Címke Játékok

Milyen játékot vegyünk babáknak, kisgyerekeknek? Melyik életkorban mivel szeretnek játszani a gyerekek? Gyermekpszichológus tanácsai - életkoronként

Milyen játékokat érdemes a babáknak, kisgyerekeknek vásárolni egyes életszakaszokban? Mivel szeretnek foglakozni a gyerekek? – ezekről kérdeztük Labancz Dániel játék- és élménypedagógiával foglalkozó gyermekpszichológust, az... »

Megérkezett az erőszakmentes játékok áruháza

Magyarországon is megnyitotta első üzletét, a világ legnagyobb, kreativitást fejlesztő és oktató játékokra specializálódott játékbolt hálózata az Imaginarium, amely nem forgalmaz erőszakhoz kötődő és szexista játékokat. »

"Ott van a méhecske" – Tévhitek a korai nyelvoktatással kapcsolatban

„Miért kell egy pici babával, totyogóssal idegen nyelvű dalokat hallgatni?”, „Miért jártok baba angolra?”, „Teljesen felesleges időpocsékolás”, „Majd az lesz a vége, hogy még magyarul sem fog tudni”, „Azt akarod, hogy... »

A gyerekkor fő tevékenysége a játék – fejlesszük a logikát játékosan!

A kisgyermek bármit is játszik, azzal fejlődik. A logikai készségek játékos fejlesztését a szülők már egészen pici korban elkezdhetik gyermekükkel, első lépésként hétköznapi cselekvésekkel fejleszthetjük a magát a képességet,... »

Ajándékot keresel? Most 5 igazán kreatív játékot ajánlunk

Most olyan játékokat válogattunk, amelyekkel sokat és sokféleképpen lehet játszani, tehát hosszú távú befektetések és kivétel nélkül alkalmasak felnőttekkel is közös izgalmas, szórakoztató játékra. »
X
EZT MÁR OLVASTAD?