Új privát üzeneted érkezett!

@szmeszter:


A párom nem ment el urológushoz az eredményével, hanem én mondtam neki, hogy szedjen Macát és Fer14-et, ezek elvileg felturbózzák a spermiumokat. 2 hónap alatt a 16millió/ml -ből lett 17millió/ml. Nem túl nagy eredmény... De az inszem előtt csináltak belőle egy 19 millió/ml-es koncentrátumot, amit végül beadtak nekem :) 
Ma voltam kontroll vizsgálaton a dokinál 10 nappal az inszemet követően, és habár még korán van ahhoz, hogy a terhességet meg lehessen állapítani, de a jó hír az, hogy két tüszőm is megrepedt, mert két sárgatest-pacát látott az ultrahangon. Nagyon drukkolok az ikreknek, lehet nekem ekkora szerencsém? Mellfeszülést érzek és méh-feszülést is, azaz néha kemény a hasam, ezeket utoljára a terhességemnél éreztem, de lehet hogy a napi 600mg utrogestantól van, fene tudja.

Sok sikert kívánok mindenkinek a közelgő inszemekhez!
 
 


Sziasztok ,

Na megvolt az átjárhatósági vizsgálat . Nekem azt mondták az ultrahangos nem fájdalmas . Hát nekem fájt. :/ De mindent rendben találtak mind a két petevezetőm átjárható :) Hétfőn pedig inszem.
Nekem azért csak a második inszem után csinálták az átjárhatósági vizsgálatot mert nem velem volt a gond, hanem a férjemnél 2 évvel ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak ( hál istennek mostanra már minden rendben vele :) ) és a sperma száma szuperul vissza fejlődött viszont a kemo miatt elég lassuak . Ezért javasolták nekünk az inszeminációt.
@szmeszter:
Mesélj Neked mi volt ma az inszemen? Hogy bírtad ? Hogy érzed magad ? Kívánom hogy sikerüljön .

Bmk88:
Próbáltátok vagy ismeritek a Trimeszter terhes vitaminokat? Ebből van a férfiaknak is vitamin. Esetleg nézz utána ha gondolod . Akár Facebookon is rá kereshetsz . Ratkó Tünde fejlesztette ki . Vagy az ő neve alatt vagy ha be írod akár a Google -ba hogy trimeszter terhes vitamin egyből kidobja .
Sok sikert nektek is :)
 


@rebeka88:


Szia.

Nos tegnap is meg ma is volt inszem, hát nem volt kellemes, és még most is feszül meg nyilalgat, gondolom ez normális.
Felírtak még valami bogyót napi 3*1. Amúgy nekem 2 órát kellett még bent feküdnöm, de nem volt vészes.
Egyébként én is szedek vitaminokat 1 hónapja, az a neve, hogy Női termékenység vitamin, a szokásos folsavakkal stb.  Remélem nem kell többet mennem ilyenre... :) 

Sok sikert mindenkinek :)
 

 
 

@szmeszter:

Bízom benne hogy nem kell többet menjetek és hamarosan jó híreket fogunk olvasni :)
Pihenj sokat,
 


Sziasztok! Esetleg ha valakinek maradt closty tabletta vagy recept szivesen atvennem. Progeszteronom még van csak closty kellene...
 
 


Sziasztok ,

Na ma megvolt a 3. Inszem. 26 mm volt a tüszőm és 10mm a méhnyalkahártyám. Nektek mennyi szokott lenni? Én féltem hogy a tüszőm már túl nagy de a dr azt mondta hogy stimulációnál ez normális .
 


@bmk88:

Szia ,
Csináltál vasárnap tesztet? Hogy sikerült ?
 


@szmeszter:

Mi újság veled ? Még mindig szúrkál az oldalad ?
 


@kerie
Hogy vagy mi újság ? Tudtok valami újat ?
 


@rebeka88:


Az szép nagy, nekem inszem előtt 2 nappal 19mm-es volt, inszem napján nem is nézte ezeket (kicsit furcsálltam is).
Hogy érzed magad? Nekem 3 napja eléggé feszül alul, főleg ha hirtelen mozdulok.
@bmk88 már én is épp érdeklődni akartam, hogy volt-e teszt....

 


@rebeka88:
Köszönöm az érdeklődést, gyűjtjük a papírokat. Megvolt minden minta, vérvétel - bár kicsit nyakatekerten, nem értem miért nem lehet elsőre értelmesen elmondani mit-hol-hogyan. Nem mindennap intéz ilyesmit az ember, de mindenhol harapófogóval kell kiszedni belőlük az infót :-o
Bocs a puffogásért :oops:
Szóval mostmár csak az eredményeket kell majd begyűjteni.
Szép nagy tüsződ lett, nekem csak egyszer volt ekkora a 6 inszem alatt.
Szmeszter, inszem napján nálam is csak egyszer volt uh, hétfőn, mert előtte csütörtökön néztük és szombaton kellett beadnom a tüszőrepesztőt. De a hétfői uh-nál már meg is volt repedve.
 
 


Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök! Nem mertem írni, mert nem sok pozitívról tudok beszámolni egyelőre. Ma volt a nem várt napja és habár nem jött meg, de a reggeli tesztem negativ. A 3 napja kínzó menstruációt jósló görcseim viszont elmúltak. Még türelmesen várok szerintem amíg a napi 600mg progeszteron mellett egyszercsak megjön. Az első alkalommal amikor progit szedtem ciklus második felében fogalmam sem volt, hogy meddig kell szedni, a doki nem mondott semmit, így az internetről tájékozódva úgy határoztam a nem várt után két nappal, hogy én nem veszem be többet, különben sose jön meg. Erre az orvos le is cseszett, mert nem szabad abbahagyni. Az ő szavaival élve akkor kell abbahagyni, ha megjön és negatív a teszt (két feltétel egyszerre teljesül). Most így teszek és várok.

@rebeka88: Nekem inszem előtt 4 nappal volt egy 18 és egy 16 mm-es. Nem is tudom mennyit nő naponta 1 vagy 2 milit? A méhnyálkahártyára csak annyit mondott, hogy megfelelő. Egyébként inszem napján engem sem ultrahangozott meg, amit én sem értettem.
 
 


@szmeszter:

Képzeld , tegnap elkezdtem barnázni. :( Előtte görcsölgetet a hasam de nem volt vészes . Aztán reggelre barnáztam és egész nap kitartott, meg ma is egy kicsit. Nagyon mérges lettem hogy mi a csuda van már megint .
Neked elmúlt a has feszülés? És a szurkálás? Remélezek a jelek jót jelentenek nálad ! ;)
 


@kerie:

Csak puffogj nyugodtan. :)
Gondolom hogy nagyon idegesítő ha nem mondják el lépésről lépésre hogy mit , hol, hogyan és mikor kell elintézni . Lehet azt hiszik hogy az iskolában kaptunk erről külön oktatást ! ;)
Én amúgy egyre hülyébbnek érzem magam. Pedig mindig annyit faggatom a dokit. Csoda hogy eddig még nem rakta ki a szűrőmet. :D
Lehet azt hiszi hogy kihagytam a biosz órákat .
Dehát azért vannak ott hogy tájékoztattasanak minket nem?
Úgyhogy ne hogy magad és faggasd ki őket ;)
Írj ha tudsz már valami újat .
 


@bmk88:

De nem úgy van hogy a progesztán gyógyszertől nem fog meg jönni a mensi? Legalábbis én amíg szedem nem jön meg. :/
Te nem szoktál az inszem után 2 héttel kontrollra menni? Nekem mindig ott mondják meg hogy sajnos a vérvétel negatív és abba kell hagyni a progesztán szedését , utána 3-4 nap és megjön .
 


@kerie:


Nyugi, szerintem sokan vagyunk így ezzel, én néha nem is merek kérdezni. Például a dokim mindig rohan, inszem előtt utolsó ultrahangon is csak mondta itt van két recept be kell adni és kész. Hogy hogy meg mikor azt annyira nem, úgy olvastam utána, hogy mikor kell.
Aki velem volt csaj inszemen, annak pl mondta a dokija, hogy polcolja fel a lábait arra két órára, amíg pihen, én ilyen praktikus tanácsot nem kaptam. Nekem is felírták a Duphastont, 2 dobozzal, gondolom szedem amíg tart.
Plusz a 2. ultrahangra behívott a dokim a klinikára, épp nem ért rá ezért egy fiatal dokinő csinálta és teljesen rossz adatokat mért, elküldtem a dokinak, ő másnap újra csinálta (egyik nap 12mm másnap 19mm)
Tényleg nem mondanak el sokmindent, azt hiszik, hogy vagy tudjuk magunktól vagy nem fontos.
Inszem napja: 2 (!) órát vártam az ambulancián, hogy valaki megkérdezze, miért vagyok ott - végül én kaptam el a folyosón egy nővért, hogy a papírjaimat adja már ki, mert mindjárt kezelésem van. Kiadta, elküldtek a betegfelvételre. Na ott van ben 3-4 nő és 20 percig nem fogadtak senkit, mert PIZZÁT rendeltek épp!!!! 20 percig! Én voltam olyan mérges...

Kérdés: nektek van az inszem utáni bogyónak mellékhatásaitok? Rajtam minden kijön, fáradékonyság, letörtség, és a mellbimbóim ultraérzékenyek, a méhemnél/petefészkeimnél még mindig feszítget.

Nekem annyit mondott még, hogy inszem után 2 héttel teszteljek, és utána jelentkezzek nála.

Rebeka Veled mi újság??

 


Szmesztet, Te is a szegedi klinikára jársz? Mintha a velem történteket olvasnám :-o
Nálam a progeszteron konkrétan nem okozott semmit, úgy általában a stimulálás fokozott minden tünetet, ami a ciklussal járt. Annyira, hogy ez a második stimumentes hónapom, de még most is kihat.
Én rákérdeztem a dokinál a progi továbbszedésre, mert nekem csak 10 napig kellett, de hallottam más orvosok tovább szedetik. Ő azt mondta felesleges, mert kitolja a ciklust és nem fog megjönni akkor sem, ha nincs baba. Mondjuk nála nincs kontroll és vérvétel nemvártkor.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?