Hétvégi családi programajánló

A hétvége nem csak a pihenésé, ilyenkor számos családi program közül választhattok! Sajnos itt az ősz, és estéről estére hamarabb lesz sötét, de a gyerkőcökben ettől még cseppet sem lesz kevesebb energia.Hoztunk nektek néhány ötletet október első hétvégéjére! Jó szórakozást!

Pöttyös Panni az iskolában 

A Te szívedhez is közel állt Pöttyös Panni?  A sikerének talán csak annyi a titka, hogy hihetetlen érzékenységgel ragadja meg az óvodás és kisiskolás korú gyerekek lelkivilágát. Az iskolakezdésről, az első osztályban átélt élményekről és küzdelmekről Németh Ákos drámaíró írt színpadi változatot, amit a világhírű Bozsik Yvette táncos-koreográfus rendezésében nézhettek meg szombaton délután a Thália Színházban.

Hangvadászat 

Hangvadászatot rendeznek a Csodák Palotájában vasárnap délelőtt a zene világnapja alkalmából. A hangok, a dallam és a ritmus játsszák a főszerepet, de akár hangszert is készíthettek.

A gyerekprogramok nem felárasak, vagyis a Csodák Palotája belépőjeggyel látogathatóak.
 

 

Manó – Hallás

A Concerto Budapest népszerű Manó programjaira az óvodás és kisiskolás korú gyerekeket várják. A játékos, interaktív előadáson a körülöttünk lévő világgal és a zene alapjaival ismerteti meg a gyerekeket Iván Gábor. Az évad során minden érzékszervünkkel foglalkoznak majd, de ezúttal - vasárnap délelőtt - a hallás kerül a középpontba. Ehhez kapcsolódik a játék, az előadáson felcsengő dalok és Méhes Csaba pantomimművész játéka is.

“Mesés” Gyerekrajz-Kiállítás a Pagony Könyvesboltban

Mesés” Gyerekrajz Kiállítást rendeznek a Pagony Könyvesboltban, melynek a megnyitójára pénteken délután kerül sor. A kiállított műveket a szerkesztőség válogatta. Ha a megnyitóra nem is értek oda, azért a jövő hét végéig iktasd be a programotokba, hátha a Te csemetéd is ihletet kap, hogy mivel foglalhatja majd le magát a hosszú téli estéken.

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az

2015. október 01.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó