Új privát üzeneted érkezett!

Drukkolok nektek.A szabályokat tartsátok be nagyon fontos!
 
 


nyainya:EZ NAGYON SZÉP ARÁNY!!!!!Drukkolok nagyon Neked!!!!!!

És persze mindenkinek!!!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Beszéltem reggel Dévisszel. 4 bogyóka maradt meg, 2 db 2 sejtes és 2 db 4 sejtes! AZt mondta, hogy tovább tenyésztik őket és pénteken hívjam...Lányok...kicsit aggódok, hogy nem marad meg egy sem mire péntek lesz...foggalmam sincs, hogy ez hogy működik. Nincs nagyobb esélyük a pocakomban? Vagy amelyik nm fejlődik tovább az bennem sem fejlődne tovább?
 
 

 
 

nyainya:Ne aggódj Dévisz, és a biológusok pontosan tudják,meddig vihetik el a picurikat!!!Ha a biológusok úgy látnák,már a pocidban lennének,de ezekszerint tovább tudják Őket vinni,és ez jó!!!Hidd el,hogy olyan még nem volt, hogy ne maradjanak meg,ezt nem vállalnák be!!!!!Igen,amelyik babó nem fejlődik tovább,az valószínű a pocidban sem biztos hogy fejlődne!De ez jó,hogy elsőre sikerül tovább vinni Őket,nekem a 4 lombikból,csak most sikerült,úgyhogy ne aggódj!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Köszi ani!
Szia Moro! El sem hiszed, hogy mennyire jól esik a bátorításod! Én is reménykedem, hogy azért egy babó csak ügyes lesz és megmarad! Olyan bizonytalan az egész csajok, brutálisan féltem őket! Minél előbb a pocakomban akarom tudni a piciket....És neked hányadik napon rakták vissza őket?  Azon elmélkedtem, hogy szerintetek Kálmán bent van csütörtökön? AZt tudom, hogy Dévisz nincs... mert felhívnám reggel az intézetet hát ha Kálmán rendes lenne és  tájékoztatna mi újság! Pipus te hogy vagy? Mokucica megszűlt már? Tud róla valaki valamit?
 
 


nyainya:Biztos, hogy több marad meg mint 1!!!!!De tudod, elég 1 erős kis harcos is a boldogsághoz!Hétfőn volt nekem is a punkció,és pénteken kaptam vissza Őket!!!Én nem tudom bent vannak-e?Valamikor biztos,mert a gyerekeket megkell etetni!!!!Próbáld meg felhívni,nem vessztesz vele semmit!Drukkolok!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Moro azt még megkérdezhetem, hogy az arányok hogy voltak? Hány termékenyült meg és abból hányat tenyészettetk tovább? És hány lett a végére? Tudom, hogy mindenkinél más....csak viszonyításként!
 
 


Én sajnos nem tudok semmit erről a továbbtenyésztésről,mert mi hereszövetből dolgozunk és mindig 3naposan visszakapom őket akkor 6-7-8 sejtesek.De mindig 2-3db marad.Sok sikert.Littegrincs et hányadik napon vagy?nyainya mindjárt péntek és visszakapod őket.
 
 


nyainya:12 tüszőcske lett,10 termékenyült meg szabályosan másnapra,szerdára 8-an maradtak,ebből 4-et vittünk tovább,4fagyi baba lett,és péntekre a 4-ből 2 maradt meg!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


nyainya:Majd írj ha telefonáltál!!!!

littletigrincs:Hogy vagy?
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok, 

ET+6. napon vagyok :)

a derekam tegnap mintha nem fájt volna... most készülődök,hogy kisétálok a boltba meg vissza, kell a levegő , tegnap nem voltam sehol, meg egész nap szinte egyedül voltam, úgyh. dr. csont maratonoztam :)

bogyókákhoz beszélek továbbra is, és apjuk is :) jól elvagyunk...

Moro, ani: nálatok mi lesz a folytatás és mikor?
 
 


littletigrincs:Sétálgass is óvatosan,fent kell tartani a méh vérkeringését.Én is imádom dr.Csontot
Én most megyek kedden immunológiára,aztán ha jól kivizsgáltak itt is,elméletileg januárba kezdés!!!!Úgy tudom Ani is januárba kezd,valószínű együtt indulunk,legalábbis remélem

Beszélgess a babókhoz,és edd a husikát!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Mikor fogsz majd tesztelni?Én et+6-n teszteltem pozit elöször,de az más volt mert fagyasztott volt.Most megyek vizsgálatokat csináltatni.És január 15-n megjön és kezdünk.Remélem Mónival fogok együtt kezdeni:)
 
 


ani:Majd támogatjuk egymást megint
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok! Telefonáltam, bent volt Kálmán szerencsére. AZt mondta, hogy most rakta át őket másik táptalajra. Mind a 4 meg van még. 2 szépen felődik, 1 próbál felsorakozni a másik kettőhöz és 1 kérdéses. Nem biztos, hogy meg marad holnapra. Kicsit megnyugtatott! nagyon izgiltam lányok. Moro, de ha jól értem most fagyi babákat fogsz kapni következőre nem? Azzal is meg kell várnia a 3 hónapot? Nem lehet azt a következő ciklusnál vissza kapni? ANi, moro, littletigrincs szurkolok nektek...meg magamnak is..:S
 
 


nyainya:Nagyon szépen megmaradtak,látodNekem most lesz az 5.lombikom,ezért stimusan csináljuk végig januárba,és ha esetleg nem sikerülne,utána fagyibabázunk.Úgy tudom a fagyi babákkal nem kell várni 3 hónapot,de mi most így láttuk a legjobbnak a dolgot,hiszen majd januárba a stimuból is hátha maradnak megint fagyi babáink,így még lesz 2 esélyünk.
Megy a drukk Neked holnapra!!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

itthon vagyok már a két kis pici embrióval a pocakomban...remélem ügyesek lesznek és megtapadnak! Nagyon szurkolok nekik!!!!
 
 


Sziasztok :) tudnátok írni ötleteket , recepteket ( egyszerűt ) a napi húsbevitel megkönnyítésére? Csütörtök óta szúrom magam szóval messze még a böjt ;) de tudom hogy meg fogom unni a grillcsirke - karaj-Sütőzacskóban sült csirke salátával menüt
Köszönöm előre is :)
Pipus mi van veletek? Mi volt pontosan ez a méhlepény probléma ?
Remélem minden rendben mostmár :)
Nyainya : együtt szurkolunk a Bogyókáknak :)
Remélem figyelembe veszik a kis drágák milyen sokan vagyunk :)
Én pénteken voltam az első UH on , a balban 2 a jobban 3 nő .. Egyelőre , de remélem lesz még pár a végére
Nekem a DHEA nagyon beválik ugy látom , mert 2 hónapja szedem ujra és a jobb oldali elvileg sorvadásnak indult petefészkem is ujra produkál :)
A másodiknál is így volt, és 7 Sejtem lett ami nálam eddig a legjobb
Úgyhogy most ismét nagy reményeket fűzök hozzá :)
Előre is köszönöm a recept ötleteket
Jó hétvégét nektek :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Szia normocyta!

Én ha már nagyon unok mindent szoktam olyat csinálni, hogy veszek csirkemell filét azt felkockázom megpirítom hagymán, aztán tejszínt öntök hozzá kicsit besűrítem, én nagyon szeretem a brokkolit azt is szoktam hozzá keverni. Kapok egy szószt a végére. Sütök ki palacsintát (jó vékonyat, hogy ne legyen sok a szénhidrát) és a kiterített palacsintába rakok egy merőkanálnyi (jó sok hús legyen benne) szószt összehajtom, mint a hortobágyi palacsintát, szórok a tetejére sajtot és késsel-villával megeszem! Nagyon nagyon finom!
 
 


normocyta, nem irigyellek a sok húsevés miatt, én még azóta is undorodom a hústól, de apánk ezt mondta nekem szó szerint legutóbb:

"TESSÉK ZABÁLNI AZT A ROHADT HÚST" -mert hogy látja, hogy nem eszem, mert éheztetem a gyerekemet.
Nem is igaz, nem hinném, hogy éhezik :(

Szóval nincs semmi ötlet. Nekem ezek az édes-savanyú szószos cuccok mentek, azzal jobban csúszott a husi. Thai szószos husi, gyros tál zöldségekkel az nagyon könnyen becsúszott a pocimba :)
Rántott karaj.... na, az nagyon ment, a többi formában már nem igazán ment a husi. Talán még tejfölös csirkepaprikás formájában is jó volt.

Meg múlt héten húslevesben főztem meg a csirkecomb filéket és lazán meg tudtam enni :)


A méhlepényleválás és hematoma mai napig nem tudni mitől volt. 11.héten volt, miután abbahagytam az utrot.
Persze elmentünk Győrbe, onnan át Sopronba, majd vissza Győrbe és haza.   Szinte egész nap autóztunk, meghívtuk a rokonságot az esküvőnkre és bejelentettük a baba érkezését.....

Szerencsétlenségünkre, ez okozta Dévisz szerint a lepényleválást :(

A sok rázkódás.  A monoton autó rázkódás....   emiatt válhatott le, de ez csak találgatás.  A védőnő szerint elég gyakori ez, és nem hinné, hogy a kocsikázás volt az oka.

Nem tudom... talán az volt a baj, mert előtte nem mentem sehova kocsival, csak 10 perces útra.

Na, azóta egy úszogumi van a hátamnál, egy a fenekem alatt és rajta egy vastag díszpárna, így kipárnázva megyek melóba.
1 hete visszaengedett Dévisz dolgozni.

viszont a vérképemben van valami nagy gyulladás, amit igyekszünk megszüntetni. Dévisz eléggé aggódik miatta, most lórúgásnyi augmentin duót kaptam, ha nem húzza le a gyulladást, akkor jön a góckutatás.

Lehet a lepényleválás okozott valami gyulladást odabent, vagy szövetelhalás is okozza ezt, vagy daganatot is jelenthet az RCP szint hirtelen növekedése.
Most 3x-os az értékem.

Aggódom nagyon :(

Normocyta, miket kaptál most stimulálásnak?????????
 
 


Köszönöm lányok , a palacsinta is jó ötlet nagyon meg az édes -savanyú szósz is mert aT is szeretem :)
Pipus ne aggódj , a 3x CRP ( c reaktiv protein ) annyira nem gáz... Egy rossz fog is okozhat emelkedést ,ez egy általános gyulladásos faktor,szinte bármi emelheti, gyulladt ízület, fog ,mandula stb... Szinte bármi
Az Augmetin le fogja húzni a gyulladást
Nem hiszem hogy a olyan komoly oka lehet mert akkor rosszul lennel
Amugy ami az autót illeti én nemrég tudtam meg hogy nem csak a beágyazódás miatt kell betartani , hanem mert nekünk sokkal vastagabb a méhnyálkahártya mivel nem egy sárgatest marad a petefészkeinkben hanem 6-8 ami annyival több progesteront termel és sokkal vastagabb nyálkahártya alakul ki . De mivel ezt a szervezetünk nagyon gyorsan növeszti így a hajszálerek képzésére nincs annyira sok idő , és nem túl stabil a vérellátása...ezért sokkal könnyebben leválhat :(
Erre szokták ajánlani az Aspirin Protectet vagy az Astrixot , ami kicsit "hígítja " a vért így könnyebben áramlik a kapillárisokban
Én a másodiknál szedtem és mondhatni az volt eddig a legsikeresebb
Szóval lehet hogy tényleg sok volt az a nagy távolság de mostmár mindegy
Én is elővettem Emberem spéci párnáját amit a kajak túràn használ ilyen zselé van benne vagy mi,olyan mintha a levegőben ülnék:)
Ma voltam UH on , kb 4/4 tüsző van,remélem péntekig még lesz egy pár db ..,
Most 225 Puregont és 225 Merionalt szúrok
Mindig ennyi szokott lenni ( kivéve a 3.de az egy totális negatív csúcs volt ,nekem a Gonapeptyl nem vált be)... Csak eddig Gonalt szúrtam , ami alfa-follitropin most pedig Puregont ami béta-follitropin ... Gondolom szerkezeti eltérések lehetnek köztük a molekulákban... Valakinek van tapasztalata hogy melyik volt neki jobb ?
Moro te is Puregont kaptál most ugye? Talán amiatt is nőtt több ?
Reménykedünk de közben nagyon félek az újabb csalódástól sajnos sokat sírok emiatt pedig rám ez nem jellemző
Van hogy optimista vagyok van hogy teljesen leeresztek :(
Nyainya , littletigrincs , Ani,
Moro mi újság veletek ?
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Normocyta, csak pozitívan állj hozzá!  Lesz még tüszőcskéd mire eljön a leszívás!!!!  És most tuti bőven marad is beültire!!!!
Nagyon drukkolok!!!!  Most már igazán megérdemled a sikert, babás leszel karácsonyra :)
Csak bízzál magadban, várd a babádat, menni fog hozzátok!!!!!!!!!!!!!!
 
 


Oké :) te pedig ne aggódj , minden rendben lesz, szépen kapaszkodik a kis Ficánka
Csak azért ne hajtsd túl magad az esküvő szervezésében, és amugy meg nagyon jó lesz neked , mert szerintem a kismami menyasszonyok nagyon szépek :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Normocyta, SZOMBATON VOLT AZ ESKÜVŐ :)    FÉRJES ASSZONY VAGYOK, EL SEM HISZEM :)   Apánk megengedte, hogy megtartsuk :) 

OLYAN NAGYON BOLDOG VAGYOK :)    És a ruhám is tetszett kivételesen (az első variáció kiakasztott és visszavittük kicserélni egy nagyon csini darabra :) )
 
 


Juppijéé, hát akkor gratulálok és csak annyi jót meg szépet kívánok mint amennyit magamnak kívánnék ;) szóval sokat :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


N A G Y O N   K Ö S Z Ö N Ö M ! ! !  :)

 
 


normocyta:Látod,nőnek a tüszőcskék szépen.Ne aggódj én sem gondoltam,hogy nekem a végére 12 lett!!!Igen,én is puregont is kaptam!!Nem tudom melyik szuri,de nagyon jó volt.Szépen együtt nőttek a tüszők.ÉN HOLNAP MEGYEK DOKIHOZ.(IMMUNOLÓGIÁRA)Mikor lesz a leszívás?Péntek?Nagyon drukkolok!!!!

pipus:Éljenek a házas asszonyok!!!!!!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok, 

November 21-én 10:08-kor 53cm, 2880 grammal megszületett Kismókuskánk
Kívánom mindenkinek, hogy minél előbb élje át ezt a csodát, hogy a kezében tarthassa a gyermekét. 

Sok puszi

....
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Mokucica: GRATULÁLOK!!!! Mindannyian erre vágyunk és jó érzés,hogy neked már megadatott, szeresd, óvd őt nagyon :)

Normocyta: amit én nagyon szeretek csirkemellet jól befűszerezed, aztán hirtelen kisütöd mindkét oldalát, majd tepsibe teszed és egy szelet paradicsomot teszel mindegyik husira, majd jó sok sajtot rá és rásütöd... isteni :)

a másik: a cs.mellett csíkokra vágod fűszerezed, és elkezded serpenyőben sütni és teszek hozzá spenótot és a végén egy kis tejszínt :) szerintem isteni, de ezt megcsinálhatod brokkolival is ha nem szereted a spenótot (jah és az leveles)

Én most vagyok ET + 10. napon... szerintem vasárnap reggel tesztelek, az a 16. nap lesz, amit akkor látok gondolom már reális lesz.... nagyon bízom a világmindenségben :) hogy megadatik a kis csodám.

Drukkolok mindenkinek!!

Jah és PIPUS, Gratulálok Neked is :)
 
 


Sziasztok lányok!

én ET+3 napon vagyok! Megőrülök a várakozástól. Egyszer azt érzem, hogy sikerült egyszer meg semmit sem érzek! Arra gondolok, hogy miért ne jött volna össze? Biztos tapadnak a kis babáim, de aztán meg arra, hogy ...nem! Littletigrincs pont most akarrtam kérdezni, hogy mikor tesztelsz! Pont egy hét van köztünk! Nagyon ügyes vagy, hogy kibírod vasárnapig, nekem lehet hogy nem fog menni. Mondtam a férjemnek, hogy tuti nem nézem meg a tesztet, majd inkább Ő! Mokucica :) annyira cuki...olyan boldog lehetsz most! Könnyű szülés volt? Pipus nagy gratula, férjes asszony lettél, és kismama is...:) csuda jó! Normocyta, nem is tudom ki írta, hogy most sikerszéria van Dévisznél...csak bele fogunk tartozni mi is!!!!! Csajok nagyon szorítok mindenkinek! És ma édes-savanyú csirkemellfilé lesz a vacsora:D
 
 


Sziasztok lányok!

én ET+3 napon vagyok! Megőrülök a várakozástól. Egyszer azt érzem, hogy sikerült egyszer meg semmit sem érzek! Arra gondolok, hogy miért ne jött volna össze? Biztos tapadnak a kis babáim, de aztán meg arra, hogy ...nem! Littletigrincs pont most akarrtam kérdezni, hogy mikor tesztelsz! Pont egy hét van köztünk! Nagyon ügyes vagy, hogy kibírod vasárnapig, nekem lehet hogy nem fog menni. Mondtam a férjemnek, hogy tuti nem nézem meg a tesztet, majd inkább Ő! Mokucica :) annyira cuki...olyan boldog lehetsz most! Könnyű szülés volt? Pipus nagy gratula, férjes asszony lettél, és kismama is...:) csuda jó! Normocyta, nem is tudom ki írta, hogy most sikerszéria van Dévisznél...csak bele fogunk tartozni mi is!!!!! Csajok nagyon szorítok mindenkinek! És ma édes-savanyú csirkemellfilé lesz a vacsora:D
 
 


littletigrincs:Tényleg ügyes vagy,hogy kibírod!!!!Még én sem bírtam ki soha,hogy ne teszteljek előbb!Érzel valamit?Nemrég volt a leszívásod,és már tesztelni fogsz mindjártJól megy az idő!!!!

nyainya:tök normális amiket érzel, és gondolsz,szerintem mindannyiunknak ilyesmik járnak a fejünkben!!!!Szóval csak pozitívan,és sikerülni fog!!!!

Nagyon drukkolok Nektek Csajok!!!!!

normocyta:Nagyon drukkolok Neked,és bízz,sikerülnie kell tényleg egyszer nekünk is!!!!!!Puszillak,és írj hol tartassz!!!!!!!Mindent tudni akarok!!

mokucica:Drága Mokucica!!!Itt is szeretnék Nektek Gratulálni a gyönyörű szép Kisfiatokhoz!!!!!!Vigyázz Rá nagyon!!!!!!!!Jó lenne egy ilyen Cseppet tartani a kezemben!!!!!Most irigykedem ám!!PUSZI
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Én valahogy nagyon jól bírom ezt az időt, szerintem azért mert most még "tudom",hogy ott vannak, beszélhetek hozzájuk, megsimizem a pocakomat, mintha őket simogatnám... és ez jó érzés, és nem siettetem az időt, ezt most kihasznnálom, a tudat,hogy kismama vagyok :) megnyugtat...

tünetek: volt már derék fájásom, aztán fájt a cicim, de úgy,hogy ha megfordultam az ágyban és hozzáért a takaróhoz, vagy a lepedőhöz akkor arra felébredtem, most ezek helyett az új,hogy néha bele-bele szúrkál szerintem a méhembe vmi...

Nyainya, ügyes vagy bírd, és ne rágd magad:)

látod milyen hamar eljutottunk idáig:) és tényleg Moro, még mikor mondogattad nekem,hogy pikk-pakk eljön az idő, és tényleg :)


 
 


Mókucica, szívből gratulálok a csodaszép kisfiatokhoz!!!!  vigyázzatok magatokra!!!!!!

Nyainya, Littletigrincs nagyon drukkolok nektek!!!!  Én nem bírtam ki tesztelés nélkül, 3 napos embriókat kaptam vissza és ET+6.napon már pozit teszteltem :)
Nem bírtam magammal :)

Normocyta, érzem hogy most Neked is sikerül a baba :) Érzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor lesz a punkció??????????????????  Bízzál a tüszőcskéidben!!!!! Sokan lesznek leszívásra :)

Morokám, gyere ám a hírekkel, mit mondtak a mai vizsgálaton!!!!!!!

Csajok, köszönöm a gratulációkat!!!!!!!!!
 
 


Ma voltam UH-on és csak hetfőn lesz a leszivás, mert nem nőnek elég gyorsan...vagy ilyesmi. kiváncsi lennék mennyi lett az oestrogén szintem,csak elfelejtettem megkérdezni annyit tudok hogy ha alacsonyabb a vártnál ( valahogy tűszőkre elosztva van ..) akkor valószínű nincs petesejt a tüsző(k) ben. Ezt ezüstmackó blogján olvastam a neten, nagyon professzionálisan ír le mindent ebben a témakörben.
Kb 7-8at számoltam, talán vannak ott még kisebbek is, de nem tudom azok megnőnek-e hétfőre.
Péntek a 13.nap, hétfő már a 16. remélem nem lesz késő, és nem mennek szét...
gondolom hétvégén feküdnöm kell majd.Igazából nem tudom, hogy mennyire számít a leszívás napja meg a visszültetésé a későbbi siker szempontjából. Gondolom talán kissé érettebbek lezsnek, de azért attól is tartok hogy pont hogy "túlérettek" lesznek...valakinek van erről infója? Azért utána nézek a neten is...
Az édes-savanyú csirke nagyon jó ötlet volt, ugyan köret nelkül ettem,és tele raktam hússal,de úgy azért lecsúszott
ma a paradicsomos,sajtos lesz a menü, holnap a spenótos, hétvégén meg a palacsintás :) szóval köszi mégegyszer a recepteket, így azért könyebb variálni
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Normocyta, örülök hogy könnyebben megy a husievés :)  

Figyelj, ne agyalj megint ilyeneken, hogy van-e petesejt a tüszőben vagy nincs, igen is lesz és kész!!!!!
MInden a legnagyobb rendben lesz!!!

Egyébként pedig a 6-8 tüsző a legoptimálisabb a leszívásnál, mert ez a mennyiség nagyon jó minőséget takar!
Nekem 6-ot szívtak le, mikor összejött most szeptemberben a babám.

Amikor 17 tüszőm lett, és idő előtt elpukkadtak és 8 db maradt, nem voltak jók, nem is sikerült :(   Mennyiség a minőség rovására :(

Normo, jó lesz ez meglátod!!!!!!
Hétvégén nagyon sokat pihizz és kíméld magad, vigyázz a kis tüszőidre!!!!!!

Én nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!!!!   Sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!

Mekkorák voltak ma pontosan a tüszőid?????????

 
 


Köszönöm Pipus a megnyugtatást. :) 10-15 között vannak szóval ezért aggódom hogy hétfőre mi lesz bár csökkentette az adagot mostmár 235 helyett csak 150 holnap meg már csak 75...
Remélem minden okès lesz,mostmár elegem van ebből a sok izgulásból :(
Drága Mokucica szívből gratulálok :)))
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Megpróbálok bemásolni egy linket egy kis rajzfilmé, nem szoktam ilyet de ez annnyyiraa aranyos :) ha nem jelenik meg akkor guglizzátok meg így : partly cloud
http://youtu.be/-a6Pe1ovKHg
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Ez nagyon cuki volt, köszönjük!!!!
 
 


Pipus! Et+6-napon pozitívat teszteltél? Hu! De ez a mostani terheséged ugye, a 2-lombik? Én nem merek tesztelni! Megbeszéltük, hogy dec.6-án lesz a nagy esemény! Akkor leszek ET+ 14 napon. Az már úgy gondolom biztos eredmény lesz! Remélem, hogy bennem vannak a kis babócák. PCO-s vagyok, és azt hallottam, hogy nálunk a petesejt vastagabb és sokszor azért nem jön létre a terhesség, mert nem tud kijönni a burokból. Kértem, hogy AHA-zák meg a kis sejtecskéket, de azt mondték, hogy nem kell mert fiatal vagyok...kár mert nyugodtabb lennék....még egy akadályozó tényezőt killőhettünk volna...
 
 


Igen, ez a mostani második lombiknál volt, hogy ilyen korán kimutatta a teszt.
Az első lombiknál 5 naposakat kaptam vissza és ET+7 nap után lett egy halvány pozi tesztem, de az a baba nem maradt velünk, Dévisz szerint kb. 10 napot élhettek még beültetés után :(

akkor ez a dec. 6. nagyon fontos dátum lesz, ugyanis TE akkor tesztelsz, én pedig ha minden úgy alakul, és megmutatja a baba a lába közét, akkor Déviszt megkérdezzük, mondja meg mit lát ?????  Kukis lesz vagy puncis??? :)
 
 


Sziasztok :) ma voltam UH on , mèg mindig lassan nőnek azt mondta D.
A balban 5 a jobban 3 talán 4 van , általában 16-17 mm egy van a balban ami 20 ,gondolom az a domináns tüsző
Még szúrnom kell ma meg holnap , aztan hétfőn leszivás , egyelőre ugy néz ki egyedül leszek műtétes ilyen se volt még...
Bízom benne hogy nem jelent rosszat az hogy lassan nőnek ... Lehet hogy az előző stimunál kapott Gonapeptyl zavart be.... Èn már nem vagyok túl jol stimulálható , az első 2-nél is max dózist kaptam úgyhogy gondolom így a 4.-re már az is lehet hogy kicsit kimerülőfèlben vannak a petefészkeim :(
Na mindegy , gondoljátok rám hétfőn . Gyűjtöm a drukkokat , hátha valahol beszámítják ;)
Jó hétvégét mindenkinek :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Szia Normocyta!  Már vártam, hogy írjál, sokat gondolok Rád!!!!!!
És nagyon jól van időzítve ez a növekedés, ugyanis én meg attól féltem, hogy hétfőre meg már túl nagyok lesznek a tüszők, de ez így szuper!  Nagyon jók a méretek!!!!!  Ebből lesz hétfőre a tökéletes tüsző!!!!!

Érzem, valamiért érzem, hogy most nyerő leszel :)   Ezt súgja az anyai szívem :)

babás lesz most, az fix!!!!!!!

Hétfőn nagyon drukkolok!!!!!!  Ezerrel!!!!

Amint tudsz, jelentkezz ám, hogy mennyi tüszőt sikerült leszívniuk!!!!

És ezerrel kajáld utána a húst, leszívás után is húst egyél, én azt vittem anno

Jó hétvégét !!!!!!
 
 


Normocyta minden rendben lesz! Szép idő van, ilynekor a tüszők is jól viselkednek! Szurkolok holnap! Litletigrincs csináltál már tesztet?
 
 


sziasztok, 
teszteltem :) és megjelent egy halványabb második csík, teszek fel képet, igaz most este van és most fényképeztem, de reggel készült mielőtt feltettem az utrot :) 6kor...

akkor gondolom ez most jó, és szerintem minden reggel csinálok egy tesztet, hogy erősödik-e, és ha igen akkor úgyis 6.-án kell hívni apánkat és akkor behív Uh-ra és megmondja,hogy mit lát:)


ET+16. nap ET+16. nap
 
 


Jaj istenkém..ez pozitív! Nagyon nagyon örülök! A 16-os szám a beültetés óta eltelt napok számát jelenti?
 
 


igen :) meg ha megyitod a képet akkor fölött lászik a kép címe, hogy ET+16. nap :)

köszönöm én is örülök, már csak így kell maradnia a dolgoknak:)

neked is nagyon drukkolok, és fejben tartom, hogy te most vagy a 9.napon... nagyon szorítok neked!!

Normocyta neked is megy a drukk, EZ A MI SZÉRIÁNK :)

 
 


jah és még annyi, hogy 10-es erősségű teszttel csináltam...
 
 


Little,nagyon gratulálok,vigyázz magatokra.Normocyta holnapra megy a drukk,jelentkezz majd.Nyainya veled mi a helyzet?
 
 


littletigrincs!!!!!!!!!   ez azzzzzzzzzzzzzz!  Istenem, de nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ez csodálatos hír!!!!

Tessék minden reggel tesztelni és gyorsan megmutatni nekünk!!!!!

NORMOCYTA, most rajtad a világ szeme, drukkolok!!!!!
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: