Anyák bajban, gyerekek bajban

Minden évben adakozok. Adok annak, aki rászorul. Sokáig különböző alapítványokhoz fordultam és rajtuk keresztül próbáltam segíteni. Ma már tudok annyira nyitott szemmel járni a világban, hogy oda adjak ahol látom, hogy kell a segítség. Nehéz megtalálni a rászorulókat, nem tesszük ki az ablakba, ha bajunk van és nélkülözünk. Az emberek szégyellik a helyzetüket, sokan a segítségek forrásait sem találják meg sajnos. Kutya kötelességünk segíteni, ha tudunk. Hiszem, ha jót teszel, az égiek azt nem feledik, és nincs is annál jobb érzés, mint adni valahová olyat ahol nagy a szükség.                                              

Jó lenne, ha te kedves olvasó, nem mennél el az ilyen felhívások mellett. Sokszor elég pár megosztás, pár irányított jó szó és eljutnak a lehetőségek oda ahová az el kell, hogy jusson. Segítsd azzal a munkánkat, hogy egy facebook megosztással az ismerősid tudtára adod, hogy van egy ilyen kezdeményezés, és itt ha nem is mindenre tudunk megoldást nyújtani, mégis valamivel tudjuk támogatni az arra rászoruló kisbabás és gyerekes családok életét. Nem sok igazán egy megosztásra rákattintani, de lehet , hogy valaki pont ezzel a megosztással hall arról a kezdeményezésről, ami rajta némiképpen segíthet.   

http://www.koloknet.hu/eletmod/foldre-szallt-angyalok/

Borzasztó világot élünk tele bajban lévő anyákkal és gyermekeikkel. Annyian osztotok meg jelentéktelen dolgokat nap mint nap. Tegyetek néha jót is! Járjatok nyitott szemmel, adjatok ha kell, és segítsetek ott ahol kell. Osszátok meg az információt, hiszen az információ a minden. Hogy eljusson azokhoz is a lehetőség, akiknek valamiért nélkülözniük kell. Segíts te is, hogy segíthessünk.

Köszönjük a megosztást, és azt is, ha egy rászoruló ismerősödnek szólsz!

Juhász Nóra , 2016. december 06.
 
 
 
Címkék:  

életmód

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó