Cikkek

Egy kis zsiráf bájos története

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis zsiráf, akit Sophie-nak hívtak. Sophie Franciaországban született, és nagyon különleges volt: sokkal magasabb, puhább és szerethetőbb volt mindenki másnál, akivel egy polcon lakott. Nem is csoda hát, hogy minden csöppség vele akart játszani…

Sophie, a sípolós gumizsiráf 1961 óta mintegy 50 millió kisbabának segített már a fogzás időszakában, és könnyítette meg fogacskáinak kibújását, néhány éve pedig azoknak a csöppségeknek is segít, akiknek érzékeny bőre piros és irritált lesz a hagyományos babakrémektől!

A babakozmetikumok ötlete annak a két gyermekes édesanyának, Jonna Jalkanennek a fejéből pattant ki, aki korábban a Christian Diornál, a Givenchynél volt szépség-szakértő, majd az Elle magazinnál rovatszerkesztőként dolgozott. Jonna rögtön felvette a kapcsolatot kedvenc zsiráfjának gyártójával, és velük karöltve megalkotta a Sophie la Girafe Cosmetics 100% organikus forrásból származó termékcsaládot.

Anyaként már jó ideje tudom, hogy mire van szüksége a babáknak. Fontosnak tartom, hogy a szülők tudatosan válasszák ki a kicsik számára a legbiztonságosabb kozmetikumokat – ezért is alapítottuk a Sophie la Girafe Cosmetics márkát.”

 

Hogy miért egyedülállóak a Sophie la Girafe termékek a babakozmetikumok piacán?

       
  Mert kiemelkedő tisztaságú és minőségű termékek a legszigorúbb szabályoknak is megfelelve.      
  Mert az összetevők 99,4%-a természetes forrásból származik, így garantáltan nem okoznak problémát a legérzékenyebb bőrűeknek sem!  
  Mert nem csak a babák, de az anyukák érzékeny bőrét is mesésen puhává varázsolják!  
  Mert minden termék bőrgyógyászok bevonásával készült, bőrgyógyászatilag tesztelt és ajánlott már a születés utáni első napoktól!  
  Mert nem tartalmaznak parfümöt, parabént, Sodium Lauryl Sulfátot, triklozánt, MIT-et és vegyszereket!  
  Mert megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak, Ecocert minősítéssel rendelkeznek és számos nemzetközi díjat zsebeltek be az elmúlt években!  
       

A termékcsalád 6 féle kozmetikumból áll – babaolaj, popsikrém, testápoló, hab-és tusfürdő, sampon&tusfürdő valamint arckrém – melyek teljes mértékben lefedik a bababőr igényeit.

A gyermekek csakis a legjobbat érdemlik, ezért a Sophie la Girafe termékek egytől-egyik dermatológiailag teszteltek, kíméletesek az érzékeny, ekcémás bőrrel, kiválóak a kisbabáknak, a nagyobbacskáknak és a szülőknek egyaránt.

További részletekért és a termékekért látogass el a www.omega3wellness.hu weboldalra!

2016. október 07.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?