 5 napos vagyok, még nagyon az elején ezért is félek.
Vendég
 


Sziasztok!

Andszam

Mi volt az Uh-án?

vikimi

Drukkolok a szerdához!!Biztos minden rendben lesz!

 


Sziasztok!

Üdv Vikimi itt nálunk!

Nekem meg volt az UH pénteken és egy kicsit sikerült csak megnyugodnom. Nos az a helyzet, hogy egy petesejtecske tapadt meg, a másik az elindult, de nem fejlődött tovább. Szóval az az egy sejtecske viszont biztosan nem akart egyedül maradni, mert osztódott, és úgy néz ki, hogy egypetéjű ikreket várok!!!!!! :o :)
Minden eshetőségre számítottam, no de erre!!! :D
Ja és mindekettőnek dobogott a szíve! :D
Szóval most aggódhatom emiatt, hogy mindkettő rendben legyen és egészségesek legyenek!
Most kéthetente mennem kell UH-ra és reménykedem, hogy minden rendben lesz.

A tünethiány továbbra is fennáll nálam is!
Edig még fájdogált a mellem, de mára ez is elmúlt, úgyhogy enyhe székrekedés és a vérnyomáscsökkenés, no meg a fáradékonyságon kívül semmi nem utal arra, hogy terhes vagyok! :? De erre mindig azt mondja az anyukám, hogy nem fájhat állandóan a mell sem, mert akkor végigszenvednénk a terhességet!? :o

No rólam ennyit, Vikimi nagyon szorítok az UH-hoz biztosan minden rendben lesz!

Szép napot!
 
 


Andszam!

Gratulálok!!!Ez nagyon jó hír!!
Biztos rendben lesz minden!!

 


Andszam! :)

ez fantasztikus hír! :) gratulálok !! KépKép

vigyázz nagyon magadra!
Mennyi idős terhes vagy?
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm ,aranyosak vagytok! :D
Most vagyok a 9. hétben, betöltött 8. hét és 2 nap. Úgyhogy még nagyon sok van hátra, de remélem minden rendben lezajlik! Én nagyon nehezen tudom még most is elhinni, hogy igaz, és tényleg van ott bent valaki, ráadásul lehet, hogy ketten vannak!!!! :o :D

Veletek mi van? Vikimi neked mi volt az UH-on mesélj!
Málna ti hogy haladtok a kistesóval?

Nagyon szép napot nektek! :)
 
 


Andszam!:)

Láttuk a kis Moszatmanót, vert a pici szíve, CRL 13,6mm, nagyon boldog vagyok, de egyben félek is nagyon. Én ma vagyok 7 hetes és 5 napos :) 2 hét múlva ismét UH, ha ott minden oké akkor "elengednek" a Kaáliból.... Izgalmas nagyon, és csodálatos.

nálad meg tuti ketten vannak ha két kis szivecskét láttál!Egypetéjű ikrek csodálatos dolog, mahd vehetsz mindenből kettőt! :)
Vendég
 


Sziasztok!

vikimi

Gartulálok nektek is!Bizti nálad is rendben lesz minden.

andszam

Mi már egy éve próbálkozunk a kistesóval.Ebben a hónapban elkezdtem szedni a Clostyt,ami be is váltotta hozzá fűzött reményeket.
A 15.cn-on már látszott,hogy megrepedt a domináns tüsző,ami kb . 20-21 mm volt,a nyálkahártyám pedig 9.5 mm.( Az előző hónapban 16. napon a tüszőm csak 16-17 mm volt és nem is repedt meg...)
Elvileg minden rendben,majd elválik a ciklus végén,hogy mi sikerült :wink:
Ha megjön akkor a következő ciklusban nem kell szednem a gyógyszert,csak az utána következőben.Ha ebben a 3 hónapban nincs eredmény akkor további vizsgálatok.

 


Sziasztok Lányok!

Vikimi nagyon örülök és gratulálok a picihez! Szorítok, hogy minden rendeben legyen. És biztosan úgy is lesz!!!! :D

Málna!
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön! :D A nagy fiad is ilyen nehezen jött össze, vagy ő spontán sikerült? Mondták, már , hogy mi az ok, hogy nehezen sikerül a kistesó!?

Én voltam tegnap UH-on az itthoni dokimnál, és azt mondta,. hogy tuti, hogy most csak egy babát lát az UH-on. :? Remélem nem hangzik túl szívtelenül, de én egy kicsit megnyugodtam. Nem mintha nem örültem volna két babának, de nyugodtabb vagyok, ha tudom, hogy egy lesz de az egészséges és nem fenyeget az ikerterhességgel járó rendgeteg kockázat. :(

Viszont ez az egy pici egyszerűen gyönyörű!! :D Lehet látni a pici kezeit és lábacskáit és már 17,7 mm.
3 hét múlva kell mennem az Istenhegyi úti Géndiagnosztikai központba, hogy ott megcsinálják a 12 hetes UH-ot és kiszűrjék, hogy minden rendben van-e a babával! Ha minden OK, engem akkor enged el a dokim a Kaáliból. Reméljük úhy is lesz, és felhőtlenül örülhetünk!
 
 


Szervusztok!

Meg szeretném kérdezni tőletek, hogy a 4 mm-es petezsák szerintetek hány hetes terhességnek felel meg a fogantatástól számolva? Remélem tudja valaki, mert fontos lenne :?


Egyébként megnyugtattak a soraitok, mert egy fia tünetem nem volt (talán kívánósság, de az se igazán) meg 3 napja egy pici reggeli hányinger, de az is kajálás után és nem ismétlődött meg. Szóval jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.

Köszönöm! :)
 


Kedves kislibus! A 4mm kb 4-4ésfél hétnek felel meg, betöltött 5.héten már 10mm. Azért ilyenkor még vannak egyéni eltérések, nem kell aggódni. A biztos az, ha a betöltött 7.héten van szívhang.

Zora
Kép
 
 


Elnézést, a fogantatástól számítva 2.5 hét kb.

Zora
Kép
 
 


Elnézést, a fogantatástól számítva 2.5 hét kb.

Zora
Kép
 
 


Az nem jó. A fogantatástól számolva bizti, hogy már betöltöttem a 4 hetet. A mensitől meg a 6-ot. :(

Azért köszönöm!
 


Kislibus!:)

Ne haragudj, de honnan vagy benne biztos, hogy mikor volt a fogantatás?(kivéve ha lombikos vagy mint én :) ), hiszen a peteérés akár lehet a ciklus végén is, egyik kedves ismerősömnek,pl egy ciklusban 2x volt peteérése,az utóbbi a menszesz előtt nemsokkal...
így bármi lehetséges, a természetet nem lehet kiszámolni! Ne aggódj!!! biztos minden oké! Mikor voltál UH-on és mikor kell menned legközelebb??? :)
Vendég
 


Szia Viki!


UH-n 11-én voltam, a fogantatásban pedig a sze....gyakorisága miatt vagyok bizti. (A ciklsom második felében védendő az új életet, nem volt sze...) Csak a két pozitív teszt után (akkor már beágyazódott).
Az igazi gond, hogy mikor elmentem UH-ra akkor kb. 2 napja vérezgettem és ez azóta sem szünt meg. 24-én kell vissza mennem. A vérzéspedig tényleg vérzés és nem barnázás. Csak az a fura, hogy nincs görcsölés, se alhasi fájdalom, pedig az még a sima mensest is kísérni szokta. Még a tesztem is pozitív, tehát van némi halovány remény, de nagyon halvány. Már nem sírok olyan sokat, mint az elmúlt napokban, még 8 és fél napot kell túlélnem/nünk. :?

De köszi a bíztatást, egy csoda most igazán jó lenne :!:

Addig is a remény kitart.
 


Kislibus! :)
dokival nem beszéltél a vérzésről??? ő nem mondott semmit??? tudom köhelyek, de bizony vannak akiknek van menszeszük és mégis babásak...exkoleganőm a 4 hónapig vérzett, így nem is sejtette mi növekszik benne.
Nekem 9 napot kell kibírni az UH-ig, kb egyszerre megyünk.Sok sikert fel fejjel!!!!


Andszam!:)
múlt héten olyan boldog voltam, elkezdődött a hányingerem, néha még hánytam, is de ez úgy elmúlt mintha nem is lett volna semmi, a ciciem sem érzékeny,csak nagyobb...jajjjj...most kezdek aggódni!Te hogy állsz a tünetekkel????
Vendég
 


Sziasztok!

Szia Vikimi!

Én köszönöm meg vagyok,továbbra is jelentős tünetek nélkül! :wink:
A melleim továbbra sem fájnak, hányni sem hánytam, sőt az, hogy nem kívánok bizonyos kajákat, az is kezd elmúlni. Meg a farkaséhségem is csillapodott, bár szerintem ezekhez a tünetek nem elmúltak, hanem egyszerűen hozzászokott a szervezetünk és már fel sem tűnnek! :D Legyünk pozitívak! :D

Most 3 hétig nem megyek dokihoz, úgyhogy nagyon hosszú lesz ez az idő, anélkül, hogy láthatnám az én kis drágaságomat. Csak reménykedni tudok, hogy jól van!

Képzeld esténként beszélgetni szoktam vele, hogy nyugtasson meg, hogy minden OK, adjon jelet, hogy ott van és rendben van! remélem küld valami pozitív jelet nekem a kis drága! :D

Olyan furcsa nekem még mindig ez az egész, hogy ha nem tudnám, hogy terhes vagyok biztosan fel sem tűnne! Kicsit el is bizonytalanít és folyamatosan aggódom a kicsi egészsége miatt!

Már nagyon várom, hogy nőjön és látszódjon, mert akkor legalább kézzel foható jele van, hogy ott van!!! :D

A férjem tud nagyon pozitív lenni, annyira irígylem ezért, és olyan jó, amikor nyugtatgat, olyan jó hinni neki és megnyugodni, hogy tényleg minden rendben van, mert rendben kell lennie! :D

Na most tényleg sokat fecsegtem, de olyan jó olyankkal megbeszélni ezeket a dolgokat, akik hasonló cipőben járnak!

Nagyon szép napot mindenkinek!

Andi :)
 
 


Andi!:)
utólag is kívánok boldog névnapot! Kép
Valóban jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, és nem csak én működök terhességi tünetek nélkül.
igaz ma reggel hánytam :) , de semmi más. Lehet igazad van abban, hogy a szervezet hozzászokott és ezt tartjuk normálisnak. én is szoktam beszélni picurhoz, és nagyon remélem hogy tudja, hogy már most mennyire imádom.A férjeink úgy látszik a megtestesült optimista lovagok.Az enyém is iszonyatosan optimista, és ha úgy kezdem a napot, hogy semmit nem érzek, úgy tud rámnézni...hogy jajjj. :)
ők így tudnak segíteni nekünk.
3 hét múlva lesz csak UH ? én ki sem bírnám nekem ezt a 2 hetet is egyre nehezebb elviselni, igaz már csak 6 nap! :)
Neked van már kiskönyved? Védőnőnél , fogászaton voltál már?Én a fogorvostól nagyon félek, mert tudom hogy van tömésre váró fogam, de én egyszerűen félek a fogorvosoktól, főleg így hogy picurka a pocimban van.....
Na most én is sokat beszéltem! :)
vigyázz magatokra és további jó beszélgetést a picivel!

Többiekkel mi újság???? :shock:
Vendég
 


Szia Viki!

Köszönöm szépen a köszöntést!

Igen nekem már van könyvem, még a múlt héten megcsinálta a védőnő. Mi egy kis faluban lakunk, úgyhogy házhoz jött képzeld el! :o Meg is voltam lepődve!
Fogorvosnál még sajnos nem voltam, de ha rajtam múlik, még húzom egy kicsit, mert én is nagyon parázok a fogdokiktól. Nem tudom elviselni a fúró hangját, meg azt a szagot, amikor fúrják a fogat..... Na de nem akarlak téged is elijeszteni! :D

Igen még 2 hét és néhány nap amíg újra láthatom a kicsimet, mert akkor leszek a 12. hét 1. napján és akkor kell mennem genetikai UH-ra, Down- szűrést csinálnak és megnézik, hogy egészséges e a picúr! Nagyon izgulok már most, hogy minden rendben legyen! :?

A tünethiányról volt egy érdekes beszélgetésem a kolléganőmmel, és ő mondta, hogy érdekes dolog ez, mert ő mint kívülálló látja rajtam , hogy hogyan változom, mi-minden megváltozott rajtam és a szokásaimon, amit én észre sem veszek, vagy nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Viszont ő egészében lát engem és igenis produkálok tüneteket, amiket a kívülálló igenis észrevesz. Csak mi annyira parázunk, és elveszünk a részletekben! :D

Úgyhogy én már kezdek megbékélni a tünethiánnyal! :lol: Most azt várom nagyon, hogy már érezzem is fizikailag az én kicsimet, és látszódjon,mert akkor legalább már fizikai jele van, hogy tényleg ott van!

Na, elég bonyolult vagyok mi ! :lol: :D :D :D

Te is vigyázz magadra, és jelentkezz bármi van! :)

Andi
 
 


Andi!

Hogy vagytok? A Viki vonalzóján látom, hogy 20 hetes, és nálatok mi a helyzet? Én most vagyok 7+6 napos, holnap megyek uh-ra és nagyon félek, mert nem nagyon vannak tüneteim... Az a baj, hogy pár éve volt egy missed ab-om, a 9. héten vették észre, hogy elhalt a magzat. Akkor sem volt tünetem és persze most vonom a párhuzamot...

Lányok, aki hasonló helyezetben van írjon!!!!

Kép
[/url]



Adire
 
 


Sziasztok!!Kár hogy ennyire nem jártok fórumozni... :( nagyon megnyugtatott a soraitok...jó volna beszélgetni veletek.Én 11hetes és 5 napos terhes vagyok,és engem sem lepnek el túlságosan a tünetek...hányni még egyszer sem hánytam.No persze attól émelygek rendesen.
Kérlek szépen írjatok!!!! :D

Kép

Kép
 
 


Szia!

Én a második gyermekemmel vagyok terhes. Az elsőnél és most sem éreztem különösebbet. A hányinger és hányás messze elkerült mindkét alkalommal. Az elsőnél, amíg a hasam nem kezdett gömbölyödni, el sem hittem, hogy terhes vagyok. Most csak annyi volt, hogy kicsit jobban feszültek a melleim, ez lett gyanús.

Szia,

Kép

Kép
 
 


Sziasztok, én is csatlakozom az aggódom, hogy miért nem hányok csapathoz - ahelyett, hogy örülnék :lol: . Már a mellem se a régi. 7 hetes vagyok, és bár nagyobb és feszes, de már nem fáj, az legalább tuti tünet volt. Most a tesztet nézegetem meg a puffadt hasam és csak reménykedem, hogy az normális, hogy a mellem már nem akar felrobbanni. Ez normális???

BB
b74
 
 


Sziasztok,

Látom még idén nem volt bejegyzés ide, de azért remélem jár erre valaki.
Én tegnap teszteltem egy pozitívat, és most nagyon aggódom mert nekem sincs semmi tünetem. Max annyi, hogy kicsit fel vagyok puffadva, és néha szurkál a hasam. Amúgy semmi. A mellem egyáltalán nem feszül, és nem is fáj, émelygés meg elkerül nagy ívben. Na nem mintha hiányoznának ezek a dolgok, csak így olyan bizonytalan minden. Már alig várom, hogy eljussak az orvshoz. Szóval lehet, hogy örülnöm kéne, hogy nincsenek rosszulléteim, de én megmondom őszintén inkább azt választanám. Akinek van, volt, hasonló tapasztalata írjon! Nagyon megnyugtatna.

Kép
Kép
 
 


Szia Mirci!

Én is hasonló cipőban járok. AZ elmúlt vasárnapon teszteltem pozitívat. A mensimnek febr. 13-án kellett volna jönnie. Azóta már jó idő eltelt, de én sem érzek semmi különöset. A puffadás az stimmel.
Nálad azóta minden rendben volt?
Én hétfőre tervezem, hogy elmegyek a dokihoz.
Nekem is kis megnyugvást jelent, hogy nem vagyok egyedül. Én is éppen ezen a "tünet mentességen" aggódk és nem tudok felhőtlenül örülni.
Ha más is van így, akkor csak nem lehet nagy probléma.
 
 


Sziasztok!Nekem is tünetmentes a terhességem,lombikos az én babaám is!eddig minden rendben volt,már 2 szer voltam uh,8 hétben vagyok,de talán jobb is hogy nem érzem a hányingert meg a többi tünetet! :oops:
 
 


Sziasztok.

Olvasgatva az előttem szólókat kicsit meg nyugodtam,hogy sokan vagyunk tipikus terhességi tünetek nélkül!!Én se mondhatom el magamról,hogy állandóan émelygek és ölelem a wc-t.Viszont zsírosodik a hajam mostanában!!!:)
Elvileg március 25.-én volt meg utoljára, így arra lehet következtetni hogy jelenleg a 7.hétben járok.Viszont amikor voltam az első UH-n május 2.-án akkor azt mondta nincs 3 hetesnél több 0.55 cm-t mért!Május 14.-én voltam újra és nem igazán látszott,olyan mintha bujkálna,az tény,hogy a 2.-ai UH-hoz képest duplája a foltocska,de igazán mérhetetlen is volt.Akkor én most hány hetes terhes lehet!!SOS!!Nem tudom mit gondoljak,nagyon aggódom nem tudom most már,hogy hány hetes vagyok(doki se)Foganni a picci csak április 7-8.án vagy 15-16-17.-én foganhatott.
Lehet nincs valami rendben!Május 21.-én megyek ismét UH-ra!!
Azért is aggódom ennyire mert január elején vetéltem elvileg 10 hetes ikrekkel(számítások szerint,de ez is kétséges,vagy nem fejlődtek rendesen)
Mondanám akkor sem voltak tipikus terhességi tüneteim!
Szóval nem tudom mit is gondoljak!!!
Szeretnék meg nyugodni!! :)
szsziporka
Maglód
 
 


Sziasztok!

Próbáltam olyan topikot találni ahová beillik az én történetem, ennél a tropiknál maradtam. 
Nos én a párommal 14. éve vagyok együtt, és sajnos eddig nem jött össze baba.már részt vettünk lombik bébi programon is, de sajna az sem sikerült. :(
Most viszont 7 napja késik. Volt már ilyen máskor is, hogy pár napot késett, de nem ilyen sokat. 
Amikor meg kellett volna hogy jöjjön, mindkét mellem fájt. Kb 3 napig. Nem tudtam hova tenni, mert hát nem csináltam semmi olyat, amivel esetleg meghúzhattam volna mondjuk a mellizmot. Na meg persze az is érdekes volt, hogy egyszerre mindkettő?! Ez mára már elmúlt. Alhasi tájékon és petefészek környékén éreztem ilyen kissebb szurkáló érzést, mára már ez is alább hagyott. 
A hőemelkedésemet megmértem tegnap és ma, mindkét nap 36,9
Félek beleélni magam 14 év várakozás és sok-sok csalódás után. Nem mertem eddig még tesztet sem venni, mert nem szeretnék szembesülni az esetleges szomorú valósággal.
De azért titkon persze reménykedem
Lehet hogy terhes vagyok?

81csili
Ózd
 
 


Sziasztok megszeretnem kerdezni, hogy ma kellett volna hogy megjojon a menzeszem de nem jott meg. Csinaltam tesztet es negativ lett.Nincsenek menzesz fele tuneteim se mert elotte mindig gorcsoltem es a melleim is nagyon fajtak es most semmi.
 


Szia 

@81csili:


Szia!

Mi újság Veled? Remélem sikerült és terhes vagy!
Nagyon szorítok!
 


Sziasztok! Új vagyok itt és ezt a beszélgetést választottam ki mert sok érdekes történetet olvastam már...
81csili az eseted engem is érdekelne...
mi is régóta várunk természetes gyermekáldásra...most olyan érdekesen vagyok mert késik egy kicsit....a melleim nem érzékenyek viszont nőttek... a hasam meg akora,mint egy 4-5hónapos kismamának...kemény is alul és szúrkál is...émelygés van...de nem nagy...viszont kb 2 hete olyan fura remegés és olyan kis buborék érzés van alul a pocakomban...tudom,hogy ilyenkor mocorgást nem lehet érezni...de olyan más... mi a véleményetek? tesztet a sok negatív dolog után nem merek még csinálni...pedig tegnap a férjem meg is vette
halacska87
Várpalota
 
 


akkor nincs más hátra, PISILJÉL! ;)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: