Új privát üzeneted érkezett!

Azért nyitottam ezt a témát, hogy biztassuk egymást, hogy rendszertelen ciklus mellett is teherbe lehet esni. Nálatok mitől rendszertelen a ciklus? Stressz vagy egyéb problémák? Mi vált be nálatok rá? Sikerült teherbe esni így is? Beszélgessünk!

Sz Aliz
wlandalice
Budapest VI. kerület
 
 


Sziasztok!
Amikor az első babánkra készültünk, ahogy ráfeküdtünk a témára, az addig tűpontos ciklusom totálisan megzavarodott. Mintha a természet játszott volna velem, állandóan egy hetet késett, hogy azt higgyem, végre sikerült. Így se számolni nem tudtam, maradt volna a hőmérőzés meg a magam figyelése, esetleg a teszt, de ezekhez elég lusta vagyok, ennyi energiát nem tudtam volna belefektetni, meg el akartam kerülni, hogy erről szóljon az egész életem, és főleg a szex. Fél év után feladtam, nem érdekelt a dolog. És akkor össze is jött! 

Most újra babát tervezünk. Állítólag a terhesség után rendszeresebbé válik a menstruáció, hát sajnos nekem nem lett tőle az, viszont tény, hogy nem fáj. Igaz, a szopizást még csak 3 hónapja hagytuk abba, szóval lehet, türelmesebbnek kellene lennem.
esterlanc
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok! Nem teljesen tartozik ide, csak láttam hogy viszonylag friss a beszélgetés..
van olyan közületek, akinél ösztrogén-dominamciát állapítottak meg? Köszönöm előre is, ha tudtok válaszolni:)
szivarvany89
Budapoest
 
 

 
 

@szivarvany89:


szia!
nálam nem, de egy barátnőmnél igen. ha gondolod, szívesen felteszem neki a kérdéseidet. Úgy tudom, hogy ő diétával próbálkozik most.
Neked mik a tüneteid?

Sz Aliz
wlandalice
Budapest VI. kerület
 
 


Sziasztok!

Én annó kb 5-6 évig szedtem fogamzásgátlót. Miután a jelenlegi párommal összejöttünk abba is hagytam a gyógyszert. Egy pár hónapig rendszertelen volt a mensim, elmentem az éves rákszűrésre ahol egy doki azt mondta hogy ha fél év múlva sem változik a helyzet akkor hormon vizsgálatra kellene mennem. Hát fél év múlva pozitív tesztünk lett, a ciklusom 40-45 napos volt, teljesen változó. A kisfiam 8 hónapos volt mikor megjött újra a mensim, ekkor rendszertelen volt. 16,5 hónapos volt amikor abba hagyta egyik napról a másikra a cicizést, most 28 hónapos, igaz jelenleg 14 hetes terhes vagyok, de ezalatt az idő alatt sem állt be a mensim, a vedőnő azt mondta, hogy ha nem változik akkor hormon injekciót kell kapnom. Legutóbb a mensim úgy tűnt beállt 30 -35 nap körülire, viszont mielőtt megfogant a kistesó kérszer 50 napra jött meg, aztán at utolsó mensim meg ezekhez számítva 2 héttel korábban. Mostmár úgy állok hozzá, hogy ha minden jól megy és a kistesót is tudom ciciztetni és abba hagyta utána irány a doki, hogy kiderítsük mi lehet a baj.
A kisfiam születése után viszont az első nap csak ülve volt jó, mivel a gátmetszés helye annyira fájt kb mint szülés után, fél óránál többet alig tudtam állni.

Meglátjuk mi lesz később.
 
 


Sziasztok.

Nekem egy petefészek ciszta műtét utàn, amikor is az egyik petefészkemet elvesztettem mert elhalt a ciszta miatt, lett rendszertelen a ciklusom.
Az első ovulàciós tesztes hónapban sikerült teherbe esnem. Nagyon ajànlom a facelle kazettàs tesztjét. Meggyorsítja a dolgokat. Hajrà lànyok! :) 7 hkm
 


Én is pozitív példa vagyok. Tizenéves korom óta rendszertelenek a ciklusaim. Volt olyan év, amikor csupán 2x menstruáltam. Így mikor férjhez mentem, és gyermeket szerettünk volna, felkerestünk egy meddőségi centrumot, ahol megállapították, hogy PCO szindrómám van, és szinte esélytelen, hogy természetes úton teherbe essek. 2. lombikbeültetésem végül sikeres volt, és megszületett az első fiam. Másodjára már nem szerettem volna lombikot, mert az első terhesség elején súlyos hiperstimuláció lépett fel nálam, és nem sokon múlott, hogy a baba megmaradjon, így természetes úton próbálkoztunk. A nyári, őszi hónapok valahogy szerencsésebbek voltak, mert volt pár ciklusom, és a hüvelyváladék állapota meg ovulációs teszt segítségével sikerült (igaz 5 évre rá) teherbe esnem, és megszületett a 2. kisfiam. A hab a tortán pedig az volt, hogy ugyanezzel a módszerrel és ismét 5 év elteltével 41 évesen megszületett a kislányom. 4 hónapos volt amikor a szülés után először megjött, és azóta 32-35 napra pontosan, mondhatni rendszeresen menstruálok. Másnak ilyenkor kezdőik a rendszertelenség, nekem meg mostanra jött helyre. Szóval nem feladni, lehet, hogy egy kicsit tovább tartm de sikerülni fog. Kitartást minden próbálkozónak!

KépKép
KépKép
KépKép
 


Sziasztok!
Ha valaki használ LH tesztet, nekem van 44 db kimaradva. Akit érdekel írjon nyugodtan, árban megegyezünk.
 
 


Sziasztok új vagyok.segitség kéne.m ost használtam ovu tesztet.14 dike negatív,15 pozitív,16dika pozitív,17negativ,18 negatív.mindegyik napon együtt voltam páromal.mennyi esêly van babára? 5 hónapja próbálkozunk.köszönöm a segítséget.

Ildikó
 
 


@koko32:
Szia. Először is azt szeretném megkérdezni, Te mit értékelsz pozitív tesztnek? Amikor a tesztcsík legalàbb olyan erős, vagy erősebb, mint a kontrollcsík?
 


Kedves amerika1.szia.én úgy gondolom hogy úgy,an olyan erős a két csík vagy erősebb az pozitív.amijor csak egy csík van s egy halvány az negatív.

Ildikó
 
 


@koko32:
Szuper. :)
Simàn van esélyetek, főleg, hogy minden nap együtt voltatok. Most màr csak a vàrakozàs van. Mikor tervezel tesztelni?
Drukkolok!
 


Kedves amerika 1. Köszönöm a drukolást ez kedves tőled.tesztelni majd ha nem jön meg vagy késik akkor. :D .remélem sikerül.

Ildikó
 
 


@koko32:
Feltétlenül írj az eredményről. :)
 


sziasztok :)
nem is tudom hol kezdjem.januárban nem jött a vart menzeszem,vagyis 51. napra jött meg,kozben voltam dokinal meg uh-on is de nem latszott semmi.megjott 51. napra,elotte mondhatni rendszeres volt ˙31-32 nap˙de azota nem igazan˙38,39,es most 41nel tartok˙.januar ota erosen rajta vagyunk a baba teman de most ugye nem mondhatom rendszeresnek a menzeszem.az elozo honapban csinaltam ovu tesztet,a pozitiv eredmeny napjan,elotte,es utanna is egyutt voltunk.most kesik mar ket hete a menzeszem˙41napnal tartok˙,teszteltem 2x de sajnos negativ.egy par nap mulva nezzek megint ovut hogy van e ujra peteeresem vagy nem is tudom? vagy terhessegit teszteljek? de mar nincs energiam hozza,leirhatatlan mikor meglatod a negativ tesztet...
 


vagy szerintetek most a 38 nap lenne a normal ciklusom es ahoz kepest kell neznem es akkor csak 3 napja kesik es akar egy par nap mulva lehet pozitiv a teszt?jajj nem tudom mar annyi minden eszemnbe jut
 


javitanek,43. napnal tartok most

 


Sziasztok!

Még új vagyok itt. Lassan 1 éve próbálkozunk babával, eddig sajnos sikertelenül.




A ciklusaim általában 26 naposak, viszont mielőtt megjönne van hogy már 1 héttel elkezdek barnázni..Ezzel voltam orvosnál is. Vérvételnél a progeszteronom első alkalommal 13 volt, másodszor pedig 26. Szedtem 3 hónapig Provera gyógyszert is, viszont a gyógyszerszedés alatt is barnáztam...Egyszer nézték UH-val a petetérést, 14 napon mentem, ekkor csak egy kis folyadékot látott az orvos, mást nem.




Szóval összességében az orvos nem tudta megmondani hogy egyáltalán van-e peteérésem. Viszont minden ciklusban van tojásfehérjés váladékom és féloldali hasszurkálás. LH teszttel is próbálkoztam, több olcsót vettem inernetről, de több napig csak halvány 2 csíkos volt..




Viszont hőmérőzök is minden reggel, az alapján elvileg van petetérésem..




Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett, de teljesen el vagyok keseredve...Ha valakinek van hasonló tapasztalata vagy véleménye, légyszi írjon!




Ja és megosztom a mostani görbémet..ez is szépen alakult, viszont már 2 napja elkezdődött a barnázás..:(




http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 25600_.png

Köszi mindenkinek! :)

 
 


Kedves amerika1.sajnos ma jött meg.újabb sikertelen próbálkozás. :cry: :( .de köszönöm a drukot.lassan feladom az egészet.puszi

Ildikó
 
 


@koko32:
Jaaaj nagyon sajnàlom. Ne add fel!!! Talàn az megoldàs lehet, ha nem figyeled annyira magad. Kövi hónapban csak legyetek együtt, ahogy jól esik. Kicsit koncentràlj màs dolgokra màramennyire lehet. Sikerülni fog! Kitartàs.
 


Köszönöm .megpróbálok .barátcserje teát ajánlottak.nem tudom segít e de bízok benne

Ildikó
 
 


De elsőnek neked mondom ha sikerült.köszönöm kedveséged s hogy szoritasz nekem amerika1

Ildikó
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron