Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van itt valaki, aki szeptemberre várja a babáját? :)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Szia,
én Szeptember végére várom. Te? Jól gondolom, hogy neked a 6.babád lesz?
Dokinál voltál már?

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


De kár, hogy nincs nagyobb mozgás itt...azért reménykedem, hogy jön még valaki..

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok! Mi is szeptember végére/ október elejére várjuk a babánkat! Bár még orvosnál nem voltam, jövő héten megyek! Ti voltatok már? Nálunk második baba lesz, a kisfiam most 2 éves! Nálatok?

Van valamilyen tünetetek? Hogy telnek az első hetek?

Kép
 


Szisztok!
Mi is szeptember közepére várjuk első babánkat. 
 
 


Sziasztok!
Hozzánk is első baba érkezik szeptember elején! :)
Minden hasznos tanács jól jön! :)
eavera
Eger
 
 


De jó, gyűlünk :)
Mi szeptember közepére várjuk, voltam már orvosnál, pulzált a szíve :)
Ti mikor mentek?
 
 


Mi több mint egy hete voltunk terhesség megállapításaon. Jöbőhéten megyünk ismét. :-)
 
 


Sziasztok, szept.5-re várjuk, bár még félve írom ezt. 2 hete erős vérzés, ami hamar el is múlt. Azóta fekvés és enyhe barnás történet'. Azóta 2x volt ultrahang, a baba teljesen jól van, szépen növekszik... tojik a történésekre.
drazs
Budapest
 
 


Mi is voltunk már dokinál, minden rendben eddig :) egyébként szept. 8. a dátumunk. Laborba kellene lassan mennem, de egy hete nyomom az ágyat megfázás szerű tünetekkel...
eavera
Eger
 
 


Sziasztok! Csatlakoznèk :-) Szeptember 19-re várjuk mi is az első babánkat. Január 24-èn voltam uh-n,6 hetesen.Szívhang volt már. Hètfőn labor,utána vèdőnő. Aztán legközelebb csak március elejèn kell mennem a 12 hetes vizsgálatra. Enyhe mensis fájdogálásom mèg mindig előfordul,illetve èmelygès,cici feszülès,de összessègèben nem vèszesek egyeltalán a tünetek.

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


Sziasztok, de jó, hogy már ennyien lettünk! A mi dátumunk szept. 25.
Viszont én még nem voltam dokinál, a jövő hétre tervezem. Nem akartam elkapkodni.
Védőnőhöz a 12.hét előtt kell még menni ugye?

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


Sziasztok!

Én is szerdán megyek dokihoz először, már nagyon kíváncsi vagyok! Remélem, minden rendben lesz!

Úgy tudom, hogy védőnőhöz a 12.hétig kell menni valamikor, mindegy, mikor!

@drazs: Hogy vagytok? Kaptál valami gyógyszert is? Otthon vagy, vagy kórházban?

Kinek mondtátok már el a nagy hírt? :) nekem csak a férjem tudja, a kisfiunk, aki 2 éves ;) de szerintem bármikor elárulhat ;) illetve az egyik nagyon jó barátnőm! Másnak még nem akartuk mondani, majd a 12.hét környékén! Bár nehéz lesz addig titkolózni... ti hogy csináljátok?

Kép
 


Mi már a családnak elmondtuk az első vizsgálat után,de munkahelyen 12.hètig nem akarom mèg bejelenteni.

A vèdőnő nekem azt mondta,hogy a 8.hèten menjek,úgyhogy hètfőre adott időpontot. 12.hèt előtt mindenkèpp menjetek szerintem. A rizikó besorolásos papírra pl. rá is van írva,hogy a 14.hèt után terhesgondozásra jelentkezőknèl már eleve magas rizikójú terhessèg besorolást adnak.

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


Mi sem nagyon mondtuk még, majd a 12. heti UH után. Még egy hónap... család tudja, meg pár közeli barát.
De már várom, hogy mondhassuk :)
 
 


@diengyongy:
@diengyongy:
Szia, itthon vagyok. Az elején kaptam vérzéscsillapítót, és utrogestant.

Én nem igazán merem még mondani senkinek, a lányom tudja és a közvetlen kollégák. A párom viszont... mint valami pletykás vénasszony... :roll: :lol:

Nekem már vérvétel, vizelet, és már 4 ultrahangom volt a vérzés miatt. A szíve már 6 hetesen szépen klampírozott, az utolsónál már mondta a doki, hogy mozog is :-)
drazs
Budapest
 
 


Én még most leszek 6 hetes, remélem, már látszódni/hallatszani fog a szívverése... Utrogestant én is használok, előző terhességemnél is kellett! Magzatvédő vitamint szedtek? És Magnéziumot? Én egyelőre napi egy Femibiont szedek, de nem fogom végig! Magnéziumot még nem láttam indokoltnak, mondjuk előző terhességnél egy idő után keményedett a hasam, és akkor nagyon kellett...

Kép
 


Sok C vitamint -ezzel váltottam le a vérzéscsillapítót, magneB6-ot és Gravidát. Ennek nem igazán vagyok híve, de mivel kicsit' bonyolultan indultunk, inkább szedem egy darabig. A lányomnál teljesen problémamentes voltam/voltunk végig, semmit nem szedtem, de az ezer éve volt, és nem vagyok már 20 éves 8-)
drazs
Budapest
 
 


Sziasztok,
Mi még nem mondtuk el senkinek, csak mi ketten tudjuk, én a 12.hétig nem tervezem bejelenteni sehol.
Szedni én Elevitet szedek és pluszba folsavat. Lehet, hogy az utóbbit felesleges szedni, mert az Elevitben is van, de volt már eleve itthon, gondoltam, úgyis igy az elején nagyon fontos a folsav és szedem, amig el nem fogy.

Nektek pocakban van már valami változás? Mert ugye még a baba mérete nem indokolja, de mégis nagyobb. Gondolom amiatt, hogy sok progeszteront termel a szervezet, ami belassítja az emésztést és puffadást okoz...Emiatt a reggeli a gyümölcsfogyasztásomról is le kellett mondanom
Viszont nadrágszíjjat már nem kell hordani Ti hogy álltok ezzel?

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok :) mi is szeptemberre várjuk a kis manot :) ő lesz az első babánk ☺ én 7+2 vagyok ma. Múlt szerdan 7,5 mm volt a picit es csodásan vert a szíve ☺☺
 
 


Hello Ancs008, de jó, hogy te már láttad a babád! Én most hivtam a dokid és csak 2,5 hét múlvára tudott adni időpontot, vagyis 9+4 leszek majd amikor először lát orvos...Nem tudom, hogy ez igy mennyire gáz...

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


nnnna, foglaltam időpontot egy másikhoz a jövő hétre :-)

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


Sziasztok! Mi is szeptemberre várjuk második gyermekünket.  A héten megyek dokihoz, remélem rendben lesz minden. Ami a pocakot illeti, nálam is szűkülnek már a nadrágok! 

 
 


@gabrill:
Nem gaz, en is csak a megnyugtatás miatt mentem el, mert elkezdtem vérezni es nagyon megijedtem. De hála az égnek minden rendben. Legközelebb en is csak 3 het múlva megyek majd :) írj majd hogy mi volt :) :)
 
 


Sziasztok,
lavande, üdv itt! Hányadik hétnél tartassz? Mennyi lesz a két gyerkőc között?

Ancs, aztán gondolkodtam, hogyha minden oké, akkor végülis tényleg mindegy, hogy mikor mennék.
Valahol hallottam, hogy a 8.héten a magzatvíz mennyisége 2 teáskanálnyi  

Drazs, most vagy otthon az elején, amig rendeződik minden és visszamész még dolgozni?

Ági86, mi volt ma a védőnőnél? Megvan a kiskönyv?

Eavera, hogy vagy? Én is annyira koncentrálok, nehogy valamit elkapjak, egyfolytában mosom a kezem, de nem lehet mindent kivédeni :-( Sikerült meggyógyulnod?

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


Pocak itt is nő, de hát hatodik baba... :) Ma voltam orvosnál, továbbra is minden rendben.
 
 


Panndi, te elég jól bírhatod a terhelést ennyi gyerkőccel! Milyen szerencsés vagy, hogy már hatodik ízben élheted át ezt!
Dokid csinált UH-t is? CRL-t mért?

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


Gabrill: köszönöm kérdésed, alakulok lassan, de már dolgozok pedig még jó lenne otthon pihizni, ebből a megfázásból irtó nehéz kikecmeregni...mindenki vigyázzon magára :)
A nadrágok nálam is mennek össze... ;) pedig még csak 9+4 vagyok :), én a czeizel vitamint szedem, egyik ismerősöm ajánlására.
Ki gondolkozik a 12. heti komplex vizsgálatban? Nekem a doki ajánlotta, de mondta hogy tb által nem támogatott mégis úgy gondolom hogy szükséges és megcsináltatom majd! Vélemények?
eavera
Eger
 
 


@gabrill:
Igen,megvan a kiskönyv. Mivel már telefonon beszèltem a vèdőnővel többször ès minden infót,amit kèrt meg az orvosi papírokat elküldtem neki e-mailben már előre,így tegnap viszonylag hamar vègeztünk. Jövő hèten jön majd el hozzánk valamikor. Igaz,hogy gyerekszoba mèg sehol sincs ès a felújítás közepèn vagyunk,de azt mondta akkor is ki kell jönnie.
Megvan a laboreredmènyem is,ami viszont szerintem nem lett annyira jó,van benne több èrtèk is,ami nem az igazi.. Pènteken megyek a háziorvoshoz EKG-ra.Kíváncsi vagyok,hogy mit fog mondani az eredmènyemre.
A nacik már nekem is szűkek,pedig èn mèg csak 8+1 vagyok,de csak a gumis derekú nadrágokban bírom ki egèsz nap.

Eavera, a vizsgálaton mi is gondolkodunk. Szerintem megcsináltatjuk,inkább mint hogy valami baj legyen..

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


Sziasztok,
Eavera, hát igen, mivel az immunrendszer most csak félgőzzel megy és még gyógyszert sem lehet bevenni, hogy gyorsítsa a gyógyulást, így tényleg marad az, hogy vigyázni kell amennyire lehet. Én ma a legkisebbel dokinál voltam és ott kellett ülnöm a váróban 1 órát, mindenki egyfolytában köhögött, úgyhogy most imádkozom, hogy remélem nem kaptam el semmit.
Te már 9+4 vagy? dejóneked! :-)
Én akarok majd menni valamilyen genetikai vizsgálatra, még olvasgatok, hogy melyik legyen. Szerintem hogy kinek érdemes és melyiket csináltatni, az az anyai életkortól és az előzményektől függ.

Agi86, a védőnőhöz mi kell? nem elég a dokitól egy papir?
És már most kijön házhoz??? Necsináld már! Én úgy emlékszem, hogy szülés után szokott kijönni a védőnő..

Hát nekem a legrosszabb, nem tudom, hogy ti tapasztaltok-e ilyet, de amint eszek, azonnal jön a teltségérzet, hasam óriás lesz. De nem kell rettentő sokat enni, elég egy tál ebédet megenni. Úgyhogy most arra váltottam, hogy kevesebb adagokat eszek és inkább többször.

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


@gabrill:
Nekem azt mondta a vèdőnő,hogy most kell jönnie meg a 36.hèten. Kellett neki szemèlyi,lakcím kártya,Tb kártya,a nőgyógyásztól az uh lelet (hogy van szívhang), a rizikó besorolásos papír ès a cytológiai lap.
Nagyon puffadtam èn is,de annyira,hogy aludni sem tudtam már. Olvastam,hogy lehet szedni az Espumisant,de addig nem akartam,míg nem beszèltem dokival vagy vèdőnővel. Tegnap megkèrdeztem ès azt mondta nyugodtan szedhetem,mert a gyomorban feloldódik ès nem kerül be a vèráramba,úgyhogy a babára sem veszèlyes. Azt mondta mèg,hogy kerülni kell a tejet,tejfölt, felvágottakat meg az ilyen instant meg gyors kajákat,amik tele vannak tartósítóval. Lehet inni citromfű teát,ami a gyomornak is jó meg nyugtató hatású is picit. Nekem pl ez a párosítás jól is jön,mert feszült is vagyok mostanság elèggè.

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, Titeket érint-e a dolog, de akinek hányingere van reggel, mit tesz ellene? Pár napja minden reggel annyira durva hányinger tör rám, és semmi se jó, próbálok inni, pirítóst, kekszet enni, de nem segít... és sajnos ez elég sokáig kitart, főtt ételre még délben sem tudok gondolni, sőt... napok óta nem is igazán ettem...

Valami tipp ellene? Vagy ezt ki kell bírni? :) Előző terhességemnél is volt hányingerem, de reggel hamar elmúlt!

Ma megyek dokihoz, megemlítem neki!

Jól vagytok? Minden rendben?

Kép
 


Agi, köszi, hogy leirtad milyen dokumentumok kellenek, majd ezekkel készülök én is, ha nem mondaná, amikor telefonon hívom.
Mit jelent a rizikó besorolásos papír?
Jó 5let az Espumisan, lehet, hogy én is letesztelem akkor, meg a citromfűteát is, pont van is itthon.

Gyongy, nekem reggel nem volt még hányingerem, én inkább este küzdök a lelassult emésztéssel. Én is a kekszet vagy a pirítóst próbáltam volna ki, mint te, mert mindenhol ezt írják.
Majd írd meg, hogy mit javasolt a doki!

Fáradtság: este én már 9 előtt az ágyban vagyok, se tévé, se olvasás, csak nézek egy darabig aztán szunya, hihetetlen! Máskor 11-kor is pörögtem még.

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


@gabrill:


A rizikó besorolásos papírt a nődoki adja. Lehet alacsony vagy magas rizikó besorolású a terhesség. Alap esetben, ha nincs semmilyen betegsegéd, nem volt vetélésed, nem vagy alkesz, nemibeteg vagy méhen kívüli terhes, nem vagy 40 év felett, vagy 18 alatt, akkor alacsony rizikójú a terhesség. Kábé ennyi a lényege. Ez kell a védőnőnek.
Nekem az Espumisan nagyon bevállt, most éjjel annyira jót aludtam végre, hosszú idő óta először, szóval én csak ajánlani tudom. 

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


gabrill: Köszi! :) A 8. hétnél járok. 8 év lesz köztük.

Puffadásra ha jól tudom édeskömény teát jó inni, bár azt nem tudom, hogy terhesség alatt szabad-e. Viszont a babáknak szánt Mecsek teában is az van, és kamilla.

Agi, ez a védőnős dolog eléggé meglepett, nekem már az is túlzás volt, hogy szülés után havonta a nyakamra járt, de hogy most már szülés előtt is jön?!  Gondozásra milyen gyakran kell járni? (Én még csak 1-2 hét múlva fogom felkeresni először.) Majd írd meg, mit mondott a doki az eredményeidre!

Gyöngy, nem túl sok gyomorsavad? Nekem az okozta a rosszulléteket az első babánál.

Eavera, jobbulást, sajnos én is benne vagyok valami vírusban már egy hete. A vizsgálaton gondolkodunk mi is.

 
 


@lavande:


Nekem első baba lesz szóval nincs viszonyítási alapom, sem tapasztalatom még, de nekem is fura volt, hogy már ilyen hamar jön. Tök ciki, mert most nálunk tényleg borzasztó nagy kupi van, most kezdjük meg a felújítást, először ugye selejteztünk mindenhol,amiket kipakoltunk cuccokat zsákokban ott vannak a teraszon meg mindenfele az emeleten, ahova le tudtuk tenni. Elszállítva csak két hét múlva lesz, de ha ezt akarja nézegetni, hát jöjjön. Mondtam neki, hogy még ilyen állapotok vannak, de azt mondta akkor is jön. Szerintem amúgy biztosan vannak lazább védőnők is. Én egy kicsit úgy érzem megszívtam, mert az enyém elég szigorúnak tűnik így az első tapasztalatok alapján meg eléggé ragaszkodik a leírtakhoz..

Pénteken megyek majd a házidokihoz, picit aggódok, hogy mit fog mondani az ereményemre. Majd megírom mindenképp.



Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


@lavande:

Nem tudom, hogy azt honnan tudnám, hogy sok a gyomorsavam? Nagyon hányingerem van, hánytam is ma, reggel óta egy kis vajas pirítóst ettem, savasat nem igazán eszem, de szenvedek rendesen.. :( Hajnalban, mikor a kétévesemhez felkeltem, olyan éhes voltam, reggelre csak a hányinger maradt... Zöldségre, gyümölcsre gondolni sem tudok, remélem, ez nem okoz gondot a babánál... bár biztos nem!

A védőnő nálunk egyébként nem jön ki szülés előtt, legalábbis két éve nem jött... én 11-12.hétig nem szándékozom neki elmondani, múltkor is ilyenkor mondtam. Akkor még ilyen rizikó besorolás nem kellett!

Olyan kérdésem lenne még, hogy ugye én most gyesen vagyok, ha majd bejelentem a munkáltatónál, akkor elmehetek újra táppénzre? Vagy ez hogy működik? Nem tudjátok?

Kép
 


diengyongy: nekem a védőnő meg gyógyszerész is a B6 vitamint ajánlotta a hányingerre, megvettem de azóta nincs olyan szintű hányingerem, hogy be kelljen venni :) szerintem próbáld ki, napi 1 tablettát enged szedni a betegtájékoztató.

A védőnő hozzánk is szeretne jönni, de mivel dolgozom és nem érek haza az ő munkaideje végére nem tudom, hogy oldjuk majd meg... :) nem bánom, ha kimarad ez a kis látogatás.
eavera
Eger
 
 


@diengyongy:


Sajnálom. :( Nálam émelygés, hányinger, hányás, időnként gyomorégés volt a tünet. Nekem bevált a sima sós pattogatott kukorica, illetve terhesvitamint is váltottam, az is segített.

Ági, na igen, nem egyformák a védőnők, vegyesek a tapasztalataim...

 
 


@eavera:


Hát az enyém annyira nagyon jönni akar, hogy hiába mondtam neki, hogy dolgozom 8-5-ig minden nap, azt mondta akkor reggel negyed 8-ra jön... Pont most írt e-mailt, hogy jövő kedden. Hurrá...

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


Agi, hát ilyen rizikós papirról még nem hallottam, akkor majd erre is figyelek, le ne maradjon.
Espumisanból hány szemet veszel be?
Szerintem a védőnő nem a kupit és a felújítást nézi, hanem, hogy tudja, hogy kábé milyenek a körülmények, gondolom ahol gázosak, oda jobban kell majd figyelnie.
Nekem az első védőnő volt olyan, hogy ragaszkodott a leírtakhoz, ő a baba születése után hetente jött és nem előre bejelentett időben, hanem ahogy ő ráért, akár reggel 9-kor, mert ő akkor járt arra.
Jövő kedden reggel 7:15-re megy hozzátok? jóég!!!

Lavande, akkor a nagyobb majd tud neked segíteni, jó korkülönbség!

Ti hányadik hétig szeretnétek dolgozni?

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


@eavera:

A B6 vitamint megkérdezem ma a dokimtól, mert úgyis ma megyek, aztán szerintem veszek is egy dobozzal! Köszi a tippet! Én előző babánál is femibiont szedtem, nem okozott ilyeneket, de erre is rákérdezek! A pattogatott kukoricát kipróbálom, bár igazán semmit nem merek enni, mert félek, hogy viszont látom...

Kép
 


@gabrill:


Igen, kedden reggel jön. Nem tudom, de valahogy nekem ez annyira nem szimpi. Tudom nincs mit tenni ellene, mert ez az előírás meg minden, de nekem ez akkor is annyira fura. Egy vadidegen ember gyakorlatilag bepofátlankodik az életünkbe, megmondja mit hogyan csináljunk, stb..Nem mintha bármit rejtegetnék előle, vagy ilyesmi, csak hát ez olyan fura. Meg hát én sem hívatom meg magamat hozzá 
A rizikós papírnál még azt felejtettem el írni, hogy elvileg ez azért is kell, mert ha alacsony besorolást kapsz, akkor a terhesgondozást végezheti csak szülésznő és védőnő, de ha magasat akkor csak szakorvos. 
A bogyóból kettőt vettem be tegnap, egyet ebéd, egyet vacsi után és így egész nap tök jól voltam. Tényleg ajánlom :) 


Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


De jó sokat írtatok :)

Én nagyon szenvedek a hányingertől, de mindenkivel sokat hánytam, most is ìgy van. Remélem lassan javul a helyzet...

Én már fél nyolckor alszom, de nálunk nagyon korán kelnek a gyerekek, általában öt körül :( Így bírom... de nagyon sokat segít a férjem, nélküle nem menne :)

Diengyöngy, igen, elmehetsz táppénzre, és kapod mellette a gyest is.
 
 


@gabrill:
Sziasztok, huhhhhh lemaradtam kicsit, eddig jöttek az értesítők, ha volt hozzászólás, most semmi nem jött.

Kőszönöm egész jól vagyok, úgy néz ki a vérzés teljesen elmúlt. Hétfőn megyek vissza a dokihoz, aztán lehet enged már dolgozni is. Mi ma vagyunk 10 hetesek... remélem már nem kesz gond, mert az utóbbi 3 hét elég horror volt. Benyaltam egy megfázásos lázas valamit, plusz a szívem is elkezdett össze-vissza klampírozni, régebben nagyritkán éreztem de most négy napig meg volt veszve. Elkeztem járni vele akupunktúrára egy kínai belgyógyászhoz, és jónak tűnik nagyon. Nem akartam már erre is gyógyszert szedni, remélem megoldódik így :-)
Nekem most hála az égnek ritkán van émelygésem, hányingerem. A lányommal anno nagyon durva volt. Nekem a sima sós chips segített :roll:
drazs
Budapest
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam az orvosnál: minden rendben, hallottam a szívverését, megfelel a korának, legközelebb március elején megyek! Mi még csak 6 hetesen vagyunk, az időpontom október 1.de azért remélem, maradhatok ebben a csoportban?! :) Az előző babámat is hamarabb szültem 1,5 héttel :)

A tegnapom nagyon durva volt hányinger témában, csak este tudtam kicsit enni, ma reggel szintén volt egy kis émelygés, hányinger, de egész elviselhető volt és tudtam enni is ma... Gondolom, egyik nap jobb, másik nap kevésbé... Ma meg ennék meg mindent, amit látok, de félek, hogy holnap megint rosszul leszek :( A B6-ot megkérdeztem a dokimtól, ő is azt mondta, hogy ha rosszul vagyok, szedjem be nyugodtan!

Én is hamar elalszom este, mondjuk napközben is tudok pihengetni, a férjem sokat segít a nagyobb gyerkőc körül, aki 2 éves és nagyon aktív :) de már megértette, hogy nem emelek, tudja is, úgyhogy tényleg nem igazán kell emelgetnem őt, csak, ha nagyon muszáj!

Nálam ma volt a védőnő, a Kisfiam oltásai miatt, és hogy megnézze Zolikát, és megjegyezte, hogy fogytam és nagyon sápadt vagyok, és hogy szeme van az ilyenekhez :) úgyhogy ha majd hivatalosan be akarom jelenteni, menjek hozzá, de szerinte elég lesz márciusban... úgyhogy sajnos ennyit arról, hogy nem mondom senkinek, mert a védőnő azonnal kitalálta, jól nézhetek ki...

Kép
 


Ági, védőnő: hát ja, sajnos el kell viselni, viszont később azért majd biztos lesz egy-két jó tanácsa vagy lesz olyan amikor jó lesz vele egy-két kétséget megosztani.
Alacsony rizikós besorolás: hogy érted, hogy nem szükséges hozzá szakorvos? dehát a havi vizsgálatok, UH? azt csak orvos csinálhatja...
AKi magas besorolást kap, annak a havi orvosi vizsgálatok mellett még mit csinál a doki a védőnő helyett?
Régen nem volt ilyen rizikóelemzés, azért nem tiszta :-(

Panndi, nem mondod, hogy az összes gyerek már fél8-kor alszik! Te valamit nagyon tudsz!!

Drazs, jó, hogy jobban vagy!

D.gyongy, a védőnő kitalálta, hogy babát vársz? Hát nemsemmi! Elég profi akkor :-D
Milyen jó, hogy minden oké volt a dokinál! Meg is mérte a babát?
Én hétfőn megyek, de már számolom a napokat, nekem ez lesz az első látogatás a dokinál. Akkor leszek 8+1.

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


@gabrill:

A védőnőmnek azért volt annyi előnye, hogy tudta, hogy rajta vagyunk a babaprojekten ;) egyébként tényleg érti a dolgát, bár néha nem értünk teljesen egyet, de összességében kedvelem!
Igen, mért a doktornő, a CRL jelenleg 6mm, ami azt mondta, tökéletes! Legközelebb 10 hetesen megyek!
Majd írd meg hétfőn, Neked mit mondott a dokid!! Elhiszem, hogy várod, én is nagyon izgatott voltam már előtte :)

@drazs: Töl jó, hogy teljesen elmúlt a vérzés! Mi okozta vajon? Mit mondtak? De a lényeg, hogy rendben vagy!

Kép
 


Dgyongy, oké, megirom, jaj nagyon várom. Jó, hogy kedveled a védőnőd, én még nem tudom a enyém milyen lesz, gondolom a doki után megyek majd hozzá, talán a jövő héten.

Lilypie First Birthday tickers
gabrill
Budapest
 
 


Nem mondta a doki mitől volt, próbáltam kérdezgetni, hogy nincs e köze ahhoz, hogy napra pontosan akkor kellett volna megjönnie... de azt mondta nem. Amúgy normális, de akkor épp vele is csak többen voltunk' :-D

Védőnőhöz lassan nekem is kéne mennem. Ez most hogy működik? Lakcím szerint vannak beosztva vagy választani lehet? A lányom már nagy (16 éves lesz), úgyhogy már semmi ilyenre nem emlékszem sajna'...
drazs
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron