Új privát üzeneted érkezett!

Közben rájöttem hogy nem tudtok bevenni a csopiba :)
Valakinek van ötlete hogyan tudnam megtalálni a csoportot?
 


@adeeel86:


szia, mi lett? remélem nem jött meg. Képzeljétek, nekem még semmi... most az ünnepek alatt nem tudtam, de ma veszek egy tesztet, és holnap reggel tesztelek! tünetek: picit émelygek és szédülök.. Bárcsak baba volna a dologban!
lilac
Szeged
 
 


@zsazsika81:


szia, hát szinte bármi lehet! Nem voltál pl. beteg a hónapban? Nem stresszeltél sokat? Nem szedsz valamit, ami esetleg kitolhatja? És persze ott a baba lehetősége is! Drukkolok, írd meg mi lett!
lilac
Szeged
 
 

 
 

Sziasztok! Már annyiszor vissza akartam nézni a fórumra, de mindig elmaradt.

Adeeel86 kár hogy nem vagy facebookon, sokkal jobban pörög ott a csoport, egyszerűbb képeket is tenni. Megpróbáljuk majd linkelni a csoportot, hogy aki szeretne, tudjon csatlakozni.

Nekem egyébként azóta lett pár pozitív tesztem, illetve volt egy UH is múlt pénteken, akkor volt 7+1 a kisborsó és már csak úgy zakatolt a kicsi szíve
 


 


Sziasztok!

Vagy ezer éve nem jártam erre :) 2004-ben született a kislányom, akkor rendszeres lakója voltam a Babanetnek. Akkor egy szuper társaság gyűlt össze, így 14 év távlatából bátran mondhatom, hogy még mindig tudunk egymásról :) 
És amiért most csatlakoznék hozzátok: 14 év után, bár igaz, hogy új párral, de ismét zöld utat kapott a baba, nem azonnal ugyan, de még idén próbálkozunk, ez az utolsó fogamzásgátlós hónapom. 
Tele vagyok kérdéssel, félelemmel (36 évesen már nem vagyok olyan bátor, mint 22 évesen :) ) és biztos egy csomó minden másképp van, mint anno. Kezdve azzal, hogy annak a kórháznak a helyét ahol a lányom született már rég behintették sóval :) 

Szaladok visszaolvasni, hogy képbekerüljek veletek :) 

Léna





Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@nevermind2:


Szia! Ez csodálatos hír, nagyon örülök neked. Köszi, hogy feljöttél, ha majd újra rászánom magam a facebookozásra mindenképpen csatlakozom a csoporthoz!

Sajnos nekem megjött ma hajnalban :( 2 nap késés után. Most elkezdem szedni a mastodynont, hogy rendbe tegyem a ciklusomat. Remélem használ, különben muszáj visszamennem a dokihoz.. 


adeeel86
Budapest XI. kerület
 
 


@nuska:


üdv a klubban! nyugodtan tedd fel a kérdéseidet, oszd meg itt a félelmeidet, mert ez egy nagyon megértő és nyitott csoport, hiszen mind hasonló cipőben járunk 
adeeel86
Budapest XI. kerület
 
 


@nuska:


szia! Egy cipőben járunk, csak én 39 éves vagyok, és 8 év után próbálkozunk a tesóval, viszont szintén új párral :) Te hogyan készülsz? Szedsz valamit?

@adeeel86 - sajnálom, hogy megjött. Sajnos nekem ma hajnalban :( Kezsd el szedni nyugodtan, én ma kezdem a 3. napot, remélem most már kifejti a hatását. Egyébként mintha nem lettek volna olyan erősek a PMS-tüneteim, mint előtte, de még így is 32. napra jött meg...

Sz Aliz
wlandalice
Budapest VI. kerület
 
 


Sziasztok!

@wlandalice egyelőre még semmit. Jövő héten hétfőn fejezem be a Nuvaring használatát, megvárom, míg elmúlik a mensi, aztán vagy az Elevit 1-et kezdem el, vagy egy szülésznő barátnőm ajánlotta a Mio inozitolt. Utóbbitól idegenkedem, mert ez egy por, amit fel kell oldani, úgy meginni, ha pedig rossz ízű, akkor tuti nem nyelem le .
Viszont amit még tanácsolt, hogy ne csak én kezdjek el szedni valamit, hanem a páromnak sem ártana folsavat szedni. Ártani nem árt neki, ugyanakkor tudjuk mennyi minden fejlődési rendellenesség megelőzésében segít. 
Bár nem minden nőgyógyász ragaszkodik a fogamzásgátló utáni szünethez, mi minimum 3 hónapot várni fogunk, mert biztos ami biztos, ezen a pár hónapon nem múlik semmi. 
Ráadásul közben építkezünk, így ott sem árt, ha 3 hónapnyi munkával előbbre vagyunk mikor pocakos leszek. 
Sára annak idején 3 hónap alatt megfogant, de akkor 21 éves voltam . Idén már attól is boldog leszek, ha a karácsonyfa alatt 3 és felen állunk :) 

@adeeel86, köszönöm :) 

L.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@wlandalice:


köszi, el is kezdtem cseppegtetni, jó érzéseim vannak, Azt olvastam viszont, hogy ha teherbe esel, abba kell hagyni a szedését, mert valamit csinál a progeszteron szinttel, ami terhességnél már nem jó.

Azt hallottam, hogy a D-vitamin szedése is nagyon fontos, nemcsak az immunrendszer, normál sejtosztódás miatt, hanem a reprodukciónak is hasznos, rendezi a ciklust, segíti a peteérést, beágyazódást - én szedtem egész télen, de jó tudni, hogy ilyen hatékony kis vitamin. Most meg itt a nap, így természetes módon is elkedzhetjük termleni! 
adeeel86
Budapest XI. kerület
 
 


@nuska:


Én femibiont és mastodynon-t szedek, utóbbit azért, hogy helyrerázódjon a ciklusom. Először természetes megoldásokra hagyatkozom, aztán ha nem válik be, 1 év után jöhet a nődoki. Annak idején, 8 éve, én is azonnal teherbe estem a fiammal, most meg ez a 6. hónap, és semmi. Persze nem csak a kor, sok mindenen múlik ez szerintem. Akkor az tiszta ügy volt, most van 1-2 stresszesebb helyzet, ami biztosan nem kedvez a fogantatásnak, pl. a mozaikcsaládsággal járó kisebb-nagyobb feszültségek. :) Jó, hogy ilyen lazán fogod fel, és nem görcsölsz rá. Szerintem az is sokszor probléma, hogy hajlamosak vagyunk nagyon sürgetni a dolgot, különsen első babánál. 

@adeeel86 - igen, a mastodynon mindenképp abba kell hagyni, ha teherbe esel - a prolaktin szintet ugyanis csökkenti. A terhességnél viszont a prolaktin hormon szintje megemelkedik a szervezetben, ezért veszélyes ilyenkor már a szer szedése :)

Sz Aliz
wlandalice
Budapest VI. kerület
 
 


@wlandalice:


óóóó dehogynem :) ma fejezem be a fogamzásgátlót, de a múlthéten már kinéztem a babakocsit 


Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok! :)
Lenne kedve még valakinek a facebookos csoportunkhoz csatlakozni? Most a csoport zárt, elvileg ezen a linken találtok meg minket:

https://www.facebook.com/groups/1558502887601115/

Viszont a csoportot titkosra szeretnénk trnni
 
 


... úgyhogy várunk titeket sok szeretettel, gyertek és jelentkezzetek. :)
Szerintem holnap/holnapután megint titkos csoport lesz, addig tudtok majd jönni.
 
 


@felho1:


Kedves Felhő, én már megyek is, Gémesi Magdaléna néven kopogtatok majd :)

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok! 
Nekem 10 nap múlva kéne megjönnie, és ma enyhén görcsölt a hasam. Sosem szokott ilyet. Olyan volt, mintha bizonyos pontokon meg is keményedne. Fura. Lehet, hogy csak nagyon figyelem magam, és ezért érzem ennyire? Tesztelni gondolom még korai lenne.
lilac
Szeged
 
 


@lilac:


Szia, a legérzékenyebb teszt beágyazódástól számítva 3-4 nap múlva kimutatja, tehát egy norml 28 napos ciklus esetén akár már a 24. napon is - szerintem neked még korai lenne. Persze nem mindenkinek van 14. napon a péje, ezért azt olvastam, hogy az együttléttől számított 12 nap után már lehet.
Én megvárom mindig a nem várt napját, hogy ne kezdjek el azon agyalni, vajon korán csináltam-e vagy sem.
A jelek mindenesetre biztatóak, ha még sosem éreztél ilyet 

Nekem meg szurkál a jobb oldalam, közeleg a pé!!! Most elutazunk lelazulni, szóval minden körülmény adott lesz a babásodásra remélem!
adeeel86
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok! Kisteso projekten vagyunk. Februárban volt 1 spontan vetélésem. Azóta volt meg, most 5 napja késik. 4 teszt negatív. Remélem minél előbb összejön! Sok sikert mindenkinek :)
 
 


@viro4:


Szia Viro! Üdv itt a csoportban! Drukkolok neked. Ciklusod melyik napján csináltad a tesztet? Amúgy simán lehet fals negatív. Az első babámat 10 napig nem mutatta egy teszt sem, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy akkor sikerült. Fogalmam sincs miért volt, lehet sokat ittam, vagy nem megfelelő időben teszteltem... Már nem is emékszem.

Adeeel, nagyon jó lazulást, az nekem sem ártana. Nekem most nagyon feszül a mellem, pedig középidőben nem szokott. Lehet a mastodynon kezdett el működni?

Sz Aliz
wlandalice
Budapest VI. kerület
 
 


@wlandalice:


simán lehet :) olvastam, hogy lehet tőle mellfeszülés.  végülis ha kezdi helyrerakni a hormonokat, akkor lehet, hogy így reagál rá a tested. Nekem egyelőre semmi tünetem nincs tőle, de én csak most kezdtem el szedni.

Mi most megyünk haza, sajnos holnap már munka. Csak felkukkantottam ide. Nézzetek hülyének, de én most úgy érzem, simán lehet, hogy sikerült végre összehozni a babát. Semmi jel nincs még persze, ez valami belső megérzés, ami még sosem volt. Aztán persze lehet, hogy becsapom magam.

Ki mikorra nem várja?
adeeel86
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!


Nekem 1-2 nap múlva kell megjönnie, és van pár tünetem, pl. a szédülés és a hőhullámok, amiket nem tudok hova tenni, mert nem vagyok az a szédülős típus. Emellett fáj a mellem, és mindjárt megjön érzésem van. Tegnap este csináltam egy tesztet, negatív lett. ez teljesen letört, mert egész biztos vagyok benne, hogy van valami. Plusz ezek a tünetek.... Van olyan, hogy negatív a teszt, és mégis terhes vagyok?

Adeeel, drukkolok, hogy a kikapcs meghozza a gyümölcsét :)

lilac
Szeged
 
 


hahó, a mai reggeli tesztem is negatív, pedig az émelygés még mindig tart. Gondolkodtam, ettem-e valamit vagy sem, de semmi olyat, amit ne szoktam volna. A hőhullámok is tartanak. Vagy nagyon hormonzavaros vagyok, vagy tényleg terhes, csak valamiért nem mutatja ki. Nagyon lelombozó ez az eredmény... :(
lilac
Szeged
 
 


Sziasztok!
csatlakozhatok? Mi is babatervezésben vagyunk, a második poronty befészkelésére várunk immáron 4. hónapja. Az első is elég nehézkesen jött össze, pontosan 1 év alatt, szóval nem nagyon fűzök reményeket ahhoz, hogy a testvérkéje hamarabb jön. 
Akkor annyi volt a probléma, hogy picit magas volt a prolaktin szintem.
Ki mikorra nem várja? Én pár napon belül tesztelek! Tünetem nincs.
esterlanc
Budapest
 
 


Sziasztok!
Hú Lilac, azért én drukkolok, ne add fel, ez még simán lehet baba, főleg ha ilyen tüneteid vannak.
Esterlanc, üdv a klubban!  Te mit szedtél a magas prolaktin szintedre? Voltak tüneteid?

Én most meglepő módon tök nyugodt vagyok, pedig 5 napom van még a menssiig, és ilyenkor már meg szoktam bolondulni. Írtam fentebb, hogy nagyon jól sikerült a pihi, remélem, hogy babaszempontból is meghozza az eredményét. 

adeeel86
Budapest XI. kerület
 
 


@adeeel86:


köszi a köszöntést. 
Nekem annyi volt a jele, hogy nem estem teherbe, illetve a menstruációm is csúszott olykor-olykor pár napot. 
Én minden mögött keresem a lelki okot is, és utólag ránézve, akkor halt meg egy barátom, a nagyim, szóval kijutott a gyászból, plusz a munkámban is változások voltak, ami miatt stresszeltem. Ez pedig okozhat magasabb prolaktin szintet. Persze lehet szervi eredetű is, pl. agyalapi mirigy problémái, nálam erről szerencsére nem volt szó, de a tüneteim sem voltak vészesek, nem folyt a tejem, meg ilyenek.

A dokim jófej, nekem nem is írt rá fel gyógyszert (pl. bropriktint), azt mondta ne stresszeljek, és várjunk még a kezeléssel pár hónapot. Persze nekem kellett valami fogodzó emellett, ezért szedtem barátcserjét, és én is kipróbáltam a mastodynon cseppeket, amiről fentebb már írtatok. Végül szerintem az hozta el a megoldást, hogy stresszmentesítettem az életemet, meditáltam, sokat jártam a természetbe, és nyilván feldolgoztam a gyászt.

Szerintem ha hagyjuk a szerveztet normálisan működni, és foglalkozunk a lelkünkkel, akkor ezek maguktól is helyreállnak. Lehet kicsit több idő, de hosszú távon hatásosabb, hiszen így tényleg te oldottad meg a dolgot, nem pedig egy külső dolog, gyógyszer. Persze tudom, hogy ez nem minden esetben kivitelezhető.

de a lényeg: NO PARA! biztos gyönyörű babát tarhatsz a karjaidban hamarosan 
esterlanc
Budapest
 
 


sziasztok, köszi a drukkolást, hát sajnos ez a hónap se a miénk...
kezdek aggódni, hogy valami baj van velem... tudom, tudom, türelmetlen vagyok, hiszen nem rég hagytam abba a gyógyszert. Az aviván is azt mondták, hogy kb 3 hónap kell, amíg történni tud valami... de akkor is... el vagyok kenődve.... és félek, szorongok, hogy tartós problémával állunk szemben
lilac
Szeged
 
 


Lilac sajnálom, de ne vetítsd falra az ördögöt. Ez tényleg még nagyon kevés idő, és simán lehet, hogy a fogamzásgátló még bejátszik.

Adeeel, nagyon hallgatsz, remélem ez jó jel.. :)

esterlanc. Én is szedem a mastodynont. te mikor érezted a hatását először?

valaki csinál valamilyen speciális babaváró diétát? Ha igen, ossza meg velem a tapasztalatait. Jó lenne minden szempontból alkalmas közeget teremteni neki.

Sz Aliz
wlandalice
Budapest VI. kerület
 
 


@wlandalice:


Szia! A papírforma szerint 3 hónap a hatása, nekem anno már nem kellett a 3. adagot beszednem, mert 2. hónap után nem jött meg. <3 Nem tudom, hogy emiatt, de ahogy írtam, én lelkileg is gyúrtam rá nagyon, pl. stresszmentesítettem. Igazi stresszfüggő voltam, mindig kellett problémát találnom... erről próbáltam leállni sok-sok meditáció, tetsmozgás által.

esterlanc
Budapest
 
 


nem tudom, létezik-e spec diéta, persze ha valami problémád van, pl. inzulinrezisztencia, akkor mindenképp érdemes külön  specifilkus diétát tartani.
szerintem kiegyensúlyozottan kell táplálkozni, és gazdagon, de mértékkel. Jó sok gyümi-gyümölcs-fehérje-folsavat tartalmazó növénykék. Nyiván a túlzott alkholofogyasztás, kávé, cigi, cukor nem igazán használ. Én kerülöm a tartósítószert tartalmazó dolgokat, de ezeket amúgy is... Ha amúgy is egészségesen táplálkozol, szerintem nem kell külön odafigyelni, a lényeg a sok vitaminon, köztük A, E, D-vitaminon, vason és folsavon van!
esterlanc
Budapest
 
 


Sziasztok!
Mi az első babánkra készülünk. Dec.30-án vettem be az utolsó fogamzásgátló tabit, azóta próbálkozunk.  A gyógyszer elhagyása óta 28-ról 33 naposra nőtt a ciklusom. Nőgyógyász javaslatára január óta LadeeVit étrendkiegészítőt szedek, ezen kívül igyekszem odafigyelni rá, hogy egészségesen egyek.
Az ovu tesztettel ebben a hónapban próbálkoztam először, de egyik nap se mutatott pozitívat, pedig a tünetek szerint hétfőn kellett lennie. Lehet másféle teszttel kellene legközelebb próbálkoznom?
koksi0502
Dunaújváros
 
 


sziasztok csajszik! köszönöm az aggódást, sajna még nem baba az eltünés oka, egyszerűen csak semmi időm nem volt a héten... vasárnapra nem várom.. 

Köszi esterlanc a megerősítést, akkor mindenképpen szedem tovább a mastodynont...remélem nekem sem kivárnom vele a 3 hónapot, bár a tünetek azt jelzik, hogy sajnos meg fog jönni... egyelőre nem érzek a PMS-es tüneteimben sem nagy változást a cseppektől, de gondolom ehhez is kell még egy kis idő.. én már annak is örülnék, ha az normalizálódna egy picit... és hát a férjem is... 

Milyen stresszmentesítő praktikáitok vannak?

én diétát nem csinálok, mert képtelen vagyok bármiféle megvonásra is... azonnal többet kell a megvont ételből ennem :D az utóbbi időben viszont valamiért kevesebb kávéra van szükségem, és nem vagyok egy nagy partiarc se mostanában, a dohányzásról meg már 2 éve leszoktam.
adeeel86
Budapest XI. kerület
 
 


@koksi0502:


Szia! Üdv a fórumon!
A LadeeVit mit tud? Ez valamiféle terhességi vitamin?

Milyen lh tesztet használsz? Rendeled vagy drogériában veszed? sajnos simán lehet úgy peteérésed, hogy az lh teszt nem mutatja, én már jártam így, a nőgyógyász állapította meg a 16.napon, hogy már volt, a teszt viszont semmit nem mutatott. érdemes extra érzékenységűt venni ebből is. illetve a terhességi teszttel ellentétben érdemes délután, este végezni - én ezt az infót valahogy figyelmen kívül hagytam anno :D plusz az LH hormont elég nehéz jó időben fülön csípni, mert nagyon rövid ideig tart a megnövekedése.
adeeel86
Budapest XI. kerület
 
 


@adeeel86:


Szia. 

Étrend kiegésztő, ajánlott várandósság előtt, alatt és a szoptatás idejére is. Engem leginkább az omega-3 tartalma miatt győzött meg, mivel ha odafigyelek rá, hogy mit eszek, akkor se viszek be eleget belőle. Szakmai szemmel nézve is megvan benne minden, de azért a gyógyszerésznél véleményét is kikértem mielőtt emellett döntöttem. De egyébként tényleg van benne minden, amire ebben az időszakban szükség van (folsav, vitaminok, ásványi anyagok).

Az ovu tesztet pedig a netről rendeltük x-Epil kazettás LH teszt. Amikor volt csik, akkor mindig halványabb volt, mint a control, de a végén már nem is volt. Délután 5 órakor csináltam, előtte nem ittam 2 órán át..de csak nem erősödött. De hátha majd jövő hónapban, kivéve, ha sikerült összehozni a babócát.
koksi0502
Dunaújváros
 
 


Sziasztok!
Új vagyok a topikon, férjemmel a családalapításon gondolkodunk. Első baba lenne, mèg olvasgatok a tèmàban. Június óta nem szedek gyógyszert, szerencsére rendszeres a mensim és pontos is. Most a testem tanulmànyozása jön.. Jelentkeztem közben a csoportba is..mindenkinek pozitiv teszteket. :-)
 


@belldandy:


Üdv a klubban! Sikeres babaprojektet Neked! :)

Képzeljétek, nekem megjött, de most kivételesen örülök, mert tűpontos volt. Pont 29. napra jött meg. Nem hinném, hogy ez a mastodynon hatása volna, mert 2 hónapja szedem, bár ki tudja, lehet, hogy az én szervezetem másképp, ennyire pozitívan reagál rá.

Tök boldog vagyok, remélhetőleg innentől már gyerekjáték lesz a teherbeesés.

Sz Aliz
wlandalice
Budapest VI. kerület
 
 


@koksi0502:


Drukkolok, hogy ne legyen már szükség a tesztekre
Utánaolvasok még picit ennek az étrendkiegészítőnek. Más fórumokon látom, hogy nők laikus patikusként adagolnak maguknak csomó vitamint, de én jobban bízom abban, ha szakértők állítják össze nekem a megfelelő arányban. Szerintem nem jó dolog otthon kísérletezni. A mastodynon is azért szimpi, mert nem nekem kell mindenféle gyógynövényeket adagolnom magamnak, hanem komplexen megkapom egy szerben az egészet, pont annyit, amennyi kell belőle. Én már kozmetikumokkal is megszívtam, hogy magam kezdtem el összekotyvasztani alapanyagokból... :)

Én a Gabriel ovutesztjét használtam, arról azt hallottam, megbízható. Most inkább megpróbálok a testem jelzéseire hagyatkozni.

wlandalice, gratulálok! Remélem nekem is segíteni fog!
adeeel86
Budapest XI. kerület
 
 


@adeeel86:


köszi, köszi :) milyen hülyeség, hogy már ennek is örülni tud az ember lánya közel a 40hez.. :)
én is remélem, hogy segíteni fog, bár nekem szerintem még korai... 3 hónap múlva fejti ki hatását!

Sz Aliz
wlandalice
Budapest VI. kerület
 
 


Adél hogy vagy?
 


Sziasztok. Új vagyok még de remélem jó helyre írok, egy kérdésem lenne, sok vizsgálaton túl kiderült, hogy a lombik az egyetlen megoldás,bár engem ez cseppet sem keserített el. Viszont mondta a doki, h az államilag támogatottra 1ev a várakozás fel kell íratkozni, persze a sok infó hallatán szépen eljöttünk és hopp a feliratkozás elmaradt..viszont ha feliratkozunk most, de mégis úgy döntünk fizetösre mennénk az lehetséges? Mert még van a férjemnek egy generikai vizsgálat aminek az eredménye a nyár vége, sokára kapott időpontot..de felíratkoznánk most, h telljen az idő. Tapasztalatok esetleg? És a genetikai vizsgalatrol valakinek infó? Köszii mindent.
 
 


Sziasztok!

Még új vagyok itt. Lassan 1 éve próbálkozunk babával, eddig sajnos sikertelenül.




A ciklusaim általában 26 naposak, viszont mielőtt megjönne van hogy már 1 héttel elkezdek barnázni..Ezzel voltam orvosnál is. Vérvételnél a progeszteronom első alkalommal 13 volt, másodszor pedig 26. Szedtem 3 hónapig Provera gyógyszert is, viszont a gyógyszerszedés alatt is barnáztam...Egyszer nézték UH-val a petetérést, 14 napon mentem, ekkor csak egy kis folyadékot látott az orvos, mást nem.




Szóval összességében az orvos nem tudta megmondani hogy egyáltalán van-e peteérésem. Viszont minden ciklusban van tojásfehérjés váladékom és féloldali hasszurkálás. LH teszttel is próbálkoztam, több olcsót vettem inernetről, de több napig csak halvány 2 csíkos volt..




Viszont hőmérőzök is minden reggel, az alapján elvileg van petetérésem..




Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett, de teljesen el vagyok keseredve...Ha valakinek van hasonló tapasztalata vagy véleménye, légyszi írjon!




Ja és megosztom a mostani görbémet..ez is szépen alakult, viszont már 2 napja elkezdődött a barnázás..:(




http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 25600_.png

Köszi mindenkinek! :)

 
 


Sziasztok! Lányok, nem nagyon jár már ide senki. Ha picit visszaolvastok, átmentünk FBra, feljebb megtaláljátok a linket

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@nuska:


Sajnos én ha a linkre kattintok, azt írja ki hogy nem elérhető tartalom. Mintha megszűnt volna a csoport. 


Hmmm, ez fura, lehet, h közben titkosítottunk. Milyen névvel próbálkozol? Szólok, h keressen meg a házigazdánk

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok! Én is új vagyok itt. Szívesen csatlakoznék a fb csopihoz, de nem találom
 


Sziasztok! 
Én is új vagyok még itt :) Már mi is próbálkozunk a babával 07.02 óta, azóta már nagyon várom, hogy tesztelhessek. Első baba lesz, nagyon izgatott vagyok a dolog miatt :) A Fb csoportba én is szívesen csatlakoznék, de nem találtam. 
 


sziasztok.uj vagyok itt.megprobalom roviden de tomoren vazolni a helyzetem.
januarban 51napra jott meg a menzeszem(elotte nagyjabol 30-32 naposak voltak a ciklusaim),akkor el is mentem dokihoz (mielott még megjott)a doki nem latott semmit,es az uh-se.
A parommal mar egy ideje amugy is tema volt hogy lassan babat szeretnenk de ekkor eldontottuk hogy mostmar biztos.
utanna kovetkezo honapban persze mar nem jott a megszokott szerint mert csak a 38. majd az azt koveto honapan 39. napra jott meg,most pedig a. 59. napra,bar nem is igazan jott meg most szerintem,inkabb ugy modnanam hogy nagyon sotet voros barnazas inkabb es nem tul sok az sem,tulzottan menstruacios tuneteim sem voltak,nem szokott amugy sem lenni maximum csak az etvagyam szokott nagyobb lenni illetve gorcsok,de most igazabol semmi,ugyanakkor terhessegre utalo tuneteim sincsennek.
Kozben hozzateszem a legutobbi menzeszem utan csinaltam ovu tesztet es amikor pozitiv volt akkor voltunk egyutt,elotte valo nap is es az utanna kovetkezon is.(digitalis ovu. tesztet hasznaltam ami kiirja hogy yes vagy no )
van esetleg koztetek olyan akinek ilyen osszevisszasag melett is sikerult a baba?most nyilvan varok par napot es nezek ovu tesztet megint aztan remelem lesz pozitiv eredmenyem es ujra proba.
nyilvan most gondolom nem vagyok terhes.
egyebkent szedek vitamint is ami ilyen terhesseg elott/alatt ajanlott-->Nature Made Prenatal Multi+DHA(kulfoldi termek,ebbol adodik hogy en se vagyok otthon )
elore is nagyon szepen koszonom ha valaki aki erti ezt az osszevisszasagot amit most leirtem hirtelen tudatlansagomban es veszi a faradtsagot es ir nekem valamit a gondommal kapcsolatban
 


Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék a fb csopihoz, de nem látható a csoport a linken 

@saci0501:


nekem 07.01-én indult a jelenlegi ciklusom, izgulhatunk együttVigyor
 


@judit9696:


Szuper, én már nagyon izgatott vagyok :D A héten nem várom, remélem nem érkezik meg. :) Pont pénteken megyünk nyaralni, azért is jó lenne, ha elmaradna, de ez már csak mellékes :D
 


@saci0501:


Ó de jó, lassan tesztelhetsz. Vagy megvárod míg késik? Én sose tudtam/ tudom kivárni azt :D 
Nekem még csak a napokban van peteérés elvileg, majd csak 31-én kell megjönnie, illetve nem kell. 
Első baba lesz?

 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: