Ha nem jön az álommanó

A gyerekek alvási rendellenességeivel kapcsolatban Dr. Deborah Lin-Dyken, gyermekkori alvászavarok szakértője  megosztotta velünk gondolatait és ez bennem elindított egyfajta beszélgetést úgy önmagammal, mint más anyukákkal.... »

Ha nem úgy sikerült – Segítség a szülőszobán történtek feldolgozásához

Azt mondják, életet adni a világ legtermészetesebb dolga, sokan mégis kudarcként élik meg gyermekük világra jövetelét. A fel nem dolgozott negatív élmények pedig ott munkálkodnak az édesanyákban, édesapákban akár még évekkel a... »

13 jel, hogy a kisbabád nagyon szeret téged

Honnan tudhatod, hogy a kisbabád viszontszeret téged? Alább összegyűjtöttünk néhány édes és meglepő dolgot, melyekből megtudhatod, hogyan éreznek édesanyjuk iránt a kicsik néhány hetes koruktól egészen addig, amig járni,... »

Szex szülés után: ezek a legfontosabb szabályok

Lehet, hogy a baba érkezése után az utolsó dolog, ami eszedbe jut, az a szex, viszont mégsem árt rá felkészülni. Hogy te és a partnered is képben legyetek, a következő dolgokkal érdemes számolni! »

Hogyan éld túl a dackorszakot?

A dackorszak igencsak próbára teszi szülőként az idegrendszerünket, mikor csemeténk minden kérdésünkre azt válaszolja: NEM. Azért, hogy ezt az időszakot könnyebben át tudjátok vészelni, cikkünkben összegyűjtöttünk pár módszert,... »

MITŐL LESZ SZÉGYENLŐS A GYEREK?

Vajon a félénkség veleszületett vagy a társas kapcsolataink által formálódó tulajdonság? Mutatjuk, mit mond a tudomány a szégyenlősség biológiai és szociális hátteréről. »

Ezt a 4 dolgot ne tedd, ha a GYEREK hisztizik

Minden szülő megtapasztalta már, hogy milyen amikor a gyereke hisztis, toporzékol, ideges és alig lehet bírni vele. Ilyen esetekben egyesek szigorúsággal próbálnak fellépni, mások passzív magatartást tanúsítanak, míg vannak,... »

5 makacs tévhit a várandóssággal kapcsolatban

Összeszedtünk 5 újabb tévhitet a várandóssággal kapcsolatban, melyek foglalkoztatják a hölgyeket. Van köztük olyan, mely kitartóan él a köztudatban, szinte kiirthatatlanul, és van olyan is, melyet a kor „elvárásai” teremtenek,... »

Kérjük, beteg gyerekkel ne jöjjenek be!

Megkezdődött az őszi-téli orrfújós, tüsszögős, betegeskedős szezon. Túl enyhe volt eddig az évnek ezen időszaka, mondhatni tavaszt meghazudtoló módon volt jó idő. Pár napja azonban jöttek már hidegebb, valamivel cidrisebb napok... »

"Úgy éreztem magam, mint akit egy busz gázolt el" – Mi az, amit tudnod kellene szülés előtt?

Ezt a hiányt próbálják pótolni maguk az érintettek a Mumsneten, megosztva egymás között problémáikat. A témát egy magát Introspectnek nevező anya indította el, aki bevallotta, hogy mennyit küzdött a szülés utáni... »

Hogyan támogass egy nőt, aki elvesztette a babáját?

Kedves Urak, Apukák, Férjek, akiknek a párja elvetélt; a következő sorok főleg nektek szólnak! »
X
EZT MÁR OLVASTAD?