Harkány titkos fegyvere babát tervezőknek

Gyermekvállalást tervező párokat várnak Harkányba május végén, amikor immár második alkalommal megrendezik a Gyermekáldás Hetét. A helyszín nem véletlen: a harkányi gyógyvíz jótékony hatással van a gyermekáldás elősegítésére.

A harkányi gyógyvíz legcsodálatosabb hatása a meddőség kezelésben rejlik. Számos betegség gyógyítása mellett a klinikai tanulmányok igazolják, hogy a harkányi víz gyógyító erejétől a meddő párok mintegy 44 százaléka sikeres terhességről számolt be.

Tudományosan bizonyított tény, hogy a harkányi gyógyvízben jelenlévő kénhidrogén fontos szerepet játszik a fogantatás elősegítésében, és a boldogsághormon termelésére ösztönzi a szervezetet. Gyógyvizes iszappakolás, gyógyvizes fürdőkúra, sok pihenés, gyógytorna és gyógymasszázs. Ez a harkányi meddőség kezelés titka.

Májusban különösen érdemes Harkányba látogatni!

Szakmai és kulturális programok sora közül választhatnak mindazok, akik május 23-a és 29-e között Harkányba látogatnak. Elsősorban a gyermekvállalást tervezőket várják a Gyermekáldás hetén.

A Gyermekáldás hetének kínálatában neves orvosok, pszichológusok, valamint az egyházi és a művészi élet képviselői tartanak színvonalas előadásokat. Az előadók között szerepel - a teljesség igénye nélkül:

Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus;

Bagdi Bella készségfejlesztő tréner, életvezetési tanácsadó;

Dr. Szabó István nőgyógyász professzor;

Tapolyai Emőke pszichológus, pasztorál pszichológus, szexológus;

Bíró László a Magyar katolikus egyház családreferens püspöke.

Gyógyvízzel a gyermekáldásért

A Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház szakmai támogatásával megvalósuló rendezvény fókuszában a helyi gyógyvíz gyermekáldást elősegítő tulajdonságai szerepelnek. A bizonyos nőgyógyászati problémákra és a meddőségre gyakorolt pozitív hatásokról a helyi szakorvosok elismerésre méltó eredményeket tudnak felmutatni.

Előadásokkal a sikeres fogantatásokért

Szabadidős programok, koncertek, kikapcsolódás

A program során az egyhetes rendezvénysorozat továbbá változatos szabadidős és kikapcsolódási lehetőségekkel, koncertekkel várja látogatóit.

A kikapcsolódás és a programok mellett lelki megértést, megerősítést is kaphatnak az idelátogatók, ha termékenységi gondokkal küzdenek, valamint arra is lesz lehetőség, hogy több alternatív gyógymóddal is megismerkedhessenek.

Részletes program a képre kattintva, a fürdőkórházról bővebb információ itt

 

 

 

Babanet , 2016. május 02.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó