Címke életmódi

SZABAD-E TERHESEN SPORTOLNI? – MIT SZABAD, ÉS MIRE KELL VIGYÁZNI.

Mindannyiunknak vannak elképzelései arról, hogy mik a kerülendő gyakorlatok, pózok az edzés során, amikor állapotosok leszünk. Szakértőnk most azt is elárulja, hogy a hasizom kímélésén túl, pontosan mikre kell még odafigyelni,... »

Szabad-e terhesen sportolni? – Mit szabad, és mire kell vigyázni.

Ahogy a pocakodban növekvő apróság napról-napra változik, úgy változik meg vele együtt az egész életed is. Kisebb-nagyobb módosításokat eszközölsz az evési-ivási szokásaidban, az öltözködésedben, nagyobb hangsúlyt fektetsz a... »

A Twitter kiterjeszti a halálról és a gyászról folytatott beszélgetéseket

A 20. században a halált és a gyászt többnyire magánügynek tekintették, és a régebben szokásos nyilvános megemlékezéseket felváltották a zárt ajtók mögött, a család otthonában megrendezett bensőséges összejövetelek. »

Sok folyadékot igyon a gyerek? De mit?

Ha a mi gyerekünk éppen nem az a bizonyos „lőtyölös” fajta, akkor okozhat némi fejtörést, hogy a testsúlyához szükséges minimum folyadékmennyiséget bejuttassuk a szervezetébe. Gyakorlatilag ilyenkor jönnek a kulacsok,... »

Túlcukrozza a Mikulás gyermekünket?

Izgatott gyermekek, csillogó kiscsizmák az ablakban, édességhegyek. A Mikulás december 6-án minden évben tömött puttonnyal érkezik a kicsik legnagyobb örömére, akik ezen a napon általában több cukorkát, csokoládét fogyasztanak,... »

Kancsal plüssmacska a karácsonyfán?

Tegnap rápillantottam egy karácsonyi készülődős listára, és kiderült, hogy már most kemény lemaradásom van. :) »

Hogyan győzhetők le a tanulási zavarok

Mielőtt hozzákezdtem beszámolóm írásához, elvégeztem a könyvben található gyakorlatsort, amit felnőttek számára állítottak össze. Mindössze 10 percet vett igénybe.   »

A Johnson & Johnsont ismét kártérítésre kötelezték egy hintőpor rákkeltő tartalma miatt

Pár hónapon belül második kártérítési perét veszti el a Johnson & Johnson amerikai nagyvállalat, mert egy bíróság ismét úgy ítélte meg, hogy a nők által használt intim hintőpora rákbetegséget okoz. »

Harkány titkos fegyvere babát tervezőknek

Gyermekvállalást tervező párokat várnak Harkányba május végén, amikor immár második alkalommal megrendezik a Gyermekáldás Hetét. A helyszín nem véletlen: a harkányi gyógyvíz jótékony hatással van a gyermekáldás elősegítésére. »

Új rajzfilmsorozat a SpongyaBob alkójától: Csőrös Harvey

A tengeri szivacsot, SpongyaBobot talán be sem kell mutatni, azon kevés rajzfilmek egyike, amin a gyermek és a szülő egyaránt remekül tud szórakozni. »
X
EZT MÁR OLVASTAD?