Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Apránként majd visszaolvasom a hozzászólásokat. Szeretnék bejelentkezni hozzátok. Elég későn vettem észre ezt a topicot, de még nem vagyok lemaradva.
Ha már így az esküvőkről volt szó, akkor elújságolom, hogy 4. házassági évfordulónk ajándékaként érkezik a mi 3. kicsi lányunk. Három a kislány lesz!





 


Gratulálok! Szép nagy család lesztek! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Ghkriszpi! Gratulálok a 3. babátokhoz! :) Lehet már tudni,hogy mi lesz a neve?

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 

 
 

Én is gratulálok és légy üdvözölve ghkriszpi :)

Nekem mostantól várható a pé, vagy mittudomén :) Mindenesetre szóltam apának, hogy nem pihenhet. Tegnap kétszer is próbálkoztunk :)
Nem örülök a rossz híreknek, de örülök a jóknak! Mi lazultunk a hétvégén és kicsit alkoholizáltunk is és ma is megiszok egy kis meggyes sört. Január óta nagyon vigyáztunk, ha ivós helyre mentünk, teszteltem, hogy biztos szabad-e, de azt hiszem, most egy üveg kézműves meggyes sörtől még nem lesz semmi bajom :)

Erről a méhnyák dologról nem tudtam eddig. Csak azt, hogy január óta csak egyszer találkoztam tojásfehérjével. Ezek szerint akkor a szeksz tényleg megzavarhatja. Nagyon igyekszünk befedni a következő két hetet legalább, most volt 16 óra, ami üres járat volt. Remélem, nem akkor voltam a csúcson....
Nagyon szeretnénk babát, de nem nagyon jön össze. Kezdem a hitemet veszíteni és azon gondolkozni, hogy mi lehet a baj velünk.
 
 


Hőmérőzést csinálja valaki?

Nekem nagyon be vált! 2. hónapra sikerült a baba!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Örülök, hogy csatlakoztál Ghkriszpi, és gratulálok a harmadik kislányhoz! Nekem 3 lánytestvérem van és egy fiú (a legkisebb húgom 13) úgyhogy apukám mindig a kertbe menekül a csacsogás elől :)))

Helenka! Semmi baj nincs veletek! Teljesen normális, nagyon kevés párnak jön össze hamar baba. Nyugi. Csak élvezd a babacsinálást :)

Dia, én hőmérőzök, ez az egyetlen amit becsületesen csinálok, mindig ugyanakkor hétköznap hétvégén (Bé utálja hogy mindig csörög az óra :)). Nekem elég viccesek szoktak lenni a görbéim.
Meg is mutatom a mostanit, én most egy hete hétfőre tippenék inkább pé-re (azaz 8.), de kb. egyik görbevezető program sem oda húzta. Az alaphő miatt. Talán a tervezettbaba.hu ami a legközelebb járt :) De az én tippem is csak tipp, szóval fogalmam sincs. Majd amikor megjön kiderül hogy mikor volt...
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 84000_.png

Zuzmi, hogy vagy? Hogy bírod pocakosan a gyerekekkel?

Kép
 
 


Igen, szerintem is akkor lehetett! És akár a hőd jó is lehet a végére! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Mivel nem tudhatom, csak kábéra, hogy mikor van pé, ezért ha most nem lesz baba, lh tesztet fogok venni. Apa már bele ment. Nagyon szeretném már a két csíkot.

Az én hőmérőim nem megbízhatóak és nem szeretnék ugyanakkor mérni, mert nem tudok vissza aludni. Most is azért kukorékolok, mert apa elment itthonról.
Szép napot mindenkinek!
 
 


Én se egyidőben mértem! A lányom mellett lehetetlen is lett volna, mert volt hogy 5kor kelt, és volt hogy 9kor! És ügye jó anya módjára akkor kelek, amikor a gyerek, egy perccel se korábban (kivéve ma, de ma megyünk és össze kell készülni) :D

Nekem ilyen a lett a görbém, pedig tényleg nagy eltérésekkel mértem azért sincs benne, hogy mikor mértem!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 70400_.png

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Nekem még szerencsém van, mert a férjem nem ébreszt fel, csak 10kor ha unatkozik :D
Nekem ez a 2. hónap, hogy rendesen hőmérőzök, előtte hónaljban mértem és ott nagyon söszevissza volt. Szóval még annyira nem vagyok profi. De talán már pár hónap múlva jobb leszek :)

Pl. mindenhol azt olvasom a neten, hogy amikor leesik a hő (már ha leesik) akkor másnap reggel van ovu... hát én meg úgy tudom, hogy aznap van ovu amikor leesett, mert pont a folyadék miatt esik le...
Szóval vannak nálam még hiányosságok :D

Kép
 
 


Samimi, írtam februárban, hogy aznap voltam dokinál UH-n, mikor leesett a hőm és még repedés előtt volt a tüszőm. Másnap reggel ment fel a hőm. :)

Csilla

KépKép

KépKép
 


Csilla, hát igen, ezt írom, minden nap tanulok valamit :) Még jó hogy nem ehhez igazítottuk a babacsinálást :)))

Kép
 
 


Sziasztok!
Samimi! Aranyos vagy,hogy érdeklődsz felőlem! :) Jól esett! :) Köszönöm! megvagyok! Egyre nagyobb a hasam és nem könnyű így egyedül a gyerekekkel,de ha férjem itthon van szabadnapon akkor kicsit lazíthatok,mert ő egy tündér és minden terhet levesz a vállamról amit csak tud! Kicsit besűrűsödnek most már a napjaim mert rengeteg teendőm van még szülés előtt és a vizsgálatok is be fognak sűrűsödni így a vége felé. A jó időnek nagyon örülünk,mert végre ki lehet mozdulni a gyerekekkel! De mióta lekerült a nagykabát rólam mindenhol szörnyülködnek,hogy mekkora a hasam és nem hiszik el,hogy pedig még 10 hét hátra van. :) Babóca nagyon aktív mostanában. Hihetetlen hullámzásokat csinál a hasamon. Gyerekeim nagyon élvezik amikor fogják a hasamat. :) 30 hetesen voltam 4D-n és akkor már 1600 gramm volt a drágám!
Szóval mi jól vagyunk! Már várom azért a végét!
Nektek pedig továbbra is drukkolok nagyon! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Zuzmi: így olvasva a soraidat még jobban hiányzik a pocakosság!!! :) Nehéz lehet 2 gyerek mellett pocakosan,de azért szép is! :) Mutatsz fotót a 4D-sen készültekből?

Képzeljétek,nekem meg ma megjött... (23.napomon!!!!)
Előzőleg a 26.-on jött meg a 29.-30.helyett,de ennyire korán még SOHA nem jött meg!
Nem tudom,mikor volt peteérésem,ha egyáltalán volt... Tegnap mentem volna a 21.napi vv-re,holnapután már mehetnék is a 3.napira....
Ebben a hónapban ugyebár nem próbálkoztunk a fertőzés-gyanú miatt,szóval tuti nem beágyazódási vérzés,vagy vetélés...,inkább a hormonjaim játszanak valami csúnya játékot :(

Lányok,sajnálok mindenkit,akinek nem jött össze ez a legutóbbi ciklus! Úgy látom igyekszem hozzátok igazítani a menstruációmat, egyre közelebb hozom,így egyszerre fogunk babázni is! ;)

Eszti

Kép
 


Nem ittál valami csoda teát? Nekem a cickafark tea borította a ciklusom! Októberben ittam, 23 napra jött meg, és onnantól nem is állt be! Azért is csodáltam hogy februárba sikerült a baba!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Ugyanezt akartam írni, hogy nem ittál-e teát. De megelőztek. Incifinci, tudom hogy ez nem vígasztal de én cserélnék veled, mert így hamarabb lesz megint péd. Egyébként nem lehet, hogy pont a betegség miatt jött meg hamarabb?

Zuzmi, emlékszem 5 éves voltam amikor anyukám a hugommal volt babás és nagyon szerettük mi is a mozgó pocakját, vizespoharat tettünk rá :))

Szép estét lányok, hajrá mindenkinek, babások meg vigyázzanak magukra! :)

Kép
 
 


Nekem is ma jött meg! Pénteken reggel megyek dokihoz, szerintem nem fog kérni megint hormonokat.



 
 


Vicky! Gyógyszer nélkül? Ez jó nem?

Kép
 
 


samimi: Jó, hogy nem kellett gyógyszer, bár tegnap reggel óta igazából semmi nem jött, csak max egy kicsit maszatol a papíron. De ez is több, mint a semmi.



 
 


Sziasztok


Jól eltűntem, bocsánat, de hát itt a jó idő, tettem-vettem ezerrel a kertben:). Jól le is égtem már :roll: .
Nekem már múlóban is van a mensim. A tesztet nem dobtam ki, és tegnap megnéztem, és ott a két csík, apa is látta, úgyhogy volt baba szerintem, csak korán elment:(.
Azért nem vagyok elkenődve nagyon, mert akkor csak sikerült összehoznunk, és remélem ebben a hónapban már meg is marad. Zalán előtt is pont ez volt.

Jajj, a kisfiamnál most kezdődött a mi ez, miért, korszak, be nem áll a szám egész nap :D .

Zuzmi

Jó volt olvasni a soraidat, nem sok van már hátra, kitartás, és próbálj meg pihenni tényleg.

Kriszpi

Üdv itt, és gratulálok!.

Kép
Kép
 
 
 
 
 


Lányok,nem ittam semmilyen teát :(

Még egy-másfél hete 2napig 1-1g méhpempőt ettem,de aztán inkább nem folytattam,mert menni akartam hormonvizsgálatra,és nem akartam,hogy bekavarjon...,no meg inkább progeszteron hiányom lehet,mintsem ösztrogén,az meg ez utóbbit emelné meg,szóval ezért se folytattam.

Beteg nem vagyok,csak a torkom fáj,ez nem hiszem,hogy befolyásolná a menstruációt.

Orsi: Ősszel nekem is többször volt halvány csíkos tesztem,majd meg is jött. Ide korábban fel is raktam valamelyik laptetőnél az egyik tesztemet,meg tudod nézni.
Egy oldalon azt olvastam,(többön is),hogy nem létezik hamis pozitív teszt,mert ha az mutat valamit,akkor ott vagy van baba,vagy elindult valami,szóval HCG-növekedést jelez.

Annyiból érzik "hamisnak" az emberek,hogy nem azt jelzi mindig,amire várnának,hogy 9 hónappal később megszületik a baba...,de sokunknak az is nagy szám,hogy egyáltalán elindult valami!!! :)

Eszti

Kép
 


Sziasztok!
Incifinci! Persze hogy rakok nektek képet! :) De ez a mostani nem sikerült olyan jól mint a múltkori,így inkább abból teszek nektek!
23+5 naposan
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Jujj de gyönyörű,köszi! :D
Hát igen,nemsokára már a kezedben tarthatod! :)

Eszti

Kép
 


Incifinci! Köszönöm a dicséretet! Bizony már nemsokára magamhoz ölelhetem! Alig várom! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Jaj de szép képecskék! :D

Már csak 2 hét és én is láthatjuk a babánkat! :D Igaz, még nem lesz ilyen szép, de a miénk! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Dia: én 15 hetes korában nézettem meg a babát 4D-s UH-gal,és gyönyörű volt! :D
Akkor a nemét is megmondták már,persze a nagyon egyértelmű eseteknél már előbb is :D

Eszti

Kép
 


Mi a lányommal a 24. héten voltunk. Ha tudunk menni akkor szerintem most is akkor megyünk! :D

A nemét csak a 20. héten mondták biztosra, igaz nekem a 12. heti uh nagyon felületes volt anno, és utána csak a 20. héten nézték

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Nekem a 18. heti h volt 4d-s és azon meg is mondták a nemét.



 
 


No,végül úgy igazán nem jött még meg,azaz vér jött 3 napja,de mennyiségre még nem mondhatnám,hogy első napi volt,és tegnap óta pl. nem is jött semmi,azután is csak kis barnázás volt folytatásként,így még nem módosítottam a vonalzómon, remélem, hogy 2 napig már kibírja,és csak akkor jön meg igazából,amikor meg kell neki! :)

Következő tesztelős időszak kinek mikor következik?

Összeírnám a dátumokat saccra,hogy kinek mikor kell drukkolni! :D

Eszti

Kép
 


Zuzmi, nagyon szép lesz a gyermeked! -de szerintem ezt nélkülem is tudod ;)

Eszti, én kb két héten belül nem várom a dolgot. Ez a hét lett volna elméletben a csúcsidő, de nem nagyon jött úgy össze. Azért még dolgozunk az ügyünkön, csak nagyon sok a gond, a teher mind a kettőnkön.

Ellenben örülök, hogy nem kellett egy óra hosszat visszaolvasnom az írásokat :D
 
 


Voltam ma a dokinál, de csak azt mondta, hogy nem annyira rosszak az eredményeim. Most nem tudom pontosan, de az fsh/lh az 4:1-hez, a tesztoszteron meg 2,3 talán. Azt mondta, hogy 2-es tesztoszteronnal már lehetne terhesség én úgy tudtam, hogy 1 kell hozzá. A rossz arány meg azért van, mert 100. cn felett vette a vért. Egyébként az előző ciklusom 118 napos volt! Viszont gyógyszer nélkül jött meg, ami szerinte jó.

Nálam most meg jött végre rendesen, de nem ömlik. Viszont így elpötyög majd vagy 3 hétig biztos.



 
 


Sziasztok

Zuzmi

Nagyon cuki a kisbabád :P ! irigy irigy 8) .

Most néztem, nekem május 4-én lesz a peteérésem, és 18-án nem kell megjönnie (35 napos ciklusaim vannak :( ),. De lehet, a két naponta kekszet már el kezdjük jövőhéten 8) .

Kép
Kép
 
 
 
 
 


Sziasztok! Köszi a dícséreteket lányok! :) Szerintem is gyönyörű a drágám! :)

Vicky! Örülök,hogy egész jók lettek az eredményeid! Hajrá-hajrá!!

Én csütörtökön megyek megint dokihoz! Remélem kapok megint képet a manóról!

Többiek? merre vagytok?

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért!
(Egyenlőre) kezdő fotósként, de rengeteg ötlettel ingyen pocakos,újszülött,baba-mama fotózást vállalok. Az eredményt nyersen illetve retusálva természetesen nektek is elküldöm
Fóton lenne a fotózás (Bp-től 5 km-re).

Akit érdekel kérem írjon a kedver@yahoo.com-ra!

Üdv:
Csilla"

Csilla


Én is vagyogatok,kicsit hasfájósan,de nem vészes :)
Végre most először nem kell itt lecserélnem a vonalzómat,tényleg a mai nap számít elsőnek a tegnap esti megjövetel miatt :D

Szóval remélhetőleg a terhesség alatt végig a Föld napját kell majd emlegetnem,mint utolsó menstruáció első napja! :D :lol: :lol: :lol:

Eszti

Kép
 


Nekem meg a szokásos módon jött meg, már jó pár napja ömlik. Olyan szinten, hogy éjszakára tampon+éjszakai betéttel kell aludnom, ha nem akarok felkelni cserélni. Nem bánnám, ha most magától elállna, nem kéne gyógyszer.



 
 


vicky, ez eléggé rosszul hangzik, hallod-e?! Sajnálom, hogy ilyen nehéz neked.

Eszti, Föld napja, hajrá!

Nekem vasárnap nem kellene megjönnie, ha 33 nappal számolok. Már egyébként nem nagyon számolok, sőt, esténként néha megiszunk egy üveg meggyes sört. -ez itt a reklám helye alapon- a Soproninak jött ki ez az ízesített változata és finom :)
 
 


helenka: Így jár az, aki hónapokig gyűjtögeti. Egyszer csak ki kell ürülnie. Ha még a hét vége felé is ezt fogja csinálni, akkor kérek a dokitól norculutot.



 
 


Értem én, hogy gyűjtögeted, de akkor az enyém hova lett? Legutóbb ugye másfél ciklusnyi idő után jött csak meg és jóval kevesebb volt, mint korábban, fogamzásgátló szedésekor 28 nap alatt. Na erre varrhatnék alsógatyát, azt hiszem :)
 
 


helenka: Te nem gyüjtögeted, spórolsz vele. :)



 
 


Sziasztok!

Vicky, örülök hogy jobbak lettek az eredményeid, hát akkor ha elmúlik csak hajrá, reméljük összejön a kistesó!
Többieknek is hajrá, ne haragudjatok, még nem olvastam vissza kivel mi van.
Nekem ma jött meg, de már tudtam pénteken hogy meg fog mert már korán kezdődtek a pms tüneteim szóval fel voltam készülve. Így már nem lesz idén babánk.
Már egyáltalán nem görcsöltem rá ebben a hónapban, még tesztet sem csináltam, igazából még csak nem is reménykedtem benne hogy lesz valami úgyhogy nem ütött szíven. Ez van, türelmesnek kell lenni, aztán majd csak jön a baba. Legalább is remélem. :)

Kép
 
 


Hát én csak hüledezek itt, hogy olvasom vissza a sorokat. Nagyon sajnálom azokat, akiknek nem jön össze pikk-pakk a babóca. Akkor én a lehető legszerencsésebbek közé sorolhatom magam. Én csak rágondolok a babára és tessék, egyből jön. Se tabletta, se hőmérő semmi nélkül, bár az én ciklusaim is 25-35 ig kiszámíthatatlanul váltakoztak.
Valaki kérdezte a baba nemét és nevét. Úgy látszik kislányokra vagyunk beállítva, pedig nem tudatosan csináltuk. Nem is baj, apa nagyon imádja őket. A megegyezett nevünk az Írisz, a Hajnalka és a Dorottya is virágnév így harmadiknak is mindenképpen virágnevet kerestünk.





 


Ghkriszpi!
Nagyon szép nevet választottatok! Nekem nagyon tetszik! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


A nevek nálunk is már megvannak :)
Berény és Emese :) Csak ne legyenek hármasikrek. Se azonos nemű ikrek. :D
 
 


Sziasztok

Pár napja nem néztem be, és látom azért írtatok. Sajnálom, hogy eddig nem olvashattam örömhírről, pedig reménykedtem.
Mi mától húzunk bele, remélem összejön a baba és meg is marad ebben a hónapban.

Kép
Kép
 
 
 
 
 


Én januárban csatlakoztam, azóta csak az új tagok hoztak jó hírt magukkal- sajnos.
Ellenben annál nagyobb lesz az öröm, amikor valaki zebrul végre :)
 
 


Már a végét húzom elvileg a ciklusomnak. Holnapra nem várom, persze ez nem biztos. Kiszámolhatatlan vagyok, amikor megrögzötten kontrollálni és felügyelni akarok mindent. Kezdhetek hozzá szokni, hogy nem én irányítok :)
 
 


Kép

Hoztam nektek egy mai képet! Apa sutyiba csinálta azért nem látszik az fejem!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Főztem az ebédet és görcsölni kezdtem. Nem volt vészes, de pontosan tudtam, mit jelent. Mondtam is magamnak: kivételesen "pontosan" jött meg. Nem tudtam rögtön elmenni a wc-re, de észre vettem, hogy 2-3 perc után elmúlt a görcs. És nem jött meg. Kezd izgi lenni a dolog :)
 
 


Helenka! Drukkolok! :D

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: