Liliputi® - EGY HŰSÉGES TÁRS A BABÁS NAPOKRA

Kisbabádat születés után egy teljesen új környezet veszi körül, kilenc hónapig a lehető legszorosabb kapcsolatban élt Veled, születés után egy teljesen új fogalmat kell megismernie, mely rémisztő lehet számára: a távolságot. Közelséged ugyanúgy igényli születés után is, erről gondoskodnod kell!

Hordozás? Miért, hogyan, miben?

A hordozással megoldást találsz a fogzásra, altatásra, hasfájásra, nyersz két szabad kezet, könnyebben veszed az akadályokat, legyen szó akár a háztartásról, utazásról vagy csak jól esne nyugiban meginni a kávéd. :)

A Liliputi - a hazai babahordozás úttörője - mindenekelőtt a babák biztonságos és egészséges testi-lelki fejlődését tekinti első számú missziójának. Többszörös, nemzetközi díjnyertes termékeik ortopéd orvosok, elismert szakértők ajánlásával kerülnek a várandós kismamákhoz, anyukákhoz.

A rugalmas kendőt már várandósság alatt is használhatod pocakkötőként, újszülött kisbabád pedig úgy érzi majd magát ebben a puha, rugalmas, ölelő kendőben, mint az anyaméhben.

A csatos hordozó sokrétű állíthatóságának köszönhetően a teljes hordozós korszak alatt használható, így kiváló befektetés, ha csak egyetlen, de egyszerűen kezelhető hordozót szeretnél! Mivel biopamut alapanyagokból készül, így az sem baj, ha gyermeked megrágcsálja.

 

Kép: liliputi_csatos_hordozo

Télen is hordoznál?

A Liliputi® 4in1 Mama Kabátban megteheted! Hordhatod női kabátként, a babavárás hónapjaiban kismama kabátként, vagy hordozóval felszerelkezve - elöl és háton hordozáshoz - egyaránt. Minden esetben kényelmes, praktikus és csinos viselet lesz számodra. Sportosan elegáns, nőies vonalvezetése garantálja, hogy minden alkalomhoz illő öltözet legyen. Modern színvilága pedig stílust kölcsönöz a szürke téli napokban. 3 nemzetközi díjat is nyert a közelmúltban, bizonyítja, hogy tényleg a praktikum és a minőség nagykövete ez a kabát!

Kép: liliputi_4in1_mama_kabat

Trendi és stílusos kiegészítőkre vágysz?

Szabad kezek és mindenre kiterjedő figyelem! Tudjuk, egy kisbabával sok mindenre van szükséged útközben is... A Liliputi övtáskái és mama táskái kényelmesek, sokrétűek, és bőven elfér bennük a pelenkázó alátét, a váltóruha, és a fél gyerekszoba... :) És ami szenzációs: kollekcióban is beszerezhetőek, így egyszerre praktikus és stílusos megjelenést kölcsönöznek!

Kép: liliputi_ovtaska_matyo

Hogyan tedd feledhetetlenné gyermeked első lépéseit?

A puhatalpú cipők, szandik, csizmák az első lépések hűséges, megbízható társai, melyek kulcsszerepet játszanak a talpacskák szabad, egészséges fejlődésében. A puhatalpú lábbelik kül- és beltéren egyaránt használhatóak, tökéletes választás bölcsis vagy ovis váltócipőnek is.

 

Kép: liliputi_puhatalpu_csizma

Hogy mi a Liliputi? Szabadság, praktikum és generációkat kiszolgáló, magyar minőség! Ha egyszer belépsz a Liliputi világába, nem akarsz onnan többé kilépni! smiley

2017. szeptember 25.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó