Új privát üzeneted érkezett!

Hajrá TESÓBABÁK!!!! :D :D :D

Gota! nov.22. a bűvös számunk! :wink: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
 
 


Jövő őszig gondoltam spontánkodni, akkor lesz pont 1 év. Két inszemünk maradt, legfeljebb azt megcsináljuk. Lombikozni már nem szeretnék, akkor Barbus szerintem egyke marad.



 
 


Vicky,

reméljük, nem lesz szükség inszemre, illetve, hogy Barbus nem marad egyke.

Meli,

igen, még nem próbálkozunk. ma voltam endos dokinál, minden oké, jan-február körül kell visszamennem 20-25 nap körül uhura.

fura, én bele sem gondoltam, mit csinálunk, ha nem jön spontán. amikor mi élesben ezerrel beindultunk, nekünk elsőre sikerült a teherbeesés.

Lucuzs,

lassan itt a vége...

Kép
 
 

 
 

Sziasztok!

Eléggé kihalt ez a topik, de azért jövök az örömhírrel: október 26-án megszületett kislányunk, Emese. Gyönyörű hosszú haja van, nagyon ügyesen szopizik, a szülei szeme fénye.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Zitus, G R A T U L Á L O K !!!!!!!!!!!!!

Kép Kép


zitus: Gratula a picúrhoz.



 
 


Zitus!
Hatalmas gratuláció nektek!!!! :D :D :D Ha tudsz azért tegyél majd képet a kicsiről...!


Lillám közben már 2 éves lett...el sem hiszem! Kép

Kép
 
 


Kétszer ment el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2012.11.04 21:01-kor.



 
 


Nagyon szép kislány!



 
 


Vicky!
Köszi!

Lucuzs!
Hogy vagytok?????

Kép
 
 


Mók! Még egyben! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
 
 


Lucuzs!
Pont azt néztem hogy nagyon egybe vannak a szülinapok /mármint a gyerekeké/!!!! :D :D :D :D
Remélem kapunk hírt ha megérkezik a "kiscsaj"!!!!! :wink: :wink: :wink:
Mennek a drukkok!!!!!!

Kép
 
 


Lucuzs,

Balázsnak boldog születésnapot!


Mók!

Lillának is boldog születésnapot így utólag is!

Vicky, Meli,

mi újság?

Kép
 
 


Gota!
Köszi!!! :lol:

Kép
 
 


Ma kezdtem el barnázni. Mikor jönne meg, ha nem a wellnesses hétvége előtt.



 
 


Lucuzsról tudtok valami hírt?????

Kép
 
 


Sziasztok!

Fruzsi megszületett!!! :D
2012.11.28. (Bogi születésnapján) 11.20-kor természetes úton, 4090 g-mal és 53 cm-vel jött világra!
Hétfő óta itthon vagyunk! Nagy a boldogság, a nagytesók tündérek, Fruzsi egy kisangyal!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
 
 


Lucuzs!
Nagyon gratulálok,és örülök nektek!!!!! :D :D :D :D Ha ráérsz egy pillanatra,szívesen látnék majd fotót is Fruzsiról!!!! :wink:

Kép
 
 


Lucuzs,

gratulálok! nagyon szép család lehettek!

Kép
 
 


Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Kép



 
 


Sziasztok lanyok!!!
Eloszor is gratulalok a nemreg szuletett babakhoz, es utolag is boldog karit, es boldog uj evet!!
Nem tudom emlekeztek e ram valamennyire, en vagyok az akinel juliusban derult ki a pco es at ir, es akkor kezdtem el szedni a merckformint, elotte alig volt ciklusom, a gyogszer viszont egybol rendbe rakta, marmint ami a mensit illeti, oramu pontos lett. Azota nem nagyon jelentkeztem. Annyi tortent, hogy a novemberi kontrollon kiderult, nem hogy javultak, hanem romlottam az eredmenyeim, a tobbi hormonom viszont mindemellett tokeletes maradt, es volt jo kis "kover" peteeresem is. Akkor a doki eucreasra valtott, azt mondta, elvileg amugy sem lehetne akadalya a teherbeesesnek, mert van pém, de ez majd egy kicsit felporgeti az anyagcseremet, es karacsonyra mar pozi tesztre szamit tolem. Igaza lett. Elvileg karacsony masnapjan kellett volna megjonnie, szerdan, de mivel suru volt az unnepi hercehurca, fel se tunt, hogy nem jon meg. Most szombaton delben jutott eszembe, hogy egy tesztet erdemes lenne csinalni, de akkor mar olyan gyomoridegbe voltam, hogy miert nem jon meg, ha nincsenek tuneteim, biztos nem lehetek terhes, es hogy megint lottel a ciklusomnak, hogy majdnem elajultam, amikor szinte azonnal egy szep eros pozitiv csik vigyorgott szembe velem. Nem hittem, hogy ez valaha, plane hogy ilyen "hamar" megtortenhet, hisz masok meg egeszsegesen is tobbet probalkoznak ennel, nekunk meg csak 5 honap kellett.
Szoval a lenyeg: azt tudom, hogy most elso dolgom felhivni az endodokit, nyilvan szerdanal elobb nem fog menni az unnepek miatt, de azutan mi lesz? Ugye elvileg nem lehet semmi gond?? Nem verzek, nem gorcsolok, meg folyasom se nagyon van, es a mai teszten a csik mar olyab eros volt mint a kontroll. Hogy lesz tovabb? Ugy gondoltam, hogy nogyogyaszhoz csak szerdahoz 2 hetre mennek, akkor leszek pont 7 hetes, addigra lenne szivhang is, az a biztos szerintem. Vagy ilyen esetben mint a pco, hamarabb szukseges menni?? Miben lesznek masok a vizsgalatok? Es az endodoki mit fog csinalni?
A dietat eddig is tartottam, ezutan meg plane fogom, amugy visszafogytam a "lanykori" sulyomra (ezert is nem ertettem a romlast a kontrollon), most az eucreasrol visszaalltam a merckforminra, mert azt nem lehet terhesen szedni, ezt meg a multkor megmondta a doki.
Ugye az hogy "csak" 5 honapja csinaljuk a kezelest nem jelent majd gondot a terhesseg soran? Kicsit aggodom, hogy az elso uh-n minden rendben legyen.

Lilypie Third Birthday tickers


Bejja, szívből örülök a jó hírnek!!!
Szerintem jól teszed, ha 6 hetesnél előbb nem mész nőgyógyászhoz - addig nem nagyon tudja megállapítani, hogy hol tapadt meg a baba (na jó, van pár mázlista, akinél meg tudja mondani hamarabb is, de ez elenyésző százalék...), azért meg nem érdemes elmenni hozzá, hogy ne tudjon semmit sem mondani, mert még korán van.

Az első UH-n minden rendben lesz. A "csak" 5 hónapnyi kezelés meg, pont elég! Az 5 ciklusnyi idő, majdnem fél év!
A babával rendben lesz minden. Ezt az mondatja velem, hogy az összes olyan esetben, akikről errefelé olvastam, akiknél a metformin hozta meg a pé-t/rendberakta a ciklust, ha már összejött a baba, utána már rendben volt a terhesség :-)
Sok puszit küldök Nektek!

Kép
 


Koszi a megnyugtato szavakat. Remelem is hogy rendben lesz minden. Majd jelentkezem ha van valami, de olyan lassan telnek a napok, miota kiderult, hogy ajjjj.

Lilypie Third Birthday tickers


Sziasztok!

Boldog, babaesőban gazdag új évet kívánok Mindenkinek! :)

Bejja,
nyugi, nem lesz semmi gond!
Ne aggódj azon, hogy nem kellett évekig várnotok! Van, akinek már az első metes hónapban jön a baba! :)
Én 5 hetesen már elmentem uhura, mert szerettem volna tudni tutira, hogy van baba, és akkor már látszódott a petezsák, meg az, hogy jó helyen van! Engem ez megnyugtatott! De ha kibírod a 7.hétig, az a legjobb, akkor már tuti lesz szívhang is!

Vicky,
hogy álltok?Ciklusod?
BMC-be mikor mentek? Vagy most csak spontánkodtok?

Gota,
nálatok mi újság?
Tesó még nincs a pocakban?

Nálunk semmi változás, szerintem a tesó sem lesz könnyű menet! Már jópár hónapja szabad utat adtunk neki, de nem nagyon akar összejönni!
A kövi ciklusban csináltatok teljes hormon sort, meg inzulin terhelést, aztán visszamegyek a dokimhoz, hogy megbeszéljük a továbbiakat!
MEg azt is meg kell érdeklődnöm, hogy érdemes-e visszamennem dolgozni márciustól..............

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


melinda: Hát most volt egy 55 napos ciklusom, utána megjött és nem akart elmúlni. Norculuttal sikerült leállítani, utána megint megjött. Nem megy egyelőre a diéta, de a merckforminból már 3*850-et szedek. Most spontánkodunk és nem is tudom, hogy vissza megyünk-e a bmc-be, mert az itteni sztk-s dokinak van meddőségis rendelése is. Ide lehetne jönni uh-ra az sztk-ba, vagy a rendelőjébe. Az inszem igyan fizetős és a rendelőben az uh is, viszont meló mellett jobb lenne. Max ebbe belemegyünk, ha még egy ideig nem történik semmi. Meg kaptam beutalót endós dokihoz, majd kérek időpontot. Én is szeretnék hormon panelt meg terheléses inzulint.



 
 


Boldog Új Évet mindenkinek!

Bejja,

gratulálok pocaklakóhoz! én nem bírtam kivárni a 7.hetet mikor megtudtam, mentem egyből, kb. 5hetes voltam.

Meli,

április körül kezdünk el spontánkodni, majd meglátjuk. most magamat kellene rendberakni egy jó kis diétával, de nagyon nehezen megy. most vizsgálgatnak, mi lehet, hihetetlenül puffadok. estére kb. +15cm a haskörfogatom. volt már székletből kandida, az szerencsére negatív lett, voltam bőrgyógyászaton is, mert az ujjaim iszonyatosan néztek ki, minden ujjamon vastag pikkelyszerű valamik voltak. arra kaptam krémet, az használt + elküldtek vérvételre, amire kb 4hét az eredmény, de megbíztattak, hogy lehet több is, mivel mégcsak tesztjük sincs. na majd lesz valami. mensi érdekes, most 10hétre jött meg, szerintem pé sem volt. diéta,diéta,diéta, de nagyon nehezen tudom rávenni magam.
az évünk nem jól kezdődött, Rebunak 02-án vették ki az orrmanduláját, + vele is járunk gasztrós dokihoz. sírva kakíl, olyan kemény neki. vettem neki stimulance rostot, protexint, iszik salvusvizet, eszik joghurtot, almát, mégsem használ semmi. hasi uhu szerencsére semmit nem mutatott ki, a vérvétel eredményét még nem tudjuk.

Kép
 
 


Gota!
Lillának szerdán veszik ki a manduláját.Ha még benézel,megosztanád velem,mi is fog történni? Nagyon ki vagyok a dolog miatt, rettegek!!!! :evil:

Kép
 
 


Mandula műtéteket sajnálom. Miért kell/ett műteni a csajokat?

mók: Kitartás és mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen.

gota: Barbus is így szorult hónapokig, mikor megijedt a bilibe kakilástól. (A szobatisztaság azóta egyáltalán nem halad, pedig előtte már nem pisilt nap közben csak a bilibe.) Nekünk a laevolac pl nem vált be, a parafin olaj viszont igen. Meg régebben napi egy liter tejet megivott, most visszatértünk a 2+ os tápra. A parafin olajból naponta egy teáskanállal kellett tenni a tápba este. Legalábbis így megitta. Az én dolgaim meg úgy állnak, mint nálad, annyi hogy mi már szeptember óta nem védekezünk. A diéta nekem sem megy, de most 3*850 mg merckformint szedek és majd megyek endokrinológiára. Amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, akkor híztam egy hónap alatt 7 kilót! Azt próbálom leküzdeni. Remélem a tesók is egyszerre jönnek majd.



 
 


búék

Mók, semmi extra, hidd el, ne rettegj, fél órával a műtét után le sem tudod lőni :)
Egy-két gyereknél vannak gondok, akik nehezebben bírják az altatás utáni kómát, de elmúlik.
reggel bemész, nyugtató, jön a doki, elviszi, műtét, fél óra sírás, üvöltés, majd elszakad minden, vége, másnap reggel haza.
 
 


Mók,

reggel bementünk, megkaptuk a bátorítót, attól teljesen olyan volt, mint aki totál be van tépve, fel is vettük videóra. elvitték a szobából 9,26kor 9,38kor már vissza is hozták. tehát 12perc alatt elvitték a műtóbe a szobából, érzéstelenítés, kivették, visszatolták. utánna nekem egy nyugtalan volt, sírt, de szóltunk a nővérnek, hozott egy kupot, attól aludt egy jó órát. utána ha jól emlékszem gyógyszeres teát ivott. 1kor már kapott levest, amit meg is evett, fél4kor pedig már jöttünk is haza. egyáltalán nem volt vészes utána sem. otthon lefekvéskor nagyon nyűgös volt, lehet a fáradtságtól, vagy fájt neki, kapott egy kupot, attól reggelig aludt, igaz velem. azóta semmi gond, tegnap már orrot is tudott fújni. eszik-iszik azóta rendesen, úgyhogy no para (könnyű így utólag)
Vicky,
két ünnep között vittem el a gégészetre, mert folyamatosan sűrű váladék jött az orrából ha pedig nem jött, a hangján akkor is hallatszott. porszívó sem hozta ki neki. a doki azt mondta, jó nagyra sikeredett neki az orrmandulája. bár azt is hallottam, az esetek nagy részében visszanő, remélem nem.
a rekedés nálunk szerintem nem a bilitől lehet, már több mint 1éve nekem szobatiszta (az éjszakát kivéve). most úgy néz ki a porok használnak, legalábbis ma reggel már könnyebben jött neki. parafin olajt majd lehet kipróbálom. amúgy már én is 3x850mg-ot szedek. utoljára úgy jött meg a 10. héten, hogy az utolsó két hétben már 2x2-t vettem be ...
kiváncsi leszek nekünk tesóbaba hogy fog sikerülni. Rebu ugye szinte egyből jött. február-március környékén én is megyek endos dokihoz uhura, bár nem tudom mit fog látni az összevissza ciklusból...

Kép
 
 


gota: Örülök, hogy Rebus már jobban van és ilyen hamar túl jutott a műtéten. Azért gondolom nem volt könnyű. Nálunk Barbus karácsony előtt nagyon csúnyán elharapta a nyelvét és azt hittük műteni kell, hát belehaltam még a gondolatba is. De szerencsére nem kellett műteni és egész hamar meggyógyult neki. Azért brutálisan nézett ki. Nálunk emiatt a szorulás miatt nagyon elakadt a szobatisztaság. De most már noszogatni fogom egy kicsit, csak eddig mindenki azt mondta, hogy ne erőltessem, mert lehet hogy megint szorulása lesz.



 
 


Vicky!
Nálunk is meg van nagyobbodva az orrmandula,és Lilla szinte többet beteg /hurutos/ mint nem.....,illetve sajna odáig fajult a dolog hogy október óta 3x voltunk kórházba,mert amint jön a betegség,be is fullad a gyerek!!! Most már van gyógyszerünk,eszközeink kezelni,de ez az asztma előszobája! Így minél kevesebbszer kéne betegnek lennie,és ha nincs orrmandula,kevesebb lesz a hurutos megbetegedés. Ráadásul idén ősztől óvoda....Álladóan járunk pulmonológiára is. Nem egyszerű.....Ja és még mindig nem alussza át az éjszakát /lehet az is mandulától/.Nagyon reménykedem.....


Csak hogy téma is legyen,és special a fogyókúrával küszködöm, november óta diétázom,reformálom az étkezéseinket,már csak azért is hogy Lillának ha nagyobb lesz ne kelljen a súlyával küzdenie /ettől féltem őt /. Lecseréltem a lisztünket,pékárút is olyat veszek amit magam is fogyaszthatok,pizzát is teljes kiőrlésű lisztből sütök /ezt Lillus nagyon szereti /. Viszont szerintetek Lilla 2 éves, fogyaszthat nyírfacukrot???????


Köszönöm a mandula segítségeket!!!!!, A kis tesókhoz mennek a drukkok!!!!!!

Kép
 
 


Barbus is elég sokszor betegeskedik, de nála max csúnya köhögés volt, bár tavaly 3* volt tüdőgyulladása. De szerintem nála nem a mandulája a ludas, azt még sosem mondta a dokinő.



 
 


Mók,

szorítok holnapra, majd számolj be!
a nyírfacukor témában nem tudok segíteni. drukkolok az életmódváltáshoz. nálam annyi, hogy barnacukrot eszek (leírása szerint negyed annyi kalórát tartalmaz a fehérhez képest), és teljes kiörlésű pékárut eszek. bár ha ezeknek a kenyereknek nézem a leírását 25-30% az arány csak.

Vicky,

úgy néz ki a protexin megoldotta a szorulás dolgot, tankönyvbe illő széklete van. a nyelvharapás szörnyű lehetett, valamelyik másik topikban olvastam róla.

Kép
 
 


Mok, mi is nyirfacukrot hasznalunk, de Hanna meg igy direktbe nem kapott belole, tehat, hogy pl teaba rakom neki, vagy ezzel cukroznek neki barmit, ugy nem, de pl sutibe sutve mar evett. Azt hiszem az van rairva, hogy 3 eves kor alatt nem nagyon ajanlott. Jah, es nagyon vigyazzatok vele, mert olyan mint a met, ehhez is hozza kell szoktatni magatokat, mert f*sat mint az allat. Nekem mar napi 2 kk-tol ment a hasam az elso par hetben, paromnak is, mostmar valamivel jobb, de neha meg mindig meghajt.
Ma megyek dokihoz, nem tudok varni a jovo hetig. Abban remenykedem, hogy lesz mar szivhang, mert vegulis normal ciklusban fogant, es ma vagyok 6 hetes, csak lesz mar valami. Kicsit izgulok. Delutan van rendeles, mar napok ota tukon ulok, csak vanszorog az ido.

Lilypie Third Birthday tickers


Ja, lanyok, nektek leirom az aggodalmaimat, mert ti is ugyanabba a cipoben jartok mint en. Mok irta hogy nem akarja, Lillán is kijojjon ez a franya nyavalya. De en azt hiszem Hannan mar jelentkezik, es ez nagyon nagyon aggaszt. Nem tudom irtam e anno, hogy vele spontan egy megszakitasos vedekezes alkalmaval estem teherbe, akkoriban nem tunt ugy hogy bajom lenne, nem tudtunk rola hogy pco-s lennek. A terhessegi cukrom is tokeletes volt. De attol tartok valami baj megis lehetett mar akkor is. Hannan kb masfel eves koraban vettem eszre hogy szorosodik, es nem kicsit. A laban, a karjan es mar a hatan is pelyhedzik, de a laban hatarozott fekete hosszu szorok nonek, es nagyon nagyon aggaszt, nem tudom mit mit tehetnek. Elso korben el fogom vinni egy vervetelre, de hogy aztan mi lesz, es hova vigyem, meg nem tudom. Megkerdeztem a mensben a dokimat (breyer helga), azt mondta, valoban nem normalis ez, de allitolag ilyen kicsi korban is mar nagyon jol lehet kezelni a problemat. Azt nem mondta hogy, es mivel, abba nem mentunk bele, de engem a siras kerulget, ha csak arra gondolok, hogy mennyi sok sz*ron kell mar most is vegigmennie, pedig alig mult 2 eves. Es hogy neki is meg kell szenvednie majd ezzel a franya pco-val????Meg hogy gyereke lehessen majd anno. De ha csak arra gondolok, hogy ovodaban nem adhtok ra majd rovid nacit, vagy szoknyat, mert a tobbi gyerek kicsufolja a szoros laba miatt?! El se tudom mondani mennyire aggodom, hogy mi lesz vele. Tudtok valamit tanacsolni? Gondolom, a ti lanyaitoknal meg csak veletlenul se all fenn ez a helyzet. Nem tudom miert kell mar ilyen kicsiknek is ettol szenvedni :(

Lilypie Third Birthday tickers


bejja: Az a helyzet, hogy Barbusomon is vannak pelyhecskék, de ő szerencsére szőke. De ennyire nem durván szőrös, csak egy kicsit látszik. Mem tudom ilyen kicsitnél mit lehet tenni. Egyébként ez nem feltétlenül a pcos-től lehet, sok a tesztoszteronja. De ez lehet pajzsmirigy gond is. De ne gondolj a legrosszabbra, talán egy vérvétel kiderítené az okokat.



 
 


Bejja!
Van gyerek endokrinológia is, lehet érdemes lenne ott érdeklődni. Én egyenlőre Lilla súlya miatt aggódom, bár apa nagy gyerek volt anno,és Lilla magas is meg a lába is hatalmas, de azért persze a hajlam meg van tuti..... Szeretném megelőzni, rászoktatni az egészségesebb étkezésre! Szőrösödést egyenlőre nem látok rajta. Csak az a fránya súly....,bár doki nénink mindig azt mondja hogy Lilla magas is. Meg hát ilyen kicsiknél nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.

Köszi a nyírfacukros segítséget!!!
Egyébként tényleg nem biztos hogy a kicsikéd pcos, annyi minden lehet...Szerintem feleslegesen ne túráztasd magad, kérj orvosi segítséget,véleményt. Házi gyerek orvos????

Kép
 
 


Hat figyelj, Hanna sulyaert en is aggodom. Nem is a sulya aggaszto, hanem a hurkacskai. A ket eves statuszon 14,5 kg volt ruhaban, de amugy eskuszom tobbnek nez ki, mert olyan kis massziv gyerek. Nem kifejezetten hajas, inkabb olyan kis izmos, de combis. Ja, es ehhez volt akkor 94 cm. Tehat nem atlagos sulyu es magassagu o sem, de mostmar ird meg akkot Lilla mereteit te is, mert felkeltetted az erdeklodesemet. Amugy mindez ugy, hogy bar Hannak nagyon jo etvagya van, nem kimondott zabagep, a reggeli meg a vacsi nagyon nyogvenyelos, az ebed viszonz kiados, es barmi az, o egy kisebb felnott nő-nyi adagot bepakol, koztes etkezesekkor meg a gyumi megy lefele. Persze nem mondom hogy hebe hoba nincs csoki, de ha azt veszem, hogy probalom egeszsegesen etetni viszonylag, a koranak megfeleloen. Pl reggeli altalaban joghurt gabonapehellyel, a cinimini a kedvenc, vagy virsli, esetleg tojas. A felvagottakat csak nagyon nehezen hajlando megenni, es csak ritkan igy csak akkor adok neki, ha megkivanja a mi kajankrol es o keri. Vacsira meg altalaban vekonyan kent nutellas kenyer tejjel, mert mast nem hajlando ilyenkor megenni, es ha fer meg akkor gyumolcs ilyenkor is van. Szoval nem gondolom hogy egeszsegtelenul etkezik, de ennek ellenere igen jo husiban van. Mondjuk o az anyatejtol indult meg anno, es ha azt nezem, hogy eleve 4020 gr-mal szuletett, es egy evesen volt 12 kg akkor azert annyira nem is veszes.
Na, mas: szerdan voltam uh-n. 21 mm-es a petezsak, benne 4 mm embrio szivcsopulzalassal. Egyelore megkonnyebultem, minden tokeletesen koranak megfelelo eddig, meg a 9. heten elbattyogok. Kozben beszeltem az endodokimmal is, kiadta, hogy milyen vizsgalatokat kell megcsinaltatnom, ugyhogy innentol talan gyorsabban telik majd az ido. De megprobalok nem aggodalmaskodni, vegulis egy gyereket mar kihordtam egeszsegesen, eddig semmi kulonbseg az elso terhessegemhez kepest. Remeljuk ugy is fog vegzodni, mint az, hogy a vegen kezembe nyomjak a babut :) Mar a fiu es lanymevben is megegyeztunk a ferjemmel, igaz fiu nevunk mar volt csak meg nem kellett elloni (Zeteny, Emma). Na lelovom magam.

Lilypie Third Birthday tickers


bejja: Nem semmi, amit a súlyokról írtok, bár nekem Barbus mini. Most 3 évesen 93 cm és 12,5 kiló. De ő 2,5 kilóval született és nincs is túl nagy étvágya. A hurkáit meg már csecsemő korában is keresni kellett. Ez van, ők sem lehetnek egyformák. A picúrhoz gratulálok, nem lesz most sem gond. Miért is lenne, nem igaz?

Én megyek endós dokihoz, ahhoz kunyeráltam vissza magam, akihez terhesen jártam. Hétfőn kell időpontért hívnom őket.



 
 


Bejja!
Akkor most tuti elájulsz....., Lilla 100 centi,és 17 kiló körül van!!!!!! Masszív gyerek az tuti!!!!! A lába 25-ös!!!
Ja és nem eszik jól....

Kép
 
 


Bejja!

Gratula a Picikéhez!!!! :D :D :D :D :D

Kép
 
 


Jah, Mok, az valoban nagyon kemeny, illetve nem is, mert nagyon magas. Es meg en hiszem nagynak Hannat :) Igaz a szomszed 15 honappal idosebb kislanya pont akkora mint az enyem, de ti meg minket is durvan tulszarnyaltok :) Csak gyozzetek majd ferjhez adni :)

Lilypie Third Birthday tickers


hű micsoda méretek...enyém gyerek most 5 éves státuszon 114 cm és 18 kg és sokalta a védőnő, pedig fiú, sportol, heti 4 napot 60 percen, izmos is nagyon....

és szőrös ő is, már születése óta, de mivel még gyerekek, serdülő korig nem vonnék le messzemenő következtetéseket...majd ha ott nem áll helyre a hormon, majd akkor.
 
 


Bejja!
Remélem elnövi majd a súlyát. Egy időben mi is meg voltunk ijedve, a doki szerint nincs gond!!! Azt mondta ő is,hogy majd elnövi....,meg persze a magassága se rossz....Remélem talál pasit!!!! Sógornő 174 centi,42-es láb!!! Remélem ennél rosszabb nem lesz. Én családom normál magasságú,személy szerint 164 centi vagyok.
Apánál vannak érdekességek..

lafead!
Védőnők.....ááááá!!!!! Ne foglalkozz vele!!!!! Milyen semmit se mondott! Nem is láttuk a sajátunkat kb. 2 éve. A dokinál egy másik leméregeti Lillát,meg státuszt is elkészíti!!!

Kép
 
 


Mók, nem is :wink: meghallgatom, oszt jó napot :oops:
 
 


Bejja,

grat a picurhoz. Ha aggódsz, mindenféleképpen vidd el endos dokihoz, legalább megnyugszol. a nődoki írt fel utrót?

Vicky,

majd írd meg mi volt a dokinál.

Mók,

tényleg szép súlya van Lillának. Rebeka most 100cm és 15kg. műtét megvolt?

Kép
 
 


Gota!
Igen szerdán estünk túl rajta, ezen héten pénteken kontroll. Minden rendben van.Lilla nagyon jól viselte,viseli!!!! Köszi a segítséget!!!! Mi mondjuk egy éjszakát benn töltöttünk! Ahány kórház annyi szokás.

Kép
 
 


Gota, nem kaptam utrot, de nem is szeretnek ezen parazni. Miota a gyogyszert szedem, es visszaallt a ciklusom, sosem volt gond a progiszintemmel, mondjuk elotte sem. Sosem barnaztam, nem pecseteltem. Tudom, baj barmikor lehet, de nem szeretnek erre gondolni. Utanaolvastam meg par helyen, es egyaltalan nem kell kotelezoen szedni az utrot pco-skent, terhesen. A legtobben enelkul csinaljak vegig. En pedig, ahogy haladunk elore, ugy leszek egyre nyugodtabb, bar igazan akkor fogok megnyugodni, ha mar a kezemben lesz, de az meg hosszu ido, es nem parazhatok mindig azon, hogy most eppen lehet e valami baj. Legkozelebb 2 het mulva megyek, akkor majd kiderul hova fejlodtunk :)

Lilypie Third Birthday tickers


bejja: Nem is kell parázni, minden rendben lesz.

Én megkaptam a beutalómat az endós dokihoz, március 11-én 14 óra! Tök jó. Amilyen ciklusaim nekem vannak (nincsenek gyakorlatilag) mire a ciklusos hormonprofilt megcsináltatom lesz vagy augusztus.



 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron