Budapesti gyerekprogramok az őszi szünetre

Végre el is érkeztünk a tanévben az első komoly szünethez, reméljük, csodaszép idő lesz és a szabadban is lehet majd sok-sok időt tölteni levélgyűjtéssel, őszi bogyók vizsgálatával, csigamentéssel. Persze nem árt néhány klassz program a tarsolyban, ehhez ajánlunk néhányat a bőséges budapesti kínálatból.

Szellemparti a Holnemvolt Parkban

A Fővárosi Állat- és Növénykert önálló részét képező Holnemvolt Parkban 31-én óriási szellempartit tartanak 18-23h óra között, a belépő most is 500 Ft/fő, töklámpás faragása, tűzzsonglőrök és egyéb Halloweenhez kapcsolódó programokkal, részletek itt.

 

Őszbúcsúztató foglalkozások a Mezőgazdasági Múzeumban

Múzeumpedagógiai foglalkozások október 26.-28. között 9-12 éves gyerekeknek: vajköpülés, nemezelés, betekiténs a preparátorok munkájába, részletek itt.

 

Töklámpás felvonulás a Hősök terén

Szintén 31-i program, 19-21h-ig saját lámpásunkkal tudunk felvonulni a téren, óriási móka megnézni mások lámpáit és a sötétben büszkén sétálni saját készítésű lámpánkkal. Ha belefér, tartós élelmiszerrel tudjátok segíteni a Gyermekétkeztetési Alapítványon keresztül a rászorulókat, leadási pont várja a támogatni vágyókat. Részletek itt.

Holland Halloween a Gellért téri Pagony könyvesboltban

31-én délután 16 órától lámpáskészités, interaktiv bábelőadás, Rutkai Bori és a Héba-Hóba Banda várja a kicsiket és nagyokat, a jelmezben érkezők meglepetést kapnak!  Részletek itt.

Ti mit ajánlotok?

bambina , 2015. október 22.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó