Új privát üzeneted érkezett!


Te ezt meg tudnád tenni?????
 
 


 
 

Olyan nok jelenkezet varom akik szivesen vallalkoznanak beranyasagra.
Cimem: a.20.05lycos.com
 
 


Sziasztok!

Látom nem nagy a mozgás itt, de megpróbálok írni, hátha valaki errefelé néz.

a2005 neked sikerült találnod béranyát?

Én a barátnőmnek szeretnék segíteni, ha valaki vállakozik béranyaságra, írjon nekem privát üzenetet vagy a címemre!

Állítólag még ebben az évben, de jövőre már szinte biztos hogy legális lesz a béranyaság itthon is.

Én is szívesen megcsinálnám a barátnőmnek, de én egészségügyi okokból nem vagyok rá alkalmas.

Kép

Kép
 
 


Rejo

csak érdekelne,hogy miért nem vagy alkalmas?Ha nem publikus,akkor bocsi... :oops:

Pusz

 
 


Anyapoc!

Nálam ez összetett, hogy miért nem vagyok alkalmas.

A legnagyobb gond, hogy PCO-s vagyok, tehát a hormonrendszerem megbízhatatlan, és nem tudjuk hogyan reagálna a lombikos hormonokra. A PCO miatt nálam nagyon nagy a túlstimuláció és az első trimeszteri vetélés veszélye.
Borzasztó nagy ajándék az élettől, hogy most második gyermekem várhatom.

A másik gond, hogy mindkét terhességemnél méhnyakelégtelenség lépett fel, a fiammal szigorúan feküdtem a 22. héttől a szülésig, most ennél a terhességnél a 16. hét óta nyitva vagyok és meg vagyok rövidülve.
Ez a kímélő életmód miatt iszonyú terheket ró a családomra, főleg a férjemre. + nagy a koraszülés veszélye.

Harmadrészt szeretnénk még harmadik gyereket, kb. 3-4 év múlva. Addig nem vállalnám, míg a saját gyerekeimet meg nem szültem. A harmadik szülés után egy év szoptatás, kis regenerálódás, szóval én legkorábban 6 év múlva tudnék neki szülni, de akkor sem én lennék a legideálisabb alany 36 évesen, PCO-val, méhnyakelégtelenséggel. de úgy beszéltük meg barátnőmmel, ha megszültem a harmadik gyermekemet, és addig neki nem rendeződik ez a problémája, akkor megpróbálok segíteni neki, ha addig a törvények lehetővé teszik.

Kép

Kép
 
 


Rayo

Köszi :)

Megnézhettem volna a tickered is,az is eléggé sokat mondó :).
egyébként azt hittem,valami olyan kizáró ok van,ami nem olyan mindennapi. :roll: Bocsi,tudom,hogy a PCO nem egy egyszerű dolog,csak valahogy más dolog járt az agyamban :)....
Az biztos,hogy akkor nektek most nem egyszerű az élet,ezért sok-sok kitartást kívánok és azért lehetőleg minél felhőtlenebb babavárást :).A harmadikhoz pegid sok sikert :).

Én is szívesen vállalnék,hogy mást boldoggá tehessek így,de nem tudom,hogy bírnám megint a 6 hét mindennapi hányást... :?

Azért remélem,hogy a barátnődnek sikerül találni egy megfelelő embert hamarosan!!!! :):)

 
 


Hát..... aki béranyaságot vállal, az nem gondol a lelki kötődésre?
Én a 16. héten elvesztett magzatomat is képtelen vagyok kiheverni, és már most hihetetlen szeretetet érzek a pici magzatom iránt. Képtelen volnék odaadni a kínok között világra hozott magzatomat, hiába genetikailag másé. Egyszer volt a tv-ben egy hasonló esetről készült dokumentum film. Testvér hordta ki a babát, és teljesen belerokkant lelkileg a végén. Azt hitte, hogy a világ legtermészetesebb dolga segíteni a testvérén, és a végén meggyűlölte a testvérét.... Ez nagyon veszélyes dolog szerintem.
Nagyon szép dolog, hogy segíteni akartok, de ez azért nagyon komoly téma ez!

Kép
Kép
[/url]
 


Korena!

sajnálom az elvesztett babádat!

Hát igen, nem egyszerű.
Én ilyenen még nem gondolkodom, mert nagyon messze van, hogy esetleg én segítek neki.

Sok ember viszont meg tudja csinálni, hogy kihordja és odaadja a babát, és nem rokkan bele. nagyon sok bébi született már így magyarországon is, és máshol a világban is.

de képzeldd el barátnőmet, neki szülés után ki kellett venni a méhét, aztán négy hónaposan meghalt a babája...Mi adjon neki vigaszt?? Miben reménykedjen??

Az jutott még eszembe, olyan nőt kellene találnia, akinek nincs petesejtje, mert neki megmaradtak a petefészkei, és ha adna petesejtet, cserébe az illető kihordaná a magáéval együtt barátnőm gyerekét is. Akkor talán nem olyan nehéz, ha ikrek közül az egyik nem az övé, és odaadja, mert a béranyának is marad egy baba...
vagy szerintetek ez hülyeség?

Kép

Kép
 
 


rejo: köszönöm az együttérzésedet!

Érdekes ez az iker dolog, erre nem gondoltam. Lehet, hogy könnyebb volna....

A barátnődnek szörnyű lehetett. Amikor én szültem a lányomat, volt ott egy anyuka, akinek egy szülés közbeni komplikáció miatt szintén ki kellett venni a méhét. Nagyon sajnáltam, de Ő azt mondta, hogy nem bánja, mert nem akartak csak egy gyereket. Az élet tényleg kifürkészhetetlen, arra gondoltam amikor olvastam az írásodat, hogy mi van ha Ő volt az a kismama, és hiába nem bánta az esetet, ha utána meghalt a babája......... borzalmas.

Látom neked nemsokára világra jön a második kisbabád. Biztosan nagyon várod már a nagy eseményt.
Jó pocakosodást neked!

Kép
Kép
[/url]
 


Sziasztok ! Biztos furcsának találjátok, van hogy egy férfi a babanet.hu oldalon. A Béranyaságról szeretnék veletek beszélni. Őszinte leszek veletek, imádjuk egymást a párommal de ott van a de....
Nincs baba nincs akiért igazából élj akiért dolgozz, akiért érdemes
élni.Nem tudja ki hordani a szerelmem a babát. Megfogan, de elvetél. Sajnos, már több izben megtörtént. Kérdezem én miért kell
el venni egy embertől az igazi boldogságot az igazi életet. Gondolkodtunk, az örökbefogadáson de arra jutottunk, hogy mivel vérszerinti baba lehet akkor ezen vagyunk minden erőnkel,szivünkel,lelkünkel.Hogy sikerüljön. Mert Romániába lehetséges lenne a beavatkozás. De kéne egy jó lelkü Nő aki megtenné azt hogy segitene. Ti Édesanyák vagytok tudjátok milyen érzés anyának lenni. Megszeretném adni ezt az érzést az én szerelmemnek is. Nagyon vágyik rá. Nagyon szépen kérlek titeket ha valaki tud könyörgöm segitsen! Elérhetőségem :
bodi_jozsef@freemail.hu

Előre is köszönöm!


bódi józsef írta:Sziasztok ! Biztos furcsának találjátok, van h egy férfi a babanet.hu oldalon. A Béranyaságról szeretnék veletek beszélni. Őszinte leszek veletek, imádjuk egymást a párommal de ott van a de....
Nincs baba nincs akiért igazából élj akiért dolgozz, akiért érdemes
élni.Nem tudja ki hordani a szerelmem a babát. Megfogan, de elvetél. Sajnos, már több izben megtörtént. Kérdezem én miért kell
el venni egy embertől az igazi boldogságot az igazi életet. Gondolkodtunk, az örökbefogadáson de arra jutottunk, hogy mivel vérszerinti baba lehet akkor ezen vagyunk minden erőnkel,szivünkel,lelkünkel.Hogy sikerüljön. Mert Romániába lehetséges lenne a beavatkozás. De kéne egy jó lelkü Nő aki megtenné azt hogy segitene. Ti Édesanyák vagytok tudjátok milyen érzés anyának lenni. Megszeretném adni ezt az érzést az én szerelmemnek is. Nagyon vágyik rá. Nagyon szépen kérlek titeket ha valaki tud könyörgöm segitsen! Elérhetőségem :
bodi_jozsef@freemail.hu

Előre is köszönöm!


Sziasztok!

Párommal, mi is hasonló problémától szenvedünk, hogy sajnos nem lehet közös babánk. Igaz, hogy nekem az első házasságomból van már gyermekem, de párom számára ez nem olyan, mint egy saját kis utód.
Én császármetszéssel szültem 2000-ben, és orvosi műhiba miatt kaptam egy hashártyagyulladást, ami következtében kivették a méhem és a petefészkeim, ezzel megfosztva attól a lehetőségtől, hogy szülhessek. (akkor voltam 23 éves).
Sokféle megoldáson gondolkodtunk, mint pl az örökbefogadás, de az mégsem saját gyermeke Kedvesemnek (örökbefogadott gyermeknek itt van az én elöző házasságomból a "kiscsibe"). Ez miatt gondolkodtunk a béranyaságos dologban és szeretnénk segítséget kapni.
Ha esetleg valaki tudna segíteni, akár csak infóképp is már közelebb kerülnénk a megoldáshoz.
Megköszönnénk, ha a következő e-mail címre írnátok: kicsilany77@freemail.hu

Köszönettel, egy vágyakozó Páros
 


Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. 4 évi orvostól orvosig szaladozás után, december elején kiderült, hogy csak petesejt donor segítségével lehet babánk. A családunkban nincs alkalmas donor, ezért egy önzetlen ember segítségét szeretném kérni. Petesejt donorra lenne szükségünk ahhoz, hogy az életünk célját elérjük és babánk lehessen. Minden megoldás érdekel bennünket. Donor lehet minden 35év alatti nő, aki szült már gyermeket. Kérlek benneteket, aki tud segítsen. A többit pü-ben, ha nem gond.
Köszönjük!!!
 
 


Sziasztok!

Gondoltam én is hozzá szólok ehhez a témához, jobban mondva elmesélem az én történetemet:

Tudnotok kell, hogy én 22 éves vagyok, és sajnos nem lehet gyermekem, mert én úgy születtem, hogy nem fejlődött ki a méhem . Emiatt, arra a sajnálatos sorsra jutottam,hogy sosem fogom megtapasztalni, a 9 hónap édes szenvedését.
Van párom, már lassan 4 éve, akit nagyon szeretek, ő 30éves.
MIndent tud rólam és a droblémámról. Már gondolkodunk mi is lesz velünk, mert én minden képpen szeretnék egy kisbabát, de örökbe fogadni nem szeretnék, és sejtem ,hogy a párom sem tudná elfogadni. Az igazság az ,hogy béranyát keresünk , de hogy , és mibe kerül?- mert ugye szerintem senki sem olyan önzetlen ,hogy csak úgy felvállalja ezt a dolgot. A másik nagy kérdés ,hogy ha megszereti az én gyerekemet mi lesz, és ha nem adja oda...
Meg persze a másik kérdés ,ha megszületik a baba, nekem még örökbe kell fogadnom, a vérszerinti gyerekemet...
Hát nagyon furcsa és talán számomra gonosz is ez a dolog, hogy még itt Magyarországon nem engedik meg ................
Remélem azért , valami megoldás lesz, mert bele gondolhatnának abba, hogy nekünk milyen nehéz, azoknak akik csak álmodoznak .........

Hát csak ennyi , amit el akartam mondani......
Sziasztok

Melinda


Sziasztok,

Én is béranyát keresek, ha esetleg tud valaki segíteni....

Az első terhességemnél hamar kiderült, hogy méhen kívüli terhességről van szó. Így orvosolni kellett a problémát, de sajnos eközben el kellett távolítani az egyik petefészkemet.
Szerencsére azonban, három hónap múlva megfogant a kislányom, akit tavaly szültem meg.
Koraszülöttként érkezett és emellé a szülés sem volt komplikációmentes, oly annyira, hogy most a méhemet, majd a megmarad petefészkemet is el kellet távolítani.

Jogos lehet a kérdés, 1 miért nem elég, másnak még ennyi sem jut, de mi nagyon szeretnénk még egy kisbabát.
Az örökbefogadással a férjem nincs igazán kibékülve, így viszont félig az Ő vére lenne....

Előre is köszi


Sziasztok!
40 éves boldog párkapcsolatban élő anyuka vagyok. Korábbi házasságomból született lányaim 18 és 8 évesek.

Kedvesemmel az életünket örökre szeretnénk összekötni. Ő kíváló nevelőapuka, de saját gyermeke még nincs, s nagyon szeretne. Az én sejtjeimből való gyermekre vágyik.
Mindketten egészségesek vagyunk.

Kicsi lányom születése után CC in situ miatt méhszájplasztikáztak, majd rá két hétre a rossz eredmény miatt kivették a méhem. A műtéthez nem járultam hozzá, de ez senkit nem érdekelt.
A szövettan szerint a méhem egészséges volt.

Kicsi lányomat ezután 3,5 éves koráig szoptattam.
A mai napig nem tudtam túltenni magam azon, hogy az egészséges petefészkeimben érett tüszők hada vár a fogantatásra, csak nincs méhem, amelyben kihordhatnék egy babát.

Sokáig tépelődtem, hogy bepereljem-e a kórházat. Dr Ábrahám László szerint sokmilliós kártérítést kaptam volna, ha csak két hónappal korábban lépek.

Kérdem én, aki gyermeket, továbbmegyek: saját gyermeket szeretnék, aki szülni szeretnék életem párjának egy közös kisbabát,, a mi kettőnk vérét vagy akár esetleg kettőt is, milyen kilátásaim vannak?

Súlyos orvosi hiba áldozataként mit tesz az Állam az érdekemben? Ad nekünk kisbabát? Kapok egy méhet? Hogy tudnak megoladást kínálni a műhiba miatt?

Megoldást keresünk. Segítsetek. Hová tudnék fordulni?

Mindkét várandósságom nagyon könnyű volt, két terhességből van két szép lányom, könnyen szültem, hosszan szoptattam. Babát szeretnénk.

Kérek szépen segítséget.
 


Sziasztok,

ha tudtok segítsetek!

Nem olyan régen, egy gyönyörű terhesség és szülés után elveszítettük a kisfiunkat, majd hogy megmentsék az én életemet, el kellett távolítani a méhem. Nagyon el vagyunk keseredve, nagyon vártuk ezt a kisbabát!

Mivel a petefészkeim megmaradtak, egészségesek, jó lenne valakit találni, aki 9 hónapra "lakást" adhatna gyermekünknek.

Az örökbefogadást is elindítottuk már, de nagyon szeretnénk egy saját babát is!

Segítségeteket előre is köszönöm
 


Sziasztok!Csak annyit tennek hozza,hogy minden tiszteletem azoke a nöke,akik vallaljak hogy mas gyermeket kihordjak!!!!!!Hatalmas szive es lelke van egy ilyen nönek!!!!


Kedves Anastasia!

En semmikeppen sem hagynam annyiban,hiszen a lehetöseget vettek el töled,hogy gyermeket szülj!En mindenkeppen beperelnem öket!En is ugy tudom hogy sokmillios karteritest kellene ezert fizetniük!
Vendég
 


kíváncsi lennék, mi lett Veletek azóta, találtatok-e bármiféle megoldást!!
eesetleg ismeri -e valaki mindezek jogi oldalát...

Józsi :lol: Sikerült-e a romániai próbálkozás?????
anna
 
 


Sziasztok!!

Elég rég nem jelentkezett senki!! Valóban mi van veletek???

Nagyon meghatott minden írás!! Ezért gondoltam, hogy írok pár sort.

Én szerencsés vagyok!!! Van két csodaszép lányom, könnyű terhességek és nehéz de komplikációmentes szülések mögöttem.
Mindenkit, akinek ez a csoda nem adatik meg megértek. Én is mindent megtennék, hogy legyenek gyerekeim!!
És valószínűleg nagyon átgondolva, konzultálva szakemberekkel vállalkoznék petesejt donacióra, és talán a béranyaságra is. De azt hiszem kifutottam az időből, már 35 múltam. Biztos, hogy vannak még nők, akik átérzik a gyermek hiányát, és tudnának segíteni.
Hogy is áll most a jogi háttér??
Erről tud valaki??

Szerintem mindenki kíváncsi sikerült-e megoldást találnotok??!! Nagyon remélem!!

Üdv és sok sikert

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
 


Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
 
 


Sziasztok!
Béranyát keresek!
Légy szíves erre a címre írj, ha vállalnál ilyesmit, vagy ha ismersz olyat, aki vállalna: babatszeretnek@citromail.hu
Köszönöm!


Sziasztok.
Én kétgyermekes, teljesen egészséges, káros szenvedélyektől mentes nő vagyok.
Szívesen segítenék, akár az itt hirdetőkön is béranyaként.

Ha érdekel, írj, és majd megbeszéljük a részleteket:
szulono@freemail.hu
 
 


Sziasztok!

Én még nagyon új vagyok az oldalon,és már most sajnálom,hogy korábban nem találtam rá :oops:
Nagyon érdekelne a béranya sztory!!!!!!!!!
Ha van időtök írtok élményeket ezzel kapcsolatban,mind a két oldalra kiváncsi lennék!
Meg egyáltalán,hova fordulhat az ember,ha béranya szeretne lenni?

Köszi előre is!
r.hajni@freemail.hu
 
 


Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Természetesen, a téma kényes voltára tekintettel, név nélküli történeteket is megjelentetünk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Egeszseges vagy? Anyagi gondjaid vannak? Szulj nekem egy gyereket! Boven megterulo megoldas.
b.balazs0101@freemail.hu
 


Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Olyan egeszseges nok jelenkezeset varom akik beranyasagot vallalnanak. Kerem csak az irjon akinek komoly a szandeka!
egy.ket.esely@gmail.com
 
 


Hello!
Én vállalok béranyaságot, kérem, csak komoly szándékúak keressenek!
 


Sziasztok. Béranyát keresünk. Komoly szándékú jelentkezőt várunk.

gyerkoc850@gmail.com

Akik ilyenen túlestek már az ő leveleiket is várjuk. Történet, ötlet mindent várunk!
 


Pontosítás. Nem béranyát hanem dajkaanyát keresünk. Embrió van.
 


Üdvözlök mindenkit. Szeretnék egy kis segitséget nyujtani. Én avval foglalkozom hogy a gyermeket akaró szülöket összehozom a nekik meg felelö bérmamival. Ha kérdésük lenne vagy jelentkeznének ezen az email-en tudnak irni:nagylehetoseg85@freemail.hu


Sziasztok!

UJ vagyok meg az oldalon :) :D
Segitseget szeretnenk kerni azoktol akik tudnak segiteni nekem beranyasaggal, dajkaanyasaggal kapcsolatban.
Paromnak es nekem csak ilyen modon lehet sajat, verszerinti gyermekunk, aki tud kerem segitsen, (jogi dolgokban is )

elore is koszonom, tovabbi nagyon szep napot kivanok
 
 


Sziasztok!

Béranyaságot szeretnék vállalni! Már régóta keresem a megfelelő párt! Az elhatározásom komoly! 3 kisfiam van, mind a 3 egészséges! Ha valakit komolyan érdekel a dolog küldjön privát e-mailt:sziszka8686@freemail.hu címre!
Orvosom már lenne akivel megbeszélhetnénk, és segítene a dolgok lebonyolításában! Várom leveleiteket!
 


Huszar Melinda!
Te aztan egy igazi dogkeselyu vagy aki mindenhol hirdeti magad a penzert.
Nekunk akik keressuk egymast nincs szuksegunk rad.
 
 


Sziasztok!
Nekem már van 2 egészséges gyönyörű gyermekem!Nehéz anyagi körülmények közt nevelem őket!Elvállalnék béranyaságot (legális keretek közt) ! Nem saját petesejtből!
 


Sziasztok!
Írtam hogy vállalnék béranyaságot.Nem kérnék nagyon sokat érte! Ha nem tudsz megfizetni egy "hivatásos" béranyát,akkor is írhatsz,mert lehet hogy tudok segíteni.. Én még nem vállaltam ilyet,de komolyan gondolom!Csak akkor írj ha tényleg szeretnél kisbabát.Saját petesejten nem adok.Email címem: turcsi-2@freemail.hu
 


Sziasztok!
Szomorúan olvasom a történeteket, hihetetlen, hogy ez még mindig nem legális!
Az én történetem: 18 éveen közölték, hogy soha nem lehet gyerekem, méhnyakrákom van, kezelni kell, ha agresszív kiveszik a méhemet...
Kezelték, meggyógyultam, de azt mondták nem lesz saját gyerekem, max 10%.
Teltek-múltak az évek, nem estem teherbe, teljesen ki voltam...
Aztán jött egy pasi aki levett a lábamról, (a régi nem...)és 2 hónap után várandós lettem...Ma Míra kicsi lányunk 19 hónapos egészséges.
Szeretnénk még gyereket, de a béranyaságot is vállalnám, persze ehhez előbb kivizsgáltatnám magam, lefogynék 15 kilót, hogy normalizálódjak. És mivel szociálpedagógus vagyok, és nagyon empatikus nem hiszem, hogy ezért fizetni kéne, legalábbis nem horibilis összegeket. Hiszen már így is meg vagytok törve!
Üdv: Noémi

noémi
 


Sziasztok.

Én nyitottam a topikot anno. Látom hogy nagyon sokan már nyiltan felvállalják ezt és ez jó dolog:)) Így sok párnak lehet saját gyermeke de ugye ők nem tudják kihordani:)

nos aki a jogszabály miatt fél találtam valamit.

A béranyaság Magyarországon nem bűncselekmény, ennek megfelelően a Büntető törvénykönyvünk (Btk.) nem tartalmaz rá szankciót. A Btk. emberkereskedelemre vonatkozó része a megfelelő eljárási keretek betartása mellett a béranyaságra nem vonatkoztatható. Ebből az következik, hogy amennyiben külföldön elvégeztetik a beavatkozást, és utána hazajönnek, (sem Önök, sem a béranya) nem vonhatóak Magyarországon büntetőeljárás alá. Az más kérdés, hogy a beavatkozás az Egészségügyi törvényben az elvégezhető emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárások között nincsen nevesítve, így Magyarországon (magyar kórházakban, magyar orvosok által, stb) jogszerűen nem végezhető el.

1) Amennyiben elmennek külföldre, ahol végrehajtják a beavatkozást, és egy magyar
állampolgár béranyába ültetik be az embriókat, az örökbefogadás itthon a magyar jog alapján, magyar gyámhivatal közreműködésével (az örökbefogadást a gyámhatóság engedélyezi) mehet végbe (feltehetően a szülés is itt zajlana le). Az engedély megadásához az Önök kérelmet tartalmazó nyilatkozata, továbbá szülő nőnek a hozzájárulása szükséges. Utóbbi személy a hozzájáruló nyilatkozatát nem vonhatja vissza (erre őt figyelmeztetni kell). Az érdekelt hozzájárulását követően Önöknek a gyermeket legalább egy hónapig gondozniuk kell, az örökbefogadás ezt követően engedélyezhető (akkor viszont már engedélyezhető!).

Abban az esetben, ha az anyakönyvi kivonatba rögtön a férje nevét jegyzik be, az eljárást csupán Önnel kapcsolatban kell lefolytatni.


Sajnos az a pár akivel elkezdtem szétmentek pedig már megvoltak a vizsgálatok is így én még szabad vagyok e téren és nagyon szívesen tiszta szívemből segítek megvalósítani a világ legcsodálatosabb dolgát másnak.

 


Olyan 30 ev alatti not keresek aki vallalna sajat petesejttel terhesseget. Termeszetesen nem ingyen.
egy.ket.esely@gmail.com
 
 


Beranyat keresünk,aki petesejtet is ad.
 


Sziasztok.
Vállalnék béranyaságot.32 éves vagyok,3 gyermek édesanyja.káros szenvedélyektől mentes.Itt többet nem mondanék magamról de ha írsz minden kérdésre válaszolok.
Ha érdekel írj,minden elképzelést meghallgatok.:
beranyasagotvallalok@gmail.com
 


Béranyaságot vállalnék, 4M-ért.
E-mail: anna186@citromail.hu
 
 


Sziasztok! Béranyaságot vállalok 3M kérek érte.

E-mail: timibebi@cirtomail.hu
 
 


Sziasztok!
Legyél bér-dajkaanya

Ha valaki külföldre szeretne utazni mert dajkaanya kell neki mert ezt itt nem törvényes. Ajánlok közelben kórházakat.
Ukrajna , Lvov város , Antonovicha Str 102 utca
Oroszország, Moszkva város, Altufevskoe 37utca
Ezek a helyek Klinikák az előzetes látogatás ajánlott és nyelvtudás is ajánlott.
A béranyaságot bármelyik magyar klinikán elvégzik.

Ha segítettem ezzel , de mint feljebb írtam másként is szívesen segítek az említett összegért
E-mail: timibebi@cirtomail.hu
 
 


sziasztok!!

én sperma donorként jelettkezek ha valakit érdekelne
párok,egyedul állo hőlygyekenk
 
 


Sziasztok!
Én 40 éves 3 gyermekes anyuka vagyok,káros szenvedélyektől mentes és segíteni szeretnék olyan párokon akiknek nem lehet gyermekük és dajkaanyát keresnek anyagi juttatások mellett!
Ha valakit érdekel írjon!

irubokina40@freemail.hu
 


Kriszta vagyok, 24 éves anyagi helyzetem sajnos úgy hozta, hogy más megoldás nem maradt csak az hogy béranyaságot vállaljak!Nem szültem még, de biztosan oda tudnám adni annak a párnak a babát akiknek vállalnám a kihordást! úgy gondolom, hogy 4,5 millióért vállalnám. megkérek mindenkit, h csak olyanok írjanak akik tényleg komolyan gondolják,mert én nem egy csaló vagyok! e- mail cím:kriszta861229@freemail.hu

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: