Címke Karácsony

7 tipp, hogy a karácsonyt könnyebbé és vidámabbá tegyük, ha kisgyermekekkel és csecsemőkkel ünneplünk

Ez az év legcsodálatosabb időszaka, ami természetesen kisgyermekkel is az lehet, ha az alábbi fontos szempontokat figyelembe vesszük. Minden ünnep csodálatos alkalom arra, hogy újra találkozhassunk családtagjainkkal és... »

Ajándéközön karácsonykor: tényleg ez kell a piciknek? A gyerekpszichológus válaszol

Az ünnepek közeledtével egyre sűrűsödik a kínálat az üzletekben, játékok hirdetéseivel vannak tele a mesék, ez pedig nem csak a szülőket, de a gyerekeket is kissé megbolondítja. Újabb és újabb olyan játékokat látunk meg, amiket... »

Toot-Toot Kisautók az interaktív és szórakoztató játékért

Egy kis szerepjáték, sok-sok képzelőerő, magyarul beszélő kisautók és interaktív pályák – a végeredmény pedig egy kisautókkal teli gigavilág rengeteg szórakozással. Legyen a kedvenc a tűzoltóautó vagy a szélvész versenyautó, a... »

Idén hamburgert rendelünk szentestére a gyerekekkel

A gyerekeink 17, 15 és 12 évesek, a két nagyobbik lány, a 12 éves ikreink pedig igazán vagány kissrácok. Elég nagy a család, a férjemmel közel 20 éve költöztünk fel vidékről a fővárosba a munkahelyünk miatt. Cseppet sem bántuk... »

Időspórolós karácsonyi tippek, ha csecsemő van a házban

Most úgy tűnhet, hogy amíg csak ketten voltatok, akadt bőven időd mindenre. Hetekkel, - sőt akár már hónapokkal-, korábban elővetted a karácsonyi díszeket, fokozatosan hangolódtál az ünnepekre a városban való sétálással és... »

3+1 Különleges társasjáték - Tuti tippek karácsonyra

Ha hasznos és mégis izgalmas ajándékot keresel, a társasjáték a nyerő! És válassz azok közül, amelyek az egész országban sikert arattak: az Ország játéka versenyben! Ezekből néhányat kiválasztottunk, és a gyerekekkel le mi is... »

„A Jézuska nekünk miért nem hoz menő játékokat?!”

Számomra felnőttként nem igazán volt jelentősége az ünnepeknek. Majdnem pont olyan nap volt a karácsony is, mint a többi, hasonlóan dolgosan telt, mint az év összes többi napja. Ez csak akkor változott meg, amikor gyermekeim... »

Ez a tündéri kisfiú megmutatja, hogy mi is a karácsony igazi értelme! Karácsonyi videó

A másfél perces karácsonyi videóban egy kisfiú várja izgalommal a karácsonyi ajándékozást. Végül egy váratlan és végtelenül kedves dolog történik….   »

Nincsenek egyforma karácsonyok...

Nagymamám mindig csukott szemmel állt a karácsonyfa mellett a gyertyagyújtás pillanataiban. Azután kinyitotta  a szemét, ami könnyektől csillogott. Amikor először láttam ezt nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget... »

Békés Karácsony vagy tánc a családi aknamezőn?

Mindent tőled telhetőt megteszel azért, hogy a sokféle elképzelésből megteremtsd a mindenki számára elfogadható menetrendet és egyebeket? Még sem elégedett mindenki? Vannak nehéz személyiségek a családodban? Megmaradtak azok a... »

Papinapló 45. – Mimó első karácsonya

Ha valamit megtanultam március óta, akkor az az, hogy ha gyereke van az embernek, teljesen fölösleges megtervezni bármit lépésről-lépésre. Bőven elég nagy vonalakban elképzelni, hogy mi történik majd, mert úgy biztosan nem jön... »

Boldog Karácsonyt az „Olvasóimnak”!

A képeslap elavult, új idők járnak, az üzenetek manapság az éterben szállnak: így kívánok én is boldog, meghitt ünnepeket, sok boldogságot, békét, szeretetet! »

Karácsonyi receptek videóról

Klasszikus receptek az ünnepekre: most videókat kerestünk, hogy minél könnyebben készülhessen a menü. Sikerüljön minden jól, szépen, finomra és legyen békés az ünnep! »

Ünnepi frizurák kicsiknek és nagyoknak, könnyen,egyszerűen

A lakás ragyog, a ruhák kivasalva, a fa a szoba közepén pompázik, az ebéd/vacsora kész, végre lehet ünnepelni vagy indulni látogatóba, csak a hajunkkal nem sikerül már mit kezdeni... Most 3 kifejezetten egyszerű, lazán elegáns... »

Tündéri ajándékok egész kicsiknek

Egész pici babáknak nem is olyan egyszerű ajándékot választani, ha valami különlegeset szeretnénk, sejthető, hogy sokan hoznak sokféle plüstt, nem árt kicsit körbenézni, már csak azért is, mert manapság a választék egyszerűen... »

Küldj gyermekednek egy igazi, személyre szóló levelet a Jézuskától!

Minden gyermek álma, hogy egyszer meglássa a Jézuskát, ahogy a rengeteg sok ajádékokat teszi a fa alá. Ha már ez az álom nem is válhat valóra, az viszont igen, hogy levelet írjon neki a Jézuska! Kérd otthonodba ünnepi... »

Ajándékötletek jó áron: minőségi meglepetések 1500 Ft alatt

Egyre közelebb az ünnep, lassan érdemes beszerezni a meglepetéseket, most abban próbálunk segíteni, hogy 1500 Ft alatt online is kapható ajándékokat gyűjtöttünk. Érdemes többen összeállni rendelni, hogy meglegyen az az... »

Karácsonyi to do lista 2. rész

Elmondhatom, hogy a múlt hét óta igen hatékonyak voltunk a fiacskáimmal, kipipáltunk pár tételt azon a bizonyos to do listán: kívül-belül ünnepi díszbe öltözött a házikónk, meggyújtottuk az első gyertyát a saját készítésű... »

Téli mondókák kicsiknek

Mivel közeleg az ünnepi készülődés időszaka, elkezdhetjük téli és karácsonyi mondókákkal, versikékkel színesíteni a szürke, téli napokat. »

Mézesek könnyedén, rövid idő alatt

Végre itt a december és a sütisütések koncentrált időszaka, jöhetnek a karácsony-illatú mézesek, most 4 szuper receptet gyűjtöttünk, hogy ne kelljen keresgélni, ha még nincs tuti a tarsolyban. »

   1 2 3 4 5   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó