Címke Ajándék

17 ajándék, amit a gyerekeink soha nem fognak elfelejteni!

Ne azt taníts a gyerekednek, hogy a pénz a legnagyobb érték, inkább mutasd meg neki, hogy a boldogságnak mekkora ereje van. Tanítsd meg, hogy a dolgokat értékelje, és ne az ára miatt váljon valami értékessé vagy értéktelenné. »

5 dolog, amit inkább ne vigyél ajándékba, ha babalátogatóba mész

Sokan azt vallják, hogy bármivel is lepjék meg az újdonsült szülőket a szeretteik, barátaik, ismerőseik, amikor első ízben érkeznek hozzájuk találkozni az új jövevénnyel, örömmel szokás fogadni a figyelmességüket. Az esetek... »

Boldog Karácsonyt az „Olvasóimnak”!

A képeslap elavult, új idők járnak, az üzenetek manapság az éterben szállnak: így kívánok én is boldog, meghitt ünnepeket, sok boldogságot, békét, szeretetet! »

Tündéri ajándékok egész kicsiknek

Egész pici babáknak nem is olyan egyszerű ajándékot választani, ha valami különlegeset szeretnénk, sejthető, hogy sokan hoznak sokféle plüstt, nem árt kicsit körbenézni, már csak azért is, mert manapság a választék egyszerűen... »

Küldj gyermekednek egy igazi, személyre szóló levelet a Jézuskától!

Minden gyermek álma, hogy egyszer meglássa a Jézuskát, ahogy a rengeteg sok ajádékokat teszi a fa alá. Ha már ez az álom nem is válhat valóra, az viszont igen, hogy levelet írjon neki a Jézuska! Kérd otthonodba ünnepi... »

Ajándékötletek jó áron: minőségi meglepetések 1500 Ft alatt

Egyre közelebb az ünnep, lassan érdemes beszerezni a meglepetéseket, most abban próbálunk segíteni, hogy 1500 Ft alatt online is kapható ajándékokat gyűjtöttünk. Érdemes többen összeállni rendelni, hogy meglegyen az az... »

Karácsonyi to do lista 1. rész

Egy hónap múlva Karácsony! Engem pedig már naponta többször lever a víz (enyhe túlzással): „atyaég, mennyi teendőm van még!” Általában év közben is sok a feladat, elég sokszor érzem úgy, hogy versenyt futok az idővel, - bár... »

Ajándékot keresel? Most 5 igazán kreatív játékot ajánlunk

Most olyan játékokat válogattunk, amelyekkel sokat és sokféleképpen lehet játszani, tehát hosszú távú befektetések és kivétel nélkül alkalmasak felnőttekkel is közös izgalmas, szórakoztató játékra. »

5 dolog, amit kisbabás családoknak érdemes ajándékba vinni

Sokszor tanácstalan az ember, mit is vihetne ajándékba kedves kisgyermekes barátainak, ismerőseinek, igyekszünk most univerzális tippeket adni. »

Mi kerüljön az adventi naptárba? 8 minőségi apróságot ajánlunk

Évről évre örömteli és egyben komoly kihívás, mi kerüljön az adventi naptárba - halmozottan bonyolult, ha több gyereknek is készítünk naptárat.  Most olyan apró, minőségi dolgokat ajánlunk, amik többnyire egy kisebb méretű... »

Örök emlék - Ünnepi ajándék

„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse" Mi a Babanetnél megtaláltuk azt a fotóst, aki ezt a gondolatot nem csak vallja, hanem ezen szemléletet... »

Anyák napjára, szeretettel: 10 egyszerűen készíthető, gyönyörű ajándék házilag

Nem mintha bármilyen tárggyal ki lehetne fejezni a hálánkat, szeretetünket a szüleinknek, de ettől még fontos az anyák napi gesztus, a köszöntés, az ajándékozás, ehhez ajánlunk most egyszerű, kedves, mutatós ajándéktippeket.... »

Mit hozzon a nyuszi a kicsiknek? Cuki, hasznos meglepetések 3000 Ft alatt

Úgy tűnik, hogy mára természetes, hogy a nyuszi is hoz ajándékot, még a csokinyúlon túl is. Viszont az nincs kőbe vésve, hogy ez csak egy sokadik plüssnyuszi vagy plüssbárányka lehet, ugye? »

Mikortól tudnak ajándékozni a gyerekek? Akár pár napos kortól

Igen, tényleg, bár nyilván a 3 napos újszülött max. egy véletlen mosollyal tud ajándékozni, de személyes kis emlékeket használhatunk ajándékként már ekkor is. »

Háziállat a fa alatt?

Nem feltétlenül rossz ötlet! Életem legszebb karácsonya az volt, mikor a Jézuskának írt levelünkben az öcsémmel kistesóért könyörögtünk, ám rendes gyerekek lévén alternatívaként felajánlottuk neki: ha azt nem tud hozni, hozzon... »   2 hozzászólás

5 dinoszaruszos ajándék karácsonyra

Örök slágertéma, mindenki ismer legalább egy gyereket, aki rajong az őslényekért és oda-vissza tudja, melyik mikor élt és vajon húsevő vagy növényevő volt-e. A saját dinópark viszont időnként akkorára dagad, hogy már nem... »

10 karácsonyi ajándéktipp maximum 5000 Ft-ért

Manapság egyszerre van áldásos és mégis bonyolult helyzetben a szülő: a játékok közt válogatni bőven lehet, roskadoznak tőlük a polcok a még az élelmiszerboltokban is, ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, mit, miért és... »

Ajándékozz könyvet karácsonyra!

Karácsony előtt pár héttel már mindannyian azt várjuk, hogy letehessük a tollat, billentyűzetet, okostelefont, és néhány napra kiszabaduljunk a munkahely fogságából. Persze otthon is sok teendő vár főleg az édesanyákra, de a... »

Terhesnapló 7. - Császárpara

Hello 33. hét, jó, hogy jöttél! Érdekes tudatállapot ez terhesen, hogy az ember számolja a heteket, örül egy-egy betöltött hétnek úgy öt percig, aztán már alig várja, hogy elteljen a következő. Én legalábbis ebben élek... »

   1 2 3   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó