Új privát üzeneted érkezett!

@katus1987:
Uhh, ne csigázz,az csudijó lehet. Imádom az ilyen helyeket. Remélem egy hétvége nekünk is lesz amikor csak ketten elbújhatunk a világ elől.
 
 


Mat92: De jó ilyet olvasni, hogy a munkahely ennyire toleráns!
Én is bejelentettem már munkahelyen, hogy project van, szerencsére jobban fogadták, mint vártam.
A mi esküvőnk picike lesz, 45 fős. A dekort szintén mi csináljuk, meg minden mást is, de ez 45 főnél valhigy egyszerűbb mint neked.
Régóta szervezitek? Ennyi embert nem könnyű egy helyre hívni, meg annyi féle igény....jó nehéz lehetett! Vagy nem?


Sziasztok!
Ha valaki használ LH tesztet, nekem van 44 db kimaradva. Akit érdekel írjon nyugodtan, árban megegyezünk.
 
 

 
 

@ezmarfoglalt:
Igazából különösebb dekor nem lesz. A hely adja az asztalra a bézs-fehér terítőket és az ugyanilyen színű székszoknyákat. Ehhez kezdtük igazítani a többi dolgot is és így lett minden jutaszalag+zsákvászon+csipke+spárga.
Szerencsére jó idejében elkezdtem, így már kész vannak a pezsgős poharak, az asztalszámozások, minden asztalra a gyertyatartó (befőttes üveg), főasztalra a dísz, emlékkönyv, képkeret, ültetési rendhez a tábla, stb. Most nagy projekt van épp, készítek 120 db köszönőajándékot. Nagyon pepecselős munka. De könnyebb volt, mint gondoltam.

Épp ma voltunk a virágossal beszélni, elmondtam az igényeinket, és tök szépen meg tudja csinálni. Így mostmár minden asztalra lesz virág. Nálunk ennél több dekor nem igazán lesz.
Nálatok? Izgulsz nagyon? Én még mindig fel sem fogtam.
 
 


@mat92:
Hahaha, ez nagyon jó! :D Nàlunk is hasonló lesz a dekor. A helyszín nekünk egy terasz + kert, ami önmagában is gyönyörű, tehát nem akarjuk túldekorálni. Így az asztaldíszünk befőttes üveg, juta szalaggal és csipkével körbetekerve, fényfüzérek, képkeret, vendégkönyv, krétával írható vendégkártyák, köszönőajándékok. Kb. ennyi. Nem, nem izgulok, túl sok a munka, meg az elintézendő dolog. :D Majd sztem aznap fogok izgulni. :)


@mat92:

Bocsi, hogy eddig nem válaszoltam
Bringáztunk, elesett és vissza hajlott a hüvelykujja
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?