Egy a lényeg: együtt legyünk! – Tippek közös programokhoz a gyerkőccel

Néha úgy érezzük, hogy most, hogy megszületett a gyerek, semmire sincs időnk, a kikapcsolódást; na azt meg aztán pláne el is felejthetjük, úgy nagyjából 10-15 évre! De ha ügyes szervezők vagyunk, nincs azért veszve minden, akad... »

Hétvégi családi programajánló

 Pöttömöknek, és nagyobbocskáknak is válogattunk szuper gyerekprogramokat. »

Hétvégi családi programajánló

A mozgás eleinte lételemünk, azután szépen lassan leszokunk róla. Ti is így vagytok ezzel? Ha úgy érzed, hogy Neked vagy a csemetédnek többet kellene mozogni, mint azt az utóbbi időben tettétek, akkor a szeptember remek... »

Hétvégi családi programajánló

Ha kiegyensúlyozott családi életet és vidám gyerekeket szeretnél magad körül, akkor neked is ajánljuk azokat az élettől lüktető fesztiválokat, ahol mesés-mókás gyerekprogramokat is találtok. »

Hétvégi családi programajánló

Mindig érdemes felkerekedni, hogy szuper gyerekprogramokon töltsetek el egy-egy napot vagy hétvégét. »

Hétvégi családi programajánló

A közös gyerekprogramok tökéletes lehetőséget nyújtanak a szép emlékek gyűjtögetésére, ugye? »

Hétvégi családi programajánló

Amilyen változatos volt a héten az időjárás, ugyanolyan változatos gyerekprogramokat válogattunk.  »

Varázslatos mesevilággal és lélegzetállító Cirkuszparádéval zárul a Gyerek Sziget

Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Generali Gyerek Sziget, melyen a Hajógyári-szigetre kilátogató gyerkőcök most is a mesék és a cirkusz lélegzetállító világába látogathatnak el. Lesz Cirkuszparádé, Mesés-Lovas Udvar és egy egész... »

Hétvégi családi programajánló

Ha már unjátok a játszóteret, akkor segítünk választani valami újdonságot. »

Hétvégi családi programajánló

Micsoda mázli, hogy most nem a hétvégére ígérnek rossz időt. Lesz még biztosan elég esős és hűvös nap, amikor nem lesz kedvetek kimozdulni a lakásból, de most kalandra fel! Szerencsére nyaranta annyi gyerekprogram... »

Hétvégi családi programajánló

Kitört a tavasz, és ahogy melegszik az idő, egyre nehezebb a gyerkőcök energiáját lekötni? A megszokott játszótér helyett mi most teljesen mást ajánlunk. Igen, arra is szükség van, de néhány óra közös játékra, kreatív... »

Hétvégi családi programajánló

Ötleteket keresel, hogy mivel töltsétek a hétvégét? Egy veszprémi kirándulást most nem csak az állatkert vagy a város látnivalói miatt érdemes betervezni, hanem a látványos családi programok miatt is. Ha nem fér bele az... »

Hétvégi családi programajánló

Úgy néz ki, hogy éppen a hétvégére romlik el ez a csodálatos idő, de azért ne csüggedj, az érdekesebbnél érdekesebb gyermekprogramok kárpótolnak.  »

Hétvégi programajánló - minden szinten tavasz!

Beköszöntött a tavasz, reméljük, hogy végleg elköszönhetünk a sapka, sál, kesztyű összeállítástól. A természet is ébredezik: rügyeznek a fák, bújnak elő az első tavaszi virágok a föld alól, csiripelnek a madarak, és a napos... »

Hétvégi programajánló - farsang, állatok és Pöttyös Panni

Állati klassz hétvégi programokat találtunk, ahol a gyerkőcök mellett a szülők is garantáltan jól érezhetik majd magukat.  »
X
EZT MÁR OLVASTAD?