Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok s.o.s  Tegnap voltam Miskolc Kaáll intezetbe, babat szeretnek .. inszeminaciot ajanlotta dr ur , 80e ft lenne, de sajnos nincs ennyi penzunk rá :(   esetleh tud e valaki olyan korhazat ahol Tb tamagatassal megcsinaljak e?             elöre is köszönöm válaszokat
 
 


@kerteszreni:


szia bocsi, lenne egy kérdesem hogy Tapolcan Tb támogatasal csinálták neked az inszeminaciot? köszi vállaszt :)
 
 


baby28
Szia.Olvastam amit írtál.
Mi is Tapolcára járunk a Kaáli Intézetbe,2inszemináción vagyok túl.Eddig a gyógyszereken kívül semmit nem fizettünk,és 6inszemig nem is kell.A lombiknál is ha jól tudom,a hormonokat kell fizetni,de ebben nem vagyok jártas.
Nincs ott ilyen intézet??
norakovacs
Fityeház
 
 

 
 

@norakovacs:
Most tudtam meg, hogy az inszem 55% a gyógyszer tb támogatás még a lombikra 90%!! Jó tudni!!
 


Sziasztok!
Tia vagyok! Csatlakoznék hozzátok ha lehet..örülök hogy van egy friss és aktív csoport..mi 15honapja próbáljuk összehozni a kisbabát,sajnos eddig sikertelenül. Hosszú ciklusaim voltak magas prolaktinnak köszönhetően 8-9 hét...aztán sikerült barátcserjéve levinni a prolaktint,majd kaptam 3 hónapig Clostilbegytet pé figyeléssel, így beállt 35-40nap közé ami már nem rossz..és április közepén megcsinálták a laparoszkopos petevezeték atjarhatosagit meg a méh tükrozést. Mindent rendben találtak,férjem andrológiai vizsgálata is rendben van. Mégsem jön a baba..most 3 ciklust spontánra bízta az orvos, amiből már 2 sikertelen, augusztusban kell visszamennem ha a következő a mostani ciklusban sem jön össze,és akkor kezdjük az inszeminaciot. Sajnos eléggé el vagyok keseredve,látván hogy nem igazán segített megoldani a problémát ez az inszeminacio..Pécsre járok Várnagy doktorhoz, ha kell valakinek az elérhetősége meg tudom adni(láttam többen írtátok hogy lehet ide jonnetek lombikra). Hallottam még egy lehetőségről amit lehet kipróbálnék az inszeminacio előtt, Harkányban van egy fürdőkórház és jó eredményekkel végeznek meddőségi kezeléseket. Pécsi meddőségi kp.kapcsolatban van velük,tudnak beutalót adni, a honlapon részletesen leír mindent,keressetek rá..2hetes kezelés,lehet nekem ez megér még egy ciklust az inszem előtt..hátha! :)
 
 


Sziasztok, előkerültem én is :) üdv az újaknak!
13 napja megvolt a 6. inszemünk, holnapra nem várom. Sajnos kezd görcsölni a hasam. Már van időpontunk Pécsre lombik konzira augusztus végére, rendesek, mondták miket gyűjtsünk be addig, ha minden oké, lehet szeptemberben mehet is a beültetés.
Dytke, ha jól sejtem, mi találkoztunk a 214-esben :)
 
 


@kerie:
Szia kerie!
Igen, a bejegyzésed alapján beazonosítottalak. Örülök, hallok rólad!
Hogy vagy? Remélem végül nem jött meg a mensid!
Nekem sajnos nem sikerült. Most vagyok túl a másodikon, tegnap és ma csinálta a doki. Remélem most több szerencsével járok.
 
 


@dytke83:
Szia, sajnos nekem sem sikerült. Azóta túl vagyok a méhtükrözésen - ezt a lombikhoz kérték - pont 10-11-én voltam bent, kár hogy nem találkoztunk.
Remélem Neked sikeres lesz ez a ciklus, drukkolok!
 
 


@kerie:
Szia! Sajnálom, hogy nem sikerült neked sem, de lehet azért, hogy a lombikkal ikreid legyenek
Tényleg kár, hogy nem találkoztunk, pedig jó sokáig bent voltam mind a két nap. Melyik szobában voltál? Én megint a 214-be.
A méh tükrözést altatásban végzik, ugye? Bele gondolni is szörnyű, hogy azt ébren kell kibírni
 
 


@kerie:
Nem akartam még elküldeni...
Nem is nagyon kelhettél fel a vizsgálat után egy jó ideig, nem?
Nekem a jövő héten derül ki, hogy sikerült-e, addig "türelmesen" várok.
 
 


Altatásban, igen. A 212-esben voltam, 3 órán át nem volt szabad enni, inni, felkelni. Nem volt vészes, de nem kérem mégegyszer :)
Kívánok sok türelmet és nemizgulást és főleg babásodást!
Ja, az ikrek jöhetnek ;-)
 
 


Képzeljétek, tegnap kértem időpontot a szegedi Kaáliba lombikra, vagyis hát első konzultációra és alig akart adni a csaj, mondván, hogy még hátra van 3 inszem, kellene az orvostól az igazolás, meg hogy vizsgálatok alapján se nekem, se páromnak nincs semmi bajunk plusz még fiatal is vagyok (31 éves) és tuti összejön és bukjuk a 18.000 Ft-os konzultációs díjat... Azért akartam időben jelentkezni, mert több mint 1 év Szegeden a várólista. Ja az meg nem tudom miért érdekelte annyira, hogy a maradék 3 inszemet mikor tudjuk le... Na ekkor kérdeztem meg, hogy akkor hogy is van az, hogy az a lány akivel a múltkor együtt voltam inszemen még akkor kért és kapott időpontot lombikra mielőtt elkezdte a 6 inszemet??? És végig kell csinálnia a 6 inszemet és szintén Szeged. Na ekkor kis szünet, majd azt mondja: szeptember 25. 12 óra jó lesz? :D
 
 


@kerie:
Köszönöm!
Neked is nagyon sok sikert és kitartást a lombikhoz! Szorítok, hogy jöjjenek az ikrek! Majd várom a jó hírt!
 
 


@zizmo:
Ez különösen azért vicces, mert mi Pécsre megyünk és nem is a Kaáliba hanem a meddőségi központba :lol: viszont ügyes vagy, így lett korábbi időpontotok konzira!
 
 


Sziasztok. 
Becsatlakoznék, ha szabad, szintén Szegedről...
35 éves vagyok, másfél éve próbálkozunk, minden vizsgálati eredmény jó lett, de mégsem jön össze, úgyhogy 2 napja megkaptam a recepteket szurira és kezdődik az első inszem 2 hét múlva kb. 
Tök jó, hogy vagytok, sok hasznosat olvastam, remélem jönnek a sikersztorik is.
Ja, amúgy nekem Bemfloma-t és Ovitrellet írtak fel. Lehet ezt az nk viizsgálatot is gyorsan megcsináltatom, biztos ami biztos.
szép napot!
 


Sziasztok,
Én még nagyon új vagyok ebben a csoportban. Sokat szoktam itt olvasgatni , de eddig még sose írtam . :)
Nekem hétfőn volt a második inszeminációm, mert sajnos az első nem sikerült pedig nagyon bíztunk benne. A második és az első között most az a különbség hogy az inszem óta barnázok ami az elsőnél egyáltalán nem volt .
Nektek van ebben valami tapasztalatotok?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?