Tavaszi öltözködési tippjeink

Hurrá, itt a tavasz! Lekerülhetnek a nagykabátok, vastag pulcsik, végre megmutathatjuk a pocakunkat. És mutassuk is meg, legyünk nagyon büszkék gömbölyödő hasunkra! És a legfontosabb:  senki ne gondolja, hogy csak mert a mérleg többet mutat a megszokottnál, már nem csinos! Kétségtelenül változnak az arányaink, de ezt néhány trükkel az előnyünkre is fordíthatjuk. De ne ijedjen meg senki, nem szükséges azonnal új szekrényben gondolkodnunk, érdemesebb nem túl sok, azonban jó minőségű ruhákat beszereznünk. A kiváló anyagból készült, egyszerre sikkes és praktikus darabokkal garantáltan remekül fogjuk érezni magunkat a bőrünkben. És ha mosolyogni sem felejtünk el, sütni fog rólunk a semmihez nem fogható laza elegancia.

 

Segítünk néhány trendi és hasznos alapdarabbal, hogy ez a csodás időszak még felhőtlenebb legyen.

Mindenkinek kell egy jó szabású farmer, egy kényelmes jól variálható leggings, néhány ütős felső, egy kardigán a hűvösebb idő esetére, és egy alkalmi ruha, ami jó szolgálatot tehet reggeltől késő estig minden alkalomra. Ne feledjük, ami még pocaknál is hamarabb mutatkozik, az a dekoltázsunk, melleink is egyre nagyobbak lesznek. Használjuk ki, és hordjunk bátran mélyebben kivágott felsőket, ruhákat.

   

És ha eddig a szűk farmerekkel és a leggingsszekkel hadilábon is álltál, most bátran felveheted, mert ha elégedetlen is vagy a lábad formájával, most biztos lehetsz benne, hogy senkinek nem vetődik oda a tekintete, hisz a dekoltázsod és a pocakod, minden szemet lefoglal, viszont optikailag mindenképp nyújtanak.

     És egy pelerin, vagy egy izgalmas szabású kardigán, amit tavasztól őszig nagyon fogtok szeretni:

 

                                                                 

És az elmaradhatatlan alkalmi ruha:

 

                                        
 
És amivel lehet, hogy ma még nem számoltok, pedig ezzel is érdemes a vásárlás előtt kalkulálni, ezeket a darabokat nem csak áldott állapotunkban hordhatjuk, hanem később szoptatni is tudunk bennük, valamint remekül tudjuk majd leplezni velük a még esetlegesen hónapokig rajtunk maradt kilóinkat.

http://www.csinimami.hu/kismama-kardigan-pulover

kismamaruhák, szoptatós ruhák webáruháza

Polgár Krisztina , 2016. május 29.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XBabázz lazán! - Teakiadó