Miért is félünk kismamanadrágot vásárolni interneten?

Te melyik táborba tartozol? Abba, aki kizárólag próba után mer döntést hozni egy-egy ruhadarab megvásárlásával kapcsolatban, vagy abba, akinek se ideje, se energiája üzletekbe elmenni, és hosszú, értékes és fárasztó órákat tölteni a válogatással és próbálgatással?

Persze teljesen érthető az előbbi tábor hozzáállása. A világ azonban fejlődik, és pár trükk bevetésével megismerhetjük alkatunkat, feljegyezhetjük az internetes rendeléshez szükséges paramétereinket és innentől kezdve kényelmesen, a fotelben ülve tudjuk intézni vásárlásainkat, akkor is, ha ruhadarabokról, ne adj’ Isten, nadrágokról van szó. Kismamaként pedig ennek még nagyobb értéke van, hiszen nagy hassal mászkálni, ácsorogni, próbálgatni nem a legkellemesebb időtöltés.

Hogy is szoktunk nekiállni a keresésnek? Először is bepötyögjük a böngészőbe a keresett ruhadarabot, amire feljön jó pár találat. 

Ezután kiválasztunk pár kismamaruha webáruházat, aminek megnézzük a kínálatát. Leragadunk végül az egyiknél, megnézzük alaposabban a kínálatot, megállapítjuk, hogy de szépek, és milyen jól állnak a kismamaruhát viselő modellnek, de rajtunk biztos rémesen mutatnának, majd becsukjuk az oldalt. Ezek után jöhet a szokásos hogyan lépjek le munkából, hogy ne legyen feltűnő, vagy melyik napot és napszakot áldozzam rá a hétvégémből, mikor fáj kevésbé a tömeg és az elvesztegetett idő dilemmája, amikor ugyan felpróbálgathatunk egy csomó kismama nadrágot, de így sem biztos, hogy megtaláljuk a ránk passzoló darabot.

Pedig a mai internetes vásárlás aranykorát éli. Rengeteg lehetőség van, és a vásárlókat olyan jogok illetik meg, melyek teljességgel kizárják, hogy valaki egy rosszul megválasztott terméket meg kellene, hogy tartson.  

A profibb webáruházak pontos, cm-ben megadott paraméterekkel rendelkeznek, amik jelentősen megkönnyítik a vásárlást. 

14 napon belül pedig indoklás nélkül visszaküldhető egy termék bármelyik webáruházba pénz visszafizetési kötelezettséggel. Mindemellett van már olyan szállítási rendszer is, amiben ingyen visszaküldhető x napon belül a nem jó méretű vagy más miatt nem megfelelő termék.

Ha sikerült megszabadulnunk az online vásárlással kapcsolatos félelmeinktől, akkor viszont élvezhetjük a webáruházak adta óriási választékot, ami a környezetünkben lévő üzletekben nem biztos, hogy rendelkezésre áll. Valamint a kényelmet, hogy feltett lábbal válogathatunk az elérhető összes webáruház kínálatából, rizikó nélkül rendelhetünk, és az otthonunkban próbálhatunk.

Csinimami.hu - kismamaruhák, szoptatós ruhák webáruháza

Polgár Krisztina , 2016. november 03.
 
 
 
Címkék:  

divat

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó