Ezt érzi a magzat az anyaméhben, amikor édesanyja a terhesség alatt sír

Mit érez egy magzat akkor, mikor az édesanya a terhesség alatt sír?  »

Egy anya vallomása: “Úgy nevelem a fiaimat, hogy felnőtt korukban jobban szeressék a párjukat, mint engem!”

Nikki Pennington a grieftophone.blogspot.com blogot vezeti, emellett három kisfiú anyukája nemrég a herviewfromhome.com portálnak mesélt arról, hogy miként neveli a gyerkőceit, különösen ha fiúkról van szó, így Nikki... »

Ki lesz az év Családbarát Irodája?

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom most összefogott Az Év Irodája verseny szervezőivel, hogy együtt mutathassák meg a családbarát munkahelyek fontosságát. 2019. október 19-én, az OfficeXPO kiállításán Az Év Irodája... »

Október 20-án vasárnap téged is vár a Pestibabaexpo!

Ha várandós kismama vagy és a pici babádnak még nem szereztél be minden szükséges babaholmit, ha az ovi vagy suli kezdésről maradt még le a tornafelszerelés, esetleg a kiskamasz gyerkőcöd őszi ruhatárába keresel új darabokat,... »

A MAM AZ UNIÓS TERMÉKBIZTONSÁGI DÍJ NYERTESE

Bécs, 2019. október 2. – Az uniós termékbiztonsági díj azokat a vállalkozásokat jutalmazza, amelyek mindent megtesznek a fogyasztók védelme érdekében. Az orvosszakértői támogatással kifejlesztett, innovatív bébitermékek vezető... »

Ettől dobsz egy hátast! Ezek most a legmenőbb babanevek!

A nevünk egy igen meghatározó dolog az életünkben, éppen ezért ha gyerekünk születik, érdemes nagyon jól megfontolni, hogy milyen nevet is adunk neki. »

Új megvilágításban a szkizofrénia – a teljes élet lehetősége

A Lelki Egészség Világnapján, 2019. október 10-én tartott sajtótájékoztatón vezető pszichiáterektől kaptunk választ a legégetőbb kérdésekre a szkizofréniával kapcsolatban. »

Figyelem! Termékvisszahívás!

Az IKEA visszahívja az egyik babáknak készült termékét, mert az előke patentja fulladást okozhat. »

Itt a gendersemleges Barbie, és már most mindenki imádja

A Mattel a legújabb dobásával azoknak a gyerekeknek szeretne kedvezni, akik nem akarják, hogy a nemi szerepek befolyásolják a játékaikat: a legújabb Barbie-babák viselhetnek rövid és hosszú hajat, hordhatnak szoknyát, de... »

Gyógyító polipok, amelyek már meghódították a világot

Meghódította a világot az amigurumi horgolási technika, és ezt tovább fejlesztve olyan állatkákat készítenek fonalból, amelyek megnyugtatják az újszülötteket, és barátságossá varázsolják a korházi környezetet. »

„Filtermentes” női pillanatokat gyűjt egy Instagram-oldal - az eredmény őszinte és zseniális

A Women in Real Life oldalnak már közel 150 ezer követője van. »

„Én nem segítek a feleségemnek.” – A férfi posztja heves vitát keltett a neten

A szalagcím láttán minden nőben megfordul a gondolat, hogy hogy lehet egy férfi ennyire önző, pedig ezeket a szavakat többféleképpen is lehet értelmezni, csak meg kell ismerni egy másfajta perspektívát. Mindjárt megértitek.   »

Ha videón is meg akartad nézni Cookyék babáját, most megteheted

A családi fotózáson mozgókép is készült. »

Gordon Ramsay legkisebb fia már most olyan fejeket vág, mint az apja

A sztárszakács négy hónapos fia már most sztár az Instagramon. »

A férjek jobban idegesítik a feleségeket, mint a gyerekek

Felmérés: a férfiak több stresszt okoznak a feleségüknek, mint a gyerekek összesen! »

10 nappal az abortusz után meglepő dolgot vettek észre az orvosok a 31 éves nő hasában!

Michelle és Ross Hui egy boldog házaspár, akik Írországban, Newbridgeben élnek. Két gyereket neveltek és már a harmadik gyerek érkezését várták, hiszen Michelle újra teherbe esett. A terhesség hatodik hetében, miközben munkáját... »

MIÉRT PONT A GÓLYA HOZZA A GYEREKEKET?

Az európai kultúrkörben gyakorta jelennek meg a gólyák csecsemőszállító szerepkörben, amint csőrükben hozzák a babát az újdonsült szülőknek. Ha a gyerekek érdeklődnek, honnét is pottyant ide a kistestvérük, a legegyszerűbb... »

Cooky végre megmutatta újszülött kisfiát - íme, az első fotó

Megmutatta nemrég született gyermekét Cooky. »

Hatékony stresszűző módszer kimerült, leharcolt édesanyák számára!

A Mental Health Organization által 2018-ban készült felméréséből kiderül, hogy az édesanyák közel 70 százaléka a gyereknevelés során az elmúlt évben legalább egy alkalommal rendkívül stresszes időszakot élt át. - irja a... »

Vajon miért sírnak a kínai kisbabák szebben?

Mikor kezdi el a csecsemő az anyanyelvét tanulni? Amikor az első hangot képezi vagy amikor már az első szavakat próbálgatja? Nem. Az ember már az anyaméhben elkezdi tanulni édesanyja nyelvét, ismerkedik a hangokkal, figyeli a... »

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23   

X
EZT MÁR OLVASTAD?