Programok mamáknak, babáknak

Válogatásunkban olyan programokat emeltünk ki, amelyek babáknak és szüleiknek is élményt nyújtanak. Szívesen vesszük, ha az efféle rendezvényekről hírt adtok előtte, sőt, ha írtok róla, hogyan éreztétek magatokat, a Babanet... »

Budapesti gyerekprogramok az őszi szünetre

Végre el is érkeztünk a tanévben az első komoly szünethez, reméljük, csodaszép idő lesz és a szabadban is lehet majd sok-sok időt tölteni levélgyűjtéssel, őszi bogyók vizsgálatával, csigamentéssel. Persze nem árt néhány klassz... »

Hurrá, itt az őszi szünet! Programra fel!

Habár vége van a nyárnak, és mostanában már csak a hűvös szél jár felénk, azért egy igazi családi kikapcsolódásnak mindig megvan a maga ideje. Igaz, hogy még be sem szoktunk az iskolába és az óvodába, máris itt az őszi szünet!... »

Hétvégi családi programajánló

A hétvége nem csak a pihenésé, ilyenkor számos családi program közül választhattok! Sajnos itt az ősz, és estéről estére hamarabb lesz sötét, de a gyerkőcökben ettől még cseppet sem lesz kevesebb energia.Hoztunk nektek néhány... »

Hétvégi családi programajánló

 Pöttömöknek, és nagyobbocskáknak is válogattunk szuper gyerekprogramokat. »

Új rajzfilmsorozat a SpongyaBob alkójától: Csőrös Harvey

A tengeri szivacsot, SpongyaBobot talán be sem kell mutatni, azon kevés rajzfilmek egyike, amin a gyermek és a szülő egyaránt remekül tud szórakozni. »

Hurrá, itt a szeptember, a babás nyaralás főszezonja! (X)

Ez a hónap a legjobb választás kisbabás üdüléshez.  »

Miért ne lehetne inasom?

Vannak azok a napok, amikor valahogy semmi sem úgy sikerül, ahogy kellene. Az ébresztő megszólalása előtt 15 perccel sír fel a gyerek, pedig az a 15 perc micsoda kincs lett volna. Az eltervezett reggelidhez félretett joghurt... »

Hétvégi családi programajánló

Tök jó, hogy még mindig nyári meleg van, de nem árt óvatosnak lenni a hétvégi programok tervezésével. Sétáljatok, kiránduljatok nagyokat, hogy a gyerkőcök kedvükre futkoshassanak, mókázhassanak. Gyerekprogramjainkat úgy... »

Hétvégi családi programajánló

Lassan belerázódtok az őszi rutinba? Itt a gyönyörű ősz, most az időjárásra sem lehet panaszunk, és szerencsére a gyerekprogramok kínálatára sem. Végre itt a hétvége, amit együtt tölthet a család. Ha szokatlan a csend, mert a... »

Hétvégi családi programajánló

A mozgás eleinte lételemünk, azután szépen lassan leszokunk róla. Ti is így vagytok ezzel? Ha úgy érzed, hogy Neked vagy a csemetédnek többet kellene mozogni, mint azt az utóbbi időben tettétek, akkor a szeptember remek... »

Nyárvégi sláger kicsiknek és nagyoknak: Laton Laton Balaton

Ha nektek is a Balaton a riviéra, ezt is imádni fogjátok! »

Elaludt a gyermek? Lazíts egy kicsit!

Már megint leette a ruháját, összefirkálta a falat, elesett… Elfáradtál a gyerek utáni szaladgálásban? Tarts szünetet, és míg alszik, szánj néhány percet magadra és a szórakozásra! Mutatjuk a Ki Mit Tube legérdekesebb... »

Hétvégi családi programajánló

Ha kiegyensúlyozott családi életet és vidám gyerekeket szeretnél magad körül, akkor neked is ajánljuk azokat az élettől lüktető fesztiválokat, ahol mesés-mókás gyerekprogramokat is találtok. »

Újrakezdés

Minden rossz azért van, hogy valami jó kezdődjön!  »

Új Szerelem

Az újrakezdők társkeresője.  »

Divat a szerelem!

Vígjáték karrierről, szerelemről.  »

Bazi nagy francia lagzik

Francia vígjáték másfél órában.  »

Hullámlovasok

Romantikus vígjáték Helen Hunt főszereplésével.  »

Alul semmi

A legendás film színpadi változatának magyarországi ősbemutatója.   »

   1 2 3   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó