Dr. Ruzsa Dóra
Motivációs tréner
Dr. Ruzsa Dóra vagyok, pszichológus-coach, 4 gyerekes anyuka, a szulesutan.hu blog szerzője

Küldetésemnek érzem, hogy rávegyelek téged, mint nemrég szült anyát arra, hogy ne görcsölj annyit az anyaságon, hanem ehelyett laza legyél.

Hiszen, amint elfogadod, hogy nem muszáj tökéletesnek lenned, abban a pillanatban megszabadulsz egy sor hülye elvárástól. És utat engedsz az ösztönösségednek, s a megérzéseidnek. És vidám leszel, amitől a gyereked is az lesz, meg a pasid. Hát nem jobban hangzik, mint végig kínlódni az első 12 hónapot? Aztán az azt követő 17 évet?...
Biróné Ujhelyi Anna
Sziasztok! Anna vagyok, jelenleg a napokat otthon, a gyerekekkel töltő anyuka. Benedek 2014 júniusában, Júlia pedig 2016 augusztusában született. Budapesten élünk, a 11. kerületben. Alapvetően kommunikációval, újságírással foglalkozom, egy kis magyar cégnél dolgozom. Mostanában a napjaim igazán mozgalmasak, hiszen a pici és a kicsi igényeinek olykor igen nehéz egyszerre eleget tenni. Emellett pedig arról se szeretnék letenni, hogy néha szusszanjak egy kicsit vagy hobbimmal és egyben munkámmal, az írással is foglalkozhassak. Az biztos, hogy a kétgyerekes létben az...
Bata Gábor
Bata Gábor vagyok, 27 éves édesapa. Budapesten születtem nagycsaládba. Négy lánytestvérem mellett több mint húsz unokatestvéremmel is mindig szoros volt a kapcsolatunk.

Feleségemmel az egyetem ideje alatt ismerkedtünk meg és tavaly (2014) nyarán házasodtunk össze. Édesapám mellett őt tekintem példaképemnek, nemcsak a munkájában, de a magánéletben is, szívós akaratereje és tanulni vágyása miatt. Örülök, hogy együtt járjuk az utunkat.

Kislányunk Izabella 2015 januárjában született, mi pedig mellette igyekszünk gyakorló szülővé válni. Kis családommal Pécelen,...
Tike anyu
Imádok tervezni, szervezni, kreatív dolgokat létrehozni. Sajnos nem tudok sem rajzolni, sem festeni, így a kreatív energiáimat elsősorban a főzésben élem ki.
Kísérletezgetéseim "elszenvedői" a férjem és a kisfiam, akik örömmel vették tudomásul, hogy nemrég beiratkoztam egy szakács tanfolyamra is. Remélem találtok néhány hasznos ötletet a tipjjeim és a receptjeim között!
Nagy Adrienn
"A döntés meghozatala, hogy anyává válj, semmihez nem mérhető: örökidőre vállalod, hogy a szíved szüntelenül a testeden kívül őrködjön valaki fölött."

Lassan egy éve, hogy meghoztuk életünk legfontosabb döntését: KISBABÁT SZERETNÉNK! Az élet nagyon kegyes volt hozzánk, mert 3 hónap múlva (pont egy évvel később) a karjaimban tarthatom a kis pocaklakónkat. A blogom a várakozással teli 9 hónapról, és az utána elkövetkezendő  akadályokkal teli, közösen átélt jó és kevésbé jó élményeinkről szól.
Vágó Piros
Class FM műsorvezető rovata
A hat éves Zalán édesanyja és a Class Fm műsorvezetője.
Krizsa Judit
A nevem Krizsa Judit, 35 éves leszek a nyáron.

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, bár sosem dolgoztam a szakmában. Az élet úgy
hozta, hogy mindig zenével foglalkoztam, vagy egy országosan ismert zenekar menedzsmentjének tagja voltam, vagy egy hanglemezkiadó marketing feladataiért feleltem.

Közel 3 éve főállású anyuka vagyok, lelkes babanet olvasó, a terhességeim folyamatát is az oldalon keresztül követtem. A blogírási felhívást kifejezetten jelnek vettem. Ugyanis sokszor észrevettem, hogy a csendes pillanatokban - többnyire mikor a fiúk alszanak -...
dr. Domokos Katalin
anyacoach
Dr. Domokos Katalin vagyok, jogász, a gyerekzsivaj blog szerzője és anyacoach.

Három gyermekes édesanyaként nagyon jól tudom, hogy milyen nehéz megtalálni az egészséges egyensúlyt az életszerepeink között. Örök játszma, hogyan legyen valaki egyszerre jó anya, szerető társ, gondos háziasszony és hogy legyen magára is némi zavartalan én-ideje.

Az anyai lét mindennapos kihívásait és vívódásait látva kezdtem el foglalkozni az anyacoachinggal, hogy ne csak gyakorló anyaként, hanem szakemberként is tudjak segíteni anyatársaimon.

Ingyenes anyaklubot tartok, egyéni...
X
EZT MÁR OLVASTAD?