Hét hónapos fiával vizsgázott egy hallgató az ELTE-n

Javában tart a vizsgaidőszak a szombathelyi ELTE Savaria Egyetemi Központban, ahol december közepétől január végéig csaknem ezernyolcszáz hallgató ad számot a tudásáról, olvasható az intézmény Facebook-oldalán.   »

Kérj bocsánatot az anyáktól!

82 kilósan mentem szülni. Huszonkét kiló jött fel rám a terhesség alatt, szétnyílt a hasfalam, de a bőröm szerencsére megúszta. Most már tudom, mennyire hálás lehetek érte, hogy sokáig, három évig tudtam szoptatni a lányomat,... »

Látványosan fejlődik az SMA-s Levi a génterápia óta: egyre erősebbek a karjai és a háta is

A kisfiú már most olyan dolgokra is képes, amikre eddig nem, és ezt ő is nagyon élvezi. »

Babafotózásra vinnéd a pár napos picit? Fogadd meg a babafotós tippjeit!

Már jó előre tudod, hogy nagyon szeretnéd megörökíttetni a kisbabád első napjait, vagy akár cuki családi fotókat készíttetni a picivel? A babafotózás szuper dolog, mert tényleg csodás emlékek lesznek a képek, nem beszélve... »

Szabadulószoba 10-100 éves korig!

Sokan azt gondolják, hogy a szabadulószoba az csakis egy félelmetes hely lehet. Pedig nem. Sőt. Számtalan olyan szabadulószoba létezik már, ahol a 10 + korosztály is élvezettel játszik, ezeken a helyeken garantálva van a... »

Nem jutott el a kórházig a kismama, a mentősök vezették le a szülést

A kicsi nem várta meg a szülőszobára érkezést, már a mentőkocsiban megszületett a mentősök segítségével. »

Vecsei H. Miklós dedikálja a Móra új A Pál utcai fiúk-hangoskönyvét

Idén lesz 70 éve, hogy a Móra Kiadó mesekönyvei, verseskötetei, ifjúsági regényei és ismeretterjesztő kiadványai részei a gyermekes családok mindennapjainak. A kerek évforduló alkalmából a kiadó több különleges kiadványt... »

A fiúk vagy a lányok jobbak matekból? A legfrissebb kutatásból kiderül

A fiúk vagy a lányok jobbak matekból? A legfrissebb kutatásból kiderül »

Ezért olyan szófogadóak a japán gyerekek – A kultúra, amiből mi is sokat tanulhatnánk

A japán gyermekek engedelmesek – és Japán, egy olyan ország, amely számos okból is csodálható. Az egyik ilyen, a gyermekek nevelésének hagyománya. »

17 ajándék, amit a gyerekeink soha nem fognak elfelejteni!

Ne azt taníts a gyerekednek, hogy a pénz a legnagyobb érték, inkább mutasd meg neki, hogy a boldogságnak mekkora ereje van. Tanítsd meg, hogy a dolgokat értékelje, és ne az ára miatt váljon valami értékessé vagy értéktelenné. »

„Csak gyakorol és gyakorol!” – egyre jobban van a kis Zente, videókon a látható fejlődés

Az anyukája büszként tájékoztat arról, hogy a kisfiú mennyire élvezi, hogy sok olyan dologra is képes, amire a génkezelés előtt nem. »

Fortunátó, Agrippína, Dzsindzser és Vulkán – itt van a 2019-ben elfogadott különleges nevek listája

Mostantól akár Makarénának is hívhatjuk gyermekünket. Vagy Csatárnak, ha focistát akarunk belőle nevelni. »

Amikor az anyós kitúrja a férjet a szülőszobáról

Férfiak feje fölött elbeszélő barátnők, szülőszobából kitessékelt apukák, névválasztásból kihagyott férjek. A kismamák olykor észre sem veszik, hogy bár nem szánt szándékkal, de kirekesztik a párjukat a várandósság kilenc... »

„Anya, sapkát hordok” – Szívhez szóló levél egy anyához, ami téged is elérzékenyít

Sajnos egy gyerek csak akkor fogja igazán megérteni az édesanyját, amikor belőle is szülő lesz. Egy anya sokkal többet tesz a piszkálódásnál és szekírozásnál: vigyáz rád, feltétel nélkül szeret, és aggódik érted.   »

Ajándékötlet karácsonyra – könyvek, amiket imádnak a legkisebbek is

Van a családban édes kis totyogó, friss ovis, vagy már olyan ötéves, akit az égvilágon minden érdekel? Biztosan nem lősz mellé, ha könyvvel készülsz nekik karácsonyra, ha azonban nem vagy otthon a gyerekkönyvek világában, akkor... »

Megjelent a Gyerünk, anyukám! online tornamozgalom elindítójának könyve!

A Tea Kiadó új könyvéből most kirajzolódik annak a mozgalomnak a története, amelynek rajongótábora sok ezer leadott kilót, megmentett házasságokat és boldogabb anyai pillanatokat köszönhet. »

Karácsonykor is menő lesz a nyuszi

A JátékNet.hu webáruháznál az év legforgalmasabb időszaka a tél: a Black Friday napjai, az adventi hétvégék és az Ország Játéka verseny. Magyarország legnagyobb gyermekjáték webáruházának vasárnap zárult Black Weekend akciója... »

Egy idős asszony bölcs tanácsa: „Soha ne büntesd meg gyereket az apró csínytevésekért!”

Amikor kisgyerek voltam, édesanyám mindenért megbüntetett, ha eltörtem egy tányért, azért, ha pedig összepiszkoltam a ruhámat, azért is. »

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó