Címke Hírek

MagyarBrands díjátadó - a legsikeresebb hazai márkák ünnepe

A MagyarBrands Program nyolcadik éve segíti a fogyasztókat a magyar márkák közötti eligazodásban. Szigorú kiválasztási rendszerével minden évben mérlegre teszi a hazai brandek teljesítményét, és díjazza ezek közül a... »

Játékos ismeretterjesztés –megérkezett a Da Vinci Kids App

Okoseszközökre fejlesztett alkalmazással jelentkezik a megújult Da Vinci Kids. A gyermekeknek szóló applikációk terén újdonságnak számít a Da Vinci Kids App – a csatorna TV műsorait leképező online videotár közel 3000... »

Kisgyermekre ömlött a forró víz – az anyát vádolják

Vádat emeltek egy nő ellen, az ügyészség szerint ugyanis az ő figyelmetlensége miatt sérült meg négy és fél éves kisgyermeke. Az anyát gondatlanságból elkövetett testi sértés vétsége miatt állítják bíróság elé.   »

Ha kibújt, ha még nem, gyertek!

Az orvos véleménye a fontosabb számodra, vagy inkább a család és barátok tanácsára hallgatsz? Milyen nevelési elvek szimpatikusak neked? Ha eddig nem sejtetted, milyen anyuka-típusba tartozol, itt az ideje utánajárni! Nincs... »

Az apa kétéves kislányát forró víz alá tartva kínozta

Egy 38 éves kiskunmajsai apa januárban saját fürdőszobájukban életveszélyes sérülést okozott kétéves kislányának azzal, hogy őt forró víz alá tartotta, és a gyermek fájdalmai ellenére tovább folytatta cselekedetét. A kislány... »

Magyar Termék Nagydíj

Idén tizenkilencedik alkalommal hirdették ki a Magyar Termék Nagydíj Pályázat győzteseit. Összesen 60 cég 66 terméke vehette át a tanúsított minőség európai "útlevelét" a Magyar Gazdaság Ünnepén, a Parlament Felsőházi... »

Csíkos, csillogós, romantikus – ez lesz a divat nyáron!

Görög Zita ismét bizonyította, hogy jól áll neki a kifutó, ám ezúttal nem modellként, hanem a Fashion Days változásra ösztönző divateseményének háziasszonyaként találkozhattunk vele. Az interaktív rendezvényen hírességek és... »

Táborajánló az őszi szünetre!

Alig kezdődött el az óvoda, iskola és máris itt az őszi szünet.  Nagy öröm a gyerekeknek, fejtörés a szülőknek. Érdemes előre eltervezni a programot, nem utolsó sorban azért is, mert idén hosszú szünetnek örvendhetünk.  »   1 hozzászólás

A szerelmet is vizsgálja a tudomány

Mióta világ a világ, a tudósok mindent megtesznek azért, hogy megértsék a szerelem működését. “Nagy kihívásról van szó, hiszen minden egyes embernél más és más váltja ki ezt az érzelmet, nincsenek univerzális szabályok, tények.... »

Az idei legcukibb celebbébik

Szépséges, híres anyukák idén született tündéri babái. »
X
EZT MÁR OLVASTAD?