CSEKKLISTA - 8 alap ruhadarab kismamáknak őszre és télre

Megérkezett az ősz. Aki mostanában tudta meg, hogy babát vár, annak egészen más szemmel érdemes várandós ruhatárát összeállítani, mint az erről tavasszal értesülőknek. Most kifejezetten nyári darabokra nem lesz szükség, de azzal azért érdemes számolni, hogy a terhességi hormonok okozta hőhullámok miatt szükségünk lesz ujjatlan vagy rövid ujjú felsőkre a hidegebb hónapokban is. 

1.    Kismama szoknya vastag harisnyával

Merjünk miniszoknyát hordani várandósan is! Akit zavar, hogy kilátszik a bőre, az most megnyugodhat, mert ősszel harisnya nélkül úgysem viselünk szoknyát. Egy bokacsizmával vagy télen hosszú szárú csizmával párosítva ez a szett igazán trendi külsőt varázsol a kismamának. 

 Kismama szoknya vastag harisnyával                    Kismama szoknya vastag harisnyával

2. Pocakos nadrág – sportos és elegáns

A harmadik hónapig általában ránk jön még a korábban hordott nadrágunk, még ha bandázzsal eltakart nyitott cipzárral is. Ám az első trimeszter véget értével nem ússzuk meg a kismamanadrág beszerzését. Ez nem csak esztétikailag fontos lépés, de a saját és a baba kényelme érdekében is kezdjünk el kismamanadrágot keresni magunknak! Aki az elegánsabb öltözködés híve vagy a munkahelye kívánja ezt meg, keresse az elegáns fazonokat!
Pocakos nadrág – sportos és elegáns   Pocakos nadrág – sportos és elegáns   Pocakos nadrág – sportos és elegáns
Aki a sportosan elegáns stílus híve, annak mindenképpen a farmert ajánljuk. Trendi, strapabíró, kényelmes, és egy elegáns toppal remekül öltöztet. A skinny fazon a pocakos divatban is hódít, ezt viselve egyáltalán nem kell változtatnod öltözködési stílusodon, pocakkal sem. Persze többen maradtak a klasszikus szabás követői. Nekik sincs okuk aggodalomra, a trapéz szár, valamint a szélesebb egyenes fazon újra hódít a divatvilágban.
kismama farmernadrág kismama farmernadrág kismama farmernadrág  
Nem csak vékonyakon, de moletteken is kiválóan mutatnak.
kismama farmer XXL méretben     kismama farmer XXL méretben
A hőhullámok miatt farmernél melegebb nadrágra télen sem lesz szükségünk. A fekete színű pedig remek átmenet a kiöltözős és sportos stílus között. 
 

3. Kismama leggings

A leggings az egyik leghasznosabb és legkényelmesebb ruhadarab, amit kismamák számára kitaláltak. Hordható hosszabb tunikával, de akár egy pólóval is. Hűvösebb időben harisnyával és hosszú fazonú kardigánnal kiegészítve már kész is a szupernőies és szuperkényelmes tetőtől-talpig összeállítás.
Kismama leggings

4. Kismamafelső

Hacsak nem akarjuk az összes felsőnket duplájára nyújtani vagy nem élvezzük, ha a köldökünkig ér a pólónk, akkor érdemes beszereznünk pár kényelmes kismamafelsőt is. A pocakos topoknak jó pár területen meg kell felelniük. A terhesség időszakában különösen érzékeny a bőrünk, és nem meglepő módon, leginkább a pocakunkon. Ezért nem mindegy, mibe öltöztetjük. A ruha anyagán túl rendkívül fontos szempont, hogy jól érezzük magunkat benne. Ne legyen túl rövid, férjenek el benne a megnagyobbodott melleink, legyen kényelmes a 9. hónap végéig, és lehetőség szerint olyan szabású és anyagú legyen, hogy szülés után szoptatni is tudjunk benne. Mindezt úgy, hogy közben ne lötyögjön és továbbra is jól mutasson rajtunk. És nem utolsó sorban a nagy hasunk olyan kinccsé válik a várandósság alatt, hogy szívesen és büszkén mutogatjuk. Ezért a kismamafelső választásánál azon túl, hogy nőies és csinos az is szempont legyen, hogy megfelelően kihangsúlyozza az egyre gömbölyödő pocakunkat!
Kismamafelső  Kismamafelső  KismamafelsőKismamafelső

5. Kismamakardigánok

A túlnyomó részt ősszel-télen várandós hölgyeknek mindenképpen javasolt 1-2 kardigánnal kiegészítenie a ruhatárát. Mivel a kismamának folyton melege van, a kigombolható vagy könnyen levehető kardigán nagy segítségére lesz a túlfűtött helyiségekben. Testhez simuló kismamafelsőkkel kombinálva rendkívül nőies és praktikus viselet. A vízesés fazonok a kilenc hónapon túl is jó szolgálatot tesznek majd, hiszen lehetővé teszik a diszkrét szoptatást, és pocak nélkül felvéve is remekül mutatnak majd.

Kismamakardigánok   Kismamakardigánok  Kismamakardigánok

6.    Harisnyák

Mindenképpen szerezzünk be 2-3 darab kismama harisnyát! Szoknyához, nagy hidegben leggings vagy nadrág alá szükség lehet rájuk. A megfelelő szabásúak tartják a pocakot, és sehol nem vágnak be – erre fontos ügyelnünk vásárláskor.

Harisnyák

7. Kismama alkalmi ruha

Nem nagyon telik el úgy kilenc hónap pocakosan, hogy valamilyen különleges alkalomba ne futnánk bele. Legyen az egy esküvő, egy céges parti, egy szilveszteri buli vagy akár csak egy meghitt vacsora. A munkahelyünkön is lehet elvárás az elegáns ruházat. Alkalom mindig van, öltözzünk hozzá megfelelően és élvezzük a figyelmet, ami egy csinos és nőies kismamának jár! Alkalmi ruhánkat télen kombinálhatjuk vízesés kardigánunkkal, hogy ne fagyjunk meg, a hatás így sem marad el!
Kismama alkalmi ruha Kismama alkalmi ruha Kismama alkalmi ruha   Kismama alkalmi ruha

8.    Kismamakabátok

Közismert tény, hogy a téli pocakosok általában a férjük kabátjában vészelik át a fagyos hónapokat. Persze érthető, ha valaki kismamakabátba nem szeretne nagyobb összeget fektetni, ám léteznek kettő az egyben fazonúak is, melyekből szülés után eltávolítható egy betét, így lapos hassal felvéve is megfelelően állnak majd. És az sem utolsó szempont, hogy egy elegáns kismama meglehetősen furcsán mutat apa pufidzsekijében, és ha nem elég pocakos a párunk, nem biztos, hogy jól fogja magát érezni a kabátba préselt kisbabánk sem. Ezért akinek a kényelme, munkája vagy a saját igényessége megköveteli, érdemes egy kismamakabátot beszereznie az őszi-téli-kora tavaszi hónapokra.

Kismamakabátok Kismamakabátok 

Csinimami.hu - kismamaruhák, szoptatós ruhák webáruháza

 

 

Polgár Krisztina , 2016. szeptember 19.
 
 
 
Címkék:  

divat

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó