Címke Diy

Őszi begubózós kézműveskedés otthon, amit az ovisod is imádni fog - 5 DIY tipp

Megjöttek az első őszi fagyok, te pedig még a nyári dekorációt sem pakoltad el a polcokról? Nos, ezzel biztosan nem vagy egyedül, a jó hír azonban, hogy éppen az ősz az az évszak, ami tálcán kínálja fel a jobbnál-jobb... »

3+1 last minute karácsonyi ajándék, amit a gyerekek is elkészíthetnek

Nyakunkon a szenteste, ami nem jelent mást, hogy már csak néhány napunk maradt a karácsonyi ajándékok beszerzésére. A nagy rohanásban gyakran megfeledkezünk a DIY ajándékok szépségéről, pedig nincs is tökéletesebb meglepetés a... »

Anyák napjára, szeretettel: 10 egyszerűen készíthető, gyönyörű ajándék házilag

Nem mintha bármilyen tárggyal ki lehetne fejezni a hálánkat, szeretetünket a szüleinknek, de ettől még fontos az anyák napi gesztus, a köszöntés, az ajándékozás, ehhez ajánlunk most egyszerű, kedves, mutatós ajándéktippeket.... »

Tündéri dekorációk filcből, egyszerűen

A filc viszonylag olcsó alapanyag, dekorboltokban sokféle kapható és ha egy éles ollónk is akad hozzá, máris kezdődhet az alkotás, gyerekekkel is - nekik érdemes a már vágott anyagokat adni, nehogy az ollóval gond legyen. »

15 játék, amit te is elkészíthetsz a gyereknek!

Számtalan olyan kellék halmozódik fel egy-egy család otthonában, ami kis fantáziával és ráfordított munkával remek játékká válhat.  »

Vállfából, papírból, raklapból: 10 alternatív karácsonyfa

Réges-régen elmúlt annak az ideje, hogy a karácsonyfa csak valódi fenyőfából lehet. Műfenyőt ugyan már sok házban láthatunk Szenteste, mi most azonban 10 teljesen alternatív megoldást mutatunk nektek. A legtöbb egészen... »   2 hozzászólás
X
EZT MÁR OLVASTAD?