Címke ünnep

"Cheerios kihívás" - íme néhány fotó, mely bizonyítja, hogy az apukáknak arany humoruk van

Csak időben apák napja van,apukák sok cuki dolgot csinálnak. De hölgyeim és uraim, bemutatjuk nektek a "Cherrio kihívást".    A kihívás egyszerű: Kaptak egy doboz Cheeriost. Oda kell settenkednie az alvó... »

Június 21 - apák napja alkalmából néhány elgondolkodtató idézet

Napjainkban már nálunk is sok családban megünneplik az apák napját, melyet világszerte  június harmadik vasárnapján tartanak. Ez azért jó dolog, mert az édesanyák mellett az édesapák is fontos szerepet töltenek be egy gyerek... »

Apák napi ajándék ötletek

Az apák napjának nincs akkora hagyománya Magyarországon, mint az anyák napjának, pedig június 21-én az édesapákat ünnepeljük. Az alábbiakban korosztály szerint mutatok olyan ötleteket, amiket még az utolsó pillanatban is el... »

Tartsunk apák napját!

Az apák napja számtalan országban ugyanolyan ünnep, mint az anyák napja. Magyarországon nincs hagyománya, pedig a wikipédia szerint hazánkban is június harmadik vasárnapja, idén június 19-e az édesapák ünnepléséről szól.    »

A hétvégén indul az aprónép fesztiválja, a Generali Gyerek Sziget

Immáron 15 éve egy hónapra a gyerekek paradicsomává válik a Hajógyári-sziget, június minden szombatján és vasárnapján. Így lesz ez az idén is, június 4-én, azaz szombaton „tárul Miki mókatára”: nyit a Generali Gyerek Sziget,... »

Ajándéközönnek örülhet az egyéves Charlotte hercegnő

Andersen meséitől mexikói ezüstcsörgőig terjed az az ajándéközön, amelynek Charlotte hercegnő, a brit uralkodó ötödik dédunokája örvendhet első születésnapján. »

Állatsimogató a város közepén

Vidám, mozgalmas húsvétra invitálja a gyerekeket és szüleiket a Gozsdu Udvar, ahol a húsvéti nyuszi is megjelenik, a kisállat–simogatóban lehet majd vele összebarátkozni. »

10 egyszerű ötlet húsvétra

Nyuszifészek, ajtódísz, tojások barkaágon – a húsvét megszokott kellékei. Nem kerül azonban sok energiába és pénzbe, hogy felfrissítsük a tavaszi ünnep kellékeit. »

5 helyes papírmaszk farsangra

Közeleg a farsang, jól jön néhány ötlet a maszkokhoz? Most papírból készülőket ajánlok. »

Arcfestés farsangoláshoz

A decemberi ünnepi hónap után a január amolyan „túlélős” hónap, de aztán következik a  február, amikor is kezdődnek a farsangi mulatságok! Lehet ötletelni, hogy minek is öltözzön a gyermek iskolában, óvodában. Nálunk, amikor... »

Karácsonyi receptek videóról

Klasszikus receptek az ünnepekre: most videókat kerestünk, hogy minél könnyebben készülhessen a menü. Sikerüljön minden jól, szépen, finomra és legyen békés az ünnep! »

Ünnepi frizurák kicsiknek és nagyoknak, könnyen,egyszerűen

A lakás ragyog, a ruhák kivasalva, a fa a szoba közepén pompázik, az ebéd/vacsora kész, végre lehet ünnepelni vagy indulni látogatóba, csak a hajunkkal nem sikerül már mit kezdeni... Most 3 kifejezetten egyszerű, lazán elegáns... »

Tündéri ajándékok egész kicsiknek

Egész pici babáknak nem is olyan egyszerű ajándékot választani, ha valami különlegeset szeretnénk, sejthető, hogy sokan hoznak sokféle plüstt, nem árt kicsit körbenézni, már csak azért is, mert manapság a választék egyszerűen... »

Küldj gyermekednek egy igazi, személyre szóló levelet a Jézuskától!

Minden gyermek álma, hogy egyszer meglássa a Jézuskát, ahogy a rengeteg sok ajádékokat teszi a fa alá. Ha már ez az álom nem is válhat valóra, az viszont igen, hogy levelet írjon neki a Jézuska! Kérd otthonodba ünnepi... »

Ajándékötletek jó áron: minőségi meglepetések 1500 Ft alatt

Egyre közelebb az ünnep, lassan érdemes beszerezni a meglepetéseket, most abban próbálunk segíteni, hogy 1500 Ft alatt online is kapható ajándékokat gyűjtöttünk. Érdemes többen összeállni rendelni, hogy meglegyen az az... »

Mézesek könnyedén, rövid idő alatt

Végre itt a december és a sütisütések koncentrált időszaka, jöhetnek a karácsony-illatú mézesek, most 4 szuper receptet gyűjtöttünk, hogy ne kelljen keresgélni, ha még nincs tuti a tarsolyban. »

Ünnepi dekorálás: papírcsodák gyerekekkel - 7 tipp 7 napra

Az ünnepi hangolódás kicisknek-nagyoknak egyaránt fontos, egyik módja ennek a dekorálás. A díszek közös elkészítése csodálatos decemberi program lehet, az odaadott időnk az egyik legfontosabb, amit adhatunk, legyünk hát... »

Karácsonyi to do lista 1. rész

Egy hónap múlva Karácsony! Engem pedig már naponta többször lever a víz (enyhe túlzással): „atyaég, mennyi teendőm van még!” Általában év közben is sok a feladat, elég sokszor érzem úgy, hogy versenyt futok az idővel, - bár... »

5 dolog, amit kisbabás családoknak érdemes ajándékba vinni

Sokszor tanácstalan az ember, mit is vihetne ajándékba kedves kisgyermekes barátainak, ismerőseinek, igyekszünk most univerzális tippeket adni. »

Előbb jön a Mikulás a Nickelodeonon

Idén hamarabb kezdődnek az ünnepek a Nickelodeonon. Mielőtt a Mikulás a kiscsizmákba rejtené a csomagokat, a legnézettebb magyar nyelvű gyerekcsatorna exkluzív és értékes ajándékokkal lepi meg leghűségesebb nézőit.  »

   1 2 3 4 5 6   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó