Cikkek

Ha bőrprobléma, akkor Schüssler krém

Hallottál már a Schüssler natúrkozmetikumokról? Tudtad, hogy a Schüssler natúr krémek szöveti szinten kezelik a bőrproblémákat, legyen szó striákról, ráncosodásról vagy éppen ekcémás foltok megjelenéséről? Segítünk neked megismerni ezeket az ásványi sókban gazdag termékeket, melyek neked és babádnak is természetesen ápolt bőrt biztosítanak.

Hogy szervezetünk számára elengedhetetlen az ásványi sók jelenléte, azt már 1857-ben belátta Dr. Wilhelm Schüssler német orvos. Schüssler azonban azt vallotta, hogy egy beteg szervezet számára nem a hiánypótlás a cél, hanem ingerelni kell a sejteket, hogy azok maguk állítsák helyre a szervezetben található ásványi sók eloszlását.

A Calcium fluoratum és Silicea ásványi sók például javítják a kötőszövetek rugalmasságát. Ez az összetevő gazdagítja a Schüssler Bőrfeszesítő testápolót, amely 100%-osan natúr összetevőkből álló és allergénmentes krém, egzotikus jázmin illattal. A krém maradéktalanul felszívódik, és nem hagy ragacsos réteget maga után. S mivel az ásványi sók a bőr mélyebb rétegeiben hatnak, ezért striák kezelésére is ajánlott. Jó hír a kismamáknak, hogy ők is bátran használhatják ezt a parabén-, és kőolajszármazék-mentes natúr krémet.

A Kalium sulfuricum ásványi só a Nr. 6-os Schüssler krémben található, és hatékonyan kezeli az enyhe pigmentációs zavarokat, melyek gyakran megjelennek terhesség ideje alatt. A Schüssler Nr.6-os natúr krém titanium-dioxidot is tartalmaz, mely természetes fényvédőként véd a nap káros sugarai ellen. Arra fontos ügyelnünk, hogy a kisbabák bőre még nagyon sérülékeny, hiszen a picik bőre kezdetben még nem termel melanint, ezért nem ajánlott közvetlen napsugárzásnak, hosszabb napoztatásnak kitenni őket.

A kisbabák gyakran küzdenek ekcémás bőrrel, melyre megoldást nyújthat a natrium chloratum ásványi só és magas shea vaj tartalmú Nr.8-as Schüssler krém. Az értékes krém segít visszaállítani a bőr vízháztartásának természetes egyensúlyát, így az ekcémás bőr szöveti szintű kezelésére adhat megoldást.


Egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler natúrkozmetikumok. Természetesen Neked.
Keresd a Schüssler natúrkozmetikumokat a Patikákban és a www.schusslerkozmetikumok.hu weboldalon!
2016. szeptember 20.
 
 
 
Címkék:  

cikkek

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó