Cikkek

Mozgatható könyvek 1-3 éves bocsoknak!

Benji Davies: Kismackó-sorozat

A mozgatható képekből álló verses lapozókönyvek remekül illenek az 1-3 éves bocsok mancsaiba! A Tea Kiadó legsikeresebb sorozatában Kismackó az állatfarmtól, a játszótéren át a tenger mélyéig ellátogat, és a könyv mozgatható csúszkái és kerekei mögött titkokra bukkan...

Kismackó az állatfarmon

Egy farm csupa-csupa érdekességet tartogat a kíváncsi Kismackónak. Megismerkedik az összes ház körüli állattal, sétál erdőn-mezőn, begyűjti a friss tojást, sőt még egy ló hátára is felpattan, hogy onnan szemlélje a vidéket.

 

Kismackó az állatkertben

Kismackó ezúttal az állatkertbe látogat, és a könyv mozgatható elemei mögött a legkülönfélébb állatokkal ismerkedik meg. Találkozik a bátor oroszlánokkal, zsiráfokkal, zebrákkal, és bárhol jár, lelkesen segít mindenkinek. Vajon hogyan kell csillogóan tisztává varázsolni a krokodil hátát? És mit esznek a pingvinek? Milyen állatok élnek még az állatkertben? A könyv lapjain minden kiderül!

 

Mélytengeri merülés

Kismackó barátaival lemerül az óceán mélyére. A verses lapozó csúsztatható képei és kerekei mögött különös titkok rejtőznek. Mik élnek az óceán fény nélküli mélységeiben? Kik laknak az elsüllyedt hajóroncsban? Az is kiderül, mit rejt a korallzátonyon pihenő óriáskagyló... Az 1-3 éves kis búvárok és totyogó kalózok imádni fogják ezt a könyvet!

 

Kismackó a játszótéren

Kismackó ezúttal egyik legjobb pajtásával, Nyuszi komával csap egy jókedvű délutánt a közeli játszótéren. Labdáznak, hintáznak, csúszdáznak, és még egy hűs fagylaltot is elnyalnak a meleg nyári napon. Hát kell ennél jobb kikapcsolódás az apróságoknak?

 

Kismackó a lovagi tornán

Az 1-3 éves kis hercegnők és lovagok kezei imádni fogják a kalandos középkort eléjük varázsoló interaktív könyvet.

Kísérd el Kismackót ebbe a varázslatos kastélyba, és fedezd fel a királyok és várkisasszonyok mesés életét! Kíváncsi hősünk megismerkedik a vár urával, kardot ragad, lovagi tornán vesz részt, és még egy fenséges lakomára is meghívást kap.

2019. december 09.
 
 
 
Címkék:  

cikkek

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó